apotsi Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Να ρωτησω, δέματα που ερχονται με Yanwen, στο tracking info εμφανίζεται η πληροφορια ότι εφτασαν Ελλάδα?καμιά απάντηση σε αυτό; Με ενδιαφέρει και εμένα. 1 Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 στην Σιγκαμπουρη πρεπει να γινεται της Κινας αυτες τις μερες... παντως αυτο οτι στο vickmall ζητησα και τις 3 παραγγελιες να τις στειλουν με NL και τελικα τις εστειλαν και τις 3 με SG με ξεπερναει... 1 Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 το tracking nr του δέματος μου(μικρής σχετικά αξίας ~26-28€) σταματά στο κάτι μου λέει οτι δεν θα παραδοθεί ποτέ και κάποιος το ξαλάφρωσε. τι θα με συμβουλεύατε να κάνω εκτός απο paypal dispute? (αγορά απο gearbest) Πήρες τηλ στα ΕΛΤΑ?Σου είπαν οτι δεν το έχουν? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalis_manos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 στην Σιγκαμπουρη πρεπει να γινεται της Κινας αυτες τις μερες... παντως αυτο οτι στο vickmall ζητησα και τις 3 παραγγελιες να τις στειλουν με NL και τελικα τις εστειλαν και τις 3 με SG με ξεπερναει... Καλυτέρα φιλέ… με NL τώρα τελευταία πολλά προβλήματα….:!: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Επειδή πολλά λέγονται για την nl post. Λοιπον Παραγγελία πρώτη από geekbuing κινητό με tracking nl post το έστειλαν στις 28/12 μου ήρθε προχθές. Ολλανδία Ελλάδα έκανε 3 μέρες να έρθει. Άργησε λίγες μέρες απο Κινα Ολλανδία. Παραγγελία δεύτερη από banggood με nl post Untracked στις 29/12 ένα power bank xiaomi το έστειλαν στις 30/12 ήρθε χθες. Παραγγελία Τρίτη με China Post ένα Android box από banggood με tracking number το έστειλαν 28/12 ήρθε σήμερα. Είμαι επαρχία Χαλκιδική και μόλις φτάσουν Ελλάδα τα δέματα πάνε αμέσως κέντρο διαλογής Αθήνας και σε λίγες ώρες κέντρο διαλογής Θεσσαλονίκης και έπειτα σε λίγες ώρες σε μένα. Έχουν πάρει φωτιά και καμιά 10αρια παραγγελίες τον τελευταίο μήνα τις παρέλαβα από 7 μέρες μέχρι 20 όχι παραπάνω. Οι 45+ μερες που παραπονιομασταν τελείωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barabakos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Γενικά αυτό που έχω παρατηρήσει για την sg σε περιόδους φυσιολογικές εσείς που περιμένετε: πρώτα tracking με 4px, στις 23:59 2 ημέρες μετά την αποστολή φτάνει Σιγκαπούρη, μετά από 2 μέρες φεύγει από Σιγκαπούρη, μετά από άλλες 3-5 μέρες φτάνει Ελλάδα και την επόμενη παραλαμβάνετε. Ξαναλαέω όχι σε περιόδους πολύ μεγάλου φόρτου. Γενικά το tracking μόνο από ένα site δεν αρκεί αν είστε ανυπόμονοι :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Klaas Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 γνωριζει κανενας τιποτα?Απ'οτι φαινεται ειναι καλη εποχη για αγορες απο κινα. Ερχονται σε 20 μερες τωρα που δεν εχουμε γιορτες. Απεφυγε να αγορασεις μεταξυ 7 - 13 φλεβαρη. Ειναι 8 φλεβαρη το νεο ετος για τους κινεζους (ετος της μαιμους) και κλεινουν τα παντα εκει για 7-10 μερες. Που σημαινει οτι παραγγειλεις κανονισε να το παραγγελεις καποιες μερες πριν εκεινη την ημερομηνια αλλιως μετα θα αργησει μεχρι να ξανανοιξουν τα μαγαζια και καθως θα δεχονται παραγγελιες οι κινεζοι αλλα δεν θα τα στειλουν ταχυδρομειο εως τις 13-2 θα υπαρξει ενα χαος μετα. Οποτε θα γινει πηξιμο. Εχω παραγγειλει αντικειμενο περσι τετοιο καιρο στο spring festival τους και μου ρθε απριλη μετα το πασχα το δικο μας. Δυο μηνες στο δρομο. Αν θελεις κατι να ρθει δλδ αρχες μαρτη πρεπει αρχη φλεβαρη ή τελη γεναρη να το χτυπησεις. Ρωτα τον πωλητη σου οτι θες. Και τελικα και το πακετο που ταν αντικειμενα σε συσκευασια απο τις 11-12 περασε το στατους κλεισιμο απο κεντρο διαλογης σημερα, οποτε αυριο θα ρθει. Πρεπει να ανοιχθηκαν ολοι οι σακοι με τα δεματα εκεινου του καιρου (νοεμβρη και δεκεμβρη). Τωρα οτι περιμενω ειναι απο την νεα χρονια οποτε δεν με πολυνοιαζει. Ασχετο αλλα τελικα εκανα dispute στο aliexpress για το μινι πολυμετρο γιατι το tracking number δεν λειτουργει ενω το χω απο τις 28-12. Του χω στειλει μηνυμα αλλα δεν μου απαντησε. Οποτε το φαγε το πακετο ο πωλητης! Και μια αλλη παραγγελια ενω μου δωσαν t/n εδω και 9 μερες δεν δουλευει. Τους εστειλα μηνυμα μου παν μαλλον το χασε ο ταχυδρομος και μου παν να περιμενω να το διευθετησουν οι ιδιοι πριν προβω σε καμια ενεργεια. Επειδη ειναι συζητησιμοι αυτοι θα περιμενω αλλωστε δεν βιαζομαι ιδιαιτερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Παιδιά από 8 του μηνός δείχνει αυτό 8/1/2016 04:26 - Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article).,,τι γίνεται ξέρει κανενας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Δες προηγουμενη σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Δες προηγουμενη σελιδα.αν κατάλαβα καλά δεν το ενημερώνουν και ξαφνικά θα φανεί στο tracking στα ΕΛΤΑ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 αν κατάλαβα καλά δεν το ενημερώνουν και ξαφνικά θα φανεί στο tracking στα ΕΛΤΑ? Περιμενεις να το στειλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Καλυτέρα φιλέ… με NL τώρα τελευταία πολλά προβλήματα….:!: Δεν θυμαμαι ποτε να ειχα προβλημα με την nl... σε 12-18 μερες ηταν στη πορτα μου.... με κορυφαιο μη συστημενο που ηρθε σε 8 μερες!!! Εχω τωρα κολλημενα 2 κινητα στην σιγκαμπουρη απο τις 8/1.... αλατι τους βαζουν μια εβδομαδα? Ασε που την βλεπω την δουλεια οτι θα ερθουν μουσκεμα τα κουτια... 1 Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Δεν θυμαμαι ποτε να ειχα προβλημα με την nl... σε 12-18 μερες ηταν στη πορτα μου.... με κορυφαιο μη συστημενο που ηρθε σε 8 μερες!!! Εχω τωρα κολλημενα 2 κινητα στην σιγκαμπουρη απο τις 8/1.... αλατι τους βαζουν μια εβδομαδα? Ασε που την βλεπω την δουλεια οτι θα ερθουν μουσκεμα τα κουτια... Ωχχχ... Καλά αυγά τοτε ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 καμιά απάντηση σε αυτό; Με ενδιαφέρει και εμένα. Ένα που παρέλαβα, η μόνη πληροφορία ήταν ότι αναχώρησε από Κίνα. Περιμένω ακόμα ένα, μέχρι τώρα δείχνει μόνο ότι έχει αναχωρήσει. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Παγωτό το sing post ακόμα,δεν αλλάζει τίποτα.μήπως το κλείσανε το μαγαζί? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 πόσες μέρες ακόμα να περιμένω για παραγγελία χωρίς trucking number από κίνα που έγινε στις 1-12-15 πριν ζητήσω τα φράγκα πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Παγωτό το sing post ακόμα,δεν αλλάζει τίποτα.μήπως το κλείσανε το μαγαζί? Ελα ντε.και μενα μια βδομαδα και ακομα τιποτα.ξενερωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 καλημερα παιδια θελω την γνωμη σας RF372160288SG στο 17 track λεει 1/7/2016 4:01 Οι πληροφορίες που λαμβάνονται (Αυτό δεν είναι μια αναγνώριση της φυσικής παραλαβής του αναφερόμενου Εγγεγραμμένο άρθρο) ειναι ενταξει η υπαρχει προβλημα ηρθε το κινητο σου? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 πόσες μέρες ακόμα να περιμένω για παραγγελία χωρίς trucking number από κίνα που έγινε στις 1-12-15 πριν ζητήσω τα φράγκα πίσω? Εγω παρραγγελια απο gearbest 29/11 χωρις tr. number μου ειπαν οτι ειναι απο 20_50 εργασιμες αρα δυο μηνες .Αν υπαρχουν και αλλοι που παρελαβαν untrack η περιμενουν το ιδιο χρον.διαστημα ας ενημερωσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Σημερα παρελαβα παραγγελια απο 16/11. Εν τω μεταξυ χθες ειχα ανοιξει case. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Δύο βδομάδες κοντεύει να κλείσει δέμα με NL POST σε κατάσταση "the item is pre-advised" ενώ σε δύο προηγούμενες παραγγελίες δεν είχε κλείσει ούτε 2 μέρες σε αυτό το σταδιο.... ...σπάσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Δύο βδομάδες κοντεύει να κλείσει δέμα με NL POST σε κατάσταση "the item is pre-advised" ενώ σε δύο προηγούμενες παραγγελίες δεν είχε κλείσει ούτε 2 μέρες σε αυτό το σταδιο.... ...σπάσιμο... Α τοσο καλα :lol: Εμενα ειναι στη μια βδομαδα. Τι γινεται ρε παιδια? Μια καθυστερησεις στο δικο μας,μια στο δικο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Εγω παρραγγελια απο gearbest 29/11 χωρις tr. number μου ειπαν οτι ειναι απο 20_50 εργασιμες αρα δυο μηνες .Αν υπαρχουν και αλλοι που παρελαβαν untrack η περιμενουν το ιδιο χρον.διαστημα ας ενημερωσουν 6 από τις 12 μικρο παραγγελίες που είχα κάνει στις προσφορές του νοεμβρίου ήρθαν την προηγούμενη εβδομάδα. ( σύνολο σχεδόν 2 μήνες ) Για τις υπόλοιπες και εμένα μου είπαν να περιμένω 50 εργάσιμες αλλά θα περιμένω εως ότου τελείωσουν οι ημέρες του dispute ( μια ημέρα πριν ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 6 μικροδέματα χωρίς t.n από το banggood , έφυγαν 18/12. Το πρώτο ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα με nl post. Σήμερα παρέλαβα κ τα υπόλοιπα με postes Lao (πρώτη φορά μου ήρθαν με αυτό το "φρούτο") Συμπέρασμα : Όλα καλά ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Α τοσο καλα :lol: Εμενα ειναι στη μια βδομαδα. Τι γινεται ρε παιδια? Μια καθυστερησεις στο δικο μας,μια στο δικο τους. Το δικό μου ξεκολλησε.ξεκίνησε για Ελλάδα λέει. Από sing post. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts