dimgeo Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 The item is pre-advised σημαίνει οτι είναι σε διαδικασία αποστολής;;ακόμη δεν έχει σταλεια Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saign Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Στις 12 Δεκεμβρίου παρήγγειλα τα ακουστικά Meizu HD50 και τα Razer Hammerhead Pro από τον ίδιο πωλητή μέσω του Ebay. Στις 17 έφυγαν από Κίνα και σήμερα στις 22/02 είδα ότι έφθασαν στο Κέντρο Διανομής στη Θεσσαλονίκη. Λογικά αύριο το πρωί παραλαμβάνω και ειλικρινά πίστευα πως λόγω του φόρτου και της ποσότητας των πακέτων μετά τις διακοπές που είχαν στην Κίνα, θα καθυστερούσαν πολύ περισσότερο. Καλή αναμονή και υπομονή στους υπολοίπους. Παράθεση Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Klaas Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Παραγγελια απο 30-12-2015 με τελευταιο στατους 22-1-2016 το αντικειμενα σε συσκευασια και ακομα τα περιμενω. :p Gutted. Θα ρθουν που θα πανε. Απλα βλεπω αλλα παιδια τους ερχονται σφαιρα πραγματακια απο Κινα και κοιταζω το αστρολογικο μου χαρτη να δω μηπως οταν το κανα ειχε τιποτα αναδρομο ερμη. :p ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις 12 Δεκεμβρίου παρήγγειλα τα ακουστικά Meizu HD50 και τα Razer Hammerhead Pro από τον ίδιο πωλητή μέσω του Ebay. Στις 17 έφυγαν από Κίνα και σήμερα στις 22/02 είδα ότι έφθασαν στο Κέντρο Διανομής στη Θεσσαλονίκη. Λογικά αύριο το πρωί παραλαμβάνω και ειλικρινά πίστευα πως λόγω του φόρτου και της ποσότητας των πακέτων μετά τις διακοπές που είχαν στην Κίνα, θα καθυστερούσαν πολύ περισσότερο. Καλή αναμονή και υπομονή στους υπολοίπους.Iωβεια υπομονη φιλε μου! Καλως να τα παραλαβεις. Κοντεψαν να ναι ενα τριμηνο στο δρομο!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Απο 12/12 περιμένω και γω δέματα με China post... Άντε να δουμε Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon77 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλησπερα....να πω και εγω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω... Παρηγγειλα 2 τηλεφωνα απο gearbest αξιας περιπου 59 ευρω το καθε ενα... Στο shipping μου ειχε 2 επιλογες..... Μια να το στειλουν με απλο ταχυδρομειο οπου θα εκανε περιπου 25-30 μερες... Και μια να το στειλουν πιο γρηγορα με εξτρα χρεωση 0,90 ευρω οπου θα εκανε περιπου 15 μερες..... χωρις να αναφερει τον τροπο αποστολης... Εγω φυσικα επελεξα τον πιο γρηγορο τροπο αποστολης μην γνωριζοντας τον τροπο που με 90 λεπτα θα εστελναν τα κινητα πιο γρηγορα........ Τελος παντων σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την dhl απο Αθηνα νε μου ζητησουν καποια στοιχεια (ΑΦΜ αριθμο παραγγελιας κτλ....)... για να στειλουν τα τηλεφωνα στο τελωνειο .... Με ενημερωσαν ηδη οτι τα εξοδα τα διαχειριστικα τα δικα τους ειναι ηδη 37,5 ευρω για καθε τηλεφωνο....δηλαδη 75 ευρω ηδη ΠΡΙΝ σταλουν τα προιοντα στο τελωνειο..... Τι κανω ρε παιδια σε αυτην την περιπτωση????? Πουθενα δεν ελεγε στο Gearbest οτι με 90 λεπτα θα χρεωνομουνα dhl για αποστολη των τηλεφωνων..... Εγω δεν προτιθεμαι να πληρωσω τα διπλασια σε ολα αυτα τα εξοδα απο οτι εκαναν τα τηλεφωνα ..... Παρακαλω πολυ αν ξερει καποιος ας βοηθησει...... Ευχαριστω πολυ... ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να πω επισης οτι τα τηλεφωνα εσταλθησαν απο Hong Kong..... Λοιπον...πηρα τηλεφωνο στην DHL αθηνα και μου ειπαν οτι τα εξοδα για καθε κινητο ειναι για αυτους...(Την DHL δηλαδη) 38 ευρω για εξοδα διαχειρισης...(για καθε μια συσκευη...) Τους ειπα επειδη απο οτι φαινεται για κινητα αξιας 57-58 ευρω θα κληθω να πληρωσω κανενα 100ρικο χοντρικα (για καθε μια συσκευη) και δεν με συμφερει... τους ρωτησα λοιπιν να μου πουν τι επιλογες εχω.... Μου απαντησαν οτι μπορω αν θελω να μην τα παραλαβω και να αποσταλουν πισω... αφου επικοινωνησουν με τον πωλητη και ο πωλητης το δεχτει....χωρις εξοδα αποστολης... (Απο DHL μεχρι τον αποστολεα....ετσι μου ειπαν).... Τους ειπα να μου δωσουν λιγο χρονο να επικοινωνησω με το σαιτ που τα πηρα και να τους καλεσω εγω μετα... Και μου ειπαν οκ... Εστειλα και εγω ενα μειλ στο Gearbest εξηγωντας τους την κατασταση και παρακαλωντας τους να δεχτουν τα τηλεφωνα πισω και να τα ξαναστειλουν με απλο ταχυδρομειο και για οποια (μικρη) διαφορα χρηματικη προκυψει θα την καλυψω εγω.... Ελπιζω να το δεχτουν....τους εξηγησα οτι για τηλεφωνο των 57 ευρω θα πληρωσω περιπου 150...και για 2 συσκευες συνολο 300... Με 300 ευρω τους ειπα θα επαιρνα 5 τηλεφωνα απο εσας... Τελος παντων....αυτα εν ολιγοις....ελπιζω να το αποδεχτουν...και να με βοηθησουν....αν και εχουν και αυτοι τις ευθυνες τους.... Γιατι οταν σου λεει shipping σκετο με χρεωση 0,84 δολλαρια... (ακριβως αυτο...).... για να κερδισεις μολις 5 μερες αποστολης... χωρις να αναφερουν τιποτε αλλο....τοτε το κανεις...δεν το κανεις????? (Δεν ανεφερε ΠΟΥΘΕΝΑ μα ΠΟΥΘΕΝΑ την DHL....)...!!!!! Εγω ξερω....λεει....shipping με ... dhl...ems...η οτιδηποτε...αποστολη...τοτε...χρεωση ....τοσο...ας πουμε 30 ευρω.... οχι απο 20-30 μερες...αποστολη σε 15 με 20 μερες και χρεωση 0,84 δολλαρια...και μετα σε παιρνει η dhl και τα τελωνεια και σε καλουν να πληρωσεις διπλα και τριπλα λεφτα... Αυτα .... οποιος εχει κατι να πει και να βοηθησει με μια αλλη ιδεα...η εμπειρια... Ευχαριστω εκ των προτερων.... Σημειωση οτι εχω παρει απειρα πραγματα απο εξωτερικο τα τελευταια χρονια και πρωτη φορα την παθαινω.... θελω να πω οτι δεν ειμαι πρωταρης στις αγορες του εξωτερικου.... Ευχαριστω και παλι.... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω ξερω....λεει....shipping με ... dhl...ems...η οτιδηποτε...αποστολη...τοτε...χρεωση ....τοσο...ας πουμε 30 ευρω.... οχι απο 20-30 μερες...αποστολη σε 15 με 20 μερες και χρεωση 0,84 δολλαρια...και μετα σε παιρνει η dhl και τα τελωνεια και σε καλουν να πληρωσεις διπλα και τριπλα λεφτα... Αυτα .... οποιος εχει κατι να πει και να βοηθησει με μια αλλη ιδεα...η εμπειρια... Ευχαριστω εκ των προτερων.... Σημειωση οτι εχω παρει απειρα πραγματα απο εξωτερικο τα τελευταια χρονια και πρωτη φορα την παθαινω.... θελω να πω οτι δεν ειμαι πρωταρης στις αγορες του εξωτερικου.... Ευχαριστω και παλι.... ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω ξερω....λεει....shipping με ... dhl...ems...η οτιδηποτε...αποστολη...τοτε...χρεωση ....τοσο...ας πουμε 30 ευρω.... οχι απο 20-30 μερες...αποστολη σε 15 με 20 μερες και χρεωση 0,84 δολλαρια...και μετα σε παιρνει η dhl και τα τελωνεια και σε καλουν να πληρωσεις διπλα και τριπλα λεφτα... Αυτα .... οποιος εχει κατι να πει και να βοηθησει με μια αλλη ιδεα...η εμπειρια... Ευχαριστω εκ των προτερων.... Σημειωση οτι εχω παρει απειρα πραγματα απο εξωτερικο τα τελευταια χρονια και πρωτη φορα την παθαινω.... θελω να πω οτι δεν ειμαι πρωταρης στις αγορες του εξωτερικου.... Ευχαριστω και παλι.... ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω ξερω....λεει....shipping με ... dhl...ems...η οτιδηποτε...αποστολη...τοτε...χρεωση ....τοσο...ας πουμε 30 ευρω.... οχι απο 20-30 μερες...αποστολη σε 15 με 20 μερες και χρεωση 0,84 δολλαρια...και μετα σε παιρνει η dhl και τα τελωνεια και σε καλουν να πληρωσεις διπλα και τριπλα λεφτα... Αυτα .... οποιος εχει κατι να πει και να βοηθησει με μια αλλη ιδεα...η εμπειρια... Ευχαριστω εκ των προτερων.... Σημειωση οτι εχω παρει απειρα πραγματα απο εξωτερικο τα τελευταια χρονια και πρωτη φορα την παθαινω.... θελω να πω οτι δεν ειμαι πρωταρης στις αγορες του εξωτερικου.... Ευχαριστω και παλι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Λοιπον... πηρα τηλεφωνο στην DHL αθηνα και μου ειπαν οτι τα εξοδα για καθε κινητο ειναι για αυτους... (Την DHL δηλαδη) 38 ευρω για εξοδα διαχειρισης... (για καθε μια συσκευη...) Τους ειπα επειδη απο οτι φαινεται για κινητα αξιας 57-58 ευρω θα κληθω να πληρωσω κανενα 100ρικο χοντρικα (για καθε μια συσκευη) και δεν με συμφερει... τους ρωτησα λοιπιν να μου πουν τι επιλογες εχω.... Μου απαντησαν οτι μπορω αν θελω να μην τα παραλαβω και να αποσταλουν πισω... αφου επικοινωνησουν με τον πωλητη και ο πωλητης το δεχτει.... χωρις εξοδα αποστολης... (Απο DHL μεχρι τον αποστολεα.... ετσι μου ειπαν).... Τους ειπα να μου δωσουν λιγο χρονο να επικοινωνησω με το σαιτ που τα πηρα και να τους καλεσω εγω μετα... Και μου ειπαν οκ... Εστειλα και εγω ενα μειλ στο Gearbest εξηγωντας τους την κατασταση και παρακαλωντας τους να δεχτουν τα τηλεφωνα πισω και να τα ξαναστειλουν με απλο ταχυδρομειο και για οποια (μικρη) διαφορα χρηματικη προκυψει θα την καλυψω εγω.... Ελπιζω να το δεχτουν.... τους εξηγησα οτι για τηλεφωνο των 57 ευρω θα πληρωσω περιπου 150... και για 2 συσκευες συνολο 300... Με 300 ευρω τους ειπα θα επαιρνα 5 τηλεφωνα απο εσας... Τελος παντων.... αυτα εν ολιγοις.... ελπιζω να το αποδεχτουν... και να με βοηθησουν.... αν και εχουν και αυτοι τις ευθυνες τους.... Γιατι οταν σου λεει shipping σκετο με χρεωση 0,84 δολλαρια... (ακριβως αυτο...).... για να κερδισεις μολις 5 μερες αποστολης... χωρις να αναφερουν τιποτε αλλο.... τοτε το κανεις... δεν το κανεις????? (Δεν ανεφερε ΠΟΥΘΕΝΑ μα ΠΟΥΘΕΝΑ την DHL....)...!!!!! Εγω ξερω.... λεει.... shipping με ... dhl...ems... η οτιδηποτε...αποστολη... τοτε... χρεωση .... τοσο... ας πουμε 30 ευρω.... οχι απο 20-30 μερες...αποστολη σε 15 με 20 μερες και χρεωση 0,84 δολλαρια... και μετα σε παιρνει η dhl και τα τελωνεια και σε καλουν να πληρωσεις διπλα και τριπλα λεφτα... Αυτα .... οποιος εχει κατι να πει και να βοηθησει με μια αλλη ιδεα...η εμπειρια... Ευχαριστω εκ των προτερων.... Σημειωση οτι εχω παρει απειρα πραγματα απο εξωτερικο τα τελευταια χρονια και πρωτη φορα την παθαινω.... θελω να πω οτι δεν ειμαι πρωταρης στις αγορες του εξωτερικου.... Ευχαριστω και παλι.... Αφού είσαι έμπειρος στις αγορές εξωτερικού, θα έπρεπε να μην την πατήσεις!!! Το κατάστημα δεν φταίει σε κάτι... Σου είπε ότι με αυτό το κόστος θα στα φέρει πιο γρήγορα... Άρα ems ή courier, που και στις δύο περιπτώσεις πας καρφί για τελωνείο. Πώς αλλιώς λες να τα έστελνε;!!! Εάν είχες απορία για τον τρόπο αποστολής, θα έπρεπε να τους ρωτήσεις πριν τον επιλέξεις. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι θα δεχθούν την επιστροφή και θα πάνε όλα καλά!!! Edited February 23, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Λοιπον... πηρα τηλεφωνο στην DHL αθηνα και μου ειπαν οτι τα εξοδα για καθε κινητο ειναι για αυτους... (Την DHL δηλαδη) 38 ευρω για εξοδα διαχειρισης... (για καθε μια συσκευη... ) Τους ειπα επειδη απο οτι φαινεται για κινητα αξιας 57-58 ευρω θα κληθω να πληρωσω κανενα 100ρικο χοντρικα (για καθε μια συσκευη) και δεν με συμφερει... τους ρωτησα λοιπιν να μου πουν τι επιλογες εχω.... Μου απαντησαν οτι μπορω αν θελω να μην τα παραλαβω και να αποσταλουν πισω... αφου επικοινωνησουν με τον πωλητη και ο πωλητης το δεχτει.... χωρις εξοδα αποστολης... (Απο DHL μεχρι τον αποστολεα....ετσι μου ειπαν).... Τους ειπα να μου δωσουν λιγο χρονο να επικοινωνησω με το σαιτ που τα πηρα και να τους καλεσω εγω μετα... Και μου ειπαν οκ... Εστειλα και εγω ενα μειλ στο Gearbest εξηγωντας τους την κατασταση και παρακαλωντας τους να δεχτουν τα τηλεφωνα πισω και να τα ξαναστειλουν με απλο ταχυδρομειο και για οποια (μικρη) διαφορα χρηματικη προκυψει θα την καλυψω εγω.... Ελπιζω να το δεχτουν.... τους εξηγησα οτι για τηλεφωνο των 57 ευρω θα πληρωσω περιπου 150... και για 2 συσκευες συνολο 300... Με 300 ευρω τους ειπα θα επαιρνα 5 τηλεφωνα απο εσας... Τελος παντων.... αυτα εν ολιγοις.... ελπιζω να το αποδεχτουν... και να με βοηθησουν.... αν και εχουν και αυτοι τις ευθυνες τους.... Γιατι οταν σου λεει shipping σκετο με χρεωση 0,84 δολλαρια... (ακριβως αυτο...).... για να κερδισεις μολις 5 μερες αποστολης... χωρις να αναφερουν τιποτε αλλο.... τοτε το κανεις... δεν το κανεις????? (Δεν ανεφερε ΠΟΥΘΕΝΑ μα ΠΟΥΘΕΝΑ την DHL....)...!!!!! Εγω ξερω.... λεει.... shipping με ... Ωdhl...ems...ωη οτιδηποτε... αποστολη... τοτε... χρεωση .... τοσο... ας πουμε 30 ευρω.... οχι απο 20-30 μερες... αποστολη σε 15 με 20 μερες και χρεωση 0,84 δολλαρια... και μετα σε παιρνει η dhl και τα τελωνεια και σε καλουν να πληρωσεις διπλα και τριπλα λεφτα... Αυτα .... οποιος εχει κατι να πει και να βοηθησει με μια αλλη ιδεα... η εμπειρια... Ευχαριστω εκ των προτερων.... Σημειωση οτι εχω παρει απειρα πραγματα απο εξωτερικο τα τελευταια χρονια και πρωτη φορα την παθαινω.... θελω να πω οτι δεν ειμαι πρωταρης στις αγορες του εξωτερικου.... Ευχαριστω και παλι.... Βρε φιλε εσυ εκανες βλακεια το μαγαζι δεν εχει καμια σχεσει ας ρωταγες στο κατω κατω Edited February 23, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Παιδια πειτε μου σας παρακαλω αν ειναι φυσιολογικο αυτο που βλεπω για αυτο το τρακινγκ RN129271002MY. Τι "αντικειμενα σε συσκευασια" λεει εδω και 6 μερες; Λογικα δε θα επρεπε να το εχω ηδη; Μια βδομαδα στην αθηνα κολλησε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Παιδια πειτε μου σας παρακαλω αν ειναι φυσιολογικο αυτο που βλεπω για αυτο το τρακινγκ RN129271002MY. Τι "αντικειμενα σε συσκευασια" λεει εδω και 6 μερες; Λογικα δε θα επρεπε να το εχω ηδη; Μια βδομαδα στην αθηνα κολλησε; To δέμα σου έχει φύγει από Αθήνα. Πηγαίνει προς Ισραήλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) To δέμα σου έχει φύγει από Αθήνα. Πηγαίνει προς Ισραήλ. :blink: ΓΙΑΤΙ; Μη με λες τετοια και θα μεινω στον τοπο! και τι να κανω τωρα; που να απευθυνθω; ποιος εκανε τη βλακεία, ο πωλητης του aliexpress ή τα ελτα; Edited February 23, 2016 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Έλα ντε. Επικοινώνησε και με τους 2. Και με τον πωλητή να σου πει σε τι διευθυνση ακριβώς το έστειλε και με τα ΕΛΤΑ μήπως είναι δικό τους λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Κυριακη 21/2 το δεμα εφυγε απο σιγκαπουρη(despatch) Τριτη σημερα 23/2 εχει ηδη κλεισει απο κεντρο διαλογης αττικης.Απιστευτο dhl να πληρωνα πιο αργα θα ερχοτανε. Ενα δεμα με china post 28/12 ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Έκανα παραγγελία το Teclast x98 pro 13/02 από geekbuying 16/02 πήρα truck number η αποστολή με nlpost και σήμερα βλέπω κλείσιμο απο ΚΔ. Ρεκόρ....... Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosplits Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Εχω κανει απο gearbest 3 παραγγελιες εκ των οποιων οι 2 που βλεπω ειναι με XFL SURFACE MAIL (ειχα κανει με flat rate shipping) αλλα στην μια που κοιταω γιατι την ειχα κανει πρωτα μου βγαζει ενα μυνημα για dhl. μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει ακριβως? http://postimg.org/image/lmflnbqlv/ Α! και η 3η παραγγελια και πιο σημαντικη που ειπαν οτι το στειλανε με την μεθοδο SEPR!?? ξερει κανεις τιποτΑ? Edited February 24, 2016 by liakosplits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonbre Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 καλησπέρα. αν μπορεί κάποιος φίλος να ανεβαση ένα τρακ από ολλανδικό που να έχει παραληφθεί, γιατί το δικό μου δεν με βοηθάει να καταλάβω που ακριβός βρίσκετε ευχαριστώ εκ τον πρότερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 καλησπέρα. αν μπορεί κάποιος φίλος να ανεβαση ένα τρακ από ολλανδικό που να έχει παραληφθεί, γιατί το δικό μου δεν με βοηθάει να καταλάβω που ακριβός βρίσκετε ευχαριστώ εκ τον πρότερον RS375216600NL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Klaas Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Μου ρθε αντικειμενο που πηρα απο το aliexpress. 13-2 το παρηγγειλα. 19-2 ηταν αντικειμενα σε συσκευασια και σημερα μου ρθε... Η αλλη παραγγελια που εγινε 30-12-2015, δεν υπηρχε σε στοκ η συσκευη που πηρα και μου παν να περιμενω και τελικα 21-1-2016 εγινε παραλαβη απο τον πελατη και στις 22-2 μπηκε σε στατους αντικειμενα σε συσκευασια ακομα την περιμενω. Αν ειναι κατι να αργησει θα αργησει. Κανας αλλος που να χουν πεταξει απο Κινα εκει 20-31/1 και να μην εχει παραλαβει υπαρχει? Απορω ποτε θα ανοιξουν τους σακους που χουν μεινει πισω πισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 γεια χαρά ελαβα κινητό από gearbest με dhl λοιπόν δεν με ενημέρωσαν ότι θα ειναι dhl το store τρώει x κανονικά. δηλαδή πληρώνω τελωνείο? το κινητό κάνει 70euro μου έστειλαν sms ότι την τάδε μέρα θα γίνει η παράδοση σπίτι μου. θα μου ζητήσουν λεφτά ?λέτε να δεχθώ καμία κλήση? το στέλνω πίσω? ρε παιδιά από bangood έχει αποστολή μέχρι 15 μέρες το έλαβες χωρίς dhl! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον...πηρα τηλεφωνο στην DHL αθηνα και μου ειπαν οτι τα εξοδα για καθε κινητο ειναι για αυτους...(Την DHL δηλαδη) 38 ευρω για εξοδα διαχειρισης...(για καθε μια συσκευη...) Τους ειπα επειδη απο οτι φαινεται για κινητα αξιας 57-58 ευρω θα κληθω να πληρωσω κανενα 100ρικο χοντρικα (για καθε μια συσκευη) και δεν με συμφερει... τους ρωτησα λοιπιν να μου πουν τι επιλογες εχω.... Μου απαντησαν οτι μπορω αν θελω να μην τα παραλαβω και να αποσταλουν πισω... αφου επικοινωνησουν με τον πωλητη και ο πωλητης το δεχτει....χωρις εξοδα αποστολης... (Απο DHL μεχρι τον αποστολεα....ετσι μου ειπαν).... Τους ειπα να μου δωσουν λιγο χρονο να επικοινωνησω με το σαιτ που τα πηρα και να τους καλεσω εγω μετα... Και μου ειπαν οκ... Εστειλα και εγω ενα μειλ στο Gearbest εξηγωντας τους την κατασταση και παρακαλωντας τους να δεχτουν τα τηλεφωνα πισω και να τα ξαναστειλουν με απλο ταχυδρομειο και για οποια (μικρη) διαφορα χρηματικη προκυψει θα την καλυψω εγω.... Ελπιζω να το δεχτουν....τους εξηγησα οτι για τηλεφωνο των 57 ευρω θα πληρωσω περιπου 150...και για 2 συσκευες συνολο 300... Με 300 ευρω τους ειπα θα επαιρνα 5 τηλεφωνα απο εσας... Τελος παντων....αυτα εν ολιγοις....ελπιζω να το αποδεχτουν...και να με βοηθησουν....αν και εχουν και αυτοι τις ευθυνες τους.... Γιατι οταν σου λεει shipping σκετο με χρεωση 0,84 δολλαρια... (ακριβως αυτο...).... για να κερδισεις μολις 5 μερες αποστολης... χωρις να αναφερουν τιποτε αλλο....τοτε το κανεις...δεν το κανεις????? (Δεν ανεφερε ΠΟΥΘΕΝΑ μα ΠΟΥΘΕΝΑ την DHL....)...!!!!! Εγω ξερω....λεει....shipping με ... dhl...ems...η οτιδηποτε...αποστολη...τοτε...χρεωση ....τοσο...ας πουμε 30 ευρω.... οχι απο 20-30 μερες...αποστολη σε 15 με 20 μερες και χρεωση 0,84 δολλαρια...και μετα σε παιρνει η dhl και τα τελωνεια και σε καλουν να πληρωσεις διπλα και τριπλα λεφτα... Αυτα .... οποιος εχει κατι να πει και να βοηθησει με μια αλλη ιδεα...η εμπειρια... Ευχαριστω εκ των προτερων.... Σημειωση οτι εχω παρει απειρα πραγματα απο εξωτερικο τα τελευταια χρονια και πρωτη φορα την παθαινω.... θελω να πω οτι δεν ειμαι πρωταρης στις αγορες του εξωτερικου.... Ευχαριστω και παλι.... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω ξερω....λεει....shipping με ... dhl...ems...η οτιδηποτε...αποστολη...τοτε...χρεωση ....τοσο...ας πουμε 30 ευρω.... οχι απο 20-30 μερες...αποστολη σε 15 με 20 μερες και χρεωση 0,84 δολλαρια...και μετα σε παιρνει η dhl και τα τελωνεια και σε καλουν να πληρωσεις διπλα και τριπλα λεφτα... Αυτα .... οποιος εχει κατι να πει και να βοηθησει με μια αλλη ιδεα...η εμπειρια... Ευχαριστω εκ των προτερων.... Σημειωση οτι εχω παρει απειρα πραγματα απο εξωτερικο τα τελευταια χρονια και πρωτη φορα την παθαινω.... θελω να πω οτι δεν ειμαι πρωταρης στις αγορες του εξωτερικου.... Ευχαριστω και παλι.... ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω ξερω....λεει....shipping με ... dhl...ems...η οτιδηποτε...αποστολη...τοτε...χρεωση ....τοσο...ας πουμε 30 ευρω.... οχι απο 20-30 μερες...αποστολη σε 15 με 20 μερες και χρεωση 0,84 δολλαρια...και μετα σε παιρνει η dhl και τα τελωνεια και σε καλουν να πληρωσεις διπλα και τριπλα λεφτα... Αυτα .... οποιος εχει κατι να πει και να βοηθησει με μια αλλη ιδεα...η εμπειρια... Ευχαριστω εκ των προτερων.... Σημειωση οτι εχω παρει απειρα πραγματα απο εξωτερικο τα τελευταια χρονια και πρωτη φορα την παθαινω.... θελω να πω οτι δεν ειμαι πρωταρης στις αγορες του εξωτερικου.... Ευχαριστω και παλι.... ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω ξερω....λεει....shipping με ... dhl...ems...η οτιδηποτε...αποστολη...τοτε...χρεωση ....τοσο...ας πουμε 30 ευρω.... οχι απο 20-30 μερες...αποστολη σε 15 με 20 μερες και χρεωση 0,84 δολλαρια...και μετα σε παιρνει η dhl και τα τελωνεια και σε καλουν να πληρωσεις διπλα και τριπλα λεφτα... Αυτα .... οποιος εχει κατι να πει και να βοηθησει με μια αλλη ιδεα...η εμπειρια... Ευχαριστω εκ των προτερων.... Σημειωση οτι εχω παρει απειρα πραγματα απο εξωτερικο τα τελευταια χρονια και πρωτη φορα την παθαινω.... θελω να πω οτι δεν ειμαι πρωταρης στις αγορες του εξωτερικου.... Ευχαριστω και παλι.... έχεις δίκιο δεν ενημερώνουν!!!είναι λάθος μου που δεν ρώτησα? συνηθως dhl δεν θές 2euro extra για να στο στείλουν, οπότε προσοχή για όλους!!από δω και πέρα ερώτηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Εφοσον σου ειπαν οτι απλα θα το παραδωσουν σπιτι σου,δε νομιζω να περασε τελωνειο. Εισαι μαλλον τυχερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Παιδια πειτε μου σας παρακαλω αν ειναι φυσιολογικο αυτο που βλεπω για αυτο το τρακινγκ RN129271002MY. Τι "αντικειμενα σε συσκευασια" λεει εδω και 6 μερες; Λογικα δε θα επρεπε να το εχω ηδη; Μια βδομαδα στην αθηνα κολλησε; Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εχω κ εγώ Μίλησα με τον πωλητή κ μου λέει κάτι κινέζικα περιμένω να σκαναριστει στον επομενο προορισμό να είναι ξεκάθαρο που είναι κ θα ξαναμιλησω μαζι του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Καλησπερα στην παρεα, Θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι ... παρηγγειλα πριν 6 μερες το MX4 Pro απο το vickmall , μου εστειλαν tracking number μετα απο 2 μερες και σημερα που το τσεκαρα στο 17track.net μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα... Latest Event -- 2016-02-25 14:42 Arrival at Destination Post (Country: GR) Εχει φτασει Ελλαδα? Τοσο γρηγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Απο οτι φαινεται ναι,εισαι τυχερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Καλησπερα στην παρεα, Θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι ... παρηγγειλα πριν 6 μερες το MX4 Pro απο το vickmall , μου εστειλαν tracking number μετα απο 2 μερες και σημερα που το τσεκαρα στο 17track.net μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα... Latest Event -- 2016-02-25 14:42 Arrival at Destination Post (Country: GR) Εχει φτασει Ελλαδα? Τοσο γρηγορα? Να το βλεπεις στο site των ΕΛΤΑ http://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx και οταν γράψει αφιξη στην χώρα προορισμού τοτε θα το εχουν παρει τα ελτα για να το φερουν στο σπιτι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) Να το βλεπεις στο site των ΕΛΤΑ http://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx και οταν γράψει αφιξη στην χώρα προορισμού τοτε θα το εχουν παρει τα ελτα για να το φερουν στο σπιτι σου. Στη σελιδα των ΕΛΤΑ δεν μου βγαζει τιποτα....αυτο ειναι το παραξενο... Μονο το παρακατω μηνυμα.... ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 23-02-2016 13:14 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Edited February 26, 2016 by toumpanosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts