terry_ag7 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 ειχα ελευθερο χρονο αρκετο και δεν ηξερα τι να κανω και λεω δε τους ξαναστελνω?καποια στιγμη ολοι τους θα με βαρεθουν δε γινετε!!κατσε να περασουν λιγες μερες και να δεις τηλεφωνα και μαιλ στα ελτα!!ασε που η γυναικα περιμενει να παρει το δικο μου και δε κρατιεται απο τωρα, θα μαφησουν χωρις κινητο καλοκαιριατικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Περιμενει κανεις αλλος απο αρχες Ιουνη Απο τις 10 έγινε ship απο hk και απο τοτε κανένα νεότερο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosbita Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 από 4/6 συστημένο από gerabest, εξαφανισμένο. δεν φαίνεται ούτε στα ΕΛΤΑ. ΕΚΑΝΑ Dispute στο paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Περιμενει κανεις αλλος απο αρχες Ιουνη9 Ιουνίου, postnl από FT. δεν έχει σκαναριστεί ακόμα στην Ελλάδα σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolisrec Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 4/7 Eχουν φτασει Ελλαδα 4 δεματα που περιμενω.. προσοχή τωρα.τα 2 είναι από κινα 1 από Αγγλια και ένα από Γερμανια. συμπερασμα δεν εχουν ανοιξει τιποτα από 4/7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Αρχές Ιουνίου και εμένα... Εξαφανισμένο ... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannislamia Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Καλημέρα παιδιά.. Υπάρχει κανένας που περιμένει από 17/6 με Arrival at destination post με Sg? Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pablito_gr Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Εγώ SG 17/6 με Arrival at destination post καθώς και NL 2/7 arrived in the country of destination Και τα δύο tablet από Ali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakosag Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Καλημέρα παιδιά.. Υπάρχει κανένας που περιμένει από 17/6 με Arrival at destination post με Sg? Ευχαριστώ.. Και εγω με εσας 17/6 SG Arrival ειμαι. Στον ιδιο σακο ειμαστε ολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakosag Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Μολις παρελαβα τη θηκη και το προστατευτικο γυαλακι για το τηλεφωνο και δεν εχω το τηλεφωνο:lol: Ειχε σταλει πιο μετα, και ελαβα ειδοποιηση πριν μια εβδομαδα. Ουτε 3 ευρω ουτε τιποτα δε πληρωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Μολις παρελαβα τη θηκη και το προστατευτικο γυαλακι για το τηλεφωνο και δεν εχω το τηλεφωνο:lol: Ειχε σταλει πιο μετα, και ελαβα ειδοποιηση πριν μια εβδομαδα. Ουτε 3 ευρω ουτε τιποτα δε πληρωσα. Σύμφωνα με τον νέο τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ, το 3ευρο καταργήθηκε για μικροπράγματα χαμηλής αξίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foudoulis Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Το μήνυμα των ολλανδικών ταχυδρομείων: Σπίτι Σχετικά με εμάς Λεπτομερής σελίδα αποστολών Ημερομηνία Κατάσταση αποστολής Χώρα προορισμού 18-07-2017 15:50 Το στοιχείο έχει φτάσει στη χώρα προορισμού ΕΛΛΑΔΑ 15-07-2017 18:32 Το στοιχείο μεταφέρεται στη χώρα προορισμού 15-07-2017 09:57 Το στοιχείο βρίσκεται στο κέντρο διαλογής PostNL 10-07-2017 03:34 Το στοιχείο είναι προκαταρκτικό Λεπτομέρειες αποστολής: RS915891303NL Το στοιχείο έχει φτάσει στη χώρα προορισμού Το μήνυμα των ΕΛΤΑ: Κωδικός Αντικειμένου: RS915891303NL Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 15/7/2017, 09:57:00 ΟΛΛΑΝΔΊΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΝΤΙΚΕΙΜΈΝΟΥ Τι συμβαίνει εδώ πέρα? Τι συμβαίνει με τα ΕΛΤΑ που αφήνουν τα πράγματα μας να σαπίζουν κυριολεκτικά στην τεράστια αποθήκη τους στο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; Όποιος ξέρει ας απαντήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Τι συμβαίνει εδώ πέρα? Τι συμβαίνει με τα ΕΛΤΑ που αφήνουν τα πράγματα μας να σαπίζουν κυριολεκτικά στην τεράστια αποθήκη τους στο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; Όποιος ξέρει ας απαντήσει! Αν βαρίεσαι να ρίξεις μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες, με μια λέξη συμβαίνει ''της πόπης''. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξε μια ματιά στο θέμα των ΕΛΤΑ και του τελωνείου. Όσο για το δέμα σου, είμαι κι εγώ στην ίδια ακριβώς κατάσταση με ένα από αυτά που περιμένω αλλά έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας ακόμα. Κατά το φθινόπωρο θα το χουμε πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Αν ειχα ενα cent για καθε φορα που εχω πατησει το refresh στο tracking site αυτο το μηνα θα το παιρνα απο Ελλαδα το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 συμφωνω απολυτα!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Αστα να πάνε... κι Εμένα το δέμα έφτασε στην Ελλάδα από τις 2/7/17 και το status έχει κολλήσει εκεί, δεν έχει ανανεωθεί έκτοτε... Τι να πω... σε λίγες βδομαδες συμπληρώνονται 2 μήνες από την παραγγελία στο gearbest κ μάλλον θα κάνω dispute για απαραδοτο Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 dispute οταν περασουν οι 2 μηνες κανεις απο την μερα που εκανες την παραγγελια η απο την μερα που σου εδωσαν tracking number? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Έχω την εντύπωση από την ημέρα της παραγγελίας. Αλλά δεν έχει μεγάλη διαφορά αφού μετά από 2 μέρες από την παραγγελία μου δωσαν κωδικό Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 εγω 13/6 παραγγελια και 22/6 tracking number! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Να κάνετε υπομονή και διαμαρτυρίες στα ΕΛΤΑ όχι dispute μάγκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stokes Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Παρέλαβα και εγώ χθες ένα Mi5 από Gearbest με αποστολή στις 21/6 με Europe Registered - Austrian Post.Το τελωνείο το κοστολόγησε 100 ευρώ οπότε το χαράτσι ήρθε 39 ευρώ (24 από ΦΠΑ και 15 τα υπόλοιπα έξοδα). Επειδή το είχα πάρει με κουπόνι ήρθε πιο φθηνά από τα σκρουτζομάγαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Παρέλαβα και εγώ χθες ένα Mi5 από Gearbest με αποστολή στις 21/6 με Europe Registered - Austrian Post.Το τελωνείο το κοστολόγησε 100 ευρώ οπότε το χαράτσι ήρθε 39 ευρώ (24 από ΦΠΑ και 15 τα υπόλοιπα έξοδα). Επειδή το είχα πάρει με κουπόνι ήρθε πιο φθηνά από τα σκρουτζομάγαζα. καλησπερα φιλε μου και εγω με ιδια μεθοδο ειμαι και αποστολη 16/6 ,φανηκε στο συστημα των ελτα το δικο σου ? η το παρελαβες κατευθειαν..παραγγειλαμε και ιδιο κινητο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Παραγγελια Gearbest 14/6 Αποστολη Shipping method: Switzerland Post Unregistered με track num GEGMY0xxxx707 δεν φαινετε στα ελτα , Κανεις να του εχει τυχει κατι παρομοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Αφού είναι Unregistered πως θα φανεί στα ΕΛΤΑ ???? Το GEGMY0xxxx707 δεν είναι το κλασσικό tracking number Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgol Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Παραγγελια Gearbest 14/6 Αποστολη Shipping method: Switzerland Post Unregistered με track num GEGMY0xxxx707 δεν φαινετε στα ελτα , Κανεις να του εχει τυχει κατι παρομοιο? δοκιμασε http://www.sky56.cn/english/track/index μεχρι Ελλαδα ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts