Jump to content

pegy_pegy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    141
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    COSMOTE

pegy_pegy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. pegy_pegy

    Redmi 8

    Καλησπερα παιδια. Ξερεις καποιος κανεναν ευκολο τροπο να ρουταρουμε το κινητο? θελω να ξεκλειδωσω το tethering της vodafone και δε μπορω χωρις ρουτ... :worry:
  2. παιδια με το cyta4u τι γινεται..? :( υπαρχει καποια επισημη ανακοινωση?
  3. pegy_pegy

    Jiayu S3

    καλησπέρα. βρήκα αυτή τη ρομ. https://forum.xda-developers.com/jiayu-s3/development/rom-official-mados-jiayu-s3-t3706919 υπαρχει η πιθανοτητα να γραψει καποιος αναλυτικα οδηγιες εγκαταστασης?
  4. Καλησπέρα. Έχω vdsl 50 μέσω καφάο. Ζήτησα να μου βάλουν fast path στο download και μου είπαν ότι επειδή είμαι από καφάο δε γίνεται προς το παρών... (ενώ στο upload έχουν απο μόνοι τους fast path) Γίνεται αυτό ρε παιδιά που μου είπαν...? :(
  5. pegy_pegy

    Jiayu S3

    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μόλις κατέβασα την προ έκδοση και κάτι έκανε. Αργούν πάλι λίγο αλλά είναι πολύ καλύτερα από πριν. Αν γνωρίζεις και άλλες παρόμοιες εφαρμογές που να κάνουν δουλειά θα σε παρακαλούσα να μου πεις. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι. :) (Τελικά έκανα επαναφορά και επιτέλους φτιάχτηκε -δεν την γλίτωσα-)
  6. pegy_pegy

    Jiayu S3

    Καλημέρα παιδιά. Εδώ και λίγο καιρό οι επαφές μου αργούν πολύ να φορτώσουν. Επίσης όταν με καλούν δεν εμφανίζει το όνομα και αν το εμφανίσει θα είναι μετά απο ώρα... Δεν πρoσπάθησα να κάνω επαναφορά εργοστασιιακών ρυθμίσεων διότι δε θέλω να χάσω τα δεδομένα και ψιλοβαριέμαι κιόλας η αλήθεια είναι......καμία εύκολη λύση υπάρχει? έχω την rc5.
  7. Μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να προσθέσει στη πρώτη σελίδα τις εκδόσεις κινητών που έχουν κυκλοφορήσει και όλα τα χαρακτηριστικά τους? Το λέω διότι ψάχνομαι και εγώ για το ποια έκδοση να προτιμήσω και δε γίνεται να διαβάσω ('οπως και πολλοί φαντάζομαι) όλες αυτές τις σελίδες. Ευχαριστώ. :) Φιλικά πάντα.
  8. Τέλειο δώροοο. Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ. :)
  9. pegy_pegy

    Jiayu S3

    Update: Oops! Τώρα είδα ότι έχεις το Plus! Οι ROM που έχουν βγει για το 'απλό' με τον ΜΤ6752, δεν κάνουν για το Plus, που φοράει τον ΜΤ6753 επεξεργαστή! Παραλίγο να σε πάρω στο λαιμό μου - sorry... H M.A.D. team νομίζω ότι έχει βγάλει νεώτερες ROM με Android 5.x (ή ίσως και 6.x) για το Plus, θέλει λίγο ψάξιμο όμως, γιατί έχοντας το 'σκέτο' δεν έχω ασχοληθεί μέχρι τώρα με τις αντίστοιχες για Plus... Βασικά μάλλον έχω μείνει πολύ πίσω στην ενημέρωση. Νόμιζα ότι plus λέγεται αυτο που εχει 3 gb ram... Δεν ήξερα ότι είχε βγει μετά κ άλλο μοντέλο με άλλον επεξεργαστή. Το benchmark και το cpu-z μου λένε ότι έχω τον mt6752. Άρα μπορώ να περάσω την RC5 απο το sokolataki ετσι? :) (Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. ) edit: έβαλα την rc5 και δουλέυει μια χαρά. (άντε να τη συνηθίσω τώρα :p ) Σας ευχαριστώ όλους ξανά.
×
×
  • Create New...