Jump to content

kostas45

Members
  • Δημοσιεύσεις

    132
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostas45

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

kostas45's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ΟΤΑ σου ήρθε ή την κατέβασες από κάπου ? Ξαναπέρασα με xiaomi tool την 12.0.2 αλλά τζίφος μου κάνει τα ίδια . Εχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader και σκεφτόμουν να φλασάρω fastboot rom από την αρχή . Ίσως με την 12.0.3 να στρώσει , αν είναι εύκολο δίνεις το link ?
  2. Τελικά έχει φάει σκάλωμα το acceleration sensor , προσπάθησα να κάνω calibration στο σχετικό μενού του τηλεφώνου , κατέβασα κάποιες εφαρμογές από το playstore μπας και , αλλά τίποτε . Κατέληξα σε factory reset , το πρόβλημα όμως επιμένει . Καμμία ιδέα κάποιος ?
  3. Εντάξει πατάτα έγραψα , εννοούσα και ότι και στις δύο κάμερες συμβαίνει . Μάλλον και η γυναίκα κάποια πατάτα έχει κάνει και άντε να βγάλω άκρη .
  4. Παίδες καλησπέρα στο redmi note 9s της γυναίκας με 12.0.2.0 qjwmixm παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα (ή τουλάχιστον τώρα το πήρε χαμπάρι) τόσο στην front όσο και στην selfie κάμερα όταν τραβά φωτογραφία την βγάζει ανάποδα , ακόμα και τα σύμβολα στην κάμερα είναι μεν στην πάνω πλευρά αλλά ανεστραμμένα Μήπως έχει κανείς ιδέα τι παίζει ?
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση Πράγματι στο parcelsapp είχε κι ένα δεύτερο tn , το θέμα είναι ότι σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση το δέμα έχει φτάσει Αθήνα και μάλιστα ήταν προς παράδοση αλλά αφενός δεν παραδόθηκε ούτε κάποιο μνμ άφησαν , αφετέρου δεν διευκρινίζεται ποια εταιρεία το έχει αναλάβει . Στην acs βάζοντας κάποιο από τα tn δεν δίνει κάποιο αποτέλεσμα .
  6. Παίδες καλησπέρα η βουλγαρική speedy ξέρει κανείς με ποιά εταιρεία μεταφοράς συνεργάζεται στην Ελλάδα ?
  7. Update στην υπόθεση που με ταλαιπώρησε. Τελικά το ali με δικαίωσε κι έβγαλε απόφαση για refund. Βέβαια το γεγονός ότι έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας , ήταν τουλάχιστον εξοργιστικό. Άποψη μου είναι ότι αφού εγώ κοπανιόμουν ότι δεν είχα παραλάβει , θα έπρεπε το ali αν μη τι άλλο , να ζηταγε από τον seller να αποδείξει ότι είχε αποστείλει το δέμα και να μη παριστάνω εγώ τον αστυνόμο σαΐνη . Παρεμπιπτόντως η DHL uk δεν μου έδωσε στοιχεία για τον παραλήπτη - λογικό μου φαίνεται- αλλά με παρέπεμψε στον πωλητή.
  8. Ομολογώ ότι δεν ρώτησα . Είπα ονοματεπώνυμο και tn και μου απάντησαν ότι το δέμα πάει Αγγλία. Θα πάρω αύριο βέβαια δεν ξέρω αν είναι υπόχρεοι να μου απαντήσουν
  9. Καταρχάς ευχαριστώ για τη βοήθεια. Έκανα αυτό πού είπες μπήκα στο ελληνικό site της DHL και εκτύπωσα την αναφορά στα αγγλικά. Με τα νεύρα πού έχω πού να το δω . Στην dhl Ελλάδας τηλεφώνησα στις 27/11. Η υπάλληλος μου απάντησε ότι τό δέμα έχει παραδοθεί στην Αγγλία. Θεωρώντας ότι πρόκειται για τριγωνική συναλλαγή ή λάθος tracking επικοινώνησα με το seller για να δω τι γίνεται. Όμως δεν μου έδωσε ποτέ κάποια σαφή απάντηση παρά έλεγε "i will check it for you". Στο μεταξύ οι αρνητικές πεφταν η μία πίσω από την άλλη. Κάποιος μάλιστα είπε ότι ο seller του άλλαξε το tn και πάλι δεν παρέλαβε. Η καταληκτική ημερομηνία για την παράδοση του δέματος είναι 18/12 . Η πλάκα είναι ότι στο status στο Αλι ,δείχνει ότι το δέμα , μου έχει παραδοθεί.
  10. Ρε παιδιά sorry για τα σεντόνια αλλά πραγματικά τα έχω πάρει με τούς αλήτες. Το link του seller είναιhttps://www.aliexpress.com/item/4000128290000.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4cf64c4dn3qpVp Όταν αγόρασα την σκούπα το rate του ήταν 98.7%. Τώρα με τα απανωτά αρνητικά review , έχει πέσει στο 91,9% .
  11. Στο live chat μίλησα δύο φορές ο πρώτος αντιπρόσωπος μου ότι τα screen shots από το parcel app πού ανέβασα (όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι η παράδοση έγινε στην Αγγλία και όχι Ελλάδα) δεν αποτελούν evidence και θέλει από την dhl. Στην dhl Ελλάδας φαίνεται ότι η παράδοση έγινε Αγγλία αλλά επειδή έχει μισά ελληνικά μισά αγγλικά δεν το δέχεται σαν evidence. Την συζήτηση όπου ο seller δέχεται ότι δεν έχω παραλάβει αλλά ισχυρίζεται ότι θα γίνει update στο tracking number και στην συνέχεια θα παραλάβω , ούτε αυτό δέχεται σαν evidence. Πιάσε το αυγό και κουρευτω. Σε καμία ώρα θα ανεβάσω κι εδώ screen shots
  12. Προφανώς καί η συναλλαγή έγινε με την θέληση μου, αλλά δεν έχω παραλάβει το προϊόν.Δεν χαρίζω 270 Euro στον Κινέζο με την καμία ,θα εξαντλήσω ότι δυνατότητα έχω.
  13. Με βλέπω στο φινάλε να πάω στην τράπεζα και να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής. Και δεν ξανα αγοράζω τπτ ξανά από το Αλι.
  14. Η παραγγελία έγινε 11/11. Το ali έδινε ημερομηνία άφιξης το αργότερο 18/12 . Στις 29/11 το δέμα από Τσεχία φαίνεται να έχει παραδοθεί στην Αγγλία ! Ο πωλητής στα ερώτημα τα μου, μου έλεγε ότι θα τό ελέγξει. Στις 15/12 άνοιξα dispute γιατί με ζωσανε τα φίδια αφενός γιατί ο πωλητής μου τα μασάγε με το tracking number, αφετέρου έφαγε καπάκια τρεις απανωτές αρνητικές γιατί οι άνθρωποι δεν παρέλαβαν ποτέ. Τώρα στο Αλι μου κάνουν γυμνάσια και μου λένε ότι με βάση το tn το δέμα έχει παραδοθεί! Με τα χίλια βάσανα κατάφερα να μιλήσω με κάποιον εκπρόσωπο του Αλι ,ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπε ότι τα screen shots από το parcel app δεν τα δέχεται το Αλι καί ότι θέλει κάποια επίσημη βεβαίωση από dhl για το ότι δεν παρελήφθει από μένα. Η πλάκα είναι στο dhl Ελλάδας το δέμα φαίνεται καθαρά ότι το δέμα παραδόθηκε Αγγλία. Αντιθέτως στο dhl uk φαίνεται απλά ότι κάπου παραδόθηκε. Έστειλα mail στην dhl uk μπας και βγάλω κάποια άκρη.
  15. Ρε παιδιά τα φώτα σας. Έχω μπλέξει με το Αλι και άκρη δεν μπορώ να βγάλω. Αγόρασα μια ρομποτική σκούπα ,ο πωλητής δεν μου έχει στείλει το προιόν . Παρά ένα ψεύτικο tracking number που σύμφωνα με το percel app έχει παραδοθεί στην Αγγλία. Άνοιξα dispute στο Αλι και μολονότι ο πωλητής παραδέχεται ότι δεν έχω παραλάβει μου ζητά να περιμένω και σε ότι σε πέντε μέρες θα αλλάξει το tracking και ότι θα παραλάβω σύντομα. Κάτι το οποίο απεριψα. Έχω ανέβασει σαν evidence όλη την συζήτηση που έχω κάνει με τον πωλητή ,το ψεύτικο tracing ,και το αποτέλεσμα αναζήτησης από το parcels app όπου φαίνεται ότι έχει παραδοθεί Αγγλία και όχι Ελλάδα. Σήμερα έλαβα από το Αλι email ότι το δέμα φαίνεται ότι έχει παραδοθεί και να ανεβάσω καινούργια στοιχεία όπου να τεκμηριώνουν ότι δεν έχω παραλάβει. Αλλιώς σε τρεις μέρες θα πληρώσει κανονικά τον πωλητή Προσπαθώ να βγάλω live chat κάποιον από το Αλι και δεν μπορώ Τι κάνουμε σέ αυτή την περίπτωση ?
×
×
  • Create New...