Jump to content

saign

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by saign

  1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση σου. Δεν σκοπεύω να κάνω πριν τις 50-60 ημέρες, απλώς ρώτησα γτ δεν μου έχει τύχει ποτέ να ανοίξω case στο PayPal. Ελπίζω πριν το Πάσχα να παραλάβω διότι πρόκειται για 3 κινητά που θα προορίζονται για δώρο. Οψομεθα έως τότε λοιπόν!
  2. Καλησπέρα παιδιά, όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση έχω ένα δέμα το οποίο περιμένω από τις 20 του μήνα οπότε και έγινε η παραγγελία. Από τις 29 Μαρτίου στο 17track αναγράφει the item is being processed....as of 29 of March. Στο δια ταύτα, έκτοτε δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση στον αριθμό αποστολής ενώ έχουν περάσει 6 ημέρες από την τελευταία αλλαγή της κατάστασης του. Επειδή, γενικά αυτήν την περίοδο υπάρχει καθυστέρηση στην παραλαβή των παραγγελιών, γνωρίζει κάποιος να μου πει σε πόσες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας μπορώ να κάνω dispute στο PayPal; Ευχαριστώ!
  3. Ναι, με συγχωρείς, ο αριθμός ειναι αυτός: RC351121045HK. Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα παιδιά, πριν από μερικές ημέρες είχα προβεί στην παραγγελία ενός ρολογιού από Ebay. Εν προκειμένω, από τις 24 του μήνα μου βγάζει το εξής μήνυμα στο 17track.net "Greece, The item was posted on 24-Mar-2016 and is being processed for delivery to the addressee.". Γνωρίζω πολύ καλά τα βήματα που θα έπρεπε να βγάζει το ταχυδρομείο του Hong Kong διότι συνήθως μετά από 1 ημέρα από αυτήν την ένδειξη, εμφανιζόταν η επόμενη η οποία και έλεγε οτι αναχώρησε για τον τόπο αποστολής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουν περάσει σχεδόν 3 ημέρες και δεν έχει ανανεωθεί καθόλου το τρακινγκ number. Ξέρει κανείς αν έχει αναχωρήσει ή οχι η αποστολή μου; Σας ευχαριστώ πολύ.
  5. Στις 12 Δεκεμβρίου παρήγγειλα τα ακουστικά Meizu HD50 και τα Razer Hammerhead Pro από τον ίδιο πωλητή μέσω του Ebay. Στις 17 έφυγαν από Κίνα και σήμερα στις 22/02 είδα ότι έφθασαν στο Κέντρο Διανομής στη Θεσσαλονίκη. Λογικά αύριο το πρωί παραλαμβάνω και ειλικρινά πίστευα πως λόγω του φόρτου και της ποσότητας των πακέτων μετά τις διακοπές που είχαν στην Κίνα, θα καθυστερούσαν πολύ περισσότερο. Καλή αναμονή και υπομονή στους υπολοίπους.
  6. To εύρος χρημάτων το οποίο διατίθεμαι να ξοδέψω για το επόμενό μου smartphone είναι 351-400€ και θα αποσκοπεί στην αγορά του Meizu MX5.
  7. saign

    4G LTE

    Μετά από αναβάθμιση-συντήρηση; του δικτύου της Cosmote μπόρεσα να επιτύχω την υψηλότερη ταχύτητα μέχρι στιγμής με το Meizu MX4. http://i.imgur.com/eI8H6cRl.jpg
  8. Ως πρωτο κινητο εδω και 7 μηνες χρησιμοποιω το Meizu MX4, το οποιο λατρευω. Ειναι ποιοτικο, στιβαρο και γρηγορο. Ολον αυτον τον καιρο ουτε ενα προβλημα. Ως δευτερο κινητο χρησιμοποιω την περυσινη ναυαρχιδα της το Meizu MX3.
  9. Γεια σας παιδια, εχω κανει μια παραγγελια απο Ebay (απο Κινα) στις 31/03 και ακομα δεν εχει φανει Ελλαδα συμφωνα με το tracking number. Οσο παραξενο και αν ακουγεται ειναι η πρωτη φορα που μου στελνουν με China Post καποιο δεμα και δεν εχω προηγουμενη εμπειρια. Το tracking number ειναι το εξης: RG151891065CN. Μπορει καποιος σας παρακαλω να με διαφωτισει αν το πακετο εχει σταλει απο Κινα γιατι δεν μπορω να το αποσαφηνισω;Σε αυτη την περιπτωση να ανοιξω case στο Ebay ή στο PayPal ή να επικοινωνησω πρωτα με τον πωλητη; Παντως, αντιμετωπιζουμε πολλοι, μεγαλη καθυστερηση στην αφιξη των πακετων μας. Ευχαριστω!
  10. saign

    4G LTE

    Νέα μέτρηση ταχύτητας στη δουλειά μου, 10 χιλιόμετρα έξω από τη Νάουσα. http://i.imgur.com/IUnXJOs.jpg
  11. saign

    4G LTE

    Ταχύτητα κοντά στο κέντρο της Νάουσας. http://i.imgur.com/vCcxgFa.jpg
  12. Μόλις σήμερα παρέλαβα μετά από 41 ημέρες αναμονής! Καλή υπομονή και αναμονή στους υπολοίπους. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 28-11-2014 13:14 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 28-11-2014 13:14 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-12-2014 07:13 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 21-12-2014 16:14 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 22-12-2014 23:56 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΕΛΤΑ 23-12-2014 07:54 ΝΑΟΥΣΑΣ - ΕΛΤΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 23-12-2014 09:22 ΝΑΟΥΣΑΣ - ΕΛΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 23-12-2014 11:44 ΝΑΟΥΣΑΣ - ΕΛΤΑ
  13. Επιβεβαιωνω και εγω οτι το πακετο πατησε Ελλαδα επιτελους!!! Πραγματικα κουραγιο και υπομονη μονο στους αναμενοντες πακετο! ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 28-11-2014 13:14 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 28-11-2014 13:14 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 21-12-2014 16:14 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)
  14. Και εμένα η παραγγελία μου στο postnlpakketten αναφέρει ως στάτους: Definitely missing. Οπότε πώς κινούμαι; Προχωρώ σε dispute στο PayPal? Και μετά από αυτό τι πρέπει να κάνω;
  15. Πανω απο 36 μερες αναμονης στην περιπτωση μου. Μαλλον δεν προκειται να παραλαβω ποτε. RS197622697NL το tracking number, μπαινοντας στο postnlpakketten.nl και κανοντας αναζητηση στην κατασταση/στατους αναφερει "definitely missing". Προχωρω αμεσα σε dispute. Ως και στη συνομιλια που ειχα με εκπροσωπο τους στο Twitter αναρωτιουνται και οι ιδιοι τι γινεται και οτι μαλλον υπαρχει προβλημα εντοπισμου του πακετου. Ο,τι να 'ναι κοινως! Ελπιζω να παραλαβω τα χρηματα μου αμεσα.
  16. Τι σ**** κανουν οι Ολλανδοι απορω. Ακριβως στο ιδιο σημειο ειμαστε κολλημενα 2-3 ατομα με τις ιδιες ημερομηνιες. Αγορα απο 12 Νοεμβριου. Οποιος μπορει να απαντησει υπευθυνα για το τι γινεται ας γραψει παρακαλω. Εδω ειναι το tracking number: RS197622697NL Αν μπορει να το ελεγξει και απο το postnl.post και απο τα ΕΛΤΑ και να μας πει.
  17. Πραγματικα ειναι το κατι αλλο! Εμένα δεν εχει καταγραφει καν η αφιξη του, απλως αναφερει οτι ταξιδευει για Ελλαδα στη σελιδα της PostNL. Βεβαια στο συστημα των ΕΛΤΑ αναγραφει οτι ως τελευταια περιοχη ειναι η Ολλανδια και απο τις 28 Νοεμβριου και στις 3 Δεκεμβριου εφυγε για Ελλαδα. Ηλπιζα να παραλαβω πριν τις γιορτες αφου παρηγγειλα πριν 33 μερες. Ελπιζω απλως να μην εχει ανημερωθει το συστημα των ΕΛΤΑ και να το εχω στα χερια μου πριν τα Χριστουγεννα. Αν δεν το λαβω εως τοτε, 24 του μηνος κανω dispute στο Paypal.
  18. Σ' ευχαριστω πολυ! Θελω να επικοινωνησω γιατι πλεον εχω αρχισει και αγχωνομαι μετα απο 33 μερες παραγγελιας και 12 μερες που καθεται στο αεροδρομιο. Για να δουμε...
  19. Παιδιά γνωρίζει κανείς το τηλέφωνο των ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο που παραλαμβανονται τα δέματα ή έστω κάποιο άλλο τηλ αρμόδιας υπηρεσίας για αυτα; Θα ήθελα να πάρω ένα τηλέφωνο για να ενημερωθω σχετικά με ένα δέμα που περιμένω.
  20. Καλημερα/καλησπερα παιδια. Ειναι δυνατον ενα δεμα το οποιο εφυγε απο Κινα στις 28 Νοεμβριου να το εχω ηδη παραλαβει, ενω ενα αλλο το οποιο εφυγε απο Κινα στις 21 και απο Ολλανδια προωθηθηκε στις 3 του μηνος για Ελλαδα να μην εχει καταγραφει ακομα η αφιξη του; Η παραγγελια εχει συμπηρωσει 31 μερες. Εχοντας ως γνωμονα την τωρινη κατασταση, θα παραλαβω λετε πριν τις 25 του μηνος;
  21. Φυσικά, δεν αντιλέγω. Απλώς οι ενστάσεις/απορίες/ενδοιασμοί μας ειναι στα εξής: Pre-adviced έγινε στις 21 Νοέμβρη, έπειτα εμφανίστηκε στο σύστημα των ΕΛΤΑ στις 28 Νοεμβρίου, όπου και σαν περιοχή ανέφερε Ολλανδία. Και από τις 3 του μηνός γράφει ότι "λογικά" πάντα έφυγε για Ελλάδα. Είναι γενικά ενας αχταρμάς η κατάσταση με το συγκεκριμένο ταχυδρομείο, οπότε δεν ξέρω τι άλλο παίζει.
  22. Μια από τα ίδια! Το μόνο που μπορώ πλέον να υποθέσω είναι ότι δεν ενημερώθηκε καταλλήλως το σύστημα του ολλανδικού ταχυδρομείου με αποτέλεσμα να παραλειφθούν 1-2 βήματα ενημέρωσης της κατάστασης. Εφόσον φαίνεται στα ΕΛΤΑ και αναφέρει ότι τελευταία περιοχή είναι η Ολλανδία, μάλλον έχει φτάσει Ελλάδα και περιμένουμε να καταγραφεί η άφιξή του.
×
×
  • Create New...