Jump to content

ventetas94

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ventetas94

  1. Ολα οκ σημερα!! ηρθε το πακετο 13 μερες απο την παραγγελία!!! :D καλη τυχη σε ολους τους υπόλοιπους!
  2. εγω κατευθειαν θα παω να το παρω, την ιδια μερα! γιατι μετα φευγω εκτος Αθηνων και αντε να περιμενω 1 εβδομαδα! ασε που μπορει να το μετανιώσουν που το ανοιξαν τοσο νωρις το σακο και να το κανουν και κανενα tour στην Ευρωπη μεχρι να μας τα δώσουν! :p :p :lol:
  3. ακριβως την ιδια απορία εχω και εγω (μαζι φτάσανε :p )! υπαρχει περίπτωση αυριο να μας ερθει το μαγικό χαρτάκι?
  4. κι εγω δεμα με china post που το παρήγγειλα 3/04 το πήρα στα χερια μου σήμερα... αλλα δεν ειναι απο τα παραπάνω μαγαζιά... απο το wish ειναι... δεν ξερω αν διαφέρει σε τίποτα!
  5. 7-25 μερες λεει! εγω παντως ειμαι στις 12 ακομα :D :p http://s31.postimg.org/xd6x9d03b/image.jpg
  6. μια φορα εκανα και εγω μια αγορα απο Κινα και επεσα στην εποχη που εχουν πρόβλημα?? :p δηλαδή εμενα μου γραφει οτι ο πακετάκι ηρθε στην Ελλαδα χτες 24/4 ποτε θα το παραλάβω? Καλο καλοκαιρι φαντάζομαι! :D
  7. να το δεχτουμε οτι ειναι η πραγματικοτητα, ομως πως γινεται να μας αφηνει να κανουμε 1-2 αγορες απο ενα καταστημα και οταν παμε να κανουμε αλλη μια παλι απο το ιδιο καταστημα δεν μας αφηνει... δεν υπαρχει λογικη! βεβαια στην Ελλαδα ποτε δεν υπηρχε λογικη αλλα λεμε τωρα.... :p
  8. οχι ρωταω, γιατι εχω και εγω χρεωστική Πειραιώς και εχω χρησιμοποιησει paypal κατα το παρελθον αλλα για καποιο λογο, την τελευταια εβδομαδα δεν μου παιρνει ουτε ξεχωριστα την καρτα ουτε με paypal... και προσπαθω να καταλαβω αν ειναι δικο μου το προβλημα ή και αλλων....!
  9. με viva wallet πως γίνεται η διαδικασία? φτιάχνω λογαριασμό και περνάω λεφτά σε αυτον.... ή ειναι κατι σαν το paypal? το περιεργο ειναι οτι πριν μια εβδομαδα ακριβώς μπορεσα να αγορασω μεσω paypal ενα κινητο απο Κινα, πριν 4 μερες απο ebay ενα tempered glass και τωρα οτι και να προσπαθησω να αγορασω με paypal ή χωρις δεν μου το επιτρέπει.... ολα αυτα συνολικά 110 ευρω δεν εφτασα δηλαδή κάποιο όριο....
  10. ειμαι ο μονος που δεν μπορω να αγοράσω με κάρτα της Πειραιώς απο Κίνα?
  11. παιδια βοηθήστε με γιατι θα τρελαθώ... οπως ειπα και χτες προσπάθησα να αγορασω καποια πραγματα απο το Aliexpress και δεν μπορεσα επειδή δεν δεχόταν την πληρωμή μέσω καρτας! παω να αγορασω απο το ebay, που εχει και paypal, αγοραζω επιτυχώς ενα Tempered Glass μεσω paypal καρτας και παω να ψαξω για θήκη... βρισκω και οταν παω να πληρώσω παλι με τον ιδιο τροπο μου βγαζει μηνυμα : We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card Visa τι γίνετε εδω? ;) :wacko:
  12. συνολικα ειναι 8 ευρω αυτα που θα παρω... οποτε με western union δεν γίνεται γιατι θελει min ποσο 20 ευρω! τωρα με την καρτα δεν ξερω τι παίζει!
  13. χαχαχα μεσα σε 4 λαμαρίνες στην μέση του ωκεανού δεν πολύ χρειάζεται κάποια κάρτα :D με το WebMoney γίνεται δουλειά ή και με αυτο θα με κόψει?
  14. επειδή ήμουν εκτος Ελλαδας για κάποιους μήνες, δεν ξέρω τι επιτρέπουν και τι οχι, ποτε επιτρέπουν να πληρώσουμε με κάρτα και πότε οχι κλπ να σου πω την αλήθεια.... :p :D και πως πληρώνουμε σε αυτο το site?
  15. παιδια, πως μπορω να πληρώσω των πωλητή σε αυτο το site? εκανα απόπειρα να πληρώσω μεσω visa αλλα με σταμάτησε.... :\
  16. χαχαχαχα οχι! απλα ερώτηση ήθελα να κάνω! :p αλλα το έλυσα μονος μου (μάλλον και ελπίζω)
  17. Γενικότερα αν εχει αγορασει καποιος, οχι μονο το κινητό
  18. εχει αγοράσει κανείς απο vickmall?
  19. Αυτό πιθανόν
  20. σε ευχαριστω πολυ skek οποτε δεν το αλλαξες σε ευρω πριν το παραγγείλεις... απλα τα δολαρια μετατράπηκαν σε ευρω μεσω paypal κατα την συναλλαγή! αυτο εδω να τους γραψω δηλαδη, οπως εχει γραψει ενας αλλος πελατης ελληνας: Please, install latest s205 (android 5.0) multi-language rom(make sure Greek and English are included). ? αν τους πω να βάλουν την ROM της MUI που απο οτι ειδα ειναι το καλύτερο, θα το βάλουν ή πρέπει να το κανω μονος μου οταν ερθει το κινητό?
  21. Καλησπερα παιδια, νεος στο site καλως σας βρήκα! :) Πρωτη φορα θα κανω την απόπειρα να αγοράσω απο κινεζομαγαζο και συγκεκριμένα θα παρω το Lenovo Κ3 note! θελω να κανω καποιες ερωτήσεις μιας και ειστε πιο έμπειροι στον χώρο! αυτο το site εχει 117 $ το κινητό που αντιστοιχεί σε 102 ευρω! οταν αλλαζω το νόμισμα σε ευρω ομως, η τιμη κατεβαίνει στα 111! αν πληρώσω μεσω paypal εχοντας την επιλογη στα δολαρια, ποσα τελικα θα μου αφαιρέσει :p 111 ή 102? επίσης πανω-κατω ποσες μερες κανει να έρθει?
×
×
  • Create New...