neoklis79 Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Με dhl το δέμα μπορεί να δείχνει ότι είναι γερμανία και ξαφνικά μία μέρα να στο φέρει ο ταχυδρόμος... Χρόνια πολλά και καλές αγορές!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmouk Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.Να ενημερώσω ότι σήμερα μου ήρθε μήνυμα από banggood για refund σε παραγγελία κινητού από 11-11 που είχε κολλήσει σε preadvised από 15-11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Με dhl το δέμα μπορεί να δείχνει ότι είναι γερμανία και ξαφνικά μία μέρα να στο φέρει ο ταχυδρόμος... Χρόνια πολλά και καλές αγορές!! Χρόνια πολλά και καλά και σ' εσένα. Άλλο η DHL Express που είναι courier και άλλο η Deustche Post DHL που είναι το Γερμανικό ταχυδρομείο. Μόνο στη 2η περίπτωση θα φέρει το δέμα ο ταχυδρόμος. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Απο το estimated delivery time και μετα μπορω να ανοιξω case στο paypal οσον αφορα αγορα απο το banggood που δεν εχει ερθει μεχρι το estimated delivery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Απο το estimated delivery time και μετα μπορω να ανοιξω case στο paypal οσον αφορα αγορα απο το banggood που δεν εχει ερθει μεχρι το estimated delivery? Ναι, μετά την προθεσμία παράδοσης μπορείς να ανοίξεις θέμα, θα σου απαντήσουν τα γνωστά και στη συνέχεια το γυρίζεις σε claim, ζητώντας επιστροφή χρημάτων. Να ξέρεις ότι δεν είναι τόσο ανοιχτοχέρηδες, τελευταία, στο θέμα της επιστροφής. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.Να ενημερώσω ότι σήμερα μου ήρθε μήνυμα από banggood για refund σε παραγγελία κινητού από 11-11 που είχε κολλήσει σε preadvised από 15-11. H δικια μου εγινε 31/10 και εχει κολλησει στις 4/11 στο pre-advised. Θα ζητησω κατευθειαν απο το paypla τη Τριτη ενα full refund Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Παίδες καλησπέρα και χρόνια πολλά Παρήγγειλα προχθές ένα κινητό από gearbest και διάλεξα μέθοδο αποστολής Netherlands Post Registered DDP θα περάσει τελωνειο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Παραγγελια 14/12 απο banggood. Xiaomi mi 9 lite. Στις 24/12 παρελαβα αντι για κινητο, ενα τροφοδοτικο απο την dhl. Για γελια και για κλαματα. Εχουν ηδη αναγνωρισει το λαθος τους κ ειμαστε σε διαδικασια ανταλλαγης email. Δυστυχως απαντανε καθε 24 ωρες. Τους εδωσα διορια 48 ωρων για επιστροφη χρηματων πριν ανοιξω case στο paypal. Η μεθοδος τους δεν ειναι αξιοπιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Παραγγελια 14/12 απο banggood. Xiaomi mi 9 lite. Στις 24/12 παρελαβα αντι για κινητο, ενα τροφοδοτικο απο την dhl. Για γελια και για κλαματα. Εχουν ηδη αναγνωρισει το λαθος τους κ ειμαστε σε διαδικασια ανταλλαγης email. Δυστυχως απαντανε καθε 24 ωρες. Τους εδωσα διορια 48 ωρων για επιστροφη χρηματων πριν ανοιξω case στο paypal. Η μεθοδος τους δεν ειναι αξιοπιστη. Με τι σου ηρθε σπιτι?γιατι και εγω περιμενω ενα mi 9 lite απο τις 11 δεκεμβρη που εχω κανει παραγγελια και ακομα τιποτα! Tu, 17.12.2019 19:52 -- The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. Th, 12.12.2019 19:34 -- The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 (edited) Παραγγελια 14/12 απο banggood. Xiaomi mi 9 lite. Στις 24/12 παρελαβα αντι για κινητο, ενα τροφοδοτικο απο την dhl. Για γελια και για κλαματα. Εχουν ηδη αναγνωρισει το λαθος τους κ ειμαστε σε διαδικασια ανταλλαγης email. Δυστυχως απαντανε καθε 24 ωρες. Τους εδωσα διορια 48 ωρων για επιστροφη χρηματων πριν ανοιξω case στο paypal. Η μεθοδος τους δεν ειναι αξιοπιστη. Α, ωραία... Κι εγώ περιμένω Mi 9 Lite με DHL από Banggood και ΔΕΝ πλήρωσα με PayPal, γιατί στα 4 χρόνια που παίρνω από εκεί, δεν είχα ποτέ πρόβλημα... Τώρα αγχώνομαι όμως. :( Μήπως σου είναι εύκολο να μας βάλεις τα events από το Tracking της DHL; Γιατί το δικό μου 8 μέρες τώρα, δείχνει ακόμα ότι δεν το έχει καν παραλάβει... Edited December 27, 2019 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Ρε παίδες καμία απάντηση και σε μένα γιατί έχω ψιλοαγχωθει λίγο. Ευχαριστώ και καλημέρα!!! Στάλθηκε από το PH-1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 (edited) Μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια αγοράς, πριν από μερικούς μήνες, του Xiaomi RN7 από το Banggood (έμεινε για 1,5 μήνα σε κατάσταση pre-advised) και μεγάλη καθυστέρηση για την επιστροφή των χρημάτων και μόνο με την παρέμβαση του paypal, αποφάσισα να διακόψω τις "σχέσεις' μου με το μαγαζί, μέχρι να στρώσει η κατάσταση. Διαβάζοντας ότι άλλαξε τριγωνική, με το γερμανικό ταχυδρομείο πλέον και ορισμένα θετικά σχόλια συμφορουμιτών, αποφάσισα να αγοράσω μια προφορά από ξεστοκάρισμα για κινητό της γυναίκας μου που το χρησιμοποιεί μόνο για τηλέφωνο. Όταν έκανα την παραγγελία 23/12 είχε 99 κομμάτια και την ολοκλήρωσα, προσθέτοντας και την ασφάλεια, για 1η φορά στις αγορές μου με το μαγαζί, αφού είχα διαβάσει τόσα προβλήματα που είχαν αντιμετωπίσει άλλοι στο παρελθόν. Επειδή δεν είχα μέχρι σήμερα καμία ενημέρωση, για συσκευασία και προώθηση, μπήκα πάλι στην παραγγελία και βλέπω με μεγάλη έκπληξη ότι είναι out of stock !!!. Αυτά που γίνονται με το μαγαζί, που κάποτε λέγαμε ότι είναι πρώτο, είναι πρωτόγνωρα και δεν μπορεί να το εμπιστευτεί, πλέον, κανένας. Edit Επικοινώνησα με το Live Chat και ο υπάλληλος έλεγξε την παραγγελία και απάντησε ότι θα παραλάβουν πάλι (σημειωτέον ότι ήταν ... ξεστοκάρισμα!!!) και θα το στείλουν 2/1 !!!, που δεν το πιστεύω. Edited December 27, 2019 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια αγοράς, πριν από μερικούς μήνες, του Xiaomi RN7 από το Banggood (έμεινε για 1,5 μήνα σε κατάσταση pre-advised) και μεγάλη καθυστέρηση για την επιστροφή των χρημάτων και μόνο με την παρέμβαση του paypal, αποφάσισα να διακόψω τις "σχέσεις' μου με το μαγαζί, μέχρι να στρώσει η κατάσταση. Διαβάζοντας ότι άλλαξε τριγωνική, με το γερμανικό ταχυδρομείο πλέον και ορισμένα θετικά σχόλια συμφορουμιτών, αποφάσισα να αγοράσω μια προφορά από ξεστοκάρισμα για κινητό της γυναίκας μου που το χρησιμοποιεί μόνο για τηλέφωνο. Όταν έκανα την παραγγελία 23/12 είχε 99 κομμάτια και την ολοκλήρωσα, προσθέτοντας και την ασφάλεια, για 1η φορά στις αγορές μου με το μαγαζί, αφού είχα διαβάσει τόσα προβλήματα που είχαν αντιμετωπίσει άλλοι στο παρελθόν. Επειδή δεν είχα μέχρι σήμερα καμία ενημέρωση, για συσκευασία και προώθηση, μπήκα πάλι στην παραγγελία και βλέπω με μεγάλη έκπληξη ότι είναι out of stock !!!. Αυτά που γίνονται με το μαγαζί, που κάποτε λέγαμε ότι είναι πρώτο, είναι πρωτόγνωρα και δεν μπορεί να το εμπιστευτεί, πλέον, κανένας. Edit Επικοινώνησα με το Live Chat και ο υπάλληλος έλεγξε την παραγγελία και απάντησε ότι θα παραλάβουν πάλι (σημειωτέον ότι ήταν ... ξεστοκάρισμα!!!) και θα το στείλουν 2/1 !!!, που δεν το πιστεύω. Ξέρεις ξεστοκάρισμα κάνουν και οι προμηθεύτριες εταιρίες. Μου έχει συμβεί αυτό και σε "ξεστοκάρισμα" στην Ελλάδα.Ελπίζω να είναι αυτή η περίπτωση. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Ξέρεις ξεστοκάρισμα κάνουν και οι προμηθεύτριες εταιρίες. Μου έχει συμβεί αυτό και σε "ξεστοκάρισμα" στην Ελλάδα.Ελπίζω να είναι αυτή η περίπτωση. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το ελληνικό ξεστοκάρισμα, αλλά αυτό που περιέγραψα είναι ότι έγραφε ξεστοκάρισμα 99 τεμ. την ώρα της παραγγελίας και σήμερα λέει ο υπάλληλος ότι θα στοκάρει πάλι (!!!) ένα μοντέλο του 2017 (!!!). Δεν στέκουν όλα αυτά στη σημερινή εποχή. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το ελληνικό ξεστοκάρισμα, αλλά αυτό που περιέγραψα είναι ότι έγραφε ξεστοκάρισμα 99 τεμ. την ώρα της παραγγελίας και σήμερα λέει ο υπάλληλος ότι θα στοκάρει πάλι (!!!) ένα μοντέλο του 2017 (!!!). Δεν στέκουν όλα αυτά στη σημερινή εποχή. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις !!! Απλούστατα πολλές φορές οι ίδιες οι παρασκευάστριες εταιρίες έχουν αποθέματα παλιών/σταματημένων/προς προώθηση κλπ. μοντέλων, τα οποία οι ίδιες τα δίνουν στους μεταπωλητές με έκπτωση και αυτοί με την σειρά τους τα διαθέτουν στους τελικούς καταναλωτές. Στην δε Ελλάδα με αντίστοιχο ξεστοκάρισμα από πολύ μεγάλη αλυσίδα και ενώ υποτίθεται ήταν συγκεκριμένος αριθμός τμχ τελείωσαν και πράγματι έστειλαν τις παραγγελίες με μεταγενέστερη παραλαβή (πιθανόν μάλιστα παίρνοντας μόνο τα κομμάτια που ήδη είχαν σε εκκρεμείς παραγγελίες). Τόσο απλό. Ελπίζω να ανήκει στην κατηγορία αυτή η παραγγελία σου. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Η dhl το εφερε σπιτι. Στο τρακινγκ ακομα δε φαινεται οτι εχω παραλαβει. Εχει σοβαρο θεμα η μεθοδος τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ και καλα τελευταια δτο bangood περιμενω και ενα ταμπλετ που παρηγκειλα με κουπονι μειον 45 ευρω αλλα δεν το βλεπω να ερχεται ποτε ολο μλκιουλες μου λενε στο μαιλ κριμα ελπιζω να διαωψευστω εννοειται θα σας πω την πορεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Η dhl το εφερε σπιτι. Στο τρακινγκ ακομα δε φαινεται οτι εχω παραλαβει. Εχει σοβαρο θεμα η μεθοδος τους. Θαύμα! Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση από την εφαρμογή Track Checker, αλλα και του Banggood, ότι το δέμα μου φεύγει από Κίνα για Κολωνία! 27/12/19 15:07 - Die Auslandssendung wurde an DHL übergeben und wird für den Weitertransport in das Zielland/Zielgebiet vorbereitet, Köln, Deutschland Μακάρι να πάνε όλα καλά και δεν θα ξανακάνω ποτέ τη μλκ να παραγγείλω χωρίς PayPal, ειδικά από το Banggood που τελευταία παραπαίει... Κρίμα. Υ.Γ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neoklis79 Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Προς ατμιστές, το cigabuy δυστυχώς μας μαύρισε. Άλλο ένα μαγαζί για μοντάκια μείον. Όποιος ξέρει κάποιο άλλο site με "σίγουρες" αποστολές ας το αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Θαύμα! Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση από την εφαρμογή Track Checker, αλλα και του Banggood, ότι το δέμα μου φεύγει από Κίνα για Κολωνία! 27/12/19 15:07 - Die Auslandssendung wurde an DHL übergeben und wird für den Weitertransport in das Zielland/Zielgebiet vorbereitet, Köln, Deutschland Μακάρι να πάνε όλα καλά και δεν θα ξανακάνω ποτέ τη μλκ να παραγγείλω χωρίς PayPal, ειδικά από το Banggood που τελευταία παραπαίει... Κρίμα. Υ.Γ. Ευχαριστώ. μετα ποσες μερες εγινε το θαυμα ? μπας και γινει κααι σε μασ ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Eπιτέλους και σε μενα πάτησε Γερμανία σήμερα! Fr, 27.12.2019 14:24 Köln, Germany The international shipment has been processed in the parcel center of origin Tu, 17.12.2019 19:52 -- The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. Th, 12.12.2019 19:34 -- The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 (edited) Μπορεί κάποιος να μου πεί απο την στιγμή που έφυγε απο γερμανια το δέμα ποσες μερες κανει για ελλαδα? θα μου έρθει νεο tracking με το που μπει ελλάδα απο dhl courier? Sa, 28.12.2019 02:40 Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center Fr, 27.12.2019 14:24 Köln, Germany The international shipment has been processed in the parcel center of origin Tu, 17.12.2019 19:52 -- The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. Th, 12.12.2019 19:34 -- The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. Παραγγελία απο Βanggood και αποστολή με Priority Air mail(DHL) Edited December 28, 2019 by Popheart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Μπορεί κάποιος να μου πεί απο την στιγμή που έφυγε απο γερμανια το δέμα ποσες μερες κανει για ελλαδα? θα μου έρθει νεο tracking με το που μπει ελλάδα απο dhl courier? Sa, 28.12.2019 02:40 Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center Fr, 27.12.2019 14:24 Köln, Germany The international shipment has been processed in the parcel center of origin Tu, 17.12.2019 19:52 -- The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. Th, 12.12.2019 19:34 -- The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. Παραγγελία απο Βanggood και αποστολή με Priority Air mail(DHL) Το Feucht είναι το σημείο αναχώρησης από τη Γερμανία (με το Γερμανικό ταχυδρομείο), το δέμα ταξιδεύει οδικώς για Ελλάδα και θα παραδοθεί από τα ΕΛΤΑ. Να υπολογίζεις τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 μετα ποσες μερες εγινε το θαυμα ? μπας και γινει κααι σε μασ ?:) 8 μέρες μετά. ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί κάποιος να μου πεί απο την στιγμή που έφυγε απο γερμανια το δέμα ποσες μερες κανει για ελλαδα? θα μου έρθει νεο tracking με το που μπει ελλάδα απο dhl courier? Sa, 28.12.2019 02:40 Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center Fr, 27.12.2019 14:24 Köln, Germany The international shipment has been processed in the parcel center of origin Tu, 17.12.2019 19:52 -- The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. Th, 12.12.2019 19:34 -- The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. Παραγγελία απο Βanggood και αποστολή με Priority Air mail(DHL) Ωραίος, μάλλον μαζί θα έρθουν τα δέματα μας. :) ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Feucht είναι το σημείο αναχώρησης από τη Γερμανία (με το Γερμανικό ταχυδρομείο), το δέμα ταξιδεύει οδικώς για Ελλάδα και θα παραδοθεί από τα ΕΛΤΑ. Να υπολογίζεις τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Όντως θέλει 10 μέρες να έρθει οδικώς το δέμα από τη Γερμανία; :wacko: Κι εγώ έλεγα μήπως παραλάβω Τρίτη ή Παρασκευή Max. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Όντως θέλει 10 μέρες να έρθει οδικώς το δέμα από τη Γερμανία; :wacko: Κι εγώ έλεγα μήπως παραλάβω Τρίτη ή Παρασκευή Max. Φυσικά και δεν θέλει 10 μέρες να έρθει, αλλά ξέχασες και τη διαδικασία εισαγωγής στη χώρα, μέχρι να φτάσει στο χώρο σου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts