pskouras Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 2015-09-23 09:43 The item is pre-advised @ GREECE παιδια τι σημαινει αυτο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrot Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Σημερα μου αλλαξε το destination country στο 17track και στο postnl απο GREECE σε UNITED KINGDOM. Τι λετε να σημαινει αυτο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 2015-09-23 09:43The item is pre-advised @ GREECE παιδια τι σημαινει αυτο? Στο τιτλο του νηματος, μεσα σε αγκυλες γραφει μια προταση. Εκανες αυτο που λεει και δεν βρηκες απαντηση σε αυτο που ρωτας? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 2015-09-23 09:43 The item is pre-advised @ GREECE παιδια τι σημαινει αυτο? Ότι δεν ξες να διαβάζεις. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 το δεμα μου εφτασε ελλαδα χθες το πρωι. το σαββατοκυριακο δουλευουν στο αεροδρομιο τα ελτα κλπ η ειναι χαμενες μερες?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 2015-09-23 09:43 The item is pre-advised @ GREECE παιδια τι σημαινει αυτο? Στο τιτλο του νηματος, μεσα σε αγκυλες γραφει μια προταση. Εκανες αυτο που λεει και δεν βρηκες απαντηση σε αυτο που ρωτας? Ότι δεν ξες να διαβάζεις. Παιδιά, μήπως είστε λίγο αυστηροί...; Ο συνδυασμός "pre-advised" και "@ GREECE" είναι κάτι που δε νομίζω ότι αναφέρεται στον οδηγό - και είναι κάτι που ούτε εγώ έχω ξαναδεί. Υποθέτω ότι είναι το... "κλασσικό" pre-advised της PostNL και αναφέρει δίπλα και τον προορισμό (?) το δεμα μου εφτασε ελλαδα χθες το πρωι. το σαββατοκυριακο δουλευουν στο αεροδρομιο τα ελτα κλπ η ειναι χαμενες μερες?? Αεροδρόμια, κέντρα διαλογής κλπ φαίνεται ότι δουλεύουν κανονικότατα και ακόμα και τις... "μικρές" ώρες της μέρας, κρίνοντας από τα όσα έχουμε δει κατά καιρούς στα tracking. Λογικά, το δέμα σου θα προχωρήσει κανονικά το Σ-Κ προς το ταχυδρομείο της περιοχής σου (αυτό βέβαια λειτουργεί εργάσιμες μέρες και ώρες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskouras Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 (edited) Στο τιτλο του νηματος, μεσα σε αγκυλες γραφει μια προταση. Εκανες αυτο που λεει και δεν βρηκες απαντηση σε αυτο που ρωτας? Ότι δεν ξες να διαβάζεις. Σας ευχαριστώ για της απαντήσεις σας.... αλλά δυστυχώς για να ρωτώ δεν το βρήκα.... είναι η πρώτη φορά που παραγγέλλω από εξωτερικό και παρόλο που διάβασα τα αρχικά πάλι δεν έβγαζα άκρη... και ναι αγγλικά ξέρω και δυστοιχως ξερω να διαβάζω.......και πάρα πολύ καλά μάλιστα.... θα εκτιμούσα αν κάποιος απάνταγε... Σας ευχαριστώ πολύ.... για όλα 'φίλοι μου' Edited September 26, 2015 by pskouras 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hopeandr Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα διάβασα ότι υπήρξε χαλάρωση στα capital controls. Αυτό ισχύει και για αγορές από εξωτερικό; (Διάβασα ότι άνοιξε και το PayPal) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Όταν πληρώνεις, παίρνεις track number και 13 μέρες μετά εμφανίζεται στο Post nl ένα PreAdvised τι σημαίνει πρακτικά? Ότι μόλις έφυγε από τους Κινέζους? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_gr Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα διάβασα ότι υπήρξε χαλάρωση στα capital controls. Αυτό ισχύει και για αγορές από εξωτερικό; (Διάβασα ότι άνοιξε και το PayPal) Πριν απο λιγο που δοκιμασα εξακολουθει να με κοβει με Εθνικης και Αττικης ... νομιζω δεν αρθηκαν ακομη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Όταν πληρώνεις, παίρνεις track number και 13 μέρες μετά εμφανίζεται στο Post nl ένα PreAdvised τι σημαίνει πρακτικά? Ότι μόλις έφυγε από τους Κινέζους? Μετά απο 13 μέρες τώρα εμφάνισε πληροφορίες το tracking; Σημαίνει οτι έχει παραδοθεί στο ταχυδρομείο και σε λίγες μέρες θα αναχωρήσει για ολλανδία. Πρακτικά, τώρα ξεκινάει το δέμα σου το ταξίδι του.:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Έχω πάρει tracking number από 23/9 αλλά δεν μου εμφανίζει τίποτα ως τώρα. Είναι λογικό; Με SG έρχεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Έχω πάρει tracking number από 23/9 αλλά δεν μου εμφανίζει τίποτα ως τώρα. Είναι λογικό; Με SG έρχεται. εδω δοκίμασες? http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 εχω κανει μια παραγγελια απο vick και μου το στελνουν με Netherland Post ,σε ποιο site παρακολουθουμε το πακετο? ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 εχω κανει μια παραγγελια απο vick και μου το στελνουν με Netherland Post ,σε ποιο site παρακολουθουμε το πακετο? ευχαριστω . http://www.postnl.post/ http://www.17track.net/en/result/post.shtml 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 http://www.postnl.post/ http://www.17track.net/en/result/post.shtml ευχαριστω φιλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 εδω δοκίμασες? http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px Ναι, αλλά δεν μου το εμφανίζει ούτε εκεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) Παραγγελία με NL,tracking number στις 9/9 και είμαστε από 25/9 "The item has arrived in the country of destination". Να δουμε αν θα παραλάβουμε αυτή την εβδομάδα Edited September 27, 2015 by akalefk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλησπερα, Παραγγελία από banggood το Σάββατο, έφυγαν σήμερα με αριθμό αποστολής RI652858325CN από κίνα. Ξέρει κανείς πόσο χρόνο κάνει να φτάσει Ελλάδα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Σήμερα σε NLpost μου έβγαλε ότι "the item is ready for shipment" Πότε περίπου θα είναι Ελλάδα και πότε σπίτι μου? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλησπερα, Παραγγελία από banggood το Σάββατο, έφυγαν σήμερα με αριθμό αποστολής RI652858325CN από κίνα. Ξέρει κανείς πόσο χρόνο κάνει να φτάσει Ελλάδα? Σήμερα σε NLpost μου έβγαλε ότι "the item is ready for shipment" Πότε περίπου θα είναι Ελλάδα και πότε σπίτι μου? Σπίτι σου θα είναι στις 13/10 και ώρα 11:35. :p Υπομονή παιδιά. Κανείς δεν έχει gps πάνω στο δέμα σας ούτε μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Αν όλα πάνε καλά υπολογίστε 2-3 βδομάδες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Έχω πάρει tracking number από την Πέμπτη με vickmall. Επέλεξα sg αντί για nl γιατί το θέλω γρήγορα να έρθει .. Ακόμα δεν βλέπω την παραμικρή πληροφορία για το δέμα .. είναι φυσιολογικό; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Έχω πάρει tracking number από την Πέμπτη με vickmall. Επέλεξα sg αντί για nl γιατί το θέλω γρήγορα να έρθει .. Ακόμα δεν βλέπω την παραμικρή πληροφορία για το δέμα .. είναι φυσιολογικό; και εγω πηρα tracking number παρασκευη με nl και ακομη τιποτε, δεν εμφανιζεται ,τους εστειλα email ,περιμενω απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Σε φάση αναμονής και εγώ. Από 25/9 για παραγγελία από vickmall και SG μου λέει Despatched to overseas (Country code: GR) Δεν ξέρω φυσιολογικό είναι τόσες μέρες στην Σινγκαπούρη? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Εδω βρε παιδια λεμε οτι εκανε 13 μερες να φανει.. και οταν φανηκε, σημαινε απλα οτι 5 μερες μετα θα ξεκιναγε προς την nl post....... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts