Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ την πάτησα έτσι με το Opera mini... Πολύ απατεώνες...

Θα είχες χρησιμοποιήσει το προφίλ του ίντερνετ που έχει όγκοχρέωση. Πάντως εγώ που εχω κάνει το γνωστό κόλπο δεν χρεώνομαι.

Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

einai gnwsto ayto apo tote pou ksekinise to GPRS...

Και δεν είναι μόνο στην ΤΙΜ. Είναι και στην Q. Εγώ πιστεύω πως κάνουν στην ΤΙΜ κάτι τέτοιες αναβαθμίσεις. Προχθές είχα -2€ και είχα πρόσβαση στο gprs για δύο ώρες αλλά μετά Εφυγε το σήμα της υπηρεσίας κ δεν έμπενε

δεν το ηξερες οτι οταν μπαινει φραγη...περα του οτι δεν μπορεις να στειλεις μηνυμα,δεν μπορεις ουτε να στειλεις αλλα ουτε να παρεις και μμς?

Τώρα το κατάλαβε? Ίσως να είναι νέος συνδρομητής και να μην το ήξερε.

Φίλε AquaSonic σε καταλαβαίνω. Είναι σπαστικό. Δεν το έχεις πάθει μόνο εσυ αυτό. Αφού έτσι είναι η υπηρεσία τι να κάνουμε, να τους κάνουμε μύνηση; Τέλος πάντων... Τι να πεί κανείς. Πρέπει να πάρουμε όλοι στο 1260 ή 1231 και να θέσουμε τα παράπονα μας.

εγω παντως χθες που πηρα το ανεφερα και τους εκραξα.

οτι ειναι αδικια αυτο.

και αυτο το ειπα γιατι με νευριασε η κοπελα του 1231.

μου κανε και χαρη που μου εστειλε ρυθμισειςςςςςςςςςςςς....αντε!

Never Give Up:!:

Join friend!

εγω παντως χθες που πηρα το ανεφερα και τους εκραξα.

οτι ειναι αδικια αυτο.

και αυτο το ειπα γιατι με νευριασε η κοπελα του 1231.

μου κανε και χαρη που μου εστειλε ρυθμισειςςςςςςςςςςςς....αντε!

Έκανε χάρη? Γιατί? Τέλος πάντων. Παιδιά αυτό το θέμα δεν πρέπει να κλειδωθεί για

μπορούμε να τους κράζουμε και από εδώ. :lol: :cool:

Μητσο δεν ειναι θεμα αν τους κραζουμε η οχι, εγω σκεφτομαι οτι αφου εδωσα 3μιση ευρω δεν με ενδιαφερει αμα παει μειον η καρτα μου. ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. οπως και ο αλλος που μου εστειλε το MMS εδωσε 50 λεπτα και επειδη εγω εχω φραγη να μην μπορω να λαβω.

Οσο για τα 3 ευρω που ειπε ο χρηστη Γιαννης ποιο πανω, με 60 λεπτα χρεωση δεν το θεωρω προσγειωμενο να το κανω, αν και τον τελευταιο καιρο το κανω για να μπορω να μπαινω και καμια 2 φορες στο wap. Αλλα και παλι δεν ειναι κατασταση αυτη!

Εγώ πάντως το θεωρώ λογικότατο να συμβαίνει αυτό. Αν ήμουν εταιρία πιθανόν κι εγώ έτσι να το ρύθμιζα.

Γιατί για σκεφτείτε: Όταν η εταιρία δεν βάζει περιορισμό και το υπόλοιπο πάει μείον (-) βγαίνετε και τους κράζετε. Όταν βάζουν όριο πάλι τους κράζετε; Λοιπόν; Τι είναι αυτό που θέλετε; Αυτή τη στιγμή δίνει και τα δύο (σε διαφορετικές περιπτώσεις βέβαια συμβαίνει το ένα σε διαφορετικές το άλλο. Αυτό δεν το αγνοώ)...

Η χρέωση για την επέκταση υπολοίπου είναι 40λεπτά. Σε καταλαβαίνω αλλά τι να κάνουμε που τα έχουν κανονισμένα ετσι?

Εγώ πάντως το θεωρώ λογικότατο να συμβαίνει αυτό. Αν ήμουν εταιρία πιθανόν κι εγώ έτσι να το ρύθμιζα.

Γιατί για σκεφτείτε: Όταν η εταιρία δεν βάζει περιορισμό και το υπόλοιπο πάει μείον (-) βγαίνετε και τους κράζετε. Όταν βάζουν όριο πάλι τους κράζετε; Λοιπόν; Τι είναι αυτό που θέλετε; Αυτή τη στιγμή δίνει και τα δύο (σε διαφορετικές περιπτώσεις βέβαια συμβαίνει το ένα σε διαφορετικές το άλλο. Αυτό δεν το αγνοώ)...

Συμφωνώ απόλυτα. Δε γίνεται να τα έχουμε όλα. Άλλωστε δεν είναι και πολύ δύσκολο να μην αφήνεις το καρτοκινητό να αδειάζει εντελώς. Όταν βλέπεις ότι φτάνει το μισό ευρώ υπόλοιπο, μην το χρησιμοποιείς.

Συμφωνώ απόλυτα. Δε γίνεται να τα έχουμε όλα. Άλλωστε δεν είναι και πολύ δύσκολο να μην αφήνεις το καρτοκινητό να αδειάζει εντελώς. Όταν βλέπεις ότι φτάνει το μισό ευρώ υπόλοιπο, μην το χρησιμοποιείς.

γιατί όμως όταν το υπόλοιπο φτάνει κάτω από 7 ευρωλεπτά να μην μπορώ να χρησιμποιήσω κάποιες υπηρεσίες όπως είναι mms και ειδοποίηση κλήσεων?(γιατί και αυτή απενεργοποιείται απ'όσο θυμάμαι εγώ) και δεν λέω να στείλω mms, αλλά να μπορώ τουλάχιστον να λάβω!!!:X :X την έχει δει κάπως η εταιρία, και αποκλείεται να μην μπορούν να το διορθώσουν αυτό το bug! άλλα κι άλλα ξέρουν να τα κάνουν με την πρώτη, αυτό που δεν τους συμφέρει δεν ξέρουν...

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Σε αυτό έχεις δίκιο αν ισχύει (και λέω αν γιατί σε μένα δεν έχει τύχει ποτέ). Αν και προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην συμφέρει την εταιρία τα εισερχόμενα. Ούτως ή άλλος δεν τα χρεώνει.

Πού το είδες το λογικότατο; :blink: Είναι λογικό δηλαδή ξαφνικά να εμφανίζεσαι με υπόλοιπο -26€ μέσα σε 30 λεπτά; Εφόσον υπάρχει προστασία από το μείον του λογαριασμού δε θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Όχι όποτε θέλουν και όποτε τους συμφέρει.

Αλλά για αυτούς η υποτιθέμενη προστασία είναι το «καψώνι» να σου κόβουν το GPRS. Σε μένα πού ήταν η προστασία; Τι φταίω εγώ αν το πρόγραμμα μπαινοβγαίνει από GPRS και χρεώνομαι συνεχώς τις εισόδους των 0,47 χωρίς να το ξέρω; :mad:

Πρόσεξε: όταν έχεις 7 ευρωλεπτά ή/και λιγότερα, λογικό δεν είναι να μην μπορείς να πληρώσεις τα 0.42 ευρωλεπτά της εισόδου στο TIM Plus; Όταν τα πληρώσεις αυτά τα χρήματα λογικό δεν είναι να πας μείον; Και για δες τι γίνεται όταν η εταιρία σε αφήνει να πας μείον: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=147398

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Δες τι αντιδράσεις υπάρχουν όταν σε αφήνει να πας σε μείον υπόλοιπο και δες τι αντιδράσεις υπάρχουν όταν σου κόβει τις υπηρεσίες με σκοπό να μην πας μείον. Αυτό τι δηλώνει; Ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε δηλώνει και κράζουμε έτσι για να κράζουμε.

Και να πω ότι μιλάμε για διαφορετικές περιπτώσεις υπερ-χρέωσης στο μείον. Οπότε δεν θα πρέπει να μιλάμε γι αυτό. Εγώ μιλάω για τις χρεώσεις σε λογικά όρια.

Πρόσεξε: όταν έχεις 7 ευρωλεπτά ή/και λιγότερα, λογικό δεν είναι να μην μπορείς να πληρώσεις τα 0.42 ευρωλεπτά της εισόδου στο TIM Plus; Όταν τα πληρώσεις αυτά τα χρήματα λογικό δεν είναι να πας μείον; Και για δες τι γίνεται όταν η εταιρία σε αφήνει να πας μείον: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=147398

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Δες τι αντιδράσεις υπάρχουν όταν σε αφήνει να πας σε μείον υπόλοιπο και δες τι αντιδράσεις υπάρχουν όταν σου κόβει τις υπηρεσίες με σκοπό να μην πας μείον. Αυτό τι δηλώνει; Ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε δηλώνει και κράζουμε έτσι για να κράζουμε.

Και να πω ότι μιλάμε για διαφορετικές περιπτώσεις υπερ-χρέωσης στο μείον. Οπότε δεν θα πρέπει να μιλάμε γι αυτό. Εγώ μιλάω για τις χρεώσεις σε λογικά όρια.

χρηστο, δεν λεω οταν μπαινεις με το 0.40, λεω οταν εχεις ενεργοποιησει το ΝΟΝ STOP εγω δηλαδη 24/7 ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ. Επειδη μου ετυχε να κανω ενα τηλεφωνημα δεν μπορω να χρησιμοποιησω την υπηρεσια ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ?

ego otan pao kato 7 lepton nai men den mporo na mpo sto plus, alla kanonika re paidia mporo na lavo mms.. den ksero esena pos kai den sou dexetai?

His wicked sense of humour /// suggests exciting sex

his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy

Φίλε AquaSonic δηλαδή τώρα έχεις κάτω από 7ευρωλεπτά ή έκανες ανανέωση; Για να σε ρωτάω εχω κάποιο σκοπό.

χρηστο, δεν λεω οταν μπαινεις με το 0.40, λεω οταν εχεις ενεργοποιησει το ΝΟΝ STOP εγω δηλαδη 24/7 ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ. Επειδη μου ετυχε να κανω ενα τηλεφωνημα δεν μπορω να χρησιμοποιησω την υπηρεσια ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ?

Αυτό προφανώς είναι θέμα λογισμικού. Γιατί όταν έχεις TIM Plus Non-Stop σε γραμμή συμβολαίου, στον λογαριασμό αναφέρονται κανονικά οι χρεώσεις των 0.42 ευρώ αλλά σου τα αφερεί στη συνέχεια. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει και μεγάλη σχέση το σύστημα στα καρτοκινητά και στα συμβόλαια αλλά αυτό είναι ένα κοινό σημείο. Υποθέσεις κάνω. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει γιατί φροντίζω να μην πέφτω ποτέ κάτω από 1.50-1 ευρώ...

Μητσο η καρτα στα 4 ειναι μολις παει καπου εκει παλι θα σε ενημερωσω... (call me Νικο :))

Ρε χρηστο (φιλικα ε? :)) ομως δεν με νοιαζει αμα ειναι θεμα λογισμικου η οχι εμενα με νοιαζει που μια πληρωμενη υπηρεσια δεν μπορω να την χρησιμοποιησω... σαν να μου λες οτι δεν μπορεις να ακουσεις μουσικη απο το cd player στο αμαξι σου επειδη δεν εχεις βενζινη...

εσυ δεν πεφτεις γιατι αν δεν κανω λαθος εχεις και συμβολαιο... εγω ομως? ;)

Κάνεις λάθος. Έχω καρτοκινητό. Εγώ όμως ποτέ δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα. Φροντίζω πάντα το υπόλοιπό μου, όπως είπα και πιο πάνω, να μην πέφτει κάτω από 1 ευρώ.

Και πέρα από αυτό εγώ το θεωρώ κάτι απολύτως φυσιολογικό να συμβαίνει. Και αυτό μπορείς να το κρίνεις (εαν απλά δεν θέλεις να το καταλάβεις) και από το γεγονός ότι το ίδιο σύστημα χρησιμοποιούν και η Vodafone και η Cosmote και κάθε άλλη εταιρία ανά τον κόσμο (ίσως υπάρχουν και εξαιρέσεις, δεν ξέρω).

Και ύστερα, αφού το πας σε προπληρωμή σκέψου: υπηρεσία TIM F2G Non-Stop, Cosmote Call Them All 600, Vodafone CU A LOT και οι αντίστοιχες υπηρεσίες προπληρωμένων SMS στην καρτοκινητή. Τι συμβαίνει σε αυτές όταν το υπόλοιπό σου βαράει κόκκινο;

Αν απαντήσεις σε αυτό έχεις απαντήσει αυτομάτως και στο αίτημά σου ;)

Και ύστερα, αφού το πας σε προπληρωμή σκέψου: υπηρεσία TIM F2G Non-Stop, Cosmote Call Them All 600, Vodafone CU A LOT και οι αντίστοιχες υπηρεσίες προπληρωμένων SMS στην καρτοκινητή. Τι συμβαίνει σε αυτές όταν το υπόλοιπό σου βαράει κόκκινο;

Αν απαντήσεις σε αυτό έχεις απαντήσει αυτομάτως και στο αίτημά σου ;)

Για την cosmote δεν γνωρίζω, αλλά όταν έχεις προαγοράσει τα 100 5λεπτα του CU A LOT και πάει στο μηδέν η κάρτα σου, μπορείς ακόμη να κάνεις χρήση της υπηρεσίας σε αντίθεση με το non stop 500 της TIM!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Να απαντήσω λοιπόν εγώ και να πω ότι αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά ΑΙΣΧΡΟ! Όταν δεν έχεις υπόλοιπο πρέπει να σταματάει το σημείο πρόσβασης και όχι να κλείνει το GPRS.

Η Vodafone απλά βάζει φραγή στο σημείο πρόσβασης του WAP και απορρίπτει τα εξερχόμενα MMS. Έτσι μπορείς κανονικά να λάβεις MMS!!

σου απαντησαν οι αλλοι για εμενα :p

για το οτι εχεις καρτα γραψε λαθος :)

οσο για το οτι σου παραμενει υπολοιπο, εγω βαζω καρτα μια φορα στις 2 εβδομαδες :( οποτε ειναι λογικο να την εξαντλω συνεχεια, μιας και το χρησιμοποιο αρκετα αυτον τον καιρο που δεν βλεπω παιδια λογω σχολειου :(

Δεν διαφώνησα στα εισερχόμενα. Τα εισερχόμενα είναι απαράδεκτο να τα κόβουν όπως και να χει. Αλλά όταν το υπόλοιπό σου πάει στα 7 λεπτά πρέπει να σου κόβουν την εξερχόμενη κίνηση. Γιατί αν δεν σου την κόψουν θα πας σε μείον υπόλοιπο και μετά θα βγουν άλλοι να πουν μα γιατί και πως και απαράδεκτο κ.ο.κ.

Όσο για το TIM Plus Non-Stop σου απάντησαν παραπάνω γιατί συμβαίνει αυτό. Ο λόγος όμως εαν υπάρχει σκοπιμότητα σε κάτι τέτοιο δεν είναι δικό μου θέμα. Αυτοί που το ρυθμίζουν είναι οι μόνοι που μπορούν να απαντήσουν.

sorry,αυτο ισχυει εδω και αρκετο καιρο.

τουλαχιστον εγω ξερω για οσους εχουν 3G καλυψη.

και ακουνε το τραγουδι "θελω τα οπα μου"

Never Give Up:!:

Join friend!

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked