Jump to content

nurse

Members
  • Δημοσιεύσεις

    110
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nurse

  1. nurse

    Moto One

    Μιλώντας με lenovo - motorola μου είπαν να περιμένω δύο εβδομάδες (έχουν περάσει) και εάν δεν αναβαθμιστώ να ξανακαλέσω. Δεν μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση παρόλο που τους ρώτησα. (Επισήμανση: κάλεσα σε Εθνικό νούμερο συνδέθηκα με αγγλόφωνη υποστήριξη). Το θέμα είναι .. το έχει κανένας άλλος αυτό το τηλέφωνο να μου πει την εμπειρία του;
  2. nurse

    Moto One

    Το δοκίμασα πολλές φορές. Τίποτα.
  3. nurse

    Moto One

    Καλημέρα σας. Πρόσφατα αγόρασα το motorola one. Η έκδοση android που έχει είναι η 8,1. Σε διάφορες (παλιές) αξιολογήσεις και βίντεο που βρήκα όσο και η εταιρία υποσχέθηκαν "σύντομα" αναβάθμιση σε android 9. Επειδή δύο βδομάδες τώρα αναβάθμιση δεν είδα και το πακέτο ασφαλείας είναι από τον 8-2018, γνωρίζετε εάν αυτές οι αναβαθμίσεις έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το κινητό μου; Ευχαριστώ
  4. Παιδιά μακρυά. Πήρα δύο για ηλικιωμένους της οικογένειας. Πέρα από τον χρόνο που έχασα για την εκπαίδευση!!!!. Και τα δύο είχαν σοβαρό πρόβλημα με τη μπαταρία τους και τη φόρτιση. Δύο εβδομάδες πήρε για την αντικατάσταση της μπαταρίας στο ένα και για το άλλο δεν ξέρω εάν πρέπει να το στείλω. Αναξιόπιστα και άντε να πείσω τα γεροντάκια ... να τα ξαναεμπιστευτούν. Άσε που ντρέπομαι για το δώρο που τους έκανα. Ήλπιζα ότι τα συγκεκριμένα θα ήταν ποιο αξιόπιστα.
  5. Καλημέρα Το παραπάνω πρόγραμμα (LG PC Suite) δεν μπορεί να αναβαθμιστεί. Το κατέβασα από την επίσημη ιστοσελίδα, συνδέεται με το κινητό μου P880, αλλά όταν από μόνο του εντοπίζει ότι υπάρχει αναβάθμιση του προγράμματος (όχι του firmware της συσκευής) μου βγάζει συνέχεια το παρακάτω μήνυμα.: "Αδυναμία επιβεβαίωσης ενημέρωσης με το διακομιστή ενημέρωσης." Ενέργειες που έχω κάνει: 1. Απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά. 2. Απενεργοποίηση firewall 3. Εννοείται, εκκίνηση ως διαχειριστής... Παρακαλώ τη βοήθειά σας.
  6. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2014
  7. Καλό κινητό.. Αυτή τη φορά θα πω καλή επιτυχία.... σε εμένα.. χε χε χε .:lol:
  8. Καλή τύχη σε όλους μας, θα την χρειαστούμε για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.. Παρεπιπτόντως καλό Φθινόπωρο να έχουμε. :)
×
×
  • Create New...