nikosprov Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Και αργεί τόσο πολύ ώστε να πάρει τον δρόμο για την Ελλάδα, από το Σάββατο είναι στο αεροδρόμιο του Λονδίνου, στο heathrow; έχει κάνει κάποιος άλλος παραγγελία από το eudirect; Τις εργασιμες μερες μετρα. αν ερθει ελλαδα, μετα απο 2 μερες με dhl λογικα θα το εχεις. Παιδια,ξερει κανεις τι παιζει με την κινεζικη πρωτοχρονια?κατι ειδα οτι φετος ειναι 16/2.Για να ξερουμε περιπου τη φρικη που θα φαμε με τις καθυστερησεις.Αν παραγγειλουμε κατι σημερα η αυριο απο Banggood π.χ με priority line που λεει 6-14 μερες,θα πεσουμε μεσα στις γιορτες τους και θα γινει μηνας? Φιλε αν παραγγειλεις τωρα, και το στειλουν μεχρι το σαββατο, δε σε νοιαζει, καθως το αντικειμενο σου λογικα πρεπει να φυγει απο κινα μεχρι την αλλη τριτη/τεταρτη και δε θα το πιασει η πρωτοχρονια τους. Εξαρτατε παντα και ποια εταιρεια θα επιλεξεις για μεταφορα. Φανταζομαι ομως οτι με καμια δε θα εχεις θεμα, αν φυγει σου ξαναλεω μεσα στην επομενη εβδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Αυτό που έγραψε ένα παιδί ότι με το DPM του GB τον τσίμπησαν τα τελωνεία ισχύει; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Ισχύει δυστυχώς και για αυτό αφαιρέθηκε η επιλογή από το gearbest . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Σπάσε πλάκα να σταματήσει ένα πολύμπριζο που παρήγγειλα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgol Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Καλησπερα. Εχει κανεις εμπειρια απο preorder αντικειμενα απο banggood.Για ενα smart watch ενδιαφερομαι και αναφερει Expected on March 31, 2018. Δεν ειναι ακριβο(τιμη preorder 20$) και ουτε το βιαζομαι αλλα γενικα ειναι αξιοπιστο το καταστημα μ αυτες τις παραγγελιες ή θα μας παρει κανενα εξαμηνο η ολη διαδικασια. Ευχαριστω. Αφού θα έρθει στο κατάστημα 31 Μαρτιου, με priority να το περιμένεις κατά τις 15 Απριλιου και μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Παιδιά κανείς τηλέφωνο για τελωνείο; Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Τις εργασιμες μερες μετρα. αν ερθει ελλαδα, μετα απο 2 μερες με dhl λογικα θα το εχεις. Φιλε αν παραγγειλεις τωρα, και το στειλουν μεχρι το σαββατο, δε σε νοιαζει, καθως το αντικειμενο σου λογικα πρεπει να φυγει απο κινα μεχρι την αλλη τριτη/τεταρτη και δε θα το πιασει η πρωτοχρονια τους. Εξαρτατε παντα και ποια εταιρεια θα επιλεξεις για μεταφορα. Φανταζομαι ομως οτι με καμια δε θα εχεις θεμα, αν φυγει σου ξαναλεω μεσα στην επομενη εβδομαδα.Ευχαριστω πολυ φιλε,απο Banggood λεω,παντα με priority Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Πήρα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ για την επιβεβαίωση του εκτελωνισμού μου και μου είπε να ξανακοιτάξω μετά από καμιά 20αρια μέρες. Είναι σοβαροί; Λέει 20+ μέρες στο τελωνείο συν καμιά 10ρια μέρες στο κέντρο διαλογής. Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Πήρα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ για την επιβεβαίωση του εκτελωνισμού μου και μου είπε να ξανακοιτάξω μετά από καμιά 20αρια μέρες. Είναι σοβαροί; Λέει 20+ μέρες στο τελωνείο συν καμιά 10ρια μέρες στο κέντρο διαλογής. Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εστειλες την αποδειξη του Paypal και σου ειπαν περιμενε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Εστειλες την αποδειξη του Paypal και σου ειπαν περιμενε;Μου επιβεβαίωσαν κι όλας Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Εχουν ερθει unregister απο geekbuying μικροδεματα απο κινα σε κανενα σε χρονο 2-4 βδομαδων απο την αποστολη τους? Κι αν ξερουμε με ποια εταιρεια τα στελνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Είναι σοβαροί; Λέει 20+ μέρες στο τελωνείο συν καμιά 10ρια μέρες στο κέντρο διαλογής. :confused: - απο τις 24 εμενα ειναι στο αεροδρομιο (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 καθαρά για στατιστικούς λόγους: χτες, Τετάρτη, παρέλαβα από FT δύο δέματα unregistered με HK post, παραγγελία στις 22/11, και από BG ένα δέμα unregistered με CN post, παραγγελία στις 3/12. το κάθε δέμα είχε πραγματική αξία περίπου 5-6 δολάρια, όμως είχαν γράψει χαμηλότερη τιμή οι Κινέζοι στο κάθε δέμα (ναι, και από τα δύο καταστήματα) . τέλος, αναμένω ένα unregistered από GB αξίας λιγότερο από $1, παραγγελία 31/10. με το πιο πρόσφατο στάτους να είναι το: 15/11/17 06:53 - GREECE, the transfer of customs. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Απο hobbyking και EU warehouse έχουμε θέματα τελωνείου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Απο hobbyking και EU warehouse έχουμε θέματα τελωνείου ? Απο ΕU warehouse δεν υπαρχει θεμα τελωνειου,γιατι στελνωνται απο χωρα Ε.Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Απο ΕU warehouse δεν υπαρχει θεμα τελωνειου,γιατι στελνωνται απο χωρα Ε.Ε. OK Ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Παραλαβή σήμερα 9/2/2018 μιας μνήμης ram 2gb αξίας 5€ από eBay με ημερομηνία παραγγελίας 23/12/2017. Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από δευτέρα περιμένω κινητό που πέρασε τελωνείο. Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 (edited) Κοιταξτε ενα περιεργο tracking number...(Στην NL post εγραψε αφιξη στην Ελλαδα την ιδια ημερομηνια με την εκφόρτωση απο το μεταφορικό μέσο 2 ωρες διαφορα ακριβως ακομα και τα λεπτα) Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 9, 2018 by testatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Aυτο συμβαινει παντα οταν μπαινει και βγαινει χωρις να κατσει, εμφανιζει 2 ωρες διαφορα ακριβως Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Aυτο συμβαινει παντα οταν μπαινει και βγαινει χωρις να κατσει, εμφανιζει 2 ωρες διαφορα ακριβωςΔεν μιλαω για το τελωνειο... Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Δεν μιλαω για το τελωνειο... Ακριβώς το ίδιο παρατήρησα σήμερα με ένα δέμα που μου έρχεται με Belgium Post. Το δικό τους tracking γράφει άφιξη στην Ελλάδα σήμερα, 07:52 και το tracking των ΕΛΤΑ γράφει άφιξη 05:52. Βλέποντάς το αρχικά (και... αφηρημένα!) θεώρησα ότι πρόκειται για τη διαφορά ώρας (και 2 ώρες διαφορά θα παρέπεμπε μάλλον σε ώρα GMT, γιατί το Βέλγιο -όπως και η Ολλανδία- έχουν ώρα CET, 1 ώρα πίσω από μας). Και μετά σκέφτηκα ότι αυτοί έχουν 1 ή 2 ώρες πίσω από μας, άρα το βέλγικο ή το ολλανδικό tracking θα έπρεπε να δείχνει (π.χ.) 05:52 και το "δικό" μας 07:52 και όχι το αντίστροφο! Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς είναι αυτό που βλέπουμε... (οκ, όχι ότι παίζει κανένα ρόλο, από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον όλα αυτά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Καλησπέρα στο forum, έκανα μια παραγγελία από Geegbying, ένα ρολόι αξίας 43 € με ασφάλεια τελωνείου στις αρχές του έτους. Τελικά 19/1/2018 έφτασε Ελλάδα. Με το tracking μέχρι χθες φαίνονταν ακίνητο αλλά σήμερα είδα τα εξης : Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 3/2/2018, 11:13:59 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 3/2/2018, 09:01:02 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 3/2/2018, 07:01:02 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ 3/2/2018, 06:24:34 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13/1/2018, 08:49:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Λοιπόν για στατιστικούς λόγους και μόνο, Παρέλαβα σήμερα. Τελικά όπως είπαν και εδώ στο forum, πέρασε τελωνείο αλλά δεν είχε χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Κοιταξτε ενα περιεργο tracking number...(Στην NL post εγραψε αφιξη στην Ελλαδα την ιδια ημερομηνια με την εκφόρτωση απο το μεταφορικό μέσο 2 ωρες διαφορα ακριβως ακομα και τα λεπτα) Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πότε βλέπεις να παραλαμβάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Για στατιστικούς λόγους να πω ότι τον ήπιαμε. 4 στις 4 παραγγελίες με πριοριτι με ολλανδικό ταχυδρομείο από gearbest μπήκαν πριν λίγο τελωνείο και μου ράβουν κουστούμι γαμπριάτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Για στατιστικούς λόγους να πω ότι τον ήπιαμε. 4 στις 4 παραγγελίες με πριοριτι με ολλανδικό ταχυδρομείο από gearbest μπήκαν πριν λίγο τελωνείο και μου ράβουν κουστούμι γαμπριάτικο. Τα ίδια και με μια παραγγελία που ήρθε με σουηδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts