terkos2 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) 22/1/2018, 19:07:48 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ) 22/1/2018, 00:17:50 Κ.Α.Τ. ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 22/1/2018, 17:07:48 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ 20/1/2018, 00:08:39 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 19/1/2018, 13:29:49 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 8/1/2018, 21:17:58 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 4/1/2018, 15:31:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 4/1/2018, 15:31:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Λογικα μεσα στην εβδομαδα παραλαμβανω επειδη λεει κλεισιμο γ αυτο ρωταω?Παραγγελια απο lightinthebox σταλθηκε με postNL λογικά κ τελωνειο θα πληρωσω,Ευχαριστω αν μπορει ν μ απαντήσει καποιος Εγώ σε ίδια κατάσταση με εσένα στις 15/12/2017, 19:24:23 θα μπορούσα να παραλάβω στις 19/12/2017 αλλά παρέλαβα την επομένη, λάβε υπόψη σου 16 και 17 ήταν Σαββατοκύριακο και ότι παρέλαβα σε επαρχία. Καλησπερα 2 παραγγελιες απο gearbest με Belgium post registered περιπου 35-40 ευρω η καθεμια, εμφανιστηκαν στο tracking 20/1 και ηδη ειναι στο K.Δ Αττικης χωρις να εχει εμφανισει μηνυμα για γετα και τα λοιπα οποτε ουτε τελωνειο ουτε τιποτα και παρα πολυ γρηγορος χρονος αποστολης. Ποιο τρόπο μεταφοράς είχες επιλέξει;; Edited January 22, 2018 by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 22/1/2018, 19:07:48Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ) 22/1/2018, 00:17:50Κ.Α.Τ.ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 22/1/2018, 17:07:48Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)ΑΦΙΞΗ ΣΕ 20/1/2018, 00:08:39Κ.Α.Τ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 19/1/2018, 13:29:49ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 8/1/2018, 21:17:58ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 4/1/2018, 15:31:00ΟΛΛΑΝΔΙΑΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 4/1/2018, 15:31:00ΟΛΛΑΝΔΙΑΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Λογικα μεσα στην εβδομαδα παραλαμβανω επειδη λεει κλεισιμο γ αυτο ρωταω?Παραγγελια απο lightinthebox σταλθηκε με postNL λογικά κ τελωνειο θα πληρωσω,Ευχαριστω αν μπορει ν μ απαντήσει καποιοςΦίλε αν δεν έβγαλε ενημέρωση αναμονή για απόδειξη PayPal ή τίποτε άλλο νομίζω έχεις ξεμπερδεψει από τελωνείο και είσαι έτοιμος να παραλάβεις. Το πολύ τα 3€ να σου ζητήσουν όταν πας να παραλάβεις για τον κόπο που μπήκε τελωνείο. Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) Εγώ σε ίδια κατάσταση με εσένα στις 15/12/2017, 19:24:23 θα μπορούσα να παραλάβω στις 19/12/2017 αλλά παρέλαβα την επομένη, λάβε υπόψη σου 16 και 17 ήταν Σαββατοκύριακο και ότι παρέλαβα σε επαρχία. Ποιο τρόπο μεταφοράς είχες επιλέξει;; Belgium registered. Το εχω γραψει νομιζω. Αλλα για να ειναι πιο πληρες να αναφερω. Πραγγελια 9/1 αποστολη 11/1 στις 20/1 το εμφανισε στο σαιτ των ελτα οτι ειναι Βελγιο και σημερα Κ.Δ Αττικης. Edited January 22, 2018 by darksoul9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) Belgium registered. Το εχω γραψει νομιζω Sory φίλε μου στραβομάρα. Ενδιαφέρομαι γιατί έκανα και εγώ δύο παραγγελίες πριν 4-5 ημέρες με τον ίδιο τρόπο. Πολύ γρήγορα πάντως. Thanks Το πολύ τα 3€ να σου ζητήσουν όταν πας να παραλάβεις για τον κόπο που μπήκε τελωνείο. Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα 3€ έχουν καταργηθεί. Edited January 22, 2018 by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Φίλε αν δεν έβγαλε ενημέρωση αναμονή για απόδειξη PayPal ή τίποτε άλλο νομίζω έχεις ξεμπερδεψει από τελωνείο και είσαι έτοιμος να παραλάβεις. Το πολύ τα 3€ να σου ζητήσουν όταν πας να παραλάβεις για τον κόπο που μπήκε τελωνείο. Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εβγαλε κατι για paypal να στειλω αποδειξη,λογικα μεσα στην εβδομαδα να παραλαβω κ εγω επαρχια μένω Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Δεν εβγαλε κατι για paypal να στειλω αποδειξη,λογικα μεσα στην εβδομαδα να παραλαβω κ εγω επαρχια μένω Τελωνείο αν είναι πάνω από 22€ σίγουρα δεν το γλυτώνεις, αν έχεις πληρώσει όμως ασφάλεια δασμών και φόρων δεν σε ενδιαφέρει θα πάρεις επιστροφή. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Sory φίλε μου στραβομάρα. Ενδιαφέρομαι γιατί έκανα και εγώ δύο παραγγελίες πριν 4-5 ημέρες με τον ίδιο τρόπο. Πολύ γρήγορα πάντως. Thanks Τα 3€ έχουν καταργηθεί. Ποιός το είπε οτι καταργήθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Καταργήθηκαν; Πώς κι έτσι; Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ποιός το είπε οτι καταργήθηκε; Δεν το είπε κανένας ότι καταργήθηκε αλλά από τότε που εφαρμόστηκε στην πράξη το 15€ όταν περνάει τελωνείο για τα πάνω από 22€ έχω κάνει κάμποσες παραλαβές και εγώ και φίλοι μου και δεν έχω πληρώσει τίποτα, αλλά ούτε και εδώ μέσα στο φόρουμ που το παρακολουθώ ανελλιπώς εδώ και τρεις μήνες τουλάχιστον, ειδικά το τελευταίο διάστημα δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο, οπότε ουσιαστικά πρόκειται περί κατάργησης, αν εσύ αδερφέ έχεις κάποιες άλλες εμπειρίες τότε να τις ακούσω και πάω πάσο φυσικά. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Τελωνείο αν είναι πάνω από 22€ σίγουρα δεν το γλυτώνεις, αν έχεις πληρώσει όμως ασφάλεια δασμών και φόρων δεν σε ενδιαφέρει θα πάρεις επιστροφή. Ασφαλεια ναι εχω πληρωσει αρα πιστεύω λογικα θα μ επιστρεψουν,καποιοι εδω λενε οτι σε μερα τους τα βαλαν,πλεον παιδια εμενα προσωπικα με ενδιαφερει κ ο χρονος παραδοσης περαν τπυ τελωνειου,δλδ αν θελω ν φερω κατι εν γνωση μου με πληρωμη τελωνειου θα περιμςνω 2 μηνες?Ελεος Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Αδερφέ επειδή βλέπω πως όλες τις επιλογές τις γράφεις σε αγγλική, μήπως παίζει ρόλο αυτό, γιατί σε εμένα μετά την αρχική σελίδα που μπαίνω που είναι στην αγγλική, όταν πατάω στο κουμπί ρυθμίσεις μου βγάζει τις σελίδες στα ελληνικά, πατάω στο "ΠΛΗΡΩΜΕΣ" και μετά "Διαχείριση προεγκεκριμένων πληρωμών" και μετά από κάποια λεπτά το μήνυμα που ανέφερα προχθές. Το σκεπτόμουν από προχθές αυτό αλλά λέω μπα αποκλείεται, μάλιστα προσπάθησα να μπω στο site https://www.paypal.com/gr/home χωρίς το gr στο τέλος αλλά όταν πατούσα για τις ρυθμίσεις πάλι μου έβγαζε ελληνικά. Είχα ανέκαθεν τη γλώσσα στα Αγγλικά, οπότε δεν το είχα ψάξει ως τώρα. Διαβάζοντας το post σου, επιχείρησα να γυρίσω τη γλώσσα στα Ελληνικά, αλλά... δε μου την έβγαλε ως επιλογή! Επιχείρησα επίσης να μπω με το url που γράφεις, αλλά με γυρίζει μόνο του στη 'στάνταρ' έκδοση (χωρίς 'gr' μέσα). Οπότε δεν κατάφερα να τσεκάρω μήπως είναι αυτό που γράφεις και η επιλογή γλώσσας κάνει τη διαφορά (ή ίσως κάποια επιλογή στα Ελληνικά δεν είναι αυτό που φανταζόμαστε σε σχέση με την αντίστοιχη αγγλική)... Ας ελπίσουμε ότι κάποιος θα βρεθεί να δώσει κάποια ιδέα (επίσης, απ' ό,τι είχε γράψει ο evansarmor παραπάνω, πρέπει να υπάρχει topic ειδικά για το paypal (αν και επίσης δεν το έχω ψάξει, θα ομολογήσω...), οπότε πιθανότατα εκεί θα είναι καλό μέρος για μια ερώτηση (μήπως βρεθεί κάποιος και δώσει λύση στο πρόβλημα)... Edit: Τώρα το διάβασα πιο προσεκτικά και είδα ότι αρχικά μπαίνεις στα Αγγλικά και μετά σου βγάζει τις επιλογές στα Ελληνικά! Άλλο πάλι κι αυτό...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavcon Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 22/1/2018, 19:07:48 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ) 22/1/2018, 00:17:50 Κ.Α.Τ. ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 22/1/2018, 17:07:48 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ 20/1/2018, 00:08:39 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 19/1/2018, 13:29:49 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 8/1/2018, 21:17:58 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 4/1/2018, 15:31:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 4/1/2018, 15:31:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Λογικα μεσα στην εβδομαδα παραλαμβανω επειδη λεει κλεισιμο γ αυτο ρωταω?Παραγγελια απο lightinthebox σταλθηκε με postNL λογικά κ τελωνειο θα πληρωσω,Ευχαριστω αν μπορει ν μ απαντήσει καποιος Στα ίδια είμαστε φίλε μου. 22/1/2018, 18:49:57 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ) 22/1/2018, 16:49:57 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ 22/1/2018, 00:10:13 Κ.Α.Τ. ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 19/1/2018, 00:15:51 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 19/1/2018, 10:15:58 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 5/1/2018, 10:03:09 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 28/12/2017, 20:43:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 28/12/2017, 20:43:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Λογικά μέσα στη βδομάδα παραλαμβάνουμε (επιτέλους)! Επειδή το lightinthebox συνήθως βάζει την πραγματική τιμή στη συσκευασία ο εκτελωνισμός γίνεται βάσει αυτής χωρίς να σου ζητήσει απόδειξη ή paypal. Οπότε πληρώνουμε τελωνείο και μετά αμέσως ticket για refund τους φόρους. Καλορίζικο με το καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Φίλε αν δεν έβγαλε ενημέρωση αναμονή για απόδειξη PayPal ή τίποτε άλλο νομίζω έχεις ξεμπερδεψει από τελωνείο και είσαι έτοιμος να παραλάβεις. Το πολύ τα 3€ να σου ζητήσουν όταν πας να παραλάβεις για τον κόπο που μπήκε τελωνείο. Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιός το είπε οτι καταργήθηκε; Καταργήθηκαν; Πώς κι έτσι; Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα 3 ευρώ καταργήθηκαν εδώ και μήνες, μου το είπαν από το Ταχυδρομείο της περιοχής μου. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) Ασφαλεια ναι εχω πληρωσει αρα πιστεύω λογικα θα μ επιστρεψουν,καποιοι εδω λενε οτι σε μερα τους τα βαλαν,πλεον παιδια εμενα προσωπικα με ενδιαφερει κ ο χρονος παραδοσης περαν τπυ τελωνειου,δλδ αν θελω ν φερω κατι εν γνωση μου με πληρωμη τελωνειου θα περιμςνω 2 μηνες?Ελεος Δες στην προηγούμενη σελίδα 3ο post και πριν το δικό σου αρχικό. Οσο για τον χρόνο παράδοσης είναι όντως φάουλ, αλλά εσύ τώρα αφού τον έφαγες τον γάιδαρο τώρα θα κολλήσεις, απλά σε μελλοντικές αγορές να υπολογίζεις κανένα 20ήμερο παραπάνω και φυσικά να μην ακυρώσει το lightinthebox αυτή την υπηρεσία. Τα 3 ευρώ καταργήθηκαν εδώ και μήνες, μου το είπαν από το Ταχυδρομείο της περιοχής μου. Είσαι ωραίος. Edited January 22, 2018 by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ας ελπίσουμε ότι κάποιος θα βρεθεί να δώσει κάποια ιδέα (επίσης, απ' ό,τι είχε γράψει ο evansarmor παραπάνω, πρέπει να υπάρχει topic ειδικά για το paypal (αν και επίσης δεν το έχω ψάξει, θα ομολογήσω...), οπότε πιθανότατα εκεί θα είναι καλό μέρος για μια ερώτηση (μήπως βρεθεί κάποιος και δώσει λύση στο πρόβλημα)... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&highlight=paypal :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&highlight=paypal :) Πάνω που ήμουν έτοιμος να γράψω ότι θα το ψάξω. Και πάλι είσαι ωραίος. Ευχαριστώ να είσαι καλά. Είχα ανέκαθεν τη γλώσσα στα Αγγλικά, οπότε δεν το είχα ψάξει ως τώρα. Διαβάζοντας το post σου, επιχείρησα να γυρίσω τη γλώσσα στα Ελληνικά, αλλά... δε μου την έβγαλε ως επιλογή! Επιχείρησα επίσης να μπω με το url που γράφεις, αλλά με γυρίζει μόνο του στη 'στάνταρ' έκδοση (χωρίς 'gr' μέσα). Οπότε δεν κατάφερα να τσεκάρω μήπως είναι αυτό που γράφεις και η επιλογή γλώσσας κάνει τη διαφορά (ή ίσως κάποια επιλογή στα Ελληνικά δεν είναι αυτό που φανταζόμαστε σε σχέση με την αντίστοιχη αγγλική)... Ας ελπίσουμε ότι κάποιος θα βρεθεί να δώσει κάποια ιδέα (επίσης, απ' ό,τι είχε γράψει ο evansarmor παραπάνω, πρέπει να υπάρχει topic ειδικά για το paypal (αν και επίσης δεν το έχω ψάξει, θα ομολογήσω...), οπότε πιθανότατα εκεί θα είναι καλό μέρος για μια ερώτηση (μήπως βρεθεί κάποιος και δώσει λύση στο πρόβλημα)... Edit: Τώρα το διάβασα πιο προσεκτικά και είδα ότι αρχικά μπαίνεις στα Αγγλικά και μετά σου βγάζει τις επιλογές στα Ελληνικά! Άλλο πάλι κι αυτό...! Και εσένα φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου. Εντελώς πληροφοριακά λοιπόν βρήκα την άκρη μέσω ενός link από κάπου αλλού τελικά, εφόσον ήδη είσαι συνδεδεμένος στο λογαριασμό σου PayPal πατάς το link και ανοίγει η σελίδα με τις επιλογές αυτές. Το κουφό είναι ότι η διεύθυνση του link είναι .com/gr/, άρα εσκεμμένα οι μάγκες βάζουν link που σε παραπέμπει στο τίποτα για να μην μπορείς να κάνεις την αλλαγή. Edited January 22, 2018 by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Οκ αν έχεις νεότερα ενημερωνεις... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδω η απαντηση που μου εστειλαν σημερα απο την gearbest για τα ψεματα τους.... Gearbest Customer Support At01/23/2018 02:19:42 Dear Nikosprov, Thank you for order with GearBest. Recently, there has been a delay caused by the shipping company, which has affected the delivery time of some packages. We have now resolved this issue. The majority of packages have now been shipped out. -For those packages that have been delayed more than 1 week over the stated estimated shipping time we will refund 10% of the order value to your online Wallet for every week delayed. This time is calculated from the maximum estimated shipping time displayed on the website for your shipping method. For this compensation please contact our customer service after you have received your package. If you have additional problems, please contact us without delay. Thank you for your understanding and patience. Best Regards Lynsey Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/ Τους την ειπα λιγο για τα ψεμματα τους και ζητησα διευκρινηση για ποιο ηλεκτρονικο πορτοφολι μιλανε... (Αγγλικα της πλακας φανταζομαι αλλα και τα δικα τους δεν ειναι και πολυ καλυτερα). So, my package is not in Greece yet as you said to me last week(I have found at least 4 other people that you have said the same think, i guess its a lie and its not professional at all, i will inform them). I am sure that the delay from the shipping company is not my problem. after all, i pay extra for faster shipping. and you will give me back 10% for every week of delay in my online wallet in your site or in my paypal account? Please tell me where you will give me the refund. I will wait for one week and if i have no news from the traking number, i will cancel my order. My pattience is running out. Thanks. Μα το θεο, σκεφτομαι να το ακυρωσω αμεσως, αλλα ηταν σε καλη τιμη γμτ! θα κανω μια εβδομαδα ακομα υπομονη και αν δεν κουνηθει το soythhall θα τους ριξω ακυρο εφοσον πρωτα τους την ξαναπω οτι αν το παραγγελνα απο το bangood θα το ειχα εδω και εναμιση μηνα. Ξαναλεω, απο 19/11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Εδω η απαντηση που μου εστειλαν σημερα απο την gearbest για τα ψεματα τους.... Gearbest Customer Support At01/23/2018 02:19:42 Dear Nikosprov, Thank you for order with GearBest. Recently, there has been a delay caused by the shipping company, which has affected the delivery time of some packages. We have now resolved this issue. The majority of packages have now been shipped out. -For those packages that have been delayed more than 1 week over the stated estimated shipping time we will refund 10% of the order value to your online Wallet for every week delayed. This time is calculated from the maximum estimated shipping time displayed on the website for your shipping method. For this compensation please contact our customer service after you have received your package. If you have additional problems, please contact us without delay. Thank you for your understanding and patience. Best Regards Lynsey Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/ Τους την ειπα λιγο για τα ψεμματα τους και ζητησα διευκρινηση για ποιο ηλεκτρονικο πορτοφολι μιλανε... (Αγγλικα της πλακας φανταζομαι αλλα και τα δικα τους δεν ειναι και πολυ καλυτερα). So, my package is not in Greece yet as you said to me last week(I have found at least 4 other people that you have said the same think, i guess its a lie and its not professional at all, i will inform them). I am sure that the delay from the shipping company is not my problem. after all, i pay extra for faster shipping. and you will give me back 10% for every week of delay in my online wallet in your site or in my paypal account? Please tell me where you will give me the refund. I will wait for one week and if i have no news from the traking number, i will cancel my order. My pattience is running out. Thanks. Μα το θεο, σκεφτομαι να το ακυρωσω αμεσως, αλλα ηταν σε καλη τιμη γμτ! θα κανω μια εβδομαδα ακομα υπομονη και αν δεν κουνηθει το soythhall θα τους ριξω ακυρο εφοσον πρωτα τους την ξαναπω οτι αν το παραγγελνα απο το bangood θα το ειχα εδω και εναμιση μηνα. Ξαναλεω, απο 19/11.Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Άρα κατάλαβα ότι τώρα θα τα στείλουν. Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να αλλάξει το tracking number? Πώς αλλιώς θα τα παρακολουθούμε? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Άρα κατάλαβα ότι τώρα θα τα στείλουν. Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να αλλάξει το tracking number? Πώς αλλιώς θα τα παρακολουθούμε? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω σκεφτομαι οτι δε τα εχουν στειλει ακομα η τα εστειλαν τωρα προσφατα.... μας εδωσαν τρακινγκ για να μας ξεφορτωθουν. μαλλον δεν ειχαν στοκ στα ρολογια καθως ολοι μας που μας ειπαν τα ιδια, ειχαμε ρολογια στη παραγγελια. καπου πρεπει να ξεπεσαν ξεχαστηκαν οι δικες μας παραγγελιες. Ισως τα εστειλαν τωρα με το ιδιο τρακινγκ. Θα δειξει. Ελπιζω να γυρισουν το refund στο paypal. περιμενω απαντηση και απο αυτο. Αν ειναι ετσι τουλαχιστον θα τα παρουμε ουσιαστικα μισοτιμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Παρήγγειλα απο ebay ένα προϊόν που έλεγε οτι βρίσκεται Αγγλία. Μόλις το έστειλε ο πωλητής μου έβγαλε κινέζικο tracking number που προφανώς λέει οτι έρχεται απο Κίνα. Επειδή το βιάζομαι και γι αυτό διάλεξα να αγοράσω απο Ευρώπη, τι κάνω τώρα που με κορόιδεψε; Αν ήταν να πάρω απο Κίνα και να περιμένω τόσο καιρό θα έπαιρνα κάτι φθηνότερο κιόλας που έλεγε οτι βρίσκεται Κίνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Μετά απο άπειρες αγορές απο Banggood, Gearbest, Fastech κ.λ έκανα για πρώτη φορά και μια αγορά απο το Tomtop, κάποια Bluetooth ακουστικά που μου γυάλισαν, μικρής αξίας, < 15€. Μου τα έστειλαν registered (εγώ το επέλεξα) με LA post . Όχι, δεν σημαίνει Los Angeles :D αλλά Laos !! Και πρώτη φορά το συναντώ... Έχει κανείς προηγούμενη εμπειρία με αυτό ? Με βλέπω να περιμένω κάνα 2μηνο τουλάχιστον... :rolleyes: Την Παρασκευή 19/1 παρέλαβα το άνω δεματάκι. Χωρίς έξτρα χρεώσεις και με το πράσινο αυτοκόλλητο "ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ". Εννοείται ούτε το 3€ το οποίο όπως σωστά αναφέρθηκε πιο πριν έχει καταργηθεί εδώ και καιρό. Μια χαρά από χρόνους με το LA post (Λάος) : 31/12 shipping day 16/1 άφιξη Ελλάδα, την ίδια μέρα (!!) είσοδο και έξοδο από ΓΕΤΑ 18/1 στο Κ.Δ.Α και στις 19/1 στο τοπικό γραφείο ΕΛΤΑ και παράδοση... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 7/1/2018, 10:24:28 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 31/12/2017, 03:38:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 28/12/2017, 17:02:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ενω ηρθε γρηγορα ελλαδα κολλησαμε...αντε να δουμε ποτε...26/1 μου εχουν δωσει ημερομηνια....priority μονο απο εδω και περα κι ας ειναι πιο ακριβο....banggood registered mail μικρης αξιας ειναι Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Εγω σκεφτομαι οτι δε τα εχουν στειλει ακομα η τα εστειλαν τωρα προσφατα.... μας εδωσαν τρακινγκ για να μας ξεφορτωθουν. μαλλον δεν ειχαν στοκ στα ρολογια καθως ολοι μας που μας ειπαν τα ιδια, ειχαμε ρολογια στη παραγγελια. καπου πρεπει να ξεπεσαν ξεχαστηκαν οι δικες μας παραγγελιες. Ισως τα εστειλαν τωρα με το ιδιο τρακινγκ. Θα δειξει. Ελπιζω να γυρισουν το refund στο paypal. περιμενω απαντηση και απο αυτο. Αν ειναι ετσι τουλαχιστον θα τα παρουμε ουσιαστικα μισοτιμης.Μπορεί να τα στείλει με tracking number διμήνου? Επίσης κατά αυτούς σε μια βδομάδα θα φανεί στο dpd? Δύσκολο το βλέπω και όχι τίποτα άλλο αλλά περίμενα πως και πως το ρολόι... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Αγορά από banggood, μέσω ευρωπαϊκής αποθήκης B2C Europe Μας το φέρνουν τα ΕΛΤΑ η Courier στο σπίτι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Μπορεί να τα στείλει με tracking number διμήνου? Επίσης κατά αυτούς σε μια βδομάδα θα φανεί στο dpd? Δύσκολο το βλέπω και όχι τίποτα άλλο αλλά περίμενα πως και πως το ρολόι... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κοιτα το τρακινγκ το εχουν κατοχυρωσει απο τοτε. Γενικα μολις παραγγειλεις αυτοι εχουν νουμερα που σου στελνουν. ασχετα αν δεν εχει φυγει απο την αποθηκη τους ακομα η παραγγελια. Και εγω το περιμενω πως και πως. Μου απαντησαν και δε μου ειπαν ποτε που θα μπει το refund. το μονο που μου ειπαν οτι θα μου κανουν full refund αν μετα απο μια εβδομαδα δε κουνηθει το τρακινγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts