makap Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 23 minutes ago, ane1989 said: Απο tomtop με την επιλογη duty free shiphing απο την αποθηκη Κινας θα εχω θεμα με τελωνεια κλπ? Εχει παραγγειλει καποιος τωρα τελευταια? Δεν έχω παραγγείλει τελευταία απ' αυτό, αλλά αν σου ζητήσει να προπληρώσεις ΦΠΑ, θα έχεις ένα μεγάλο ποσοστό να μην χρεωθείς πάλι ΦΠΑ και τέλος ΕΛΤΑ όταν φτάσει το δέμα στο τελωνείο. Αλλιώς, θα έχεις να αντιμετωπίσεις το τελωνείο σίγουρα.. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 2 ώρες πριν, mkl222 said: Εγώ πάντως, έχω να δω comet πολύ καιρό. Ό,τι παρήγγειλα μετά τις 20/9 από Banggood, ήρθε με βελγικό ταχυδρομείο και ΕΛΤΑ, και όχι ιδιαίτερα γρήγορα. Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με Banggood Express η Priority Line; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkl222 Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 ExpressΣτάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 Το Gearbest μόλις το είδα Online! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 Δε νομίζω ότι η σελίδα του "κατέβηκε" ποτέ, όσο γράφονταν τα περί κλεισίματος. Το θέμα είναι... παραγγέλνεις από εκεί; (άσε που τι να παραγγείλεις - τα περισσότερα προϊόντα του δεν είχαν καν αποστολή προς Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο - και ήταν και πανάκριβα! Κάτω από τις συνθήκες... και άργησε να φουντάρει! Δεν ξέρω τι έκαναν αυτοί που το 'χουν, έτσι όπως το πήγαιναν...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 14 ώρες πριν, w2o4ts said: Δε νομίζω ότι η σελίδα του "κατέβηκε" ποτέ, όσο γράφονταν τα περί κλεισίματος. Το site είχε όντως 'πέσει' για μια περίοδο. Μόλις πρόσφατα το είδα και εγώ να 'επιστρέφει'. Αλλά όντως και τα προϊόντα πλέον λίγα, αλλά και εμπιστσύνη..... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 Μου στείλανε βλέπω τώρα και newsletter και προσφορά για κουπόνια! Αλλά όπως λέγαμε και προηγουμένως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2021 On 12/11/2021 at 6:01 ΜΜ, mkl222 said: Εγώ πάντως, έχω να δω comet πολύ καιρό. Ό,τι παρήγγειλα μετά τις 20/9 από Banggood, ήρθε με βελγικό ταχυδρομείο και ΕΛΤΑ, και όχι ιδιαίτερα γρήγορα. Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οντως, το ΒΕ χαρακτηριζεται απο την "ιλλιγιωδη" ταχυτητα του. Το εχω διαπιστωσει και απο αλλους πωλητες που το χρησιμοποιησαν εκτος Banggood. Μακρυα.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2021 Σε μένα, ό,τι παραγγελία έχω κάνει τον τελευταίο καιρό με Banggood Express (συμπεριλαμβανομένης μίας που έστειλαν μόλις προχθές) έρχεται σταθερά με Comet - με την οποία πάντα κανένα παράπονο. Ενώ δύο που έκανα από την αποθήκη Τσεχίας, με "1 week delivery" -υποτίθεται- έκαναν περίπου από 1.5 εβδομάδα για να φτάσουν με DHL Paket στα ΕΛΤΑ, τα οποία ποιος ξέρει πόσο θα κάνουν από 'κει και μετά, ενώ φαντάζομαι ότι θα πρέπει να πάω να στηθώ στην -τεράστια, πάντα- ουρά στο υποκατάστημα της περιοχής μου για να τα παραλάβω - ενώ η Comet παραδίδει στο άψε-σβήσε στην πόρτα μου. Αυτό, παρεμπιπτόντως, απάντησε και στην απορία που είχα τον τελευταίο καιρό "τι διαλέγω από τις διαθέσιμες τον τελευταίο καιρό επιλογές (αν υπάρχουν και οι 2, βεβαίως, ταυτόχονα), ευρωπαϊκή αποθήκη, ή Κίνα;" Κίνα, για μένα, μετά απ' αυτό!! Όχι αυτό που θα περίμενε κανείς εκ πρώτης όψεως... 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmouk Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Το δικό μου πάντως από Τσεχία με Dhl pakeτ και ΕΛΤΑ ήλθε με elta courier ταχύτατα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Με Elta Courier παραδίδονται...; Μόλις μου 'φτιαξες τη μέρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 12 ώρες πριν, vagmouk said: Το δικό μου πάντως από Τσεχία με Dhl pakeτ και ΕΛΤΑ ήλθε με elta courier ταχύτατα. Εμενα στην περιοχη μου τα μοιραζει η ACS ( ευβοια ) Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharis Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Παιδιά καλησπέρα περιμένω μικρό πακέτο από AliExpress, έρχεται μέσω ουγγρικού ταχυδρομείου. Στο Website του AliExpress μου αναφέρει customs clearance successful, αλλά δεν εμφανίζεται καθόλου τόσο στο tracking των ΕΛΤΑ όσο και του ουγγρικού ταχυδρομείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelaras_AF Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Εμενα εμφανιστηκε στο tracking των ΕΛΤΑ 4-5 μερες μετα απο το clearance της Ουγγαριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 39 minutes ago, zacharis said: Παιδιά καλησπέρα περιμένω μικρό πακέτο από AliExpress, έρχεται μέσω ουγγρικού ταχυδρομείου. Στο Website του AliExpress μου αναφέρει customs clearance successful, αλλά δεν εμφανίζεται καθόλου τόσο στο tracking των ΕΛΤΑ όσο και του ουγγρικού ταχυδρομείου Κοίτα ένα δικό μου που παραδόθηκε σήμερα. Σε λίγες μέρες θα εμφανιστεί και στο σαιτ των ΕΛΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharis Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Πλήρωσες τελωνείο ή πέρασε κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 (edited) 3 ώρες πριν, zacharis said: Πλήρωσες τελωνείο ή πέρασε κανονικά? Δεν θα πληρώσεις τίποτα, είναι όπως σου τα είπαν, κοίτα και την πορεία του δικού μου που μόλις σήμερα εμφανίσθηκε το "GREECE POST" ενώ μέχρι τώρα έλεγε "CAINIAO"..... Edited November 18, 2021 by ath156 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 10 ώρες πριν, zacharis said: Πλήρωσες τελωνείο ή πέρασε κανονικά? Όχι δεν πλήρωσα. Έχω πάρει άπειρες παραγγελίες από ali με ουγγρικό ταχυδρομιο τους τελευταίους μήνες χωρίς να πληρώσω τίποτα, είτε είναι συστημένα είτε απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Δεν έχει αργήσει λίγο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 19 ώρες πριν, zacharis said: Παιδιά καλησπέρα περιμένω μικρό πακέτο από AliExpress, έρχεται μέσω ουγγρικού ταχυδρομείου. Στο Website του AliExpress μου αναφέρει customs clearance successful, αλλά δεν εμφανίζεται καθόλου τόσο στο tracking των ΕΛΤΑ όσο και του ουγγρικού ταχυδρομείου Μεχρι Ουγγαρία με https://global.cainiao.com/index.htm Οταν γραψει εκει "Arrive at destination country" την επομενη το παρακολουθας απο ελτα που ξεκινα με "HUNGARY, POSTING/COLLECTION" 4 ώρες πριν, Nnoutas said: Δεν έχει αργήσει λίγο; οχι 1 Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 5 ώρες πριν, Nnoutas said: Δεν έχει αργήσει λίγο; Δες το και στο site της flytexpress. Δε θα δεις και τίποτα παραπάνω, βέβαια, οι τελευταίες 2 εγγραφές θα είναι -στην καλή περίπτωση- "item dispatched" και "item in transit", αλλά αν π.χ. λείπει το ένα από τα 2 αυτά (και η ημερομηνία του -όποιου- τελευταίου συμπίπτει με την ημερομηνία από το tracking του banggood), θα σημαίνει ότι ίσως πράγματι έχει κολλήσει. Ή αν (όπως θεωρώ πιθανότερο) υπάρχει κάποιο στάδιο με την ίδια ημερομηνία όπως στο BG και υπάρχει και κάποιο dispatched / in transit μεταγενέστερο, θα σημαίνει ότι όλα είναι (μάλλον) καλά και απλώς έχει μείνει κολλημένη η ενημέρωση που βγάζει το BG. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharis Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Παιδιά μια ακόμη ερώτηση όταν λέει import clearance successful, εννοεί την Ουγγαρία που πέρασε τελωνείο ή την Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Την Ουγγαρία, αφού εκεί "εκτελωνίζεται" μπαίνοντας στην ΕΕ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharis Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 ΟΚ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 γεια σας παιδια αποστολη απο αλι με πληρωμενο φ.π.α χρεωνουν 2.50ε τελωνειο και απο ebay το ιδιο.εστειλα το τιμολογιου στο γετα καμια απαντηση,και ο κωδικος τιμολογιου ειναι σωστος απο τον πωλητη και καταλαβει τον φορο,οποτε τι γινεται εως τωρα πληρωσα 10x2,50ε για πακετο απο 1ε εως 6ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts