dimitris6997 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Σου ζητάει e-mail και μετά την παραγγελία έχεις και ID της συναλλαγής απο το paypal.Το θέμα είναι οτι όταν βάζω τα στοιχεία στην σελίδα τους δεν βρίσκει τίποτα. Η τράπεζα το παίζει κινέζα και προχωράω....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Σου ζητάει e-mail και μετά την παραγγελία έχεις και ID της συναλλαγής απο το paypal.Το θέμα είναι οτι όταν βάζω τα στοιχεία στην σελίδα τους δεν βρίσκει τίποτα. Η τράπεζα το παίζει κινέζα και προχωράω....:mad: Κάτσε ρε συ, δε σου έρχεται μηνιαίο status με τις κινήσεις της κάρτας σου; Ή έστω δεν μπορείς να δεις κάποιο αντίγραφο μέσω web banking; Αλλά και τίποτα από αυτά να μην ισχύει, αν πας στο κατάστημα της τράπεζας σου και το ζητήσεις, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να σου το δώσουν... Επίσης πως σε χρεώνει μόνο με το email; Ή βάζεις κάπου τα στοιχεία της κάρτας σου ή το email αυτό είναι συνδεδεμένο με κάποιο λογαριασμό paypal και η χρέωση γίνεται αυτόματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6997 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Έχω επικοινωνήσει με την τράπεζα και μου λένε οτι είναι θέμα paypal και εμου! Η αγορά φαίνεται κανονικά, το θέμα είναι πως προχωράω το dispute απο την στιγμή που δεν βλέπω την συναλλάγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Έχω επικοινωνήσει με την τράπεζα και μου λένε οτι είναι θέμα paypal και εμου! Η αγορά φαίνεται κανονικά, το θέμα είναι πως προχωράω το dispute απο την στιγμή που δεν βλέπω την συναλλάγη. Ναι αλλά δεν απαντάς στην ερώτησή μου. Παρήγγειλες το τηλέφωνο, επέλεξες express checkout, σου ζήτησε απλά ένα email και χρέωσε την κάρτα σου; ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ; Και επίσης, δε ζητάς από την τράπεζα να λύσει το θέμα, ζητάς απλά ένα αντίγραφο των κινήσεων της κάρτας σου. Απλά και όμορφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6997 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Εγινε κανονικά με πιστωτική, όλα κομπλέ με αριθμό και όλα.Σαν μία απλή συναλλαγή.Εγώ πως είμαι καλυμμένος? Edited April 27, 2016 by dimitris6997 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Εγινε κανονικά με πιστωτική, όλα κομπλέ με αριθμό και όλα.Εγώ πως είμαι καλυμμένος? Άρα με λίγα λόγια έβαλες τα στοιχεία της πιστωτικής σου... Είπα κι εγώ... Τέσπα κάνε αυτό που σου είπα, πάρε ένα αντίγραφο των κινήσεων της κάρτας σου (που να περιέχει τη συγκεκριμένη συναλλαγή) και επικοινώνησε με το Paypal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6997 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μίλησα με τράπεζα και στέλνω και άλλο mail στο paypal γιατί με γράψανε λίγο. Στην τράπεζα μου είπαν να φτιάξω έγγραφο για ακύρωση της συναλλαγης σε κάποιο κατάστημα.Ιδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μίλησα με τράπεζα και στέλνω και άλλο mail στο paypal γιατί με γράψανε λίγο. Στην τράπεζα μου είπαν να φτιάξω έγγραφο για ακύρωση της συναλλαγης σε κάποιο κατάστημα.Ιδωμεν... Ρε συ φίλε... κατάλαβες τίποτα από όσα σου είπα ή όχι; Αν ήταν από την αρχή να κινηθείς όπως ήθελες εσύ γιατί να γράψεις εδώ και να ζητήσεις συμβουλή; Όπως και να έχει σου εύχομαι να το διελευκάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6997 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Η λύση δεν έχει βρεθεί και απλά προσπαθώ να βγάλω μια άκρη.Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές και sorry αν έγινα κουραστικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Η λύση δεν έχει βρεθεί και απλά προσπαθώ να βγάλω μια άκρη.Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές και sorry αν έγινα κουραστικός. Άκουσε να δεις... έχοντας ένα αντίγραφο κινήσεων της κάρτας σου, όπου μέσα θα φαίνεται η συγκεκριμένη συναλλαγή, μιλάς με το Paypal. Μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο Paypal και στέλνεις στο support. Τους δίνεις όλα τα στοιχεία και είσαι όσο πιο αναλυτικός μπορείς. Λες δηλαδή, στις τάδε του μηνός, έκανα την τάδε παραγγελία με την τάδε αξία. Χρησιμοποίησα το express checkout γιατί σε εκείνη τη φάση δεν είχα λογαριασμό στο Paypal. Τους λες επίσης πως έχεις αντίγραφο της κίνησης της κάρτας σου όπου φαίνεται η συναλλαγή. Μπορεί να σου ζητήσουν να τους το στείλεις. Τέλος λες ότι θέλεις να ανοίξεις dispute γιατί δεν έχεις λάβει ακόμα το προϊόν και ρωτάς πως μπορεί να γίνει αυτό. Κάνε αυτά και δες τι θα σου απαντήσουν... Μια άλλη ερώτηση, στο λογαριασμό που άνοιξες τώρα στo Paypal, έχεις συνδέσει την πιστωτική σου; Αν όχι, κάντο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6997 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Η λύση δεν έχει βρεθεί και απλά προσπαθώ να βγάλω μια άκρη.Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές και sorry αν έγινα κουραστικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Άρα με λίγα λόγια έβαλες τα στοιχεία της πιστωτικής σου... Είπα κι εγώ... Τέσπα κάνε αυτό που σου είπα, πάρε ένα αντίγραφο των κινήσεων της κάρτας σου (που να περιέχει τη συγκεκριμένη συναλλαγή) και επικοινώνησε με το Paypal... Αφού η συναλλαγή δεν έγινε μέσω Paypal... πως θα δεχθεί το Paypal συναλλαγή που έγινε μεταγενέστερα,θα πρέπει να συνδεθεί η κάρτα με το Paypal για να κάνεις μια αγορά για να βγάλεις,ανασύρεις απο την τράπεζα με τα στοιχεία σου χρήματα,αυτο δεν ξέρω αν γίνεται,αν κάνεις μεταγενέστερη συναλλαγή και εχεις συνδεμένη την κάρτα σου δεν υπάρχει πρόβλημα,τώρα μόνο με αυτό που του πρωτινέ η τράπεζα του να ακύρωσή την συναλλαγή. Ναι άλλα πως θα επιστραφούν τα χρήματα πίσω αφού δεν υπάρχει η διασφάλιση του Paypal Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Πάντως στο express checkout, αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό PayPal, βάζεις κανονικά mail όνομα διεύθυνση αριθμό κάρτας κτλ.. Στο τέλος αυτής της φόρμας λοιπόν αφού έχεις βάλει όλα τα στοιχεία έχει επιλογή αν θες ταυτόχρονα να ανοίξεις λογαριασμό η να ολοκληρωσεις την αγορά σαν guest. Το θέμα είναι ότι γράφει δίπλα στην επιλογή ότι μόνο αν ανοίξεις λογαριασμό έχεις το buyers protection και γενικώς τα οφέλη του PayPal. Εγώ θα πρότεινα πρώτα επικοινωνία με το PayPal γιατί η άρνηση χρέωσης πιστωτικής είναι περίπλοκη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 συνηθως ειδοποιηση επειδη αν ειναι μεγαλο δεν μπορει να το παρει ο ταχυδρομος ,εξαρταται φυσικα απο το μεγεθος,,, τωρα ειναι και θεμα ταχυδρομου,, αν τον ξερεις και σε ξερει καλα μπορει αν δεν εχει δεματα πανω του την ημερα παραδοσης και εχει μονο αλληλογραφια να στο φερει....εμενα εδω στο ηρακλειο κρητη που ειμαι τον ξερω και ξερει καλα και παντα μου τα φερνει,,,μπορει ομως αλλος να μην τα φερνει ποτε και να αφηνει συνεχεια οπου παει ειδοποιησεις γιατι δεν θελει ο ιδιος να κουβαλαει δεματα,,η επισης πολλες φορες δεν τους αφηνουν οι προισταμενοι τους να τα παρουν με συνεπεια να τρεχεις εσυ στο ταχυδρομειο.....αυτο που σου λεω τωρα συμβαινει στην πατρα με ενα παιδι που μιλαγα παντα αφηνουν ειδοποιηση οι ταχυδρομοι ακομα και για πολυ μικρα κουτακια που κανονικα μπορουν να τα παρουν μαζι τους αλλα δεν τους αφηνει ο προισταμενος εκει,,,,,και μην ξεχνας οτι εχουν γινει και κλοπες δεματων και βρισκουν τον μπελα τους οι ταχυδρομοι γιατι καμια φορα ενω τον γνωριζουν τον παραληπτη προσωπικα και το αφηνουν π.χ. στις εσωτερικη σκαλα της πολυκατοικιας δεν το παιρνει αμεσως ο παραληπτης και μπορει οστοσο να μπει καποιος ασχετος στην πολυκατοικια και να αρπαξει το δεμα.. Εμένα στην Πάτρα μου φέρνει τα δέματα (συστημενα και μη) ο ταχυδρόμος κανονικά. Το μόνο που του έχω πει είναι να μην αφήνει δέματα έξω από την πόρτα εισόδου. Στα συστημενα αν δεν με βρει αφήνει χαρτάκι. Επίσης μου έχει πει ότι σε δέματα πάνω από 1,5-2 κιλά και πάνω θα μου φέρνει κατευθείαν χαρτάκι χωρίς να κουβαλάει το δέμα. Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους! Παρήγγειλα ένα ζευγάρι ακουστικά από το ebay στις 24 Μαρτίου. Στάλθηκαν μέσω NL Post, ωστόσο δεν έχουν φτάσει ακόμα και δε φαίνονται καν στο σύστημα των ΕΛ.ΤΑ. Από το tracking number βλέπω ότι για κάποιο λόγο που δε γνωρίζω καθώς δε μου έχει ξανατύχει πήγαν στην ... Κόστα Ρίκα :lol: και από εκεί στις 21/04 έγιναν export προς κάπου (δεν αναφέρει προς ποια χώρα)... Επικοινώνησα με τον πωλητή από το ebay και μου είπε να μην ανησυχώ και αν δε φτάσουν σε καμιά βδομάδα, να του ξαναστείλω... Στο ebay γράφει ως προβλεπόμενη ημερομηνία άφιξης, μέχρι 28 Απριλίου... Έχει ξανατύχει σε κανέναν κάτι ανάλογο; Από Κίνα προς αλλού και μετά προς Ελλάδα; Τι λέτε να κάνω; Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Τι λέτε να κάνω; Ευχαριστώ. :) Υπομονή να κάνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donstefano Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Λοιπον σημερα στο κεντρο διανομης μου προχωρησαν 3 δεματα.Ενα στις 9 το πρωι, 2ο στις 1μιση το μεσημερι και 3ο στις 6μιση το απογευμα. Υπερωριες βαρεσαν!!!Μπορει να πεσαν τιποτα τηλ απο εξωτερικο και να δραστηριοποιηθηκαν και οργανωθηκαν....Ποιος ξερει...ειδομεν:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixmixtouta Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Οι παραγγελίες σου φίλε μου ήταν απο τις κολλημένες των γνωστών ημερομηνιών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donstefano Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Οι παραγγελίες σου φίλε μου ήταν απο τις κολλημένες των γνωστών ημερομηνιών? Οχι φιλε μου δεν ειναι...εμενα φτασαν τα 2 στις 23 του μηνα και το αλλο χτες.Κριμα για τα παιδια που περιμενουν απο τις αρχες του μηνα απλα πιστευω οτι στο Βενιζελο τα χουν κανει μπαχαλο......Μου εκανε εντυπωση παντως δεμα που περασε απο το κεντρο διανομης απογευμα.Γιατι δεν εχω ξαναδει απογευμα να ανοιγουν.Μονο μεσημερι.Μακαρι λεω γω να ξυπνησε το πραγμα και να τα στειλουν και των παιδιων και ολων μας!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eimarmeni Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Άκουσε να δεις... έχοντας ένα αντίγραφο κινήσεων της κάρτας σου, όπου μέσα θα φαίνεται η συγκεκριμένη συναλλαγή, μιλάς με το Paypal. Μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο Paypal και στέλνεις στο support. Τους δίνεις όλα τα στοιχεία και είσαι όσο πιο αναλυτικός μπορείς. Λες δηλαδή, στις τάδε του μηνός, έκανα την τάδε παραγγελία με την τάδε αξία. Χρησιμοποίησα το express checkout γιατί σε εκείνη τη φάση δεν είχα λογαριασμό στο Paypal. Τους λες επίσης πως έχεις αντίγραφο της κίνησης της κάρτας σου όπου φαίνεται η συναλλαγή. Μπορεί να σου ζητήσουν να τους το στείλεις. Τέλος λες ότι θέλεις να ανοίξεις dispute γιατί δεν έχεις λάβει ακόμα το προϊόν και ρωτάς πως μπορεί να γίνει αυτό. Κάνε αυτά και δες τι θα σου απαντήσουν... Μια άλλη ερώτηση, στο λογαριασμό που άνοιξες τώρα στo Paypal, έχεις συνδέσει την πιστωτική σου; Αν όχι, κάντο. Λόγω capital controls το Paypal δεν δέχεται σύνδεση λογαριασμών και καρτών από Ελληνικές Τράπεζες, τουλάχιστον όχι αυτόματα. Πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους και ΑΝ δεχτούν να το κάνουν. Αν τελικά δεχτούν, το "γέμισμα" του Paypal είναι 500 ευρώ ανά μήνα (τόσα δικαιολογούν τα capital control) και πάλι άμα προλάβεις να το κάνεις στις αρχές. Κατά το τέλος του μήνα οι τράπεζες αρνούνται και λένε ότι δεν έχουν λεφτά για εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventetas94 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ολα οκ σημερα!! ηρθε το πακετο 13 μερες απο την παραγγελία!!! :D καλη τυχη σε ολους τους υπόλοιπους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ολα οκ σημερα!! ηρθε το πακετο 13 μερες απο την παραγγελία!!! :D καλη τυχη σε ολους τους υπόλοιπους! Τώρα έδωσες την χαριστική βολή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Τώρα έδωσες την χαριστική βολή :) Τώρα εμείς τι να πούμε τώρα.... μας τελείωσες κανονικά :lol::p:lol: Τουλάχιστον δεν χάσαμε το χιούμορ μας:ninja::lol::lol: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Φιλε εγω κατηγόρησα ανοιχτά και τους το είπα καταφορά στο vickmall και στην Σελινα πριν 13 με 14 ,οτι δεν κάνουν ενέργειες ,για να μας πληροφορήσουν αμεσα και να πληροφορηθούμε ,τουλάχιστον να μαθουμε που βρίσκονται αν έχουν έρθει Ελλάδα,εγω το αμφισβητώ και τους είπα ακόμη για τις 4 γνώστες ημερομηνίες οτι ειναι δυσαρεστημένη όλοι αυτή που αναμένουν τις παραγγελίες τους και αρμόδιο καθαρα σε αυτο το τομέα ειναι μόνο αυτη,και για νεότερο αποτέλεσμα προκύψει και μαθουν κατι να μας ενημέρωσή άμεσα, Τίποτα μεχρι σημερα απλα κάντε υπομονη ακόμη λιγο και μετα μου ειπε οτι δεν χάνονται τα πακέτα δεν εχουν χαθεί πότε μέχρι σημερα και εξασφαλίζομαι μεσω dispute sto paypal. Δεν θα πρεπει να κατηγορώ δηλαδη το μαγαζι που νόμιζα και περίμενα για την αξιοπιστία του φημίζεται αλώστε, να μην μας λεει τιποτα ουσιαστικά,εχει περασει ο μηνας σχεδόν τιποτα. Κανεις δεν έγραψε εδω απο εμας νομίζω και δεν κατηγορισε τελωνειακούς,αυτο πως το συμπέρανες?? Δεν μπορούμε χωρις αποδειξις και στοιχεία να κατηγορήσουμε κανέναν,απλα σχεδον ολη έχουμε κάνει παραγγελία απο το συγκεκριμένο μαγαζι και αυτο δεν μας ενημερώνει για την τρέχουσα κατάσταση,εχει φοβηθεί και ειναι λογικό απο ολη αυτην ιστορία γιατι ειναι πολυ εύκολο να σβηστή απο την προτεραιότητα πολλών μελλοντικών αγοραστών Προφανώς γνωρίζουν αλλα δεν μας λένε τιποτα και εμεις απλα ακομη περιμένουμε ακόμη λιγο και θα κάνουμε τις απαιτούμενες ενέργειες κατα γνώμονα , για την εξασφάλιση των χρημάτων μας,αυτο εξαρτάται απο την κρίση του καθενός τι θα κάνει ξεχωριστά φυσικα και πότε.. Εγω δεν ξερω αν θα ξανά παραγγείλω απο το συγκεκριμένο κατάστημα,το σκέφτομαι πολυ γιατι με έχει εκνευρίσει αυτήν η αναμονή και να μην ξέρεις ουσιαστικά τιποτα ,αυτή λογικά το γνωρίζουν ..... για το πακέτο που παρήγγειλα να μην ξέρω που βρίσκεται όμως τώρα και με όλη αυτην την καθυστέρηση να γίνεται εκνευριστική,γιατί δεν υπάρχει η κατάλληλη ενημέρωση μόνο υποθέσεις και εικασίες. οχι φιλε μου λαθος καταλαβες ,,,,εγω δεν ειπα οτι καποιοι εδω μεσα κατηγορησαν τους τελωνιακους,,,λεω πολυ απλα οτι το νημα το διαβαζουν και οι τελωνες και γι αυτο δεν πρεπει να λεμε πολλα πολλα για τηλεφωνηματα π.χ. στα ελτα και στο κεντρο διαλογης και για τα track number και για πακετα που περιμενουμε να ερθουν απο ταδε ημερομηνια εως ταδε ημερομηνια γιατι τους βαζουμε ψυλους στα αυτια τους,,,και μην φαμε καμια ητα ολοι μας.....καταλαβες τι εννοω....με πιανεις εξυπνος εισαι... :) οσο για το θεμα του vickmall καλα εκανες και τους τα εχωσες......το καλυτερο παντως το ειπε ενα παιδι σε προηγουμενο ποστ οτι καλυτερα να μην παραγγελνουμε μαρτιο απριλιο γιατι οι καθυστερησεις γενικα ειναι μεγαλες.....Και εμενα ειναι κολημενο με ολλανδικο ταχυδρομειο και λεει 19 του μηνα The item is pre-advised και μετα 20 του μηνα The item is ready for shipment και φαντασου οτι τωρα που μιλαμε εχει ο μηνας 28 και παραμενει κολλημενο σε αυτην την κατασταση μια βδομαδα για να φυγει να παει το πακετο ολλανδια....που σε αλλες συνθηκες κανονικα θα επρεπε να ηταν το πακετο στα χερια μου ,,εγω σου βαζω 2 μερες ακομα δηλαδη 10 μερες συνολο στα χερια μου,,,,και βλεπεις οτι ειναι κολλημενο μια βδομαδα στην κινα ακομα και δεν εχει παει στην ολλανδια για να φορτωθει για ελλαδα.....ενω φαντασου περυσι εγινε το αναποδο τετοιες μερες με ολλανδικο παλι ηρθε μεσα σε 8 μερες στο βενιζελος και ηταν εκει κολλημενο μια βδομαδα μεχρι να μου το φερουν,,,,,,,,οπως καταλαβαινεις τετοιες μερες πινουμε την φραπα μας ειτε με τον ενα τροπο ειτε με τον αλλον...Εμενα το φεβρουαριο μου ηρθε προιον αξιας 5 ευρω ενω ειχα κανει την παραγγελια 2 μηνες πριν απο dx και εκανε να ερθει 2 μηνες και τους εστειλα μηνυμα και αμεσως μεσα σε ενα τεταρτο μου εκαναν refund τα 5 ευρω αφου ειδαν και αυτοι οτι περασαν 2 μηνες...και το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι την επομενη μερα μου ηρθε το προιον......φυσικα για ποσο των 5 ευρω δεν ειχα track number για να βλεπω την διαδρομη του προιοντος να μου πεις μικρο το ποσο και να χανοτανε κατι τρεχει στα γυφτικα αλλα θελω να πω πως δημιουργειται το θεμα των καθυστερησεων και ειδικα γιορτινες μερες. Edited April 27, 2016 by olympiakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captgk Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Καλησπερα σε ολους! Η αφιξη απο 27/3 παραμενει κ για μενα αγνωστο αν ισχυει με despatch 4069! Υπομονη κανω απλα λογω των ημερων. Τις 25 εργασιμες τις περασα (vickmall), τις 40 επισης(παραγγελια 18/3) Το μονο που με μπερδευει ειναι οτι στο trackit μου εμφανισε Date & time Event/Location 20.03.2016 11:23 Accepted from sender Singpost 22.03.2016 11:23 Send item abroad Elta EMS Singapore 22.03.2016 11:23 Send item abroad (Export) Greece GRATHA Singpost Singapore (SGSINB) 27.03.2016 10:21 Arrival at international place of exchange Singpost Greece 04.04.2016 19:56* Update item information GREECE Elta EMS τι update ειναι αυτο στις 4/4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts