enigma84 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 παιδια εμενα με πηρε η vodafone για μια δελεαστικη προσφορα να μεταφερθω στο δικτυο τους και το αστειο ειναι οτι εχω vodafone συμβολαιο. ΕΛΕΟΣ! Γιατί δεν σε παίρνει τηλέφωνο η vodafone αλλά εταιρία για λογαριασμό της vodafone. Εμάς μας είχαν πάρει για να κάνουμε ανανέωση συμβολαίου ενώ κανονικά ήταν μετά από κάποιο διάστημα, αλλά επειδή ζητούσαν κάποια στοιχεία προτιμήσαμε να μιλήσουμε απευθείας με την υπεύθυνη των συμβολαίων μας στην εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 >nurse Ετοιμάσου για καλύτερη αντιπρόταση της wind.(Μην παραλάβεις νέα συσκευή από Vodafone και δεσμευτείς προτού ολοκληρωθεί η φορητότητα) Είναι δύσκολη εποχή για όλους και καμία εταιρία δεν θέλει να χάσει ούτε ένα συμβόλαιο. Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nurse Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 >nurse Ετοιμάσου για καλύτερη αντιπρόταση της wind.(Μην παραλάβεις νέα συσκευή από Vodafone και δεσμευτείς προτού ολοκληρωθεί η φορητότητα) Είναι δύσκολη εποχή για όλους και καμία εταιρία δεν θέλει να χάσει ούτε ένα συμβόλαιο. Πρακτικά μόνο κάρτες sim έχω να παραλάβω. Από την άλλη εταιρία μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου αυτή την εβδομάδα για να ορίσουμε το ραντεβού για την παραλαβή των καρτών μου. Μου προτείνεις δηλαδή να μην πάρω ούτε τις κάρτες sim; Πόσο καιρό κάνει η διαδικασία εγκρίσεων μεταξύ εταιριών; Γιατί τότε θα με ξαναπάρει τηλέφωνο η άλλη εταιρία για την αποστολή των καρτών sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgreek Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 δεν θελω να φανω σαν πωλητής σε κάποια εταιρεία, είμαι του κανόνα "εκεί που η τσέπη μου αισθάνεται καλύτερα εκεί πάω". είχαμε χρόνια συμβόλαια σε κοσμοτέ από το 99-2000. πακέτα με λεπτά, υπήρχε μήνας που έτρωγα 20 λεπτά, υπήρχε μήνας που έκανα 500 λεπτά :lol: και όλα όχι σε ένα δίκτυο αλλά σε πολλά, επομένως τα unlimited δεν μου έκαναν δουλειά. τώρα είμαστε οικογενειακώς σε q, μιας και έχουμε μετριάσει πολύ τις κλήσεις και μιλάμε κυρίως με wind. τη βγάζουμε με 10 ευρώ το μήνα την κάρτα. εγώ βάζω 10 το δίμηνο μιας και πιο πολύ με παίρνουν παρά να πάρω εγώ. στην κοσμοτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με την εξυπηρέτηση ούτε και με τη γουίντ. είναι σε πιο στραβόξυλο υπάλληλο θα πέσεις. την επόμενη φορά ζητάς ονοματεπώνυμο πρίν ακόμα ξεκινήσετε συζήτηση. αν αρχίσουν τα νούμερα ξαναπαίρνεις τηλ στο κέντρο και ζητάς κάποιον υπέυθυνο. δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου δώσουν σημασία. καλό βράδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nurse Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Είναι προφανές ότι τέτοιες ημέρες που ζούμε το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το κόστος επικοινωνίας. Είναι γεγονός ότι η καρτοκινητή προσφέρει λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Η CREAM αναλαμβάνει την προώθηση της WIND και Q. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nurse Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Τελικά κατέληξα στη cosmote. H Wind δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο, πέρα από το να ανεβάσει το ποσό της επιδότησης κατά 80Ε. Κρίμα που δεν προσφέρει καλύτερη τιμή στο πάγιό της όπως στους νέους συνδρομητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Τελικά κατέληξα στη cosmote. H Wind δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο, πέρα από το να ανεβάσει το ποσό της επιδότησης κατά 80Ε. Κρίμα που δεν προσφέρει καλύτερη τιμή στο πάγιό της όπως στους νέους συνδρομητές. δε ξέρω γιατί η Wind είναι τόσο αδιάφορη στο να κρατήσει παλιούς συνδρομητές, εμένα σε δυο γνωστους δε προσέφερε σχεδόν τίποτα παρά αύξηση της ειδότησης κατά 50 ευρώ τη στιγμή που οι άλλοι έδιναν 300 ευρώ επιδότηση και 10 ευρώ έκπτωση στο πάγιο. Αφού το είπα στη κοπέλα και μου λέει εκεί πάτε σα νέος συνδρομητής όμως κι εμείς δίνουμε στους καινούργιος. Κουφάθηκα όταν το άκουσα εδώ η voda προσφέρει γη και ύδωρ αν πας να φύγεις που αν τα υπολογίσεις βλέπεις ότι το δίκτυο μπαίνει μέσα. Σε φίλο μου με 25 ευρώ λογαριασμούς του έδωσαν 6 μηνες δωρεαν πάγια και 120 ευρώ επιδότηση για να μεινει που πραγματικά δηλ ο ιδιος δε θα πληρωνε τίποτα ολη τη χρονιά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 H voda αφήνει τα ιδιόκτητα μαγαζιά της σε franchise οπότε έτσι εξοικονομεί χρήμα για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό. Πάντως παλιά και η cosmote στους παλιούςδεν τους φερόταν και με το γάντι που ξέρω... Είναι προφανές ότι τέτοιες ημέρες που ζούμε το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το κόστος επικοινωνίας. Είναι γεγονός ότι η καρτοκινητή προσφέρει λύσεις. Από μια άποψη είναι σωστό. Τα καρτοκινητά έχουν γίνει πολύ φθηνά και σε πολλές περιπτώσεις δίνουν περισσότερα από τα συμβόλαια. Χώρια ότι ανεβαίνουν οι δυνατότητες των συσκευών και μπορείς με λίγα λεφτά να πάρεις συσκευή με χαρακτηριστικά τέτοια που παλιά μόνο high end τα είχαν. Οι περισσότερες εταιρίες στις επιδοτήσεις δεν σου δίνουν πολλά εν αντιθέση με το παρελθόν και μιλάμε για τις περιπτώσεις που αποδεδειγμένα κάνεις καλούς σαν συνδρομητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aLexSalonikioc Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Καλησπέρα, Έχω μια κάρτα SIM Wind και θέλω να βρώ τον αριθμό της.. :wacko: Δεν πρόκειται να βάλω κάρτα γιατί δεν θα την χρησιμοποιήσω αρκετά Καμια ιδέα στο πως να βρώ τον αριθμό; Ευχαριστώ :) Παράθεση I am genious don't I?:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 5 ευρω κανει μια καρτα... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aLexSalonikioc Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 5 ευρω κανει μια καρτα... Το ξέρω αλλα δεν αξίζει γιατί δεν θα την χρησιμοποιήσω.. Παράθεση I am genious don't I?:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Καλησπέρα, Έχω μια κάρτα SIM Wind και θέλω να βρώ τον αριθμό της.. :wacko: Δεν πρόκειται να βάλω κάρτα γιατί δεν θα την χρησιμοποιήσω αρκετά Καμια ιδέα στο πως να βρώ τον αριθμό; Ευχαριστώ :) Από το μενού της συσκευής τσέκαρε αν είναι ενεργοποιημένος ο τηλεφωνητής. Εκεί πάτα να δεις τον αριθμό της εκτροπής και πιθανότατα είναι ο αριθμός σου (με κάποια άλλα ψηφία μπροστά). Εναλλακτικά, αν είναι δηλωμένα τα στοιχεία στο όνομά σου, μπορείς να ρωτήσεις στην εταιρεία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Αν εχει μοναδες για ενα μηνυμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aLexSalonikioc Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Από το μενού της συσκευής τσέκαρε αν είναι ενεργοποιημένος ο τηλεφωνητής. Εκεί πάτα να δεις τον αριθμό της εκτροπής και πιθανότατα είναι ο αριθμός σου (με κάποια άλλα ψηφία μπροστά). Εναλλακτικά, αν είναι δηλωμένα τα στοιχεία στο όνομά σου, μπορείς να ρωτήσεις στην εταιρεία. Ο τηλεφωνητής δεν είναι ενεργοποιμένος Δεν είναι ακόμη δηλωμένο Παράθεση I am genious don't I?:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 (edited) Ο τηλεφωνητής δεν είναι ενεργοποιμένος Δεν είναι ακόμη δηλωμένο Τότε μόνο να φορτώσεις ένα μικρό ποσό, πχ κάρτα 5 ευρώ. Δεν ξέρω αν γίνεται και με 1 ευρώ σε κατάστημα, πρέπει να το ρωτήσεις. Edited May 23, 2010 by hostis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Πήγαινε στη Wind με την κάρτα sim. Πάνω έχει κάτι κωδικούς.Ίσως από εκεί σου πούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Να πάρει σε ένα νούμερο που δεν χρεώνεται και να πει, "φανταστικέ αστυφύλαξ πείτε μου ποιο είναι το νούμερό μου" :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Πληροφοριακά αν ειχες voda θα εστελνες κενο sms στο 1262 και θα σου εστελνε μήνυμα με το νούμερο σου. 1 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 συγνωμη που βγαινω εκτος αλλα χωρις υπολοιπο το 1262 της vodafone ειναι αχρηστο! το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να καλεσεις απο σταθερο το 6935601260 να πεις τον 16-ψηφιο κωδικο της sim για να σου πουν τον αριθμο ειδαλλως σ'ενα καταστημα της wind. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Βάλε μια κάρτα και μετά με το wind sharing θα δώσεις τον χρόνο ομιλίας σε κάποιο φίλο σου Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 H wind έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι η πιο φθηνή από τις 3. Ειδικά με το συνδυασμό f2g2+(1500min+1500sms+1,5GB) έγραψε όχι μόνο ελληνική αλλά παγκόσμια ιστορία. Να μην είμαστε και αγνώμονες σε αυτά που μας έχει ωφελήσει, τώρα αν κάποιος δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί τις προσφορές ή αν είχε f2g2 και το άλλαξε δεν του φταίει η wind. Στο κάτω κάτω η δέσμευση τιμής που είχε δεν την υποχρέωνε να ακολουθήσει την προσωρινή προσφορά της frog για 0,1ευρώ/λεπτό και όμως όχι μόνο το έκανε, αλλά την κράτησε και μόνιμα και έπεσαν όλοι να την φάνε επειδή κάποια στιγμή σταμάτησε να δέχεται σε αυτό το πακέτο νέους χρήστες, απλά ΕΛΕΟΣ. Μια εταιρία για να μπορέσει να έχει τόσο ανταγωνιστικές τιμές, άρα μειωμένα έσοδα, θα πρέπει να περιορίσει κάπως και τα έξοδα της. Ε λογικό είναι πια οι υπηρεσίες που προσφέρει να είναι σχετικά υποβαθμισμένες. Να μην έχει τα τελειότερα μηχανήματα και να συμβαίνουν συχνά λάθη ή να βγαίνουν εκτός λειτουργίας, να έχει μη σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό, κτλ κτλ κτλ. Όποιος θέλει βασιλικές υπηρεσίες ας πάει να πληρώνει την Cosmote και τη Vodafon, όποιος θέλει φθηνότερες τιμές ας μείνει στην wind ή την Q αλλά εν γνώση του η πιθανότητα να προκύψει κάποιο πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερη. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και δεν υπάρχει λόγος να γεμίζουν 3 σελίδες την ημέρα με παράπονα το τι έκανε η "κακιά" wind στον καθένα μας, αν προκύψει ένα νέο είδος προβλήματος καλό είναι να αναφερθεί, αλλά όχι να λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Σε όποιον δεν αρέσει η wind ας αλλάξει εταιρία, 15 μέρες υπόθεση είναι. Αφήστε μας να ζήσουμε με τις φθηνές μας χρεώσεις και υπομένουμε και τις υποβαθμισμένες υπηρεσίες, μας αρέσει... Εγω θα σου προτεινα (αν μου το επιτρεπεις) 1) Να πας στη Wind και να δηλωσεις διαθεσημος για την επομενη διαφημιση της με τιτλο "ο μαναδικος συνδρομητης μας που δεν αντιμετωπισε προβλημα με την εταιρεια μας. Κυκλοφορει μονο με ενα f2g και καταφερε να καλυψει ολες τις αναγκες του μονο με το f2g. 2) Αν ενοχλησε με αυτους που αντιμετωπιzουν καποιο προβλημα μη διαβασzεις τις απαντησεις του Πηγαινε παρακατω. Μπορει καποιοι να γραφουν το προβλημα τους γιατι μπορει να προειδοποιει καποιους αλλους. 3) Μην υποτιμας και ειρωνευεσαι τους αλλους. 4) Δεν ανεχομαι ο καθενας να μου λεει σε ποια εταιρεια θα παω ουτε τι υπηρεσιες θα απαιτω απο αυτην 5) Αν η Wind ειναι εταιρεια χαμηλου προυπολισμου ας το διαφημιzει τουλαχιστον να το ξερουμε. Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 ... Ειναι δυνατοννα εχω σοβαρη εταιρεια και να φοβαμαι να εχω υπολοιπο μεσα;;;; Προσωπικά δε φοβάμαι καθόλου και έχω μέσα ένα σεβαστό υπόλοιπο (προερχόμενο από διπλασιασμούς κ.λ.π. ). Θες να είναι τύχη, θες προσεκτική διαχείριση όσων κινήσεων κάνω από το κινητό μου, μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει κάτι. :) Δεν παλεύεται η wind σε αυτό το θέμα. Στον ανεπτυγμένο κόσμο δεν νομίζω να υπάρχει πιο αναξιόπιστη εταιρεία. Επειδή δε γνωρίζουμε τα, τι και πως όλως των εταιρειών παγκοσμίως το θεωρώ υπερβολικό αυτό που γράφεις. Προσπαθώ και το κατανοώ, ειδικά αν σου έχει τύχει κάποια στραβή, "όποιος καεί από το χυλό φυσά και το γιαούρτι" λέει η παροιμία, αλλά παρ΄όλα αυτά παραμένει ακραίο. :) Στη δημοσκόπηση που έγινε στο φόρουμ ωστόσο οι περισσότεροι δεν συμφωνούν μαζί σου, μιας και ο βαθμός ικανοποίησης είναι μεγαλύτερος από την Cosmote, ενώ η Wind έχει και τις λιγότερες εντελώς αρνητικές ψήφους -συγκριτικά ακόμα και με το μικρότερο αριθμό χρηστών που απάντησαν ότι έχουν wind σαν πρώτο νούμερο. ... Αυτό μπορεί να είναι και αποτέλεσμα του ότι η Wind έχει πιθανόν πιο "σκληροπυρηνικούς" :lol: πελάτες οι οποίοι ανέχονται κάποια λάθη. Γενικά οι δημοσκοπήσεις έχουν πολλούς τρόπους να αναγνωστούν. :) ευχαριστω να λεμε σε οτι μας προσφερει Δωρεαν αυτη η εταιρεια! και τα οποια προβληματα υπαρχουν,τι να κανουμε? δεν εναι και αποκλειστικος ιατρος του καθενος μας! δεν ειναι η πρωτη και ουτε η τελευταια που κανη λαθη! Αν τα λάθη ήταν αμφίπλευρα θα το δεχόμουν αδιαμαρτύρητα. "Συμπτωματικά" όμως είναι εις βάρος του πελάτη, οπότε... . :) ... P.s δεν νομιζω οτι υπαρχει χρηστης που δεν εχει μαζι με την wind μια εκ των vodafone,cosmote! Να νομίζεις. Μόλις σου απάντησε ένας. :lol: :) ... 4) Δεν ανεχομαι ο καθενας να μου λεει σε ποια εταιρεια θα παω ουτε τι υπηρεσιες θα απαιτω απο αυτην ... Θεωρώ ότι δε το έγραψε με προστακτικό τόνο ούτε για να μειώσει κάποιον. Ο τρόπος σκέψης είναι απλός. Αν κάπου δεν είναι ευχαριστημένος, οποιοσδήποτε, φεύγει και τους αφήνει στα όποια χάλια τους. Πιθανόν δε με τη φυγή να τους βελτιώσει, γιατί σίγουρα θα ψαχτούν για το λόγο τον οποίο χάνουν πελάτες. Μένοντας κάποιος πελάτης τους και αφορίζοντας διαρκώς τους δε κερδίζει τίποτα, το αντίθετο κουράζει πρώτα τον εαυτό του γιατί έχει κάτι που του προκαλεί διαρκή εκνευρισμό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Προσωπικά δε φοβάμαι καθόλου και έχω μέσα ένα σεβαστό υπόλοιπο (προερχόμενο από διπλασιασμούς κ.λ.π. ). Θες να είναι τύχη, θες προσεκτική διαχείριση όσων κινήσεων κάνω από το κινητό μου, μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει κάτι. :) Επειδή δε γνωρίζουμε τα, τι και πως όλως των εταιρειών παγκοσμίως το θεωρώ υπερβολικό αυτό που γράφεις. Προσπαθώ και το κατανοώ, ειδικά αν σου έχει τύχει κάποια στραβή, "όποιος καεί από το χυλό φυσά και το γιαούρτι" λέει η παροιμία, αλλά παρ΄όλα αυτά παραμένει ακραίο. :) Αυτό μπορεί να είναι και αποτέλεσμα του ότι η Wind έχει πιθανόν πιο "σκληροπυρηνικούς" :lol: πελάτες οι οποίοι ανέχονται κάποια λάθη. Γενικά οι δημοσκοπήσεις έχουν πολλούς τρόπους να αναγνωστούν. :) Αν τα λάθη ήταν αμφίπλευρα θα το δεχόμουν αδιαμαρτύρητα. "Συμπτωματικά" όμως είναι εις βάρος του πελάτη, οπότε... . :) Να νομίζεις. Μόλις σου απάντησε ένας. :lol: :) Θεωρώ ότι δε το έγραψε με προστακτικό τόνο ούτε για να μειώσει κάποιον. Ο τρόπος σκέψης είναι απλός. Αν κάπου δεν είναι ευχαριστημένος, οποιοσδήποτε, φεύγει και τους αφήνει στα όποια χάλια τους. Πιθανόν δε με τη φυγή να τους βελτιώσει, γιατί σίγουρα θα ψαχτούν για το λόγο τον οποίο χάνουν πελάτες. Μένοντας κάποιος πελάτης τους και αφορίζοντας διαρκώς τους δε κερδίζει τίποτα, το αντίθετο κουράζει πρώτα τον εαυτό του γιατί έχει κάτι που του προκαλεί διαρκή εκνευρισμό. :) Εγω δεν ειπα οτι μας πρσταzει να φυγουμε απο την Wind αλλωστε αυτο ειναι δικαιωμα και κριση του συνδρομητη. Το θεμα δεν ειναι να φυγουμε εμεις που εχουμε παραπονα για οποιδηποτε λογο αλλα να βελτιωθει η Wind. Δεν ειμαι σσιγουρη αν με καταλαβαινεις. Το οτι καποιος διαλεγει να παει στη Wind θα εχει σιγουρα καποιο λογο (βλεπε χαμηλοτερες χρεωσει κ.ο.κ.) αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορει να συγχωρει τα παντα. Επισης δεεχομαι το γεγονος οτι μπορει να κολλησει το συστημα η να γινονται λαθη. Αλλα γιατι αυτα δεν αναγνωριzονται απο την εταιρεια αλλα αρκειτε στο οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα με τη γραμμη σας? Και σε αλλη εταιρεια λογω αναβαθμισης υπηρξε προβλημα αλλα αποκατασταθηκε εστω και με καθυστερηση. Ειναι πολυ αυτο που zηταμε δηλαδη. Αλλο λαθη γινονται και αλλο λαθη δεν αναγνωριzουμε! Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Επειδή δε γνωρίζουμε τα, τι και πως όλως των εταιρειών παγκοσμίως το θεωρώ υπερβολικό αυτό που γράφεις. Προσπαθώ και το κατανοώ, ειδικά αν σου έχει τύχει κάποια στραβή, "όποιος καεί από το χυλό φυσά και το γιαούρτι" λέει η παροιμία, αλλά παρ΄όλα αυτά παραμένει ακραίο. :) Προφανώς και δεν γνωρίζουμε όλες τις εταιρείες του κόσμου (έστω του ανεπτυγμένου, στον οποίο αναφέρθηκα), και γι αυτό είπα «δεν νομίζω να υπάρχει πιο αναξιόπιστη εταιρεία», διατυπώνοντας μία δική μου εκτίμηση και όχι ένα αντικειμενικό γεγονός. Όσο και αν ακούγεται ακραίο, στα 12 χρόνια που έχω κινητό, έχοντας ταξιδέψει σε όλες σχεδόν τις χώρες της ΕΕ και σε αρκετές εκτός, δεν έχω συναντήσει τέτοιο φαινόμενο πουθενά, και μάλιστα με τόσο μεγάλη μαζικότητα και συχνότητα. Από την δική μου αντίληψη και τις δικές μου παραστάσεις προκύπτει αυτή η κρίση. Υπήρχε κάποτε ένα ειδικό thread με τον τίτλο «Καταγγελίες προς την Wind», αλλά έχει κλειδωθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατόπιν αυτού δεν υπάρχει άλλο θέμα πιο σχετικό, ώστε να γράφει κάθε μέλος την γνώμη του ή τις εμπειρίες του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts