Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Sorry, αλλά κάνεις λάθος. Δεν υφίσταται ειδοποίηση για επιστολές άνευ αριθμού ανίχνευσης.

Σαν αυτή ένα πράγμα λες?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161103/78ddf253b62a38d4150816595b4bb4a7.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Σταθερο CN post 18 μέρες από οταν πηρα tracking number κ παρέλαβα.

Οι Σευχέλλες δυο παραγγελίες που στάλθηκαν 9/10,κολλημενες απο 14/10.

Παρεπιπτόντως παραγγελία ξημερώματα 1ης Νοεμβρίου,αποστολή ιδια μερα με MY και ηδη φανηκε στα ΕΛΤΑ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 03-11-2016 16:04 ΜΑΛΑΙΣΙΑ".Δεν το χω ξαναδει τοσο συντομα με καμια εταιρεία

RF422970612SG

Από vickmall.com πιο γρήγορα δεν μου έχει ξανά τύχη

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

RF422970612SG

Από vickmall.com πιο γρήγορα δεν μου έχει ξανά τύχη

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

από Ελλάδα να το έπαιρνες πιο πολλές θα έκανε.Μια χαρά!!

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Sorry, αλλά κάνεις λάθος. Δεν υφίσταται ειδοποίηση για επιστολές άνευ αριθμού ανίχνευσης.

Κάνεις λάθος.

Αν σου έχουν στείλει δέμα,μια χαρά σου αφήνουν,όπως και προβλέπεται.

Xiaomi 12 Pro

Σαν αυτή ένα πράγμα λες?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161103/78ddf253b62a38d4150816595b4bb4a7.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Εάν διαβάσεις καλύτερα το κείμενό μου, θα καταλάβεις ότι αναφέρομαι σε επιστολικό ταχυδρομείο. Η πλειοψηφία των αποστολών μεγέθους smartphone ή tablet διακινούνται ως επιστολές (συνήθως ακανόνιστου μεγέθους). Η απόδειξη που μας δείχνεις αφορά δέμα.

Βιάζεσαι και δεν κάνει...

Edited by nikkal

Αγόρασα αυτό από Ebay (Ήταν και λίγο πιο φθηνό από τώρα):

http://www.ebay.com/itm/391586933284

Και μου έδωσε αυτό το Tracking number την Τετάρτη (12/10):

RS653076665NL

Επειδή δεν έβγαζε κάτι στο Tracking ρώτησα τον seller να μου επιβεβαιώσει από ποια εταιρεία το έστειλε και ποιο είναι το Tracking number και μου απάντησε αυτό:

Hi, dear friend,

Thanks for your message.

Friend, we send it by Netherlands Post. The delivery date is about 15-25 days.

Dear friend, your tracking number is RS653076665NL. Please check it later. Because the phone has battery, now custom is very strict with battery package. So the information online has a little delay :)

Any problems, please feel free to contact me any time,I am here to help you.

Best Regards,

Diana

Δεν θα έπρεπε να έχει εμφανιστεί εως τώρα στο Tracking αυτό τουλάχιστον:

The item is received by the shipper in the originating country

Και για να περάσει από τελωνείο όπως μου είπε πιστεύω ότι θα φαινόταν ήδη.

Μήπως είναι απατεώνας;

Τον ρώτησα περίπου τότε που έκανε το post γιατί δεν βγάζει κάτι στο Tracking και μου είπε ότι το γύρισαν πίσω από το τελωνείο. Του ζήτησα να το ξαναστείλει, αλλά με άλλη εταιρεία αυτή την φόρα και είπε πως θα το κάνει. Τελικά το έστειλε ξανά μετα από περίπου 5 μέρες (1 εβδομάδα πριν) και μου είπε ότι το Tracking Code είναι το ίδιο (RS653076665NL). Ακόμη δεν έχει εμφανιστεί κάτι στο Tracking Code.

Τον ρώτησα περίπου τότε που έκανε το post γιατί δεν βγάζει κάτι στο Tracking και μου είπε ότι το γύρισαν πίσω από το τελωνείο. Του ζήτησα να το ξαναστείλει, αλλά με άλλη εταιρεία αυτή την φόρα και είπε πως θα το κάνει. Τελικά το έστειλε ξανά μετα από περίπου 5 μέρες (1 εβδομάδα πριν) και μου είπε ότι το Tracking Code είναι το ίδιο (RS653076665NL). Ακόμη δεν έχει εμφανιστεί κάτι στο Tracking Code.

μαλλον σε δουλευει μου φαινετε,αφου το εστειλε πρωτη φορα το τρακινγκ επρεπε κατι να δειξει,αν το εστελναν πισω θα φαινοταν

Εάν διαβάσεις καλύτερα το κείμενό μου, θα καταλάβεις ότι αναφέρομαι σε επιστολικό ταχυδρομείο. Η πλειοψηφία των αποστολών μεγέθους smartphone ή tablet διακινούνται ως επιστολές (συνήθως ακανόνιστου μεγέθους). Η απόδειξη που μας δείχνεις αφορά δέμα.

Τα κινητά/ταμπλετ και τα ρέστα,ανήκουν στην κατηγορία των μικρών δεμάτων.

Xiaomi 12 Pro

Να ρωτησω και γω κατι που πρωτη φορα μου συμβαινει..περιμενω πακετακι απο Banggood απο 10-10 με cn.Πρωτη φορα αργει τοσο πολυ αλλα δε με νοιαζει γιατι ειναι κατι ψιλοπραγματα.Σημερα βλεπω αυτο

ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 03-11-2016 06:37 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 03-11-2016 08:19 ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10 03-11-2016 10:32 Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 03-11-2016 13:09 Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 03-11-2016 13:11 Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10

Αυτο το "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ" συνεβαινε παντα οταν πηγαινα εγω αφου εβλεπα οτι εχει φτασει και το επαιρνα πριν μου φερει ο ταχυδρομος την ειδοποιηση και γλιτωνα 2-3 μερες....

Πηγα τρεχοντας ταχυδρομειο γιατι λεω καποιος πηρε το δεμα μου και μου λενε...αυριο θα σου ερθει ειδοποιηση.Παρολο που τους εδειξα την διαδρομη ολη μου λενε αυριο θα ερθει χαρτι και θα το παρεις απο Δευτερα μαλλον...εχει συμβει σε αλλον κατι τετοιο;;

Ο ταχυδρομος με ξερει και οποτε βαριομουν να παω νωριτερα παντα μου εφερνε το χαρτι και μετα πηγαινα και εκανα την παραλαβη.

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Κανείς άλλος από SC κανένα νέο ? Εγώ κολλημένος ακόμα στις Σευχέλλες.15 μέρες παραθερίζουν εκεί.
και εμενα το ιδιο απο τις 26 οκτωβριου λεει update..

Δεν κάνω κανένα λάθος, μου έχουν αφήσει αμέτρητες φορές ειδοποίηση για μη συστημένα φακέλους ή πακέτα με αντικείμενα μικρής αξίας. ( μπρελοκ, τζαμάκια )

Επίσης βιάζεσαι και παραπληροφορείς , εαν διαβάσεις γράφει δέμα ή άλλο. Οπότε όχι η ειδοποίηση του δεν αφορά απαραίτητα δέμα. Με την ίδια ειδοποίηση έχω παραλάβει από μεγάλο πακέτο που ήρθε μη συστημένο εως μικρό φακελάκι με ένα μπρελοκ μέσα.

Edited by adversus

Καλησπέρα μάγκες,εμένα το πακέτο μου λεει

KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED

Ξέρει κανείς ποσο θα αργήσει;

Εάν είσαι Αθήνα και τυχερός από αύριο μέχρι Τρίτη

Καλησπέρα μάγκες,εμένα το πακέτο μου λεει

KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED

Ξέρει κανείς ποσο θα αργήσει;

Να το βλεπεις στο site τον ελτα.

Δεν κάνω κανένα λάθος, μου έχουν αφήσει αμέτρητες φορές ειδοποίηση για μη συστημένα φακέλους ή πακέτα με αντικείμενα μικρής αξίας. ( μπρελοκ, τζαμάκια )

Επίσης βιάζεσαι και παραπληροφορείς , εαν διαβάσεις γράφει δέμα ή άλλο. Οπότε όχι η ειδοποίηση του δεν αφορά απαραίτητα δέμα. Με την ίδια ειδοποίηση έχω παραλάβει από μεγάλο πακέτο που ήρθε μη συστημένο εως μικρό φακελάκι με ένα μπρελοκ μέσα.

Θα ήθελα να τοποθετηθεί ο evansarmor ως γνώστης και μετά τα ξαναλέμε.

Θα ήθελα να τοποθετηθεί ο evansarmor ως γνώστης και μετά τα ξαναλέμε.

Θα μου κάποιος άλλος τι έχω παραλάβει τόσες φορές; δεν σου λέω τι νομίζω, σου λέω τι γίνεται εδώ και τόσο καιρό.

Aν δεν σου χει τύχει δεν σημαίνει πως δεν ισχύει.

Δεν κάνω κανένα λάθος, μου έχουν αφήσει αμέτρητες φορές ειδοποίηση για μη συστημένα φακέλους ή πακέτα με αντικείμενα μικρής αξίας. ( μπρελοκ, τζαμάκια ).

Και εμένα μου έχει αφήσει ο ταχυδρόμος χαρτάκι με ειδοποίηση σε μη συστημένα δέματα. Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν δεν βρεθεί κάποιος να του ανοίξει στην πολυκατοικία.

και εμενα το ιδιο απο τις 26 οκτωβριου λεει update..

Τι εννοείς λέει update? Από 27 είμαι στο status αποστολή αντικειμένου, εντάξει είναι νωρίς ακόμα, αλλά με αυτά που διαβάζω θα πάει μακριά ή βαλίτσα. Πρέπει λογικά τα δέματα από Σεϋχέλλες να κάνουν το γύρο του κόσμου, δεν εξηγούνται αλλιώς οι καθυστερήσεις που έχουν αναφέρει τα παιδιά. Είμαι περίεργος αν έχει παραλάβει κανείς και σε τι κατάσταση ήταν το δέμα.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Και εμένα μου έχει αφήσει ο ταχυδρόμος χαρτάκι με ειδοποίηση σε μη συστημένα δέματα. Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν δεν βρεθεί κάποιος να του ανοίξει στην πολυκατοικία.

Τι εννοείς λέει update? Από 27 είμαι στο status αποστολή αντικειμένου, εντάξει είναι νωρίς ακόμα, αλλά με αυτά που διαβάζω θα πάει μακριά ή βαλίτσα. Πρέπει λογικά τα δέματα από Σεϋχέλλες να κάνουν το γύρο του κόσμου, δεν εξηγούνται αλλιώς οι καθυστερήσεις που έχουν αναφέρει τα παιδιά. Είμαι περίεργος αν έχει παραλάβει κανείς και σε τι κατάσταση ήταν το δέμα.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

μαλλον θα ερθει δευτερα ανε να δουμε σε τι κατασταση θα ερθει το δεμα

Κατάσταση πακέτου: Καθ 'οδόν

Χώρα Προορισμού: Ελλάδα

2016-11-04 06:21 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED

2016-11-03 12:46 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

2016-11-02 11:16 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2016-10-12 16:12 SEYCHELLES, SEND ITEM ABROAD

2016-10-12 12:04 SEYCHELLES, ARRIVAL AT AIRPORT

2016-10-12 11:34 SEYCHELLES, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER

Χώρα Προέλευσης: Σεϋχέλλες

2016-10-29 01:05 Update item information

2016-10-12 08:12 Send item abroad Export

2016-10-12 04:04 Arrival at Airport

2016-10-12 03:34 Accepted from sender

======================================