myphone-fan Δημ. June 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2022 (edited) 5 ώρες πριν, nargiles_82 said: Γιατί αντιδράς με αυτόν τον τρόπο ; Το αποκλείεις να είναι μία συνειδητή στροφή στην στρατηγική τους ; Ακόμα κι αν είναι συνειδητή, εμείς οι συνδρομητές επωμιζόμαστε το κόστος των επιλογών τους. Π.χ. είχα υπόλοιπο στο κινητό μου wind f2g 21.11€. Είχα προγραμματίσει να ενεργοποιήσω σε 2 διαδοχικούς μήνες από ένα πακέτο των 10.40€. Εν τω μεταξύ, μειώθηκε ο ειδικός φόρος στην κινητή τηλεφωνία οπότε η συγκεκριμένη εταιρία αύξησε τις τιμές των πακέτων σε 10.60€ (με ανάλογη αύξηση των παροχών που δεν με αφορά) οπότε θα πρέπει να κάνω ανανέωση με 12€ έναν μήνα νωρίτερα αφού το υπόλοιπό μου (10.51€) δεν θα επαρκεί για την ενεργοποίηση του πακέτου που επιλέγω... Κι εδώ μπορώ να εκφραστώ με πολλά προσωπάκια... Edited June 29, 2022 by myphone-fan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nargiles_82 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 On 29/6/2022 at 6:04 ΜΜ, myphone-fan said: Ακόμα κι αν είναι συνειδητή, εμείς οι συνδρομητές επωμιζόμαστε το κόστος των επιλογών τους. Π.χ. είχα υπόλοιπο στο κινητό μου wind f2g 21.11€. Είχα προγραμματίσει να ενεργοποιήσω σε 2 διαδοχικούς μήνες από ένα πακέτο των 10.40€. Εν τω μεταξύ, μειώθηκε ο ειδικός φόρος στην κινητή τηλεφωνία οπότε η συγκεκριμένη εταιρία αύξησε τις τιμές των πακέτων σε 10.60€ (με ανάλογη αύξηση των παροχών που δεν με αφορά) οπότε θα πρέπει να κάνω ανανέωση με 12€ έναν μήνα νωρίτερα αφού το υπόλοιπό μου (10.51€) δεν θα επαρκεί για την ενεργοποίηση του πακέτου που επιλέγω... Κι εδώ μπορώ να εκφραστώ με πολλά προσωπάκια... Φυσικά. Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα γράφεις. Τα ίδια θέματα με απασχολούν και εμένα. Απλά, δεν έχω καταλάβει ακόμα με ποιον τρόπο μπορώ να αντιδράσω σε αυτά τα φαινόμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 Αν κάνεις ανανέωση με 12 ευρώ, θα έχεις ακριβώς το ίδιο πρόβλημα τον επόμενο μήνα. Βάλε 13 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. July 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2022 (edited) Χμ , δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες στο 1213; Κάλεσα σήμερα για να απενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή και δεν λειτουργεί. Βέβαια στο 13700 ( οπότε χρειάστηκε με εξυπηρέτησαν άμεσα και δωρεάν) μου είπαν να πατήσω ##002# και το πλήκτρο της κλήσης. Edited July 5, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 (edited) Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Ookla speed test για το πρώτο μισό του 2022, η Wind είναι η τρίτη καλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα σε ταχύτητα με ελάχιστη διαφορά όμως απ' τη δεύτερη.... Να θυμίσω ότι το δεύτερο μισό του 2021 ήταν δεύτερη. Παράθεση Edited July 13, 2022 by damierom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 2 minutes ago, damierom said: Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Ookla speed test για το πρώτο μισό του 2022, η Wind έχασε τη δεύτερη θέση που είχε για το δεύτερο μισό του 2021 και πλέον είναι η τρίτη καλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα σε ταχύτητα με ελάχιστη διαφορά όμως απ' τη δεύτερη.... Παράθεση Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Ookla speed test για το πρώτο μισό του 2022, η Wind είναι η τρίτη καλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα σε ταχύτητα με ελάχιστη διαφορά όμως απ' τη δεύτερη.... Να θυμίσω ότι το δεύτερο μισό του 2021 ήταν δεύτερη. Παράθεση Να δούμε σε 1 με 2 χρόνια που θα προχωρούν οι επενδύσεις της United group σε τι θέση θα είναι;; Και ποιά θα είναι η διαφορά μεταξύ 2ού με 3ού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 (edited) RCS messaging δεν υποστηρίζει η Wind; Αναφέρει αποτυχία σύνδεσης η εφαρμογή Μηνύματα Samsung. - Άκυρο - Το υποστηρίζει και δουλεύει κομπλέ με το Google Messages αλλά για κάποιο λόγο βγάζει Αποτυχία σύνδεσης στην stock εφαρμογή Μηνύματα της Samsung. Edited July 17, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 RCS messaging δεν υποστηρίζει η Wind; Αναφέρει αποτυχία σύνδεσης η εφαρμογή Μηνύματα Samsung. - Άκυρο - Το υποστηρίζει και δουλεύει κομπλέ με το Google Messages αλλά για κάποιο λόγο βγάζει Αποτυχία σύνδεσης στην stock εφαρμογή Μηνύματα της Samsung. H wind δεν υποστηρίζει RCS γιαυτο και δεν εχουν τα samsungmessages. Η σύνδεση του rcs στο google messages γίνεται μέσω της jibe mobile. Ευτυχώς που υπάρχει και η google γιατί αν περιμέναμε από τους παροχους...Vodafone, cosmote εχουν rcs.Sent from my SM-S908B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 (edited) https://www.businessdaily.gr/epiheiriseis/67541_titloi-teloys-gia-sima-tis-wind-meta-apo-14-hronia-stin-ellada?amp https://www.businessnews.gr/epixeiriseis/item/242552-panagiotis-georgiopoulos-ceo-nova-wind-nova-to-onoma-tou-eniaiou-sximatos-mexri-to-telos-tou-2022-i-sygxonefsi Όπως είχαμε πει εδώ και καιρό... Edited July 19, 2022 by Chrischal1908 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Just now, Chrischal1908 said: https://www.google.com/amp/s/www.cnn.gr/oikonomia/epixeiriseis/story/321241/kai-to-onoma-tis-wind-tha-einai-nova/amp Όπως είχαμε πει εδώ και καιρό... Μια χαρά είναι το όνομα. Δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς. 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Eίχα μια τελευταία ελπίδα οτι θα επικρατούσε το ΕΟΝ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 (edited) 16 minutes ago, sonakiasfun said: Eίχα μια τελευταία ελπίδα οτι θα επικρατούσε το ΕΟΝ... Έκανε "μπαμ" εξ αρχής το ποιό θα ήταν το όνομα. Πάντως θα είναι πιο ωραίο στο display να αναγράφει NOVA αντί για NOVA GR. Edited July 19, 2022 by Chrischal1908 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 32 minutes ago, blizard said: Και με την forthnet που έχω και τώρα ονομάζετε νόβα τι θα γίνει ? θα γίνουν όλα τα μενου τηλέφωνα υπηρεσίες τιμες κλπ ίδια , θα αλλάξουν τα δικά μου για να μοιάζουν με τις wind η το ανάποδο άραγε ? Κάτι θα αλλάξει!😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 (edited) 22 ώρες πριν, bromonano2 said: H wind δεν υποστηρίζει RCS γιαυτο και δεν εχουν τα samsungmessages. Η σύνδεση του rcs στο google messages γίνεται μέσω της jibe mobile. Ευτυχώς που υπάρχει και η google γιατί αν περιμέναμε από τους παροχους...Vodafone, cosmote εχουν rcs. Sent from my SM-S908B using Tapatalk Και όμως φίλε έχει συνδεθεί , απλά έκανε κάτι ώρες για το registration. Από το 13700 μου είπαν ότι το υποστηρίζει η Wind και μάλιστα πρότειναν να γίνει η σύνδεση με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Αυτό που έκανα ήταν να ενεργοποιήσω από το Google Messages το RCS και μετά απενεργοποίηση της εφαρμογής - επανεκκίνηση και επιλέγω προεπιλογή για μηνύματα το Samsung Messages. Έβγαλε κατευθείαν με το restart να περάσω τον αριθμό για να γίνει εγγραφή και μετά περίμενα κάνα δυο ώρες αν θυμάμαι καλά. Δωρεάν διπλασιασμό στις ταχύτητες του διαδικτύου περιμένω από την Nova ( πλέον ) , για να δούμε... Edited July 19, 2022 by Brainmorf 2 Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Αυτό είναι το RCS; Μόλις μου το έβγαλε ενώ άνοιξα την εφαρμογή Google Messages.Poco X3 Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Αυτό είναι το RCS; Μόλις μου το έβγαλε ενώ άνοιξα την εφαρμογή Google Messages.Poco X3 ProΝαι....Sent from my SM-S908B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2022 On 19/7/2022 at 9:38 ΜΜ, Brainmorf said: Και όμως φίλε έχει συνδεθεί , απλά έκανε κάτι ώρες για το registration. Από το 13700 μου είπαν ότι το υποστηρίζει η Wind και μάλιστα πρότειναν να γίνει η σύνδεση με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Αυτό που έκανα ήταν να ενεργοποιήσω από το Google Messages το RCS και μετά απενεργοποίηση της εφαρμογής - επανεκκίνηση και επιλέγω προεπιλογή για μηνύματα το Samsung Messages. Έβγαλε κατευθείαν με το restart να περάσω τον αριθμό για να γίνει εγγραφή και μετά περίμενα κάνα δυο ώρες αν θυμάμαι καλά. Δωρεάν διπλασιασμό στις ταχύτητες του διαδικτύου περιμένω από την Nova ( πλέον ) , για να δούμε... Να γίνει,έχω ήδη FTTH 100/10 με την επιδότηση. Αν γίνει 200/20 στα ίδια χρήματα ίσως αξίζει να μπω στην αναβάθμιση. Και κανένα καλύτερο ρουτερ από το Zyxel περιμένω. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 (edited) Η μέτρηση της ταχύτητας στο speedtest μέσω του server Wind Hellas επιφέρει κατανάλωση Mb ή είναι δωρεάν;; F2G αριθμός. *Αφορά μετρήσεις σε 4G/5G δίκτυο. Edited August 5, 2022 by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Δεν είναι δωρεάν.Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Η μέτρηση της ταχύτητας στο speedtest μέσω του server Wind Hellas επιφέρει κατανάλωση Mb ή είναι δωρεάν;; *Αφορά μετρήσεις σε 4G/5G δίκτυο.Φυσικά. Για την wind μιλάμε. Αν μπορούσαν θα χρεώναν και το πόσες φορές συνδέθηκες στον ιστό που σε εξυπηρετεί και πόσους ιστούς άλλαξες μέσα στη μέρα όπως κινείσαι. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helen82 Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Γειά σας, Ανοίγω καινούριο thread γιατί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα. Παρακαλώ πολύ τους mods αν είναι να μεταφερθεί στο σωστό θέμα. Έχω καρτοσυμβολαιο με τη wind και έβαλα την προσφορά των διακοπών, αν έχετε υπόψη σας, που είναι 9,90 επιπλέον του παγίου για απεριόριστο ίντερνετ. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι το ίντερνετ κινείται γύρω στα 2 mbps ενώ πέρυσι και πρόπερσι έπιανε τουλάχιστον 14! Δεν έχω 5g αλλά πραγματικά νομίζω ότι αυτές οι ταχύτητες είναι απαράδεκτες εντός Αττικής. Γελάω από τα νεύρα μου και πραγματικά μόλις έρθει ο καιρός να λήξει το συμβόλαιο μου έφυγα για άλλο πάροχο. Έχει βάλει κανείς άλλος αυτή τη προσφορά ή μονο εγώ την πάτησα? οι άλλοι πάροχοι κοροϊδεύουν το ίδιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Η ταχύτητα δεν έχει σχέση με την προσφορά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Δηλαδή πραγματικά πιστεύεις ότι κάθεται η Wind και επιλέγει συγκεκριμένα προγράμματα και τα περιορίζει στα 2mbps;Δεν σου πέρασε από το το μυαλό ότι μπορεί να φταίει κάτι άλλο;Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helen82 Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 27 minutes ago, junglist said: Δηλαδή πραγματικά πιστεύεις ότι κάθεται η Wind και επιλέγει συγκεκριμένα προγράμματα και τα περιορίζει στα 2mbps; Δεν σου πέρασε από το το μυαλό ότι μπορεί να φταίει κάτι άλλο; Sent from my LE2123 using Tapatalk Σαν τι να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Το δίκτυο είναι πίτα. Όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στα απεριόριστα και πόσο να αντέξει η καημένη η κεραία. Με λίγα λόγια όλοι όσοι έχουν Wind στην περιοχή σου, βλέπουν το ίδιο ακριβώς με εσένα.Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts