nikiforos_ Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 μηπως πρεπει να συνηθίζουμε στο οτι αγορες εκτος Ελλαδας φινίτο σιγα σιγα ???λεω εγω τωρα ... :rolleyes: Και γω πιστεύω ότι κατά κει βαδίζουμε σιγά σιγά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Στην Κύπρο πάντως τα CC κράτησαν 2 χρόνια. Και εάν δεν κάνω λάθος ήτανε από τα πιο μικρά σε διάρκεια τα τελευταία χρόνια. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Προβλέψεις για την άρση των CC, έστω και σταδιακά, δεν μπορούν να γίνουν, δεδομένου ότι κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά θα επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές και πότε. Οι εικασίες που γράφονται εδώ και αλλού δεν στηρίζονται σε κανένα στοιχείο ή δεδομένο αλλά αποτελούν τον κρυφό πόθο του γράφοντα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BananaTzo Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Θα ηταν ευκολο καποιος να μου στειλει tracking number απο Hong Kong Post ή Singapore Post? Θα ηθελα να κανω μια παραγγελια απο το aliexpress και θα ηθελα να δω μια λεπτομερια στο χρονοδιαγραμα του tracking, ευχαριστω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Κάποιος που να ξέρει-έχει κάνει επιστροφή σε κίνα να μου πεί λεπτομέρειες για το να κάνω στο πακέτο κλπ; 1 Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 strokt τα περιγράφουν όλα αναλυτικά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408645 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 strokt τα περιγράφουν όλα αναλυτικά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408645 ευχαριστώ :) 1 Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Απ΄ότι διάβασα πρίν λίγο πλέον μπορούν να γίνονται αγορές από eshop του εξωτερικού με χρήση πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας.Βέβαια δέν το δοκίμασα να το επιβεβαιώσω,αλλά όποιος θέλει να κάνει αγορά ας δοκιμάσει να μας πεί και εάν είναι εφικτό... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spike87 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Απ΄ότι διάβασα πρίν λίγο πλέον μπορούν να γίνονται αγορές από eshop του εξωτερικού με χρήση πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας.Βέβαια δέν το δοκίμασα να το επιβεβαιώσω,αλλά όποιος θέλει να κάνει αγορά ας δοκιμάσει να μας πεί και εάν είναι εφικτό... δοκιμασα χρεωστικη πειραιως τπτ...χρησιμοποιησα κ prepaid πειραιως παλι το ιδιο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Απ΄ότι διάβασα πρίν λίγο πλέον μπορούν να γίνονται αγορές από eshop του εξωτερικού με χρήση πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας.Βέβαια δέν το δοκίμασα να το επιβεβαιώσω,αλλά όποιος θέλει να κάνει αγορά ας δοκιμάσει να μας πεί και εάν είναι εφικτό... Δεν διάβασες καλά, επιτρεπεται μόνο για συγκεκριμένες αγορές και κυρίως υπηρεσίες. Αγορές υλικών αγαθών ακόμα δεν επιτρέπονται. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Ακούστηκε, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει, πρέπει να περάσει ΠΝΠ, κάτι που μπορεί να γίνει και σήμερα http://m.huffpost.com/gr/entry/7884628?1438069734&utm_source=Contra&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget 1 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Έχει κανείς εμπειρία με το One World Express?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Ακούστηκε, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει, πρέπει να περάσει ΠΝΠ, κάτι που μπορεί να γίνει και σήμερα http://m.huffpost.com/gr/entry/7884628?1438069734&utm_source=Contra&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget Αυτό που γράφει το άρθρο ΘΑ αφορά σε συγκεκριμένες αγορές με σωρευτικές τις 3 προυποθέσεις που αναφέρονται. Επομένως, δεν αφορούν στις αγορές από το εξωτερικό που ξέραμε προ CC. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Πάντως τώρα που δεν υπάρχει πολύ κινητικότητα με δέματα απο το εξωτερικό,έρχονται σφαίρα. Βέβαια είναι ενα Bluetooth που το είχα παραγγείλει σε presale γύρω στις 20/6.Αποστολή στις 25/7. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 (edited) Εμένα αντιθέτως τώρα είναι που έχουν σπάσει ρεκόρ καθυστέρησης. Περιμένω δύο πακέτα από 17/6 και 23/6 και ακόμα δεν έχουν πατήσει Ελλάδα. edit: Μόλις παρέλαβα το πρώτο! Edited July 30, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Εμένα αντιθέτως τώρα είναι που έχουν σπάσει ρεκόρ καθυστέρησης. Περιμένω δύο πακέτα από 17/6 και 23/6 και ακόμα δεν έχουν πατήσει Ελλάδα. edit: Μόλις παρέλαβα το πρώτο! Μιά από τα ίδια περίμενα από 12/6 2 πακέτα ,στην τελική μου δώσαν μόνοι τους refund στις 17/7 ενώ τα πακέτα ήρθαν προχθές 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Μιά από τα ίδια περίμενα από 12/6 2 πακέτα ,στην τελική μου δώσαν μόνοι τους refund στις 17/7 ενώ τα πακέτα ήρθαν προχθές Πιο καταστημα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Πιο καταστημα? Geekbuying το ένα , ebay το άλλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 RX560229899DE. Τι TN είναι αυτό; που το παρακολουθώ; μου το δωσαν από banggood Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Στο 17track.net παρακολουθείς όλα τα TN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Καλησπέρα! Έχω κάνει μια αγορά με presale στα μέσα του Ιουνίου και μου είπαν πως η παραγγελία θα αποσταλεί στις 20 Ιουλίου... καθυστέρησαν αρκετά και εν τέλει πριν από 2 μέρες μου έστειλαν email ότι έγινε η αποστολή με ένα track number. Επειδή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ track number μπορεί να μου πει κανείς τι γίνεται με αυτή την αποστολή? RF339122621SG Ευχαριστώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Καλησπέρα! Έχω κάνει μια αγορά με presale στα μέσα του Ιουνίου και μου είπαν πως η παραγγελία θα αποσταλεί στις 20 Ιουλίου... καθυστέρησαν αρκετά και εν τέλει πριν από 2 μέρες μου έστειλαν email ότι έγινε η αποστολή με ένα track number. Επειδή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ track number μπορεί να μου πει κανείς τι γίνεται με αυτή την αποστολή? RF339122621SG Ευχαριστώ! http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RF339122621SG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Περιμένω πακέτο συστημένο με Sweden post, εστάλη πριν 44 μέρες και χτες στο trackchecker μου έβγαλε 06/08/2015 17:16 - Order received into final destination country, Resdes RECEPTACLE_EVENT_TYPE_CODE: 20. Στο 17track και στο σάιτ της post nord μου βγάζει ακόμα status από 2/7 ότι έφυγε από Σουηδία. Από που έχει ενημέρωση το trackchecker? Δεν θα έπρεπε να βγαζει το ίδιο και στο post nord? Στα ελτα λέει ότι δεν βρέθηκε ο αριθμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Περιμένω πακέτο συστημένο με Sweden post, εστάλη πριν 44 μέρες και χτες στο trackchecker μου έβγαλε 06/08/2015 17:16 - Order received into final destination country, Resdes RECEPTACLE_EVENT_TYPE_CODE: 20. Στο 17track και στο σάιτ της post nord μου βγάζει ακόμα status από 2/7 ότι έφυγε από Σουηδία. Από που έχει ενημέρωση το trackchecker? Δεν θα έπρεπε να βγαζει το ίδιο και στο post nord? Στα ελτα λέει ότι δεν βρέθηκε ο αριθμός. Λογικά σε 1-2 μέρες θα πρέπει να φανεί και στα ελτα ότι έφτασε Ελλάδα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 απο της 21-07 περιμενω ενα δεμα με την DPD απο το EU warehouse του gearbest και έχει κολήσει απο της 28-07 στην Ολλανδία to tracking number:05165003361128 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts