Jump to content

ageliki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ageliki

  • Ημ. Γέννησης 20/02/1985

ageliki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=28_59&products_id=506 εχει καποιος δοκιμασει αυτη τη λυση ? εδω εχει video http://www.pestaola.gr/converts-your-mobile-phone-to-dual-sim-phone/
  2. καλησπερα,σημερα ξαφνικα μου εσπασε η μυτη της γραφιδας του κινητου [εμεινε μεσα στη θηκη],μπορω η το παω στο servis,εχει καποιος εμπειρια ?
  3. ageliki

    Cosmote Roaming

    καλως,σας ευχαριστω πολυ.
  4. ageliki

    Cosmote Roaming

    εχω τη συνδεση ενα χρονο και 3μηνες με καποιο προγραμμα,ημουν και ειμαι Ελλαδα - Αθηνα,δεν εχω παει στο εξωτερικο το διαστημα αυτο,το μονο που εχει μεσολαβησει,ειναι οτι ο γιος μου εχει παει φανταρος και τον παιρνω τηλ στη μονοδα του,τωρα ειναι Κορινθο,αλλα θα φυγει και ουτε ξερουμαι που θα παει...,γι' αυτο ρωταω.
  5. ageliki

    Cosmote Roaming

    αυτο εγραφε : Η COSMOTE σας προσφερει χωρις μηνιαιο παγιο μονιμη περιαγωγη,εαν δεν επιθυμειτε,απαντηστε οχι με γραπτο μηνυμα ατελως στο 1256 εντος 3 ημερων. ευχαριστουμε
  6. ageliki

    Cosmote Roaming

    Καλησπερα σας,τωρα τ'απογευμα ελαβα απο την cosmote,μηνυμα για Μόνιμη περιαγωγή χωρίς μηνιαίο πάγιο, εαν δεν επιθυμω κλπ.κλπ. τι να κανω ? με συμφερει η οχι ? δεν ξερω!
  7. Καλησπερα,πως βλεπω τα video απο το youtoube στο κινητο ? κατεβασα και εγκατεστησα μια εφαρμογη που εχει το εικονιδιο του,αλλα οταν παω να δω,με κλεινει και προσπαθει να συνδεθει στον παροχο [μα ολα οι παροχοι,ναχαν και παροχες !!!],εκανα συνδεση με wifi.Τι πρεπει να κανω?αλλο προγραμμα?και απο που? το κινητο μου ειναι Nokia E65 και το ονομα της εφαρμογης YouTube εκδοση 1.02[10].
  8. ενταξει ευχαριστω.
  9. 1] petros 192.168.1.64 ethport1 2]antiou-kkign 192.168.1.65 unknown τους οδηγους τους περασα,αλλα τωρα εχω αλλη καρτα δικτυου,και το speedtouch μου τα εμφανιζει οπως πιο πανω,και ενω ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο ethrnet,στη Νο 2 δεν γραφει οπως θαπρεπε ethport2 αλλα γραφει unknown.Αυτο θελω να πω αν σας εδωσα να καταλαβετε. επισης οταν παω να βαλω,χειροκινητα δ/νση 192.168.1.70,,,,,,, μου αναφερει οτι αυτη η δ/νση χρησιμοποιειται απο αλλη καρτα δικτυου......και ενοει αυτη που ειχα πριν,ενω στο device manager,εμφανιζεται κανονικα η "νεα" καρτα της μητρικης,της οποιας περασα τους drivers.
  10. Καλησπερα,μετα απο αλλαγη μητρικης εβαλα Asrock,δεν μπορω ναχω internet,στον αλλο Η/Υ ,παρολο που το speedtouch,βλεπει τον αλλο υπολογιστη,που ειναι συνδεδεμενος με καλωδιο ethernet,δεν μου εμφανιζει,οπως στο pc [p.x. ethernet 1] αλλα το ονομα του υπολογιστη και γραφει unknow,τι πρεπει να κανω για να δει τη θυρα ethernet ?
  11. Μου υπεδειξαν να υποβαλω εδω το ερωτημα, πως θα ρυθμισω το Nokia N95 για να εχω προσβαση και internet στο speedtouch 585,εψαξα σ'ολα τα σχετικα αρθρα αλλα δεν βρηκα κατι,ξερει καποιος να μου υποδειξει? γιατι και στη ΝΟΚΙΑ εχουν ρυθμισεις μονο για τις εταιρειες,για modem-router, η για διαφορα hot spot,δεν λενε κατι που θα διευκολυνε,αν καποιος γνωριζει,ας μου απαντησει
  12. Καλημερα,μηπως ξερεις το προγραμματακι που κανει χειρισμο της TV ειχα καποιο τοβαλα δουλεψε κανονικα αλλα μετα απο λιγο καιρο,τιποτα {κλαψ}μαλλον δεν θαταν free,υπαρχει καποιο free?ξερεις καποιο?
×
×
  • Create New...