Jump to content

BananaTzo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About BananaTzo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

BananaTzo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει παραγγειλει κανεις απο το amazon.com? Θα ηθελα να παραγγειλω ενα αντικειμενο που δεν βρισκω τοπικα ή στο amazon.co.uk. Κανει 400$ και το amazon μου βγαζει Import Fees Deposit 85$. Αποτι καταλαβαινω το πως δουλευει το ολο συστημα η μεταφορικη που χρησιμοποιει το amazon εχει ενα fixed % εκτελωνισμου βαση του αντικειμενου και της αξιας και πληρωνει το τελωνειο απο πριν, σωστα? Η ερωτηση μου ειναι, στην ελλαδα το εχει δοκιμασει κανεις αυτο το συστημα ή θα βρεθω να πληρωνω 2 φορες το τελωνειο?
  2. Θα ηταν ευκολο καποιος να μου στειλει tracking number απο Hong Kong Post ή Singapore Post? Θα ηθελα να κανω μια παραγγελια απο το aliexpress και θα ηθελα να δω μια λεπτομερια στο χρονοδιαγραμα του tracking, ευχαριστω!
  3. Διαβασα οτι μερικες φορες "κολαει" ή οτι η μνημη γεμιζει κ μετα απο καποιο σημειο σερνετε. Ξερετε μηπως εαν το ζητημα εχει φτιαξει με καποια καινουργια εκδοση firmware? Ειχατε καποια αναλογη εμπειρια? Σε γενικες γραμμες ειναι αξιοπιστο κινητο? Ευχαριστω! :)
  4. Καλησπερα σκεφτομουν να αγοραζα μια extended battery για το Ε52, μηπως εχει κανεις δοκιμασει αυτη ή αυτη. Πως σας φαινονται, σας γεμιζουν το ματι? Ευχαριστω! :)
  5. Καλησπερα σε ολους, σκεφτομουν να δοκιμασω το κολπο για dual sim με την καλωδιοταινια, εχω ομως μια απορια για αυτους που το εχουν δοκιμασει. Το συγκεκριμενο κολπο καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια απο μια SIM κ εαν ναι περιπου ποσο. Ρωταω επειδη σκεφτομαι να εχω μια δευτερη SIM στο κινητο την οποια ομως δεν θα χρησιμοποιω συχνα. Ευχαριστω! :)
  6. Σας ευχαριστω ολους για την απαντηση μιας κ εψαχνα ενα κινητο με μεγαλη διαρκεια μπαταριας κ απ' οτι βλεπω το βρηκα! Θα ηθελα να ρωτισω επισης εαν το GPS ειναι ευχρηστο,οπως πχ εαν ψαχνετε καποιο στενακι στην Αθηνα, θα το βρειτε με την ιδια ευκολια απο το E52 οπως το google maps? Υπαρχουν επιπλεον χρεωσεις στο GPS ? Σε γενικες γραμμες σας εχει κανει τιποτα προβληματα? Ευχαριστω κ παλι! :)
  7. Καλησπερα, αναρωτιεμουν ποσο περιπου κραταει η μπαταρια του με ελαφρια χρηση (1 μηνυμα κ 1 συντομη κληση την ημερα), ευχαριστω ! :)
×
×
  • Create New...