Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

RN113779171MY μπορεί καποιος να μου πει με τι ταχυδρομείο ερχεται το δεμα ?τι στο καλο ειναι παλι αυτο το MY? και κατι αλλο μακρια απο merimobile η κοροϊδία παει συννεφο..

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

RN113779171MY μπορεί καποιος να μου πει με τι ταχυδρομείο ερχεται το δεμα ?τι στο καλο ειναι παλι αυτο το MY? και κατι αλλο μακρια απο merimobile η κοροϊδία παει συννεφο..

Με Μαλαισία post. 3-4 δέματα που μου έχουν έρθει με Μαλαισία post όμως ξεκινούσαν με RC και όχι με RN που ξεκινά το δικό σου.

The day is my enemy, the night my friend

Εμένα αυτό είναι η τελευταία μου ελπίδα. Είμαι ο μοναδικός που ακομα γράφει από 7/10 despached to overseas, και έχει μείνει ετσι. Το έχω γράψει 5-6 φορές αλλά κάπου πρέπει να πω τον πόνο μου!

Τι να πω και εγω :D ITEMS IN PACKING 05-10-2015 17:21 SINGAPORE .

Με Μαλαισία post. 3-4 δέματα που μου έχουν έρθει με Μαλαισία post όμως ξεκινούσαν με RC και όχι με RN που ξεκινά το δικό σου.

τα δευτερο γραμμα εχει να κανει με το μεγεθος του δεματος!!

τα δευτερο γραμμα εχει να κανει με το μεγεθος του δεματος!!

Δε νομίζω. Παρέλαβα δύο πακέτα απο το ίδιο κατάστημα. Το ένα ήταν φάκελος με 1-2 μικροπράγματα, το άλλο πακέτο με media player 10πλάσιου μεγέθους.

Και τα δύο είχαν RC.

Δε νομίζω. Παρέλαβα δύο πακέτα απο το ίδιο κατάστημα. Το ένα ήταν φάκελος με 1-2 μικροπράγματα, το άλλο πακέτο με media player 10πλάσιου μεγέθους.

Και τα δύο είχαν RC.

ετσι μου ειχε πει ενας φιλος που δουλευει στα ελτα..

ετσι μου ειχε πει ενας φιλος που δουλευει στα ελτα..

Δεν ισχύει.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

παιδιά το Tracking Number απο μια παραγγελία στο ebay απο που τον βλέπω?

συνήθως απο ebay δεν υπαρχει tracking number για οικονομια στην αποστολη ...αλλα και παλι στειλε μνμ στον πωλητή αν εχει να στο δωσει ...που δεν το βλεπω...

Εμένα και πολλών αλλων παιδιών η κατάσταση μας στ ΕΛΤΑ λέει απο 5 του μήνα αντικείμενα σε συσκευασία στη Σιγκαπούρη.. στ αλλά σάιτ λέει ότι απο τις 10 έχουν φτασει Ελλάδα.. ακόμα περιμένουμε.. παραγγελία απο 26 του μήνα..κάτι παει στραβά η μου φαίνεται ;

παιδιά το Tracking Number απο μια παραγγελία στο ebay απο που τον βλέπω?

Μπες στο account σου και αν έχει στείλει Ο πωλητής με t/n θα το δείτε στο τέλος των details.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ναι,ενας ειναι ο αριθμός,ειναι η "ταυτότητα" του δέματός σου
Ναι αλλα οταν παω να ψαξω στα ΕΛΤΑ για το συγκεκριμενο tracking number, δε μου βγαζει κατι, ενω θα επρεπε, αφου συμφωνα με το 17track.net ηρθε στην Αθηνα.

http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RS319102150NL

Ναι αλλα οταν παω να ψαξω στα ΕΛΤΑ για το συγκεκριμενο tracking number, δε μου βγαζει κατι, ενω θα επρεπε, αφου συμφωνα με το 17track.net ηρθε στην Αθηνα.

Εγώ βλέπω οτι βγάζουν τα ΕΛΤΑ δύο κινήσεις, 15 & 16\10.

Στο 17track, οι κινήσεις "Destination Country" είναι πληροφορίες απο τα ΕΛΤΑ. Το 17track δεν κάνει δικό του tracking, απλά μαζεύει πληροφορίες απο τα ταχυδρομεία αναχώρησης και προορισμού.

Διαβάζω εδώ στο φόρουμ το αντίστοιχο νήμα για παραγγελίες από το vickmall ,θα σας δώσω μια συμβουλή , μην τους λέτε βρε παιδιά να σας ανοίξουν το κινητό και να σας κάνουν διάφορα , πχ install Greek language , google play κλπ κλπ , αυτά τα κάνετε και μόνοι σας ,δεν θέλω να επεκταθώ παραπέρα ,πάρτε σφραγισμένα κινητά

http://i62.tinypic.com/34xp192.png

Το ίδιο ακριβώς βγάζει.

Σε όσους βγάζει arrival at destination μετά από πόσες μέρες από το dispatched to destination το εμφανίζει? Σε δύο δέματα δικά μου το εμφάνισε μετά από τέσσερις μέρες και στα δύο

Σε όσους βγάζει arrival at destination μετά από πόσες μέρες από το dispatched to destination το εμφανίζει? Σε δύο δέματα δικά μου το εμφάνισε μετά από τέσσερις μέρες και στα δύο
τι λετε ρε παιδια??? εφτασε και εμενα το κινητο μου σε 4 μερες!!!ατομικο ρεκορ! Edited by ilka71

Αν σε όλους εμφανίζεται μετά από τέσσερις μέρες το arrival τότε πολύ πιθανό να είναι λάθος και να μην έχουν φτάσει Ελλάδα

Αν σε όλους εμφανίζεται μετά από τέσσερις μέρες το arrival τότε πολύ πιθανό να είναι λάθος και να μην έχουν φτάσει Ελλάδα

μην λες τετοια! φτου φτου

καλα μην νομιζεις σπιτι μας μπορει να κανει και καμια δεκαρια μερες ακομα με τα τραγικα ταχυδρομεια που εχουμε..

Edited by ilka71

Και εμένα μια από τα ίδια , με μια παραγγελεία από το vickmall . Ενώ σύμφωνα με το tracking number το δέμα έφυγε από Σιγκαπούρη στις 5-10 , και έφτασε λέει Αθήνα στις 10-10 , στο site των ΕΛΤΑ , δεν φαίνεται κάτι . Δείχνει μόνο ότι έφυγε στις 5-10 . Μπας έχουν ξεχάσει κανένα σάκο με πράγματα σε καμιά γωνία , και για αυτό καθυστερούν ;;; :p

εχω να παραγγειλω κατι απο κινα αρχες καλοκαιριου περιπου και εχω χασει επεισοδια....

ποσες μερες κανει περιπου τωρα μια αποστολη με sg post απο vickmall,

το καλοκαιρι αποσο θυμαμαι ενα δεμα μου εφτασε στις 12 μερες.

ας με διαφωτισει καποιος.

εχω να παραγγειλω κατι απο κινα αρχες καλοκαιριου περιπου και εχω χασει επεισοδια....

ποσες μερες κανει περιπου τωρα μια αποστολη με sg post απο vickmall,

το καλοκαιρι αποσο θυμαμαι ενα δεμα μου εφτασε στις 12 μερες.

ας με διαφωτισει καποιος.

Και εμένα τόσο είχε κάνει πριν από 4 μήνες περίπου που ήταν ή προηγούμενη παραγγελία που είχα κάνει ή τωρινή που περιμένω από minideal με sgpost έχει φτάσει ήδη τις 18 μερες (άσχετα ότι όλα τα tracking το βγάζουν arrived at destination post,gr από τις 13 του μήνα εκτός από τα τραγικά ΕΛΤΑ φυσικά)και με αυτά που διαβάζω πρόβλεπω ότι έχω μέλλον ακόμα....:(

'Οπως είπε και άλλος, το tracking # είναι της Μαλαισίας και αν το βάλεις σου λέει ότι δεν υπάρχει.

Άρα, είτε σου έδωσαν λάθος αριθμό είτε κάτι άλλο συμβαίνει. Επικοινώνησε με τον πωλητή.