d3viljin666 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Σε παραγγελια απο alliexpress 32 ευρω, οταν ερθει (λεει ακομα The item is on transport to the country of destination) αν περασει απο τελωνειο τι ποσο λετε να μου πουν να πληρωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Μήπως γνωρίζει κάποιος με sg post με τι ημερομηνίες "arrival at destination country" ανοίγουν σάκους αυτήν τη περίοδο? Έχω ένα δέμα σύμφωνα με sg post έχει φτάσει από 19 Ιουλίου Ελλάδα, με βλέπω να το παραλάβω για δώρο Χριστουγέννων... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 (edited) Μήπως γνωρίζει κάποιος με sg post με τι ημερομηνίες "arrival at destination country" ανοίγουν σάκους αυτήν τη περίοδο? Έχω ένα δέμα σύμφωνα με sg post έχει φτάσει από 19 Ιουλίου Ελλάδα, με βλέπω να το παραλάβω για δώρο Χριστουγέννων... Προχτές μου σκάναραν εμένα ένα τέτοιο. Σε παραγγελια απο alliexpress 32 ευρω, οταν ερθει (λεει ακομα The item is on transport to the country of destination) αν περασει απο τελωνειο τι ποσο λετε να μου πουν να πληρωσω? Ουδείς δύναται να γνωρίζει, εξαρτάται από την εκτίμηση της αξίας που θα κάνει ο εκτελωνιστής. Edited August 12, 2017 by nikiforos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Μήπως γνωρίζει κάποιος με sg post με τι ημερομηνίες "arrival at destination country" ανοίγουν σάκους αυτήν τη περίοδο? Έχω ένα δέμα σύμφωνα με sg post έχει φτάσει από 19 Ιουλίου Ελλάδα, με βλέπω να το παραλάβω για δώρο Χριστουγέννων... To δικό μου έδωσε "Αrrival at destination country" στις 5/8 και ο σάκος ανοίχτηκε στις 8/8. Από τότε, τελωνείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Μήπως γνωρίζει κάποιος με sg post με τι ημερομηνίες "arrival at destination country" ανοίγουν σάκους αυτήν τη περίοδο? Έχω ένα δέμα σύμφωνα με sg post έχει φτάσει από 19 Ιουλίου Ελλάδα, με βλέπω να το παραλάβω για δώρο Χριστουγέννων... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι, με NL Post: Ολλανδία(PostNL International Mail)Ελλάδα(ELTA) Τελευταίο γεγονός -- 2017-07-18 15:33 The item has arrived in the country of destination Ψιλολοϊδια, που δεν τα επείγομαι, απλά καταντάει απελπιστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 (edited) Προχτές μου σκάναραν εμένα ένα τέτοιο. To δικό μου έδωσε "Αrrival at destination country" στις 5/8 και ο σάκος ανοίχτηκε στις 8/8. Από τότε, τελωνείο... Κατάλαβα...Έχω που έχω ένα μήνα που περιμένω, αν κάτσει και τελωνείο, θα έχει βγει καινούργιο μοντέλο από αυτό που πήρα... Πάνε οι καλές εποχές, τέτοια περίοδο τα προηγούμενα χρόνια το δέμα έφτανε στην πόρτα σε μια εβδομάδα από την παραγγελία. Κάποτε Ιούλιο, Αύγουστο ήταν οι καλύτερες περίοδοι να παραγγείλεις από άποψη ταχύτητας. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 12, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Κατάλαβα...Έχω που έχω ένα μήνα που περιμένω, αν κάτσει και τελωνείο, θα έχει βγει καινούργιο μοντέλο από αυτό που πήρα... Πάνε οι καλές εποχές, τέτοια περίοδο τα προηγούμενα χρόνια το δέμα έφτανε στην πόρτα σε μια εβδομάδα από την παραγγελία. Κάποτε Ιούλιο, Αύγουστο ήταν οι καλύτερες περίοδοι να παραγγείλεις από άποψη ταχύτητας. Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΘες να σε φτιάξω μέσω Μάλτας; Πιο γρήγορα θα σου έρχονται! :p :p :p :eek: Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Έχει χαθεί το δέμα σου και δεν ξέρεις που βρίσκεται? Έχει φτάσει στην Ελλάδα και δεν ξέρεις πότε θα σκανάρουν τον σάκο? Έχει μπει στο Τελωνείο και δεν ξέρεις πόσα θα πληρώσεις? Η Κ.Ευαγγελία θα δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σου!!! Μην αργείς και κάλεσε τώρα την Κ.Ευαγγελία!!! http://4.bp.blogspot.com/_il9279Pcxyw/SKQwkWKUmJI/AAAAAAAAAc4/wIMMYtJOka8/s400/eyaggelia280-anew.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Έχει χαθεί το δέμα σου και δεν ξέρεις που βρίσκεται? http://4.bp.blogspot.com/_il9279Pcxyw/SKQwkWKUmJI/AAAAAAAAAc4/wIMMYtJOka8/s400/eyaggelia280-anew.gif :lol::lol::lol::lol::lol: αστική χρέωση φαντάζομαι και λογικά pp approved Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Μετα απο 9 χρονια, πιστευω εχουν αλλαξει πολλα Εξακολουθούν να χάνονται δέματα https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pos_Malaysia Δικό μου δέμα έχει χαθεί 87 μέρες και δεν έχει έρθει . 87 μερες;;; Υπομονη που χριζει βραβειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 (edited) Το αφαίρεσα το γραπτό μου γιατι ήμουν σε λάθος ανάρτηση. Edited August 12, 2017 by vag2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Καλησπέρα παίδες. Επειδή έχω 8-10 μήνες να παραγγείλω από Κίνα γνωρίζουμε αν και ποια κινέζικα καταστήματα στέλνουν με τριγωνικές αποστολές για την αποφυγή του ¨μπαμπούλα¨? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Banggood με Priority Direct Mail. Σε όσα προιόντα δεν παρέχεται, απλώς δεν παρέχεται.. Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Θες να σε φτιάξω μέσω Μάλτας; Πιο γρήγορα θα σου έρχονται! :p :p :p :eek: Sent from my m1 note using TapatalkΜη μου βάζεις ιδέες τώρα...!!! :p Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι, με NL Post: Ολλανδία(PostNL International Mail)Ελλάδα(ELTA) Τελευταίο γεγονός -- 2017-07-18 15:33 The item has arrived in the country of destination Ψιλολοϊδια, που δεν τα επείγομαι, απλά καταντάει απελπιστικό. Μια απ'τα ίδια με την ίδια ώρα κι όλας. Προσωπικά μετά από αναμονή 3 μήνες σχεδόν σε ένα άλλο με NL δε παίζει να περιμένω πολύ ακόμα σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mahos100 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Γεια και χάρα σε όλους! Κολλημένος και εγώ απο τις 14/7 με ΝL post .. δεν ξερω τι έχει γίνει ελπίζω να μην χάθηκε. στο tracking των ΕΛΤΑ βγάζει αυτό : 14/7/2017, 15:53:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ στο 17track βγάζει : 2017-07-18 15:55 The item has arrived in the country of destination 2017-07-15 07:52 The item is on transport to the country of destination 2017-07-14 15:53 The item is processed at the PostNL sorting center 2017-07-14 15:53 The item is at the PostNL sorting center 2017-07-10 09:22 The item is pre-advised Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Γεια και χάρα σε όλους! Κολλημένος και εγώ απο τις 14/7 με ΝL post .. δεν ξερω τι έχει γίνει ελπίζω να μην χάθηκε. στο tracking των ΕΛΤΑ βγάζει αυτό : 14/7/2017, 15:53:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ στο 17track βγάζει : 2017-07-18 15:55 The item has arrived in the country of destination 2017-07-15 07:52 The item is on transport to the country of destination 2017-07-14 15:53 The item is processed at the PostNL sorting center 2017-07-14 15:53 The item is at the PostNL sorting center 2017-07-10 09:22 The item is pre-advised Αυτή είναι η ημερομηνία κλειδί! Στοιβαγμένο από 18 Ιουλ στο ΕΛ.ΒΕΝ. Υπομονή, τις επόμενες ημέρες θα ξεκολλήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mahos100 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Αυτή είναι η ημερομηνία κλειδί! Στοιβαγμένο από 18 Ιουλ στο ΕΛ.ΒΕΝ. Υπομονή, τις επόμενες ημέρες θα ξεκολλήσει. Αυτό ελπίζω και εγώ. Εχω πάρει πολλες φορες στα ΕΛΤΑ αλλα χωρις αποτελεσμα. Μου ειπαν πως δεν βλεπουν στο συστημα τους κατι διαφορετικο απο αυτο που βλεπω εγω και οτι περιμενουν να σκαναριστει στο Αεροδρομιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisgr Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 βρε παιδια εχει εγκαταστηση κενεις στον υπολογιστη του το lenovo suite και να το εχει γυρισει απιο τα κινεζικα στα αγγλικα και εαν ναι πως σπαζοκεφαλια ειναι :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 βρε παιδια εχει εγκαταστηση κενεις στον υπολογιστη του το lenovo suite και να το εχει γυρισει απιο τα κινεζικα στα αγγλικα και εαν ναι πως σπαζοκεφαλια ειναι :mad: και αυτό τι σχέση έχει με το θέμα μας εδώ;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Κινητό 65 ευρώ, τι φόρους παίρνει; Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Κινητό 65 ευρώ, τι φόρους παίρνει; Εγώ εσταξα 41€ Αφού το είχαν κοστολόγησει 107$... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Αυτή την στιγμή τι παίζει με το αγγλικό Amazon; Περνάει από τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Καλησπέρα σε όλους... Έχω ένα πρόβλημα το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να βρούμε λύση... Είχα κάνει μια παραγγελία για ένα κινητό απο την Κίνα στις 7 Ιουλίου 2017. Πλήρωσα μέσω πιστωτικής κάρτας... Το τηλέφωνο δεν είναι για εμένα αλλά για έναν δικό μου. Το Tracking Number είναι αυτό εδώ RS910311700NL . Το τηλέφωνο έχει φτάσει απο τις 25 Ιουλίου 2017 στο Ελευθέριος βενιζέλος. Στο site των Ελτά δεν το εμφανίζει καθόλου όταν βάζω το tracking number λέει με κόκκινα γράμματα (Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για τον κωδικό αντικειμένου: RS910311700NL) Στο site 17 track αλλα και στης postnl που εχει σταλει το δέμα λέει ότι έχει φτάσει απο τις 25 Ιουλίου. http://www.17track.net/el/track?nums=RS910311700NL Μιλάω με τον πωλητή και μου λέει να μιλήσω με το ταχυδρομείο... Πάω στο ταχυδρομείο εδώ στην Πάτρα μου λένε θα πάρεις στα κεντρικά.. Πέρνω στα κεντρικά και μου λένε ότι αυτή η ημερομηνία που βλέπω το 25 ιουλίου είναι μια τυχαία ημερομηνία η οποία την βάζει η post nl και καλά και ίσως τότε θα φτάσει το τηλέφωνο... Αλλά λόγω ότι έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας απο τότε γιατί βλέπω ότι στις 19 Ιουλίου αποχώρησε απο Ολλανδία το δέμα πιστεύω ότι σίγουρα το δέμα έχει φτάσει καθώς και ότι ο σάκος απλός δεν έχει ανοιχτεί και έχει ξεχαστεί το δέμα. Έχω παραγγείλει άλλες 2 φορές τηλέφωνο και δεν είχα ποτέ θέμα... Πέρνω στο Ελευθέριος Βενιζέλος και μου λένε μόνο στα κεντρικά των Ελτά να πάρω για να μάθω... Και στα κεντρικά απλός δεν ξέρουν τι να πουν και μου λένε συνέχεια αυτό ότι έχουν βάλει μια τυχαία ημερομηνία... Τι να κάνω ρε παιδιά ;;; Το τηλέφωνο το περιμένει ο άνθρωπος εδώ και 1 μήνα και 6 ημέρες και ακόμα τίποτα... Ο πωλητής προς το παρων δεν δέχετε να δώσει χρήματα πίσω γιατί βλέπει το δέμα να είναι Ελλάδα και με το δίκιο του... Τι να κάνω;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Τι να κάνω ρε παιδιά ;;; Το τηλέφωνο το περιμένει ο άνθρωπος εδώ και 1 μήνα και 6 ημέρες και ακόμα τίποτα... Ο πωλητής προς το παρων δεν δέχετε να δώσει χρήματα πίσω γιατί βλέπει το δέμα να είναι Ελλάδα και με το δίκιο του... Τι να κάνω;;;; Απλά περιμένεις. Όλα είναι νορμάλ, το πακέτο έχει τη συνήθη πορεία των τελευταίων μηνών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 να κάνεις υπομονή,τι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts