artinpet Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Παραγγελια απο GearBest.. 03.04.2016 02:26 -- Arrived at sorting center (Shenzhen) 04.04.2016 02:34 -- Left postal office (Shenzhen) 04.04.2016 21:55 -- Arrived at sorting center (Hong Kong) 05.04.2016 09:35 -- Left postal office (Hong Kong) 06.04.2016 18:03 -- Arrived at postal office (Brussels - Belgium Bru Airport,custom Clearance Processing) 07.04.2016 09:53 -- Into customs (Brussels - Belgium) 07.04.2016 12:47 -- Submitted to partner for transportation (Brussels - Belgium) Post office 07.04.2016 12:47 -- it will take 2-8 days to complete delivery (Brussels - Belgium) Απο τις 7/4 κανενα σημειο ζωης! :D Ποτε λετε να ερθει?? Δικό μου με ένδειξη ''it will take 2-8 days to complete delivery (Brussels - Belgium)'' έκανε 20 μέρες να έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Αν τα δέματα σου κλείνουν αεροδρόμιο και κάνεις ένα μήνα να παραλάβεις, μάλλον είσαι εξαίρεση φίλε μου και οχι ο κανόνας. Αν έχεις παρατηρήσει, τους τελευταίους 2 μήνες ολοι σχεδόν εκθειάζουν, είτε από επαρχία, είτε από Αθήνα και είναι ευχαριστημένοι με τους χρόνους παραλαβής. Τέτοιες ταχύτητες παραλαβής που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό υπήρχαν μόνο Ιούλιο, Αύγουστο συνήθως στο παρελθόν. Το νήμα δεν είναι μόνο για να γράφουμε παράπονα. Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΟκ είμαι η εξαιρεση εγω κι αλλοι 4 φιλοι μου που εχω κοντα μου και παραλαμβανουν στον ιδιο χρονο με μενα, εχεις δικιο φιλε μου όπως τα λες είναι, υπαρχει όμως και μια λεξη που λεγεται λογικη, κι αυτή δειχνει αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Velisarios Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Βασικα τωρα ειδα στο trackitonline.ru οτι επανω λεει "17 days starting from 03.04.2016".. Οποτε αν λες κι εσυ οτι κανει 20 μερες, πιστευω πως τελος του μηνα να ερθει! Σου ηρθε ειδοποιητηριο απο τα ΕΛΤΑ? ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δικό μου με ένδειξη ''it will take 2-8 days to complete delivery (Brussels - Belgium)'' έκανε 20 μέρες να έρθει. Βασικα τωρα ειδα στο trackitonline.ru οτι επανω λεει "17 days starting from 03.04.2016".. Οποτε αν λες κι εσυ οτι κανει 20 μερες, πιστευω πως τελος του μηνα να ερθει! Σου ηρθε ειδοποιητηριο απο τα ΕΛΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 (edited) Που κολλάει αυτό όμως? Εγώ είμαι από χωριό και τα δέματα μου πάνε Αθήνα Θεσσαλονίκη μουδανια και έπειτα τα πέρνει ο ταχυδρομος μας και πάω και τα περνω εγώ από αυτόν. Κρίνω με αυτά που έχω εγώ και ξέρω ότι σε 1 μέρα το δεμα μου πήγε από αθηνα στα χέρια μου. Στάλθηκε από NOTE 3 CM13Είναι απλο φιλε μου που κολλαει, στο ΚΜΔ της περιοχης, και που δινουν προτεραιοτητα. Edit: Και πολύ πιθανον επισεις ο ταχυδρόμος που εχει αναλαβει τους συγκεκριμένους δρομους, η λογικη αυτό δειχνει. Edited April 21, 2016 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artinpet Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Βασικα τωρα ειδα στο trackitonline.ru οτι επανω λεει "17 days starting from 03.04.2016".. Οποτε αν λες κι εσυ οτι κανει 20 μερες, πιστευω πως τελος του μηνα να ερθει! Σου ηρθε ειδοποιητηριο απο τα ΕΛΤΑ? To έφερε ο ταχυδρόμος στο σπίτι ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Οκ είμαι η εξαιρεση εγω κι αλλοι 4 φιλοι μου που εχω κοντα μου και παραλαμβανουν στον ιδιο χρονο με μενα, εχεις δικιο φιλε μου όπως τα λες είναι, υπαρχει όμως και μια λεξη που λεγεται λογικη, κι αυτή δειχνει αλλα Είναι απλο φιλε μου που κολλαει, στο ΚΜΔ της περιοχης, και που δινουν προτεραιοτητα. Edit: Και πολύ πιθανον επισεις ο ταχυδρόμος που εχει αναλαβει τους συγκεκριμένους δρομους, η λογικη αυτό δειχνει. Εσύ φίλε μου απαξιώνεις τους πάντες και τα πάντα. Με αυτά που λες εννοείς ότι η γειτονιά σου και οι φίλοι σου δεν αρέσουν και δεν σας δίνουν προτεραιότητα, λες και έχουν προτιμήσεις οι υπάλληλοι των ΚΔ. Μάλλον αυτό δεν δείχνει λογική ... Την πιθανότητα να μην έχουν έλθει όπως φαίνεται από πολλές παραγγελίες δεν την λαμβάνεις υπ'όψιν καθόλου. Φιλικά. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captgk Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Καλησπερα σε ολους, Χτες ξαναμιλησα με Ελτα κ αλλη μια φορα πηρα την ιδια απαντηση οτι δεν εχει φτασει ακομη το δεμα μου. Οταν τους ειπα οτι η SG post δηλωνει Arrival 27/3 μου απαντησαν οτι κατι τετοιο απο οσο βλεπουν δεν ισχυει κ οτι η τελευταια ενημερωση που ειχαν απο την SG ειναι για 22/3 Αποστολη αντικειμενου, 24/3 αναχωρηση κ μετα τιποτα αλλο!!Σε ερωτηση μου αν ειναι φυσιολογικο να μην εχει φτασει,αν οχι 27/3, αλλα μεχρι σημερα ειναι οτι εχει καθυστερησει αλλα τυχαινει σε αγορες απο Κινα Μου ειπαν οτι το μονο που μπορω να κανω ειναι να μιλησω με τον πωλητη(Vickmall), να μιλησει με την εκει εταιρια(SG)κ αν χρειαστει να κανει ο πωλητης κ αιτηση αναζητησης!! Ετσι χτες εστειλα μυνημα στο vickmall για τις ''τυχερες'' μερες 27/3 - 2/4 κ η απαντηση ειναι: Hello dear friendm very sorry for the that, as you know, most parcels which showed as arrive at Greece at 3.27th,3.29th,3.31th,4.2th..,appear a big delay. only a few one has been delivered. logistics company has already help us deal with the situation We knew that the delay time is too long.everyone shoud be worried, so we can understand your position, we are keep tracking them everyday and ask the logistical postal company everyday and hope we can hear good news from post soon thank you and very sorry for the inconvenience Τωρα ποιος λεει αληθεια κ ποιος μας δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Εσύ φίλε μου απαξιώνεις τους πάντες και τα πάντα. Με αυτά που λες εννοείς ότι η γειτονιά σου και οι φίλοι σου δεν αρέσουν και δεν σας δίνουν προτεραιότητα, λες και έχουν προτιμήσεις οι υπάλληλοι των ΚΔ. Μάλλον αυτό δεν δείχνει λογική ... Την πιθανότητα να μην έχουν έλθει όπως φαίνεται από πολλές παραγγελίες δεν την λαμβάνεις υπ'όψιν καθόλου. Φιλικά.Μα παντα παραλαμβανουμε στις 45-50 μερες, πως δεν ερχονται καθολου λες? Ερχονται ειπα απλα ποτε σε μας δεν εχουμε παραλαβει κατι πριν τις 45 μερες συνολο. Εγω δεν εχω λογικη που το λεω η καποιος άλλος ? Φιλικα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Καλησπερα σε ολους, Χτες ξαναμιλησα με Ελτα κ αλλη μια φορα πηρα την ιδια απαντηση οτι δεν εχει φτασει ακομη το δεμα μου. Οταν τους ειπα οτι η SG post δηλωνει Arrival 27/3 μου απαντησαν οτι κατι τετοιο απο οσο βλεπουν δεν ισχυει κ οτι η τελευταια ενημερωση που ειχαν απο την SG ειναι για 22/3 Αποστολη αντικειμενου, 24/3 αναχωρηση κ μετα τιποτα αλλο!!Σε ερωτηση μου αν ειναι φυσιολογικο να μην εχει φτασει,αν οχι 27/3, αλλα μεχρι σημερα ειναι οτι εχει καθυστερησει αλλα τυχαινει σε αγορες απο Κινα Μου ειπαν οτι το μονο που μπορω να κανω ειναι να μιλησω με τον πωλητη(Vickmall), να μιλησει με την εκει εταιρια(SG)κ αν χρειαστει να κανει ο πωλητης κ αιτηση αναζητησης!! Ετσι χτες εστειλα μυνημα στο vickmall για τις ''τυχερες'' μερες 27/3 - 2/4 κ η απαντηση ειναι: Hello dear friendm very sorry for the that, as you know, most parcels which showed as arrive at Greece at 3.27th,3.29th,3.31th,4.2th..,appear a big delay. only a few one has been delivered. logistics company has already help us deal with the situation We knew that the delay time is too long.everyone shoud be worried, so we can understand your position, we are keep tracking them everyday and ask the logistical postal company everyday and hope we can hear good news from post soon thank you and very sorry for the inconvenience Τωρα ποιος λεει αληθεια κ ποιος μας δουλευει; Αυτά που σου απάντησαν δεν ευσταθούν,ποιος παρέλαβε τις τυχερές μέρες που ειναι 27/3 ,29/3 ,31/3 και 2/4,εγω είμαι στους 2/4 άφιξη και δεν ξέρω να εχει παραλάβει κανένας αυτες τις ημερες και αυτοι δεν ξέρουν τι να πουν στο Vickmall τελικά με ολη την κατάσταση .Αν εχει παραλάβει κάποιος με (SG)post ας ενημερώσει να γνωρίζουμε?? Αυτές τις τυχερές ημέρες,εγω θα τις παίξω σε τζοκερ πάντως.:lol::lol::lol::lol::rolleyes: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Τωρα ποιος λεει αληθεια κ ποιος μας δουλευει; Τελικώς όλες σχεδόν οι "καθυστερήσεις" είναι από το Vicmall .... μάλλον δεν είχε απόθεμα, άργησε να τα στείλει και ποιεί τον ..Κινέζο !! Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Τελικώς όλες σχεδόν οι "καθυστερήσεις" είναι από το Vicmall .... μάλλον δεν είχε απόθεμα, άργησε να τα στείλει και ποιεί τον ..Κινέζο !! Ναι αυτο που αναφέρεις φίλε , έχει καποια σωστή βάση και λογική. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Velisarios Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 To έφερε ο ταχυδρόμος στο σπίτι ... :) Σοβαρα?! Ελπιζω να μην ερθει και αφησει το δεμα κατω στην πολυκατοικια..γιατι το εχω χασει σιγουρα!Θα μου το φανε σιγουρα... :lol: Δεν ηξερα οτι φερνουν ακομα στο σπιτι.. Λογικα σε εβαλε να υπογραψεις ε?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giangosgr Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Αυτά που σου απάντησαν δεν ευσταθούν,ποιος παρέλαβε τις τυχερές μέρες που ειναι 27/3 ,29/3 ,31/3 και 2/4,εγω είμαι στους 2/4 άφιξη και δεν ξέρω να εχει παραλάβει κανένας αυτες τις ημερες και αυτοι δεν ξέρουν τι να πουν στο Vickmall τελικά με ολη την κατάσταση .Αν εχει παραλάβει κάποιος με (SG)post ας ενημερώσει να γνωρίζουμε?? Αυτές τις τυχερές ημέρες,εγω θα τις παίξω σε τζοκερ πάντως.:lol::lol::lol::lol::rolleyes: εγω αγορά στις 29/3 note 3 pro το πηρα στις 12/4 και αγορα xiaomi miband 1s στις 4/4 το πηρα 22/4 και τα 2 αγορα απο Vickmall Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ναι αυτο που αναφέρεις φίλε , έχει καποια σωστή βάση και λογική. Και πως δίνει tracking number ?!?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 εγω αγορά στις 29/3 note 3 pro το πηρα στις 12/4 και αγορα xiaomi miband 1s στις 4/4 το πηρα 22/4 και τα 2 αγορα απο Vickmall Με SG post τα παράλαβες, Ε τότε τι γίνεται που είναι τα δικά μας,που βρίσκονται..:O:O:O ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και πως δίνει tracking number ?!?!? Ναι αυτό σκέφτηκα μετά δεν κολλάει :rolleyes: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giangosgr Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Με SG post τα παράλαβες, Ε τότε τι γίνεται που είναι τα δικά μας,που βρίσκονται..:O:O:O ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αυτό σκέφτηκα μετά δεν κολλάει :rolleyes: Ναι με SG post..... Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 εγω αγορά στις 29/3 note 3 pro το πηρα στις 12/4 και αγορα xiaomi miband 1s στις 4/4 το πηρα 22/4 και τα 2 αγορα απο Vickmall εμείς λέμε να έχει "φθάσει" Ελλάδα 27/3,29/3,31/3 και 2/4 αν ξέχασα κάποια ημερομηνία σορρι αυτές θυμάμαι..ολοι οι υπόλοιποι παραλαμβάνουν μια χαρά! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eimarmeni Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Άλλη μια ιστορία καθυστέρησης κι από μένα για ένα Xiaomi Mi4c. Κατάστημα: Vickmall (τς τς τς!) Αποστολή μέσω Singapore Post Δίνοντας το tracking number στο SG μου βγάζει τα ακόλουθα: 27/03/2016 Received from Customer 29/03/2016 Despatched to overseas (Country code: GR) 02/04/2016 Arrival at Destination Post (Country: GR) Από κει και πέρα σιγή ιχθύος. Τα ΕΛΤΑ δεν έχουν το νούμερο και απλά περιμένω να κλείσει ο μήνας για να δω τι θα κάνω. Απ' ότι διάβασα εδώ στο φόρουμ, δεν είμαι η μόνη που βρίσκεται στο "περίμενε". Όσο νάναι με ανησυχεί αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Άλλη μια ιστορία καθυστέρησης κι από μένα για ένα Xiaomi Mi4c. Κατάστημα: Vickmall (τς τς τς!) Αποστολή μέσω Singapore Post Δίνοντας το tracking number στο SG μου βγάζει τα ακόλουθα: 27/03/2016 Received from Customer 29/03/2016 Despatched to overseas (Country code: GR) 02/04/2016 Arrival at Destination Post (Country: GR) Από κει και πέρα σιγή ιχθύος. Τα ΕΛΤΑ δεν έχουν το νούμερο και απλά περιμένω να κλείσει ο μήνας για να δω τι θα κάνω. Απ' ότι διάβασα εδώ στο φόρουμ, δεν είμαι η μόνη που βρίσκεται στο "περίμενε". Όσο νάναι με ανησυχεί αυτό. ίδιο τηλέφωνο αλλα 2 μέρες διαφορα...εισαι και εσύ στις τυχερές μέρες! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Άλλη μια ιστορία καθυστέρησης κι από μένα για ένα Xiaomi Mi4c. Κατάστημα: Vickmall (τς τς τς!) Αποστολή μέσω Singapore Post Δίνοντας το tracking number στο SG μου βγάζει τα ακόλουθα: 27/03/2016 Received from Customer 29/03/2016 Despatched to overseas (Country code: GR) 02/04/2016 Arrival at Destination Post (Country: GR) Από κει και πέρα σιγή ιχθύος. Τα ΕΛΤΑ δεν έχουν το νούμερο και απλά περιμένω να κλείσει ο μήνας για να δω τι θα κάνω. Απ' ότι διάβασα εδώ στο φόρουμ, δεν είμαι η μόνη που βρίσκεται στο "περίμενε". Όσο νάναι με ανησυχεί αυτό. καλημέρα,καλός ήρθες στην παρέα των τυχερών και εγώ τα ίδια εχω στο τελευταίο γρουπ 2/4,να σε συμπεριλάβουμε στο ομαδικό που θα παίξουμε τζοκερ,στα γνωστά νούμερα ,:lol::lol::lol:εκεί ίσως κερδίσουμε ,ποτέ δεν ξέρεις,όσο ζεις ελπίζεις. :D:D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artinpet Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Σοβαρα?! Ελπιζω να μην ερθει και αφησει το δεμα κατω στην πολυκατοικια..γιατι το εχω χασει σιγουρα!Θα μου το φανε σιγουρα... :lol: Δεν ηξερα οτι φερνουν ακομα στο σπιτι.. Λογικα σε εβαλε να υπογραψεις ε?! Με το Βελγικο ταχυδρομειο δεν το βλεπει στα ΕΛΤΑ σαν συστημενο. Υπογραφη δεν θελει. Αν είναι μεγάλο πακέτο μπορεί να σου αφήσει ειδοποίηση. Αν είναι μικρό στο φέρνει. Βρες τον ταχυδρόμο και πες του να μην το αφήσει αν δεν το παραλάβει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Velisarios Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Με το Βελγικο ταχυδρομειο δεν το βλεπει στα ΕΛΤΑ σαν συστημενο. Υπογραφη δεν θελει. Αν είναι μεγάλο πακέτο μπορεί να σου αφήσει ειδοποίηση. Αν είναι μικρό στο φέρνει. Βρες τον ταχυδρόμο και πες του να μην το αφήσει αν δεν το παραλάβει κάποιος. Τελικα σημερα το πρωι που εφευγα, ειδα στην εισοδο της πολυκατοικιας το ειδοποιητηριο, αλλα χωρις track number και να μην παω στο ταχυδρομειο πριν τις 25/4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Τελικα σημερα το πρωι που εφευγα, ειδα στην εισοδο της πολυκατοικιας το ειδοποιητηριο, αλλα χωρις track number και να μην παω στο ταχυδρομειο πριν τις 25/4! Σε μένα φέρνουν το ειδοποιητήριο το πρωί και λέει επάνω από την επόμενη μέρα στις 10:00. Αν πάω όμως το απόγευμα (είναι ανοιχτό το κατάστημα μέχρι τις 20:30) το παίρνω κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Velisarios Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Σε μένα φέρνουν το ειδοποιητήριο το πρωί και λέει επάνω από την επόμενη μέρα στις 10:00. Αν πάω όμως το απόγευμα (είναι ανοιχτό το κατάστημα μέχρι τις 20:30) το παίρνω κανονικά... Εγω μια φορα που ειχα παει νωριτερα, θυμαμαι πως δεν μου το ειχαν δωσει! Αν εχει ερθει..κανω υπομονη μεχρι την Δευτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μαλλον ημουν απο τους τυχερους... ΑΠΟΣΤΟΛΗ Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-04-2016 20:28 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 20-04-2016 07:01 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 20-04-2016 10:08 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 20-04-2016 10:08 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 20-04-2016 10:18 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 21-04-2016 14:31 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 21-04-2016 16:31 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 22-04-2016 05:12 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 22-04-2016 06:35 Μ.Δ. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 22-04-2016 08:05 Μ.Δ. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts