goodlife Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Καλησπέρα κι απο εμένα. Επειδή ετοιμάζομαι να κάνω την πρώτη μου αγορά απο Κίνα, απο geekbuying συγκεκριμένα. Χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον, κάτι διαφορετικό; Και επιςης αν γνωρίζετε αν το συγκεκριμένο καταςτημα δέχεται κανονικά PayPal όπως το vickmall. Οποιαδήποτε βοήθεια και συμβουλή καλοδεχούμενη. Σας ευχαριστώ. Edited August 19, 2016 by impreza_sti Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Καλησπέρα κι απο εμένα. Επειδή ετοιμάζομαι να κάνω την πρώτη μου αγορά απο Κίνα, απο geekbuying συγκεκριμένα. Χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον, κάτι διαφορετικό; Και επιςης αν γνωρίζετε αν το συγκεκριμένο καταςτημα δέχεται κανονικά PayPal όπως το vickmall. Οποιαδήποτε βοήθεια και συμβουλή καλοδεχούμενη. Σας ευχαριστώ. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις απλό ταχυδρομείο και όχι courier. Δεν χρειάζεται να τους γράψεις τίποτα άλλο, γνωρίζουν αυτοί, το πολύ πολύ να τους ζητήσεις Κανένα δωράκι αν αγοράσεις κινητό. Οι αγορές από αρχές Αυγούστου περνάνε κανονικά με PayPal, οπότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 19, 2016 by impreza_sti Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Καλησπέρα κι απο εμένα. Επειδή ετοιμάζομαι να κάνω την πρώτη μου αγορά απο Κίνα, απο geekbuying συγκεκριμένα. Χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον, κάτι διαφορετικό; Και επιςης αν γνωρίζετε αν το συγκεκριμένο καταςτημα δέχεται κανονικά PayPal όπως το vickmall. Οποιαδήποτε βοήθεια και συμβουλή καλοδεχούμενη. Σας ευχαριστώ. δυο αγορές κινητών χθες και προχθες από το συγκεκριμένο κατάστημα πληρωμή με paypal χωρίς κανένα πρόβλημα Edited August 19, 2016 by impreza_sti Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Σας ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Επειδή δεν εχω δει να αναφέρεται καπου (μπορει να προστεθει και στον οδηγο στην πρωτη σελιδα), η πιο πληρης πλατφορμα για tracking των αποστολων από Aliexpress, είναι η: https://global.cainiao.com/?lang=en Εκει, αναφέρονται όλα τα σταδια από την παραλαβη από αποθηκη του Aliexpress στην Κινα, μεταφορα Χονγκ-Κονγκ --> Σιγκαπουρη (από 4px) και στη συνεχεια Ελλαδα (από Sg post). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoolanderThes Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Για αγορά κινητού από κίνα (gearbest) ποια μεταφορική επιλέγω; Czech registered mail ή Netherland registered mail; Edited August 19, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 οποια και να επιλεξεις είναι το ιδιο. θα επελεγα νλ ποστ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Αναμονή αποστολής με cz ενός Android box από GearBest, δέκατη μέρα και δεν εμφανίζεται καμία κίνηση στο tracking number. Αλλά δύο πακέτα με cz στην δέκατη μέρα εμφάνισαν την πρώτη πληροφορία και μετά από οκτώ εννέα μέρες παρέλαβα. Σχετικά καλοί χρόνοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Για αγορά κινητού από κίνα (gearbest) ποια μεταφορική επιλέγω; Czech registered mail ή Netherland registered mail; NL post ....... Edited August 19, 2016 by impreza_sti Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ρε παιδιά, περιμένω δέμα από Κίνα με ολλανδικό ταχυδρομείο, στο δικό τους τρακ λέει ότι έφυγε 10 Αυγούστου από Ολλανδία και 18 ότι έφτασε Ελλάδα, σήμερα 19 και ΕΛΤΑ δεν δείχνει τίποτα, είναι νορμάλ αυτό ? Τι στο διαολο, ακόμα σε διακοπές είναι? Περίμενα να παραλάβω σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ρε παιδιά, περιμένω δέμα από Κίνα με ολλανδικό ταχυδρομείο, στο δικό τους τρακ λέει ότι έφυγε 10 Αυγούστου από Ολλανδία και 18 ότι έφτασε Ελλάδα, σήμερα 19 και ΕΛΤΑ δεν δείχνει τίποτα, είναι νορμάλ αυτό ? Τι στο διαολο, ακόμα σε διακοπές είναι? Περίμενα να παραλάβω σήμερα Μην ανησυχείς μέχρι επτά μέρες μου έχει πάρει μέχρι να δείξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ρε παιδιά, περιμένω δέμα από Κίνα με ολλανδικό ταχυδρομείο, στο δικό τους τρακ λέει ότι έφυγε 10 Αυγούστου από Ολλανδία και 18 ότι έφτασε Ελλάδα, σήμερα 19 και ΕΛΤΑ δεν δείχνει τίποτα, είναι νορμάλ αυτό ? Τι στο διαολο, ακόμα σε διακοπές είναι? Περίμενα να παραλάβω σήμερα και να εφτανε σημερα Ελλαδα δεν γινετε να παραλαβεις την ιδια μερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Μην ανησυχείς μέχρι επτά μέρες μου έχει πάρει μέχρι να δείξει Να είσαι καλά, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Δεν έχω ξαναπαρει με ολλανδικό ταχυδρομείο, συνήθως με σινγκποστ, αλλά μετά από καναδυο ******** που γίνανε, είπα να δοκιμάσω έτσι. ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και να εφτανε σημερα Ελλαδα δεν γινετε να παραλαβεις την ιδια μερα... Φίλε το ξέρω, απλά έχω κάνει κονέ με το κέντρο διαλογής της περιοχής μου (500 μέτρα απτο σπίτι μιυ) και μόλις δω ότι ήρθε, παίρνω τηλέφωνο και πάω για παραλαβή ☺️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλησπερα,παρηγγειλα απο banggood ενα φθηνο powerbank γυρω στα 5$,επελεξα standard shipping χωρις τρακινγκ και μου το εστειλαν σημερα. Θελω να ρωτησω,στο GB αν παραγγειλεις κατι φθηνο με απλο ταχυδρομειο χωρις τρακινγκ ,οταν σου στελνει μειλ οτι εγινε shipped σου εχει και ενα τρακινγκ το οποιο σου εχει και λινκ για να το αναζητεις...Στο banggood σε αναλογη παραγγελια οπως αναφερω πανω δινει καποιο τρακινγκ αν τους ζητησεις η οχι? Γιατι στο μειλ που μου ηρθε οτι εφυγε μου γραφει untracked... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 (edited) Έχω tracking number από nl εδώ και καμιά βδομάδα και δεν έχει εμφανιστεί πουθενά. Ο πωλητής μου λέει ******** ότι έχει πρόβλημα ή αποθήκη της nl στην Ολλανδία και θα καθυστερήσει. Έχει πάρει κανείς άλλος δέμα με nl το τελευταίο δεκαήμερο και του έχει καθυστερήσει τόσο πολύ να εμφανιστεί κίνηση; Edited August 20, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 (edited) Έχω tracking number από nl εδώ και καμιά βδομάδα και δεν έχει εμφανιστεί πουθενά. Ο πωλητής μου λέει ******** ότι έχει πρόβλημα ή αποθήκη της nl στην Ολλανδία και θα καθυστερήσει. Έχει πάρει κανείς άλλος δέμα με nl το τελευταίο δεκαήμερο και του έχει καθυστερήσει τόσο πολύ να εμφανιστεί κίνηση; Κοιταξες εδω "http://www.postnl.com/" ? Εγω περιμενω... 12 παρηγγηλα 19 μου δινει οτι ειναι για αποστολη Ελλαδα Edited August 20, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Κοιταξες εδω "http://www.postnl.com/" ? Εγω περιμενω... 12 παρηγγηλα 19 μου δινει οτι ειναι για αποστολη Ελλαδα Πάλι καλα! Με παραγγελία στις 12/8 και έχουμε κολλήσει από τις 15/8 στο " the item is pre- adviced" με την postNL. Υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Κοιταξες εδω "http://www.postnl.com/" ? Εγω περιμενω... 12 παρηγγηλα 19 μου δινει οτι ειναι για αποστολη Ελλαδα Ναι , είδα. Τίποτα δεν δείχνει και εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Έχω tracking number από nl εδώ και καμιά βδομάδα και δεν έχει εμφανιστεί πουθενά. Ο πωλητής μου λέει ******** ότι έχει πρόβλημα ή αποθήκη της nl στην Ολλανδία και θα καθυστερήσει. Έχει πάρει κανείς άλλος δέμα με nl το τελευταίο δεκαήμερο και του έχει καθυστερήσει τόσο πολύ να εμφανιστεί κίνηση; Έχω δέμα από Κίνα μέσω Ολλανδίας, αγορά 25 Ιουλίου, εμφανίστηκε στο σαιτ του ολλανδικου ταχυδρομείου στις 9 Αυγούστου, 18 λέει έφτασε Ελλάδα, αλλά ακόμα στα ΕΛΤΑ δεν δείχνει κάτι. Κάτι παίζει, λογικά έπρεπε να είχα παραλάβει στον μισό χρόνο πιστεύω (σύμφωνα με την εμπειρία μου, αλλά με signpost βέβαια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Έχω δέμα από Κίνα μέσω Ολλανδίας, αγορά 25 Ιουλίου, εμφανίστηκε στο σαιτ του ολλανδικου ταχυδρομείου στις 9 Αυγούστου, 18 λέει έφτασε Ελλάδα, αλλά ακόμα στα ΕΛΤΑ δεν δείχνει κάτι. Κάτι παίζει, λογικά έπρεπε να είχα παραλάβει στον μισό χρόνο πιστεύω (σύμφωνα με την εμπειρία μου, αλλά με signpost βέβαια) Α καλά. Και εγώ έχω 2 - κιόλας - δέματα (εκτός από το καθυστερημενο) που υποτίθεται έφτασαν 17 +18 Αυγούστου από Ολλανδία. Σε καμία βδομάδα ιιιιισως φανούν στα ΕΛΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoolanderThes Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Σε συζήτηση για το πια μεταφορική θα σταλεί το κινητό το Gearbest Customer Support γράφει: Thank you for contacting Gearbest.com. In accordance with customs regulations we cannot declare a lower value on the invoice or declare the item as a gift. Unfortunately, we have no control over these regulations and potential import duties. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Τι ακριβώς σε προβληματίζει; Το ότι σέβονται τους τελωνειακούς κανονισμούς της Ελλάδας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Α καλά. Και εγώ έχω 2 - κιόλας - δέματα (εκτός από το καθυστερημενο) που υποτίθεται έφτασαν 17 +18 Αυγούστου από Ολλανδία. Σε καμία βδομάδα ιιιιισως φανούν στα ΕΛΤΑ Εμένα τελικά σήμερα ξημερώματα σκαναρίστηκε στο αεροδρόμιο Αθήνα, αλλά μου είπαν αλλά παιδιά ότι μπορεί να κάνει και μια βδομάδα, οπότε υπομονή ☺️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 παιδία έκανα παραγγελία απο το geekbuying από την ισπανική αποθήκη του όμως, και μου το έστειλαν με courier MRW Ξέρεις κανένας ελλάδα απο ποιο courier θα παραλάβω? ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Εμένα τελικά σήμερα ξημερώματα σκαναρίστηκε στο αεροδρόμιο Αθήνα, αλλά μου είπαν αλλά παιδιά ότι μπορεί να κάνει και μια βδομάδα, οπότε υπομονή ☺️ Ετσι ακριβως εμενα εκανε 10 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts