sifnos1 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 RN113779171MY μπορεί καποιος να μου πει με τι ταχυδρομείο ερχεται το δεμα ?τι στο καλο ειναι παλι αυτο το MY? και κατι αλλο μακρια απο merimobile η κοροϊδία παει συννεφο.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 RN113779171MY μπορεί καποιος να μου πει με τι ταχυδρομείο ερχεται το δεμα ?τι στο καλο ειναι παλι αυτο το MY? και κατι αλλο μακρια απο merimobile η κοροϊδία παει συννεφο.. Με Μαλαισία post. 3-4 δέματα που μου έχουν έρθει με Μαλαισία post όμως ξεκινούσαν με RC και όχι με RN που ξεκινά το δικό σου. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helen7 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Εμένα αυτό είναι η τελευταία μου ελπίδα. Είμαι ο μοναδικός που ακομα γράφει από 7/10 despached to overseas, και έχει μείνει ετσι. Το έχω γράψει 5-6 φορές αλλά κάπου πρέπει να πω τον πόνο μου! Τι να πω και εγω :D ITEMS IN PACKING 05-10-2015 17:21 SINGAPORE . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Με Μαλαισία post. 3-4 δέματα που μου έχουν έρθει με Μαλαισία post όμως ξεκινούσαν με RC και όχι με RN που ξεκινά το δικό σου. τα δευτερο γραμμα εχει να κανει με το μεγεθος του δεματος!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 τα δευτερο γραμμα εχει να κανει με το μεγεθος του δεματος!! Δε νομίζω. Παρέλαβα δύο πακέτα απο το ίδιο κατάστημα. Το ένα ήταν φάκελος με 1-2 μικροπράγματα, το άλλο πακέτο με media player 10πλάσιου μεγέθους. Και τα δύο είχαν RC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Δε νομίζω. Παρέλαβα δύο πακέτα απο το ίδιο κατάστημα. Το ένα ήταν φάκελος με 1-2 μικροπράγματα, το άλλο πακέτο με media player 10πλάσιου μεγέθους. Και τα δύο είχαν RC. ετσι μου ειχε πει ενας φιλος που δουλευει στα ελτα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 ετσι μου ειχε πει ενας φιλος που δουλευει στα ελτα.. Δεν ισχύει. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 παιδιά το Tracking Number απο μια παραγγελία στο ebay απο που τον βλέπω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 παιδιά το Tracking Number απο μια παραγγελία στο ebay απο που τον βλέπω? συνήθως απο ebay δεν υπαρχει tracking number για οικονομια στην αποστολη ...αλλα και παλι στειλε μνμ στον πωλητή αν εχει να στο δωσει ...που δεν το βλεπω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Εμένα και πολλών αλλων παιδιών η κατάσταση μας στ ΕΛΤΑ λέει απο 5 του μήνα αντικείμενα σε συσκευασία στη Σιγκαπούρη.. στ αλλά σάιτ λέει ότι απο τις 10 έχουν φτασει Ελλάδα.. ακόμα περιμένουμε.. παραγγελία απο 26 του μήνα..κάτι παει στραβά η μου φαίνεται ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 παιδιά το Tracking Number απο μια παραγγελία στο ebay απο που τον βλέπω? Μπες στο account σου και αν έχει στείλει Ο πωλητής με t/n θα το δείτε στο τέλος των details. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 ναι,ενας ειναι ο αριθμός,ειναι η "ταυτότητα" του δέματός σουΝαι αλλα οταν παω να ψαξω στα ΕΛΤΑ για το συγκεκριμενο tracking number, δε μου βγαζει κατι, ενω θα επρεπε, αφου συμφωνα με το 17track.net ηρθε στην Αθηνα. http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RS319102150NL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Ναι αλλα οταν παω να ψαξω στα ΕΛΤΑ για το συγκεκριμενο tracking number, δε μου βγαζει κατι, ενω θα επρεπε, αφου συμφωνα με το 17track.net ηρθε στην Αθηνα. http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RS319102150NL Εγώ βλέπω οτι βγάζουν τα ΕΛΤΑ δύο κινήσεις, 15 & 16\10. Στο 17track, οι κινήσεις "Destination Country" είναι πληροφορίες απο τα ΕΛΤΑ. Το 17track δεν κάνει δικό του tracking, απλά μαζεύει πληροφορίες απο τα ταχυδρομεία αναχώρησης και προορισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Διαβάζω εδώ στο φόρουμ το αντίστοιχο νήμα για παραγγελίες από το vickmall ,θα σας δώσω μια συμβουλή , μην τους λέτε βρε παιδιά να σας ανοίξουν το κινητό και να σας κάνουν διάφορα , πχ install Greek language , google play κλπ κλπ , αυτά τα κάνετε και μόνοι σας ,δεν θέλω να επεκταθώ παραπέρα ,πάρτε σφραγισμένα κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Ναι αλλα οταν παω να ψαξω στα ΕΛΤΑ για το συγκεκριμενο tracking number, δε μου βγαζει κατι, ενω θα επρεπε, αφου συμφωνα με το 17track.net ηρθε στην Αθηνα. http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RS319102150NL http://i62.tinypic.com/34xp192.png Το ίδιο ακριβώς βγάζει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Σε όσους βγάζει arrival at destination μετά από πόσες μέρες από το dispatched to destination το εμφανίζει? Σε δύο δέματα δικά μου το εμφάνισε μετά από τέσσερις μέρες και στα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 (edited) Σε όσους βγάζει arrival at destination μετά από πόσες μέρες από το dispatched to destination το εμφανίζει? Σε δύο δέματα δικά μου το εμφάνισε μετά από τέσσερις μέρες και στα δύοτι λετε ρε παιδια??? εφτασε και εμενα το κινητο μου σε 4 μερες!!!ατομικο ρεκορ! Edited October 18, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Αν σε όλους εμφανίζεται μετά από τέσσερις μέρες το arrival τότε πολύ πιθανό να είναι λάθος και να μην έχουν φτάσει Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 (edited) Αν σε όλους εμφανίζεται μετά από τέσσερις μέρες το arrival τότε πολύ πιθανό να είναι λάθος και να μην έχουν φτάσει Ελλάδα μην λες τετοια! φτου φτου καλα μην νομιζεις σπιτι μας μπορει να κανει και καμια δεκαρια μερες ακομα με τα τραγικα ταχυδρομεια που εχουμε.. Edited October 18, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Και εμένα μια από τα ίδια , με μια παραγγελεία από το vickmall . Ενώ σύμφωνα με το tracking number το δέμα έφυγε από Σιγκαπούρη στις 5-10 , και έφτασε λέει Αθήνα στις 10-10 , στο site των ΕΛΤΑ , δεν φαίνεται κάτι . Δείχνει μόνο ότι έφυγε στις 5-10 . Μπας έχουν ξεχάσει κανένα σάκο με πράγματα σε καμιά γωνία , και για αυτό καθυστερούν ;;; :p 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 εχω να παραγγειλω κατι απο κινα αρχες καλοκαιριου περιπου και εχω χασει επεισοδια.... ποσες μερες κανει περιπου τωρα μια αποστολη με sg post απο vickmall, το καλοκαιρι αποσο θυμαμαι ενα δεμα μου εφτασε στις 12 μερες. ας με διαφωτισει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIGA Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 εχω να παραγγειλω κατι απο κινα αρχες καλοκαιριου περιπου και εχω χασει επεισοδια.... ποσες μερες κανει περιπου τωρα μια αποστολη με sg post απο vickmall, το καλοκαιρι αποσο θυμαμαι ενα δεμα μου εφτασε στις 12 μερες. ας με διαφωτισει καποιος. Και εμένα τόσο είχε κάνει πριν από 4 μήνες περίπου που ήταν ή προηγούμενη παραγγελία που είχα κάνει ή τωρινή που περιμένω από minideal με sgpost έχει φτάσει ήδη τις 18 μερες (άσχετα ότι όλα τα tracking το βγάζουν arrived at destination post,gr από τις 13 του μήνα εκτός από τα τραγικά ΕΛΤΑ φυσικά)και με αυτά που διαβάζω πρόβλεπω ότι έχω μέλλον ακόμα....:( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 RN113779171MY μπορεί καποιος να μου πει με τι ταχυδρομείο ερχεται το δεμα ?τι στο καλο ειναι παλι αυτο το MY? και κατι αλλο μακρια απο merimobile η κοροϊδία παει συννεφο.. 'Οπως είπε και άλλος, το tracking # είναι της Μαλαισίας και αν το βάλεις σου λέει ότι δεν υπάρχει. Άρα, είτε σου έδωσαν λάθος αριθμό είτε κάτι άλλο συμβαίνει. Επικοινώνησε με τον πωλητή. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulikou Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Και μενα σε 4 μερες απτο despatch μου βγαλε arrived at destinition post..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anddem Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Μια απτα ιδια και εμενα. despatch απο 8/10 και arrival at destination post (country: GR) στις 13/10. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts