Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είδα μια διαφήμιση για ενα προγραμμα της ΤΙΜ, το ΤΙΜ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ, που αφορά συμβόλαια. Γνωρίζει κανείς τίποτα για το προγραμμα αυτο??? Ευχαριστώ εκ των προταίρων :)
"Μίλα μόνο όταν έχεις κάτι να πεις.."

Μπορείς να διαβάσεις τη σχετική ανακοίνωση στο myPhone news: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=85660

εγω πληρωνω 0,59 για την ακριβεια..

ομολογω αυτο που λεει η κυρια πιο πανω δεν το γνωριζω..

αν θελεις ρωτα στο cc...για σιγουρα αλλα μαλλον ειναι η καινουρια τιμολογηση.

Never Give Up:!:

Join friend!

λοιπον θα πω την κακια μου τωρα γιατι δεν κρατιεμαι! μπειτε στο index http://www.tim.com.gr και δειτε για το TIM card λεει μονο για 30,60 οπως το δελτιο τυπου...

ενω αν μπειτε εδω που το λεει αναλυτικοτερα.. εχει και το 90'...

ενταξει μια παρατηρηση καλοπροαιρετη παντα εγινε να αλλαξουν τις εικονες..ενταξει την ιδια μερα ή την επομενη το αλλαξαν..αλλα μη μας μπερδευετε! :w00t:

Join friend!

υπαρχει προβλημα ασυμβατοτητας με τα ericsson..μαλλον δεν το διορθωσαν ακομη..

Join friend!

kalimera xmm eisai kai h prwth pou milaww

loipon koita pws exei to pragma kai fisika pisteyw na to kaneis kai tha pareis kai suskeui pou dikaoysai san anavathmisi efoson exei lixei to symvolaio soy kathws kai episis me tin anavathmisi tha sou dwsoyne kai ena noymero kainoyrgio free to go!!i allo theleis einai para poly kali prosfora giati an to kaloskefteis ton mina poses kartes tha xalas 2 me 3 pisteyw sigoyra!!!filika trafic1

Nα θυμήσω ότι ήταν μια πιλοτική υπηρεσία που ενημέρωναι κάποιον μετά απο κάθε εξερχόμενη κλήση στην οθόνη του κινητού του, την διάρκεια και την χρέωση της κλήσης του.Ένα χρόνο τώρα ίσως και περισσότερο η υπηρεσία αυτή εξαφανίστηκε.Τι έγινε??? :confused:

Να μια καλή ερώτηση! Βέβαια δεν ήταν ακριβώς Advice of Charge η υπηρεσία αυτή, καθώς στο Advice of Charge μπορείς να βλέπεις την ώρα που μιλάς πόσο χρεώνεσαι, απλά όταν τερμάτιζε η κλήση σου ερχόταν η χρέωσή της σε Class 0 SMS (Flash SMS).

Τώρα γιατί το σταμάτησαν ποιός ξέρει; :(

Ne ontos dikio exis,apla eprepe na doso kapio titlo gia na katalaboun oli gia ti milame.Tora na mathoume pos kai giati apo to cc ine kapos diskolo afou pote den anakinothike episima i ipiresia,an den kano lathos.

το θυμαμαι και εγω αυτο..αλλα μονο στα συμβολαια ηταν αυτο απ'οσο ξερω!

κι επειτα ηταν οταν φυσικα υπηρχε τελεστετ!

μπορει και το cc να μη το θυμουνται! αλλα ενα mail-aki δεν θα μας εκανε κακο!

Join friend!

Άλλο ένα πολύ καλό εγχείρημα που δεν συνέχισε και δεν εκμεταλλεύτηκε η τότε Telestet! Τελικά αυτή η εταιρεία εφαρμόζει πάντα πρώτη νέες τεχνολογίες αλλά ποτέ δεν καταφέρνει να τις εκμεταλλευτεί κατάλληλα ώστε να βελτιώσει τη θέση της στην αγορά! Σίγουρα έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

το θυμαμαι και εγω αυτο..αλλα μονο στα συμβολαια ηταν αυτο απ'οσο ξερω!

Λάθος, ήταν και στα καρτοκινητά.

nai itan kai se kartokinita alla apo oti thimamai den to ekane se OLA ta kartokinita...an thimamai kala se nokia siskeyes ebgaine stin othoni kai to elege kai den erxotan san minima!!!!se alles siskeyes den thimamai an to ekane kai ton tropo!!!

ontws itan poli kali dnatotita alla den to ekmetaleytikane

Μία απλή ερώτηση..:

Ξέρετε αν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (1260) λειτουργεί 24ωρo;

Μιλάω φυσικά για την άμεση επικοινωνία και οχι για τις ηχογραφημένες πληροφορίες :)

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

Μία απλή ερώτηση..:

Ξέρετε αν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (1260) λειτουργεί 24ωρo;

Μιλάω φυσικά για την άμεση επικοινωνία και οχι για τις ηχογραφημένες πληροφορίες :)

Ναι, ολο το 24ωρο λειτουργει, χωρις χρεωση στο 1260 και πιεζεις το 8 για παρακαμψη των ηχογραφημενων . Απο σταθερο καλεις 6935601260 αλλα με χρεωση.

Ευχαριστω νασαι καλα! τουλαχιστον αυτο με το πληκτρο 8 δεν το γνωριζα...
ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

τη θυμάμαι την υπηρεσία αυτή.το έκανε σε όλες τις συσκευές και στα καρτοκινητά.σου έλεγε και το νέο σου υπόλοιπο.αυτό που είχα ακούσει εκείνη την εποχή είναι ότι δεν ήταν διαθέσιμη για όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Ηταν και στα συμβολαια;; Σιγουρο αυτο;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Το 1231 ειναι για οτι αφορα ιντερνετ, wap, mms, bonline,gprs και γενικα δικτυακα θεματα.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αυτή την υπηρεσία (AoC) η υλοποίηση της οποίας γινότανε με Flash SMS, την είχα δει στο 6310i μου πριν 2 χρόνια στην Άνδρο (είχα B-FREE) και πραγματικά υπήρξε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Μπορειτε να μου δώσετε τα Link για τα κανάλια ώστε να τα περνάω χειροκίνητα στο κινητο;

Έχω SE.

Δεν θέλω να μπαίνω μεσω Imagine κτλ...

Άλλη μια πολύ καλή υπηρεσία που όμως θάφτηκε από την ΤΙΜ... Ενώ αν ήταν καμμιά σκουπιδοϋπηρεσία ωροσκόπια κτλ θα υπήρχε ακόμα !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked