Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν επιτρεπεται η μεταφορα μπαταριων με αεροπλανα ,κανουν εξαιρεση μονο για μια μπαταρια ανα συσκευη και η μπαταρια πρεπει να ειναι μεσα στην συσκευη.

Μιλα με το geek και ζητα 5-6$ refund αν σου ελεγε για 2 μπαταριες.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος αλλα νομιζω οτι εδω θα βρω απαντηση.Μου ετυχε κατι εκτακτο κ πρεπει μαλλον να αναχωρησω εξωτερικο καποιες μερες επισης περιμενω ενα κινητο απο κινα πρωτη φορα τυχαινει να μην ειμαι μπορει να το παραλαβει η γυναικα μου απο σπιτι η ταχυδρομειο θελει κ εξουσιοδοτηση?

Σημερα κυριακη και εγινε

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-01-2014 11:45 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 18-01-2014 15:37 IPS

περιεργο μου φενετε να ανοιγουν σακους κυριακατικα η εχει τυχει και σε αλλους αυτο?

Samsung note 8 dual

Samsung note 4

jiayu s3 advance 3GB Ram

Thl T200 2GB Ram

Lenovo S960 2GB Ram

Σημερα κυριακη και εγινε

περιεργο μου φενετε να ανοιγουν σακους κυριακατικα η εχει τυχει και σε αλλους αυτο?

Eμένα είναι in contra ΙPS από τις 17/1.Μακάρι να ανοίξει και ο δικός μας σάκος σήμερα....:lol:

Με το καλό να το παραλάβεις.

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Μήπως γνωρίζει κανένας τι διάολο είναι αυτή η ένδειξη;

item No. RC509866215CN

Year 2014

Status "NULL"

Location PEK

Destination Country GR

Date 20140120 0439

Edited by evansarmor
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Null = κενό. Τίποτα. Δεν υπάρχουν στοιχεία

Ευχαριστώ, απλώς μου έκανε εντύπωση ότι στο null έχει ημερομηνία και ώρα ... :blink:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

καλησπέρα σε όλους!!

έκανα μια παραγγελια σχετικα έγκαιρα και με τρόπο αποστολής EMS για να προλάβω την "holiday season" αλλά από τις 23 ιαν είναι σε κατάσταση "2014-01-23 09:29, Pending shipment from Merchant/Shipper" .

Άν το καταλαβαίνω καλά το έχει καταθέσει ο πωλητής στην μεταφορική αλλά δεν έχει φύγει από τα γραφεία της μεταφορικής προς Ελλάδα?

Σωστά?

Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει μέχρι τις 28 ιαν που ξεκινάνε οι διακοπές τους ή έχουν κλείσει από τώρα και αναμονή μέχρι 8 φεβρ??

Σημερα κυριακη και εγινε

Αυτο περιτρανα μας δειχνει τον χαμο που γινεται στο αεροδρομιο με τους σακους....εσυ απο τις 18 του μηνος και σου λεει οτι εφτασε και εγω για παραδειγμα απο τις 10/1 και ακομα τπτ και καποιοι αλλοι απο ακομα πιο πισω.....εχουν τρελαθει και αυτοι εκει.Οποτε καλο ειναι να κανουμε ολοι υπομονη

Just Perfect...NEXUS 4

Σημερα κυριακη και εγινε

ναι, δουλεύουν και κυριακές, και υπερωρίες στο αεροδρόμιο, με τόσο λίγο προσωπικό που έχει μείνει..

Συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος αλλα νομιζω οτι εδω θα βρω απαντηση.Μου ετυχε κατι εκτακτο κ πρεπει μαλλον να αναχωρησω εξωτερικο καποιες μερες επισης περιμενω ενα κινητο απο κινα πρωτη φορα τυχαινει να μην ειμαι μπορει να το παραλαβει η γυναικα μου απο σπιτι η ταχυδρομειο θελει κ εξουσιοδοτηση?
εξουσιοδοτηση από κεπ, βγαίνει άμεσα .Περισσότερα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5153416#post5153416

Ευχαριστώ, απλώς μου έκανε εντύπωση ότι στο null έχει ημερομηνία και ώρα ... :blink:

κάνε τον κόπο κ διαβασε τον οδηγό. αναφέρεται τι είναι αυτό. είναι κανονική καταγραφή τοποθεσίας του σάκου

Αυτο περιτρανα μας δειχνει τον χαμο που γινεται στο αεροδρομιο με τους σακους....εσυ απο τις 18 του μηνος και σου λεει οτι εφτασε και εγω για παραδειγμα απο τις 10/1 και ακομα τπτ και καποιοι αλλοι απο ακομα πιο πισω.....εχουν τρελαθει και αυτοι εκει.Οποτε καλο ειναι να κανουμε ολοι υπομονη

Στην συγκεκριμενει παραγγελια ειμαι πολυ τυχερος με οτι εχω διαβαση εδω μεσα αλλα εχω αλλη μια παραγγελεια που το εστειλαν 22/01/2014 και λεει Information Received με singpost και αυτο αμα φυγει απο εκει μεχρι της 28/01/2014 τοτε η singpost παει πολυ καλα σε μενα τουλαχιστον

Samsung note 8 dual

Samsung note 4

jiayu s3 advance 3GB Ram

Thl T200 2GB Ram

Lenovo S960 2GB Ram

Ισως λιγο off topic (?)

Εχω κανει μια παραγγελια στις 31-12-13, η τελευταια ενημερωση που εχω ειναι οτι απο 6-1-14 ειναι στη Σιγκαπουρη.

Το tracking number στα ελτα βγαζει μηνυμα οτι ''Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό RF196439108SG'' και στο site της SingPost βγαζει μηνυμα ''Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)''.

Να ξεκινησω διαδικασια για επιστροφη χρηματων ή να περιμενω λιγες ημερες ακομα ?

Ευχαριστω

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μια παρατηρηση... Το Ελτα με το Ελτα Courier εχει καποια διαφορα η το ιδιο πραγμα ειναι?

Γιατι στο http://trackitonline.ru οταν κανω αναζήτηση με βγαζει το Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε και μου ανοιγει αυτο το σιτε http://www.elta-courier.gr

Με λιγο ψαξημο στο google και να καταλαβα καλα ειναι το EMS στην ελλαδα ετσι δεν ειναι?

Edited by angels25

Samsung note 8 dual

Samsung note 4

jiayu s3 advance 3GB Ram

Thl T200 2GB Ram

Lenovo S960 2GB Ram

Πρεπει να υπογραψεις στο ειδοποιητηριο και να εχει η μανα σου και την δικια σου ταυτοτητα και την δικια της.Αν θα εχεις εσυ μαζι σου την ταυτοτητα τοτε υπαρχει η λυση που λεει ο σταυρος.

Ισως λιγο off topic (?)

Εχω κανει μια παραγγελια στις 31-12-13, η τελευταια ενημερωση που εχω ειναι οτι απο 6-1-14 ειναι στη Σιγκαπουρη.

Το tracking number στα ελτα βγαζει μηνυμα οτι ''Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό RF196439108SG'' και στο site της SingPost βγαζει μηνυμα ''Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)''.

Να ξεκινησω διαδικασια για επιστροφη χρηματων ή να περιμενω λιγες ημερες ακομα ?

Ευχαριστω

Εχει αργησει παρα πολυ η αποστολη του. Επικοινωνησες με τον πωλητη?

Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος.

Το καλό σενάριο - Μέσα στο κουτί υπάρχει απόδειξη $350. Ο τελωνειακός την πιστεύει και πληρώνεις για $350

Το κακό σενάριο - Μέσα στο κουτί δεν υπάρχει απόδειξη ή ο τελωνειακός την θεωρεί εικονική. Σου ζητάει το απόκομμα από PayPal και πληρώνεις βάση αυτής για $950

Το άγνωστο σενάριο - Μέσα στο κουτί δεν υπάρχει απόδειξη ή ο τελωνειακός την θεωρεί εικονική και δεν σου ζητάει απόκομμα Paypal. Πληρώνεις βάση εκτιμώμενης τιμής. (Αν είναι πάνω από $950 ζητάς εσύ να παρουσιάσεις το απόκομμα από PayPal)

Εδώ που τα λέμε κανένα δεν είναι καλό σενάριο. Το καλό σενάριο θα ήταν να το είχες σπίτι χωρίς να περάσει τελωνείο αλλά......

Η επιλογή να γυρίσει πίσω αν δεν το παραλάβεις υπάρχει αλλά τι θα γίνει με τα λεφτά που πλήρωσες (και δεν είναι λίγα)

Όπως και να έχει καλά ξεμπερδέματα.

Βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα να πειράξεις την απόδειξη του PP :O

28/12/13 απο τη στιγμη της παραγγελιας, απο 02/01/14 ειναι ''despatched to overseas'' και σημερα εχουμε 22/01/14. Ειναι λογικη τετοια καθυστερηση ή απλα εγω εχω συνηθισει απο το EMS οπου σε 10 ημερες το αργοτερο ηταν στην πορτα μου το δεμα;

Και γω από 2/1/14 Που έγινε despatched περιμένω, μίλησα με SingPost άκρη δεν έβγαλα γιατί μου λέει πως στάλθηκε, με ΕΛΤΑ που μίλησα λένε πως δεν έχει έρθει Ελλάδα και γω προσπαθώ να βγάλω άκρη...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Έκανα παραγγελία 21/1. 23 δείχνει shipped 24 left action center, 25 information. Received. Και καμία αλλαγή από τότε. Η αποστολή είναι με Dhl. Θα φάω στη μάπα τις διακοπές τους; Τί λέτε; Edited by bandi650

Ισως λιγο off topic (?)

Ευχαριστω

Έγω στις 44 μέρες θα χτύπαγα ένα ντισπιουτάκι :rolleyes:

Είναι κανένας που να του έγινει shipped στισ 12/01?

Γιατί βλέπω δέματα που έφυγαν πιο μετά και ήρθαν,και άρχισα να ανησυχώ :p

Καλησπερα

Εχω κανει την πρωτη παραγγελια απο etotalk. com. Μετα απο e-mail Με το καταστημα, τους ενημερωσα να μου το στειλουν με απλο ταχυδρομειο . Mε ενημερωσαν οτι το εστειλαν με Germany Post. και μου εδωσαν το tracking number καθως και το Link.

(αποστολη 21 -01-2014) Αναζητωντας την αποστολη μου εμφανιζεται το παρακατω μηνυμα

The item was handed over to the International Logistics Center Frankfurt on Jan 24, 2014 to be forwarded to Greece. Unfortunately the country of destination Greece offers tracking and tracing up to the recipient not yet.

Τα αρχικα του δεματος ειναι RX(number)DE στο τελος. Πως θα μαθω τι νουμερο θα παρει οταν μπει στην Ελλαδα?

Ευχαριστω προκαταβολικα

Piroedros

Εγώ με μια μέρα διαφορά.

2014-01-11 Despatched to overseas (Country code: GR)

2014-01-12 GRATH Despatched to ATC

Αν κατάλαβα καλά έφυγε από SINGAPORE στις 11-1-2014 και βρίσκεται αεροδρόμιο Αθήνας από 12-1-2014 αλλά ακόμα τίποτα.

Εγώ με μια μέρα διαφορά.

Αν κατάλαβα καλά έφυγε από SINGAPORE στις 11-1-2014 και βρίσκεται αεροδρόμιο Αθήνας από 12-1-2014 αλλά ακόμα τίποτα.

20-30 μέρες κάνουν να φτάσουν.

ΥΠΟΜΟΝΗ.

Καλησπερα

Εχω κανει την πρωτη παραγγελια απο etotalk. com. Μετα απο e-mail Με το καταστημα, τους ενημερωσα να μου το στειλουν με απλο ταχυδρομειο . Mε ενημερωσαν οτι το εστειλαν με Germany Post. και μου εδωσαν το tracking number καθως και το Link.

(αποστολη 21 -01-2014) Αναζητωντας την αποστολη μου εμφανιζεται το παρακατω μηνυμα

The item was handed over to the International Logistics Center Frankfurt on Jan 24, 2014 to be forwarded to Greece. Unfortunately the country of destination Greece offers tracking and tracing up to the recipient not yet.

Τα αρχικα του δεματος ειναι RX(number)DE στο τελος. Πως θα μαθω τι νουμερο θα παρει οταν μπει στην Ελλαδα?

Ευχαριστω προκαταβολικα

Piroedros

Το ίδιο νούμερο είναι από την αρχή μέχρι την παράδοση.

Edited by StratosGR

Εγώ με μια μέρα διαφορά.

Όχι το δέμα δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα,οταν φτάσει στο site της singpost θα λέει Arrived at overseas και θα βλέπεις την εξέλιξη του στο site των ελτά

Καλησπερα. Ευχαριστω θερμα για την αμεση αποκριση. ΠΩς θα ξερω οτι το δεμα ηρθε στην Ελλαδα? Παντα μου βγαζει το site ths DHL Post. Υπαρχει αλλος τροπος να το παρακολουθω?

ΕΥχαριστω και παλι