minotavros Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Παραγγελία από banggood 14 Ιουλίου με EU priority παρέλαβα χθές 28 Ιουλίου με DHL. 14 μέρες, πολύ καλά Από MI 9 Lite με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Τόσο κάνει το EU. Υπολόγιζε 10 εργάσιμες (άρα 2 εβδομάδες) Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Το νέο tracking δείχνει άφιξη στην Αθήνα Δευτέρα 27/7 και -εδώ είναι το ωραίο- εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης (στην Αθήνα επίσης) Τρίτη 4 Αυγούστου! Λέω "δεν μπορεί, θα είναι μάλλον λάθος του συστήματός τους ή κάτι παρόμοιο". Και όμως! Τρίτη μέρα σήμερα από την άφιξη στην Αθήνα και το status δεν έχει αλλάξει στη σελίδα τους και αρχίζω να πιστεύω ότι το 4 Αυγ είναι σωστό! Αν είναι έτσι, δεν ξαναλέω τίποτα για τα ΕΛΤΑ! Αυτοί είναι χειρότεροι (συνυπολογίζοντας ότι πρόκειται για ιδιωτική εταιρία ταχυμεταφορών)! Μία από τα ίδια και στην δική μου. Παρασκευή άφιξη στην Αθήνα, είδα άτομα, στον ίδιο σάκο με μένα, να παραλαμβάνουν από επαρχία το Σάββατο και την Δευτέρα, εμένα με θυμήθηκαν Τρίτη (και πάλι καλά γιατί είχε κολλήσει το τρακινγκ μέχρι τα μπει προς delivery και λέω πάμε για Τετάρτη και αν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Τόσο κάνει το EU. Υπολόγιζε 10 εργάσιμες (άρα 2 εβδομάδες) Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο θέμα είναι θα το στειλουνε με NL η DHL post, εδώ είναι η ερώτηση Sent from my U65GT using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LionKing Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Μετά από 88 ημέρες σήμερα παρέλαβα δεματακι απο ali μεσω nl post:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Κολλημένοι στο ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ από μεταφορικό ΜΕΣΟ... Κι..όλο.. ΠΕΡΙΜΕΝΩ... POSTNL από 28/06 Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Το θέμα είναι θα το στειλουνε με NL η DHL post, εδώ είναι η ερώτηση Sent from my U65GT using Tapatalk Νομίζω είναι Τζόκερ η φάση. Εμένα παραγγελία 20/7 eu priority το έστειλαν με NL. Αναμένω να φανεί Ευρώπη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Παραγγελία tempered glasses και θήκες κινητών με PDM, έγιναν Shipped 6 Ιουλίου και λογικά παραλαμβάνω αύριο 31. Ικανοποιημένος μπορώ να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Με την Singapore post τι γίνεται? Την έκλεισαν την εταιρία? Πτώχευσε? 4 δέματα έχω που είναι κολλημένα σε dispatched to overseas -23/5 -8/6 -13/6 -13/6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Γενικά έχω ελπίδες λέτε να έρθει και να το παραλάβω κάποτε ακούω γνώμες.... 2020-03-18 18:53:47 Package ReceivedGuangzhou 2020-03-19 01:40:04 Depature from Local Sorting CenterGuangzhou 14:55:23 Dispatched from Office of ExchangeGuangzhou 23:44:53 Departure from Regional Sorting CenterGuangzhou 2020-03-20 03:02:51 Arrival at Regional Sorting CenterGuangzhou 04:12:29 Handed over to AirlinesGuangzhou 04:12:34 Handed over to AirlinesGuangzhou 2020-06-18 16:23:14 Item Returned from Customs Guangzhou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 18/6 δεν γράφει ότι έφυγε πίσω προς το πωλητη ? Αυτό καταλαβαίνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 18/6 δεν γράφει ότι έφυγε πίσω προς το πωλητη ? Αυτό καταλαβαίνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω για αυτό ρωτάω μήπως και βγάλω άκρη τελικά γύρισε πισω; Χάθηκε; Θα έρθει κάποια στιγμή; Αν μπορεί κάποιος να μου πει με βεβαιότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Δέμα με EU Priority, έρχεται με DHL. Μετά από 3 εβδομάδες που έκανε για να φτάσει από Κίνα στη Γερμανία, πήρε άλλες 6 μέρες (λογικός χρόνος) από Feucht σε Αθήνα, όπου το tracking με ενημερώνει ότι αλλάζει tracking number (σε 10-ψήφιο αριθμητικό) και θα το παραδώσει η DHL Express. Το νέο tracking δείχνει άφιξη στην Αθήνα Δευτέρα 27/7 και -εδώ είναι το ωραίο- εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης (στην Αθήνα επίσης) Τρίτη 4 Αυγούστου! Λέω "δεν μπορεί, θα είναι μάλλον λάθος του συστήματός τους ή κάτι παρόμοιο". Και όμως! Τρίτη μέρα σήμερα από την άφιξη στην Αθήνα και το status δεν έχει αλλάξει στη σελίδα τους και αρχίζω να πιστεύω ότι το 4 Αυγ είναι σωστό! Αν είναι έτσι, δεν ξαναλέω τίποτα για τα ΕΛΤΑ! Αυτοί είναι χειρότεροι (συνυπολογίζοντας ότι πρόκειται για ιδιωτική εταιρία ταχυμεταφορών)! Και αν και ο συνολικός χρόνος των ~5 εβδομάδων δεν είναι και κακός (δεδομένων των συνθηκών), έχω τρεις φίλους που έκαναν παραγγελίες όλοι μετά από μένα, οι δύο έχουν παραλάβει από την προηγούμενη εβδομάδα και ο ένας μάλλον σήμερα, όλοι με PostNL, και χαίρονται τα είδη που παρήγγειλαν. Η πρώτη μου επαφή με DHL, και δεν ήταν καλή... Από Bangood είναι; γιατί σκέφτομαι να παραγγείλω αθλητικά Xiaomi και θέλω να δω στο περίπου πόσο θα κάνουν να έρθουν. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Είναι και ξανά το tracking των ΕΛΤΑ down.. τι μπανανία είναι αυτό το κράτος Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Από Bangood είναι; γιατί σκέφτομαι να παραγγείλω αθλητικά Xiaomi και θέλω να δω στο περίπου πόσο θα κάνουν να έρθουν. Από Banggood. Τελικά το δέμα μού το παρέδωσε προ ολίγου η DHL - δε φτάσαμε στην Τρίτη...! Σύνολο 30 μέρες περίπου η σούμα - όχι άσχημα, έχοντας υπ' όψιν τα όσα γίνονται. Αν και βλέπω πολύ κόσμο (και φίλους, όπως έγραφα στο προηγούμενο post, αλλά και στο φόρουμ εδώ) που παραλαμβάνουν σε αισθητά καλύτερους χρόνους, καθώς προφανώς η κατάσταση με τις μεταφορές (διεθνώς) τείνει προς εξομάλυνση. Και τα μεταφορικά των κινεζομάγαζων ξανακατεβαίνουν προς τα προ covid επίπεδα - για το δέμα που παρέλαβα, με χρέωσαν περίπου €12 μεταφορικά, ενώ αν το είχα παραγγείλει μόλις 2 μέρες αργότερα, θα είχα πληρώσει γύρω στα... €1,2 (και πιθανόν τελικά να το είχα παραλάβει και νωρίτερα)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Είναι και ξανά το tracking των ΕΛΤΑ down.. τι μπανανία είναι αυτό το κράτος Οντως, εγω μπηκα στο ελτα courier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Οντως, εγω μπηκα στο ελτα courier. Σωστός - όταν δε δουλεύει το 'κλασικό' tracking των ΕΛΤΑ, αυτό των Courier κάνει μια χαρά τη δουλειά! Παραδόξως, το λεκτικό των μηνυμάτων ενδέχεται να διαφέρει από τη μία σελίδα στην άλλη, πρακτικά όμως το αποτέλεσμα είναι το ίδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Η ξεφτίλα συνεχίζεται 1 μηνα κολλημένα δέματα στο αεροδρόμιο και συνεχίζουμε!?! Ρε υπάρχει κάποιος υπεύθυνος για αυτά τα αισχη !!!! Η για όλα είναι υπεύθυνος ο πολίτης .Οπως έχουν βρει την καραμέλα τώρα οι κυβερνώντες!!! Από Σιγκαπούρη δε ,έχουμε συμπληρώσει 4 μήνες και στα ΕΛΤΑ μου λένε υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ( Τα λένε και δεν ντρέπονται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Δέμα που έφυγε 23-5 με ταχυδρομείο συγκαπουρης "μπήκε" σύμφωνα με το tracking Ελλάδα σήμερα 1-8! Μετά από 70! Μέρες! ΚΕΡΔΑΜΕ ΑΔΈΡΦΙΑ! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Καλημέρα παιδιά, νά ρωτήσω λίγο κάτι, έχει τώρα 10 μέρες που περιμένω δέμα από Banggood με priority line με nl post, καί ενώ στο τρακινγκ γράφει the item is pre advised καί μετά item is in transit στα ΕΛΤΑ γράφει ότι είναι Ολλανδία χωρίς όμως να γράφει the item is at nl posting center κτλ.Να ανησυχώ; Πόσες περίπου μέρες θέλει να φτάσει από Κίνα Ολλανδία καί νά ενημερωθεί το τρακινγκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Υπομονή χρειάζεται όταν κάνεις αγορές από Κίνα(γενικά εξωτερικό) Κάποια στιγμή θα δεις ενημέρωση Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Γενικά έχω ελπίδες λέτε να έρθει και να το παραλάβω κάποτε ακούω γνώμες.... 2020-03-18 18:53:47 Package ReceivedGuangzhou 2020-03-19 01:40:04 Depature from Local Sorting CenterGuangzhou 14:55:23 Dispatched from Office of ExchangeGuangzhou 23:44:53 Departure from Regional Sorting CenterGuangzhou 2020-03-20 03:02:51 Arrival at Regional Sorting CenterGuangzhou 04:12:29 Handed over to AirlinesGuangzhou 04:12:34 Handed over to AirlinesGuangzhou 2020-06-18 16:23:14 Item Returned from Customs Guangzhou Καμιά γνώμη που βρίσκετε το δέμα μου.... ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Καλημέρα παιδιά, νά ρωτήσω λίγο κάτι, έχει τώρα 10 μέρες που περιμένω δέμα από Banggood με priority line με nl post, καί ενώ στο τρακινγκ γράφει the item is pre advised καί μετά item is in transit στα ΕΛΤΑ γράφει ότι είναι Ολλανδία χωρίς όμως να γράφει the item is at nl posting center κτλ.Να ανησυχώ; Πόσες περίπου μέρες θέλει να φτάσει από Κίνα Ολλανδία καί νά ενημερωθεί το τρακινγκ; Ακριβώς στην ίδια φάση είμαι και εγώ. Στον ίδιο σάκο θα είναι τα πακέτα μας. Υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Απίστευτο.... αγορά από ali- 6 Απριλίου- με sg ήταν σε κατάσταση αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό από 25-5...επόμενη κίνηση σήμερα..άφιξη στη χώρα κ κλείσιμο από γετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Ακριβώς στην ίδια φάση είμαι και εγώ. Στον ίδιο σάκο θα είναι τα πακέτα μας. Υπομονή... Αααα οκ.ενημερωσε αν σού ενημερωθεί το τρακινγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts