eLeKtriK EyE Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Το πρόβλημα είναι ανεξάρτητο της συσκευής που χρησιμοποιείς, γιατί το μήνυμα ειδοποίησης δεν είναι παρά ένα κοινό μήνυμα κειμένου. Εκτός κι αν έχεις πρόβλημα και με τα υπόλοιπα SMS. Το πρόβλημα πρέπει να το ψάξεις σε τυχόν προβληματικό σήμα, προβληματική αναπήδηση από 2G σε 3G, αλλά πρωτίστως να συνεχίζεις να ενοχλείς την εξυπηρέτηση πελατών απαιτώντας ταυτόχρονα να ασχοληθεί μαζί σου το τεχνικό τμήμα. Επίσης δεν είναι δυνατόν να φταίει η κάρτα SIM (εκτός πάλι αν έχεις πρόβλημα με ΟΛΑ τα εισερχόμενα SMS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Ρε παιδιά αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα εδώ και καιρό. Με ορισμένα κινητά δεν μου έρχονται τα μηνύματα χαμένων κλήσεων καθόλου είτε αργούν και 20 ώρες. Μάλιστα εάν βάλω την sim μετά σε άλλο κινητό που μου έρχονταν κανονικά τα μηνύματα, για να λειτουργήσει η υπηρεσία θα πρέπει να την ενεργοποιήσω ξανά στο 1265. Το πρόβλημα αυτό δεν το έχω αντιμετωπίσει καθόλου με κινητά της ΝΟΚΙΑ και SAMSUNG ενώ παρουσιάζεται σχεδόν σε όλα τα άλλα!!! Από την εξυπηρέτηση πελατών δηλώνουν παντελή άγνοια και μου λένε άσχετα πράγματα όπως αν τυχόν δεν έχω υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας, λάθος αριθμό κέντρου μηνυμάτων κλπ Φυσικά και όλα αυτά είναι εντάξει. Τι μπορεί να φταίει και να πω εδώ ότι η κάρτα sim μου είναι μεν παλιά από το 1999 αλλά δεν μπορεί να οφείλεται σε αυτό αφού όλα τα κανονικά μηνύματα έρχονται και φεύγουν κανονικά και λειτουργεί η υπηρεσία επίσης κανονικά σε πολλά άλλα κινητά όπως τα ΝΟΚΙΑ και τα SAMSUNG! Και πήγα σα μαλάκ@ς και αγόρασα το SE C902 και νά'τα πάλι, η υπηρεσία μπλόκαρε! Δεν καθόμουν με το παλιό καλό Σαμσουγκάκι μου το 590 που λειτουργούσε τζάμι? Υπάρχει πιθανότητα να φταίει η παλαιότητα της κάρτας sim? Κουλό δεν ακούγεται αυτό? ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! εγω θα ριξω το βαρος παντου. και στο οτι η συσκευη ειναι καινουρια και εχω ακουσει οτι εχει κατι κοληματακια αλλα και στην καρτα σιμ που αν ειναι παλια καλο θα ηταν να την αλλαξεις. ουτως ωστε να αποκλισουμε καποια πιθανα προβληματα που υπαρχουν για την δυσλειτουργια της υπηρεσιας. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 @Electrik Eye Και όμως φίλε μου δεν είναι το πρόβλημα ανεξαρτήτως συσκευής αφού σου λέω ότι εάν βάλω την κάρτα στο Samsung 590 ή στο Ν95 ή στο SE W760 ή σε άλλα δύο παλαιότερα Samsung και ΝΟΚΙΑ που έχω η υπηρεσία λειτουργεί αμέσως κανονικά. Έχω σπαταλήσει πολύ χρόνο κάνοντας πειράματα. Μόλις βάλω την κάρτα στο SE C902 ή στο LG SOUL ή στο SE T303 ή στα Motorola V3i και U9 αρχίζει αμέσως το πρόβλημα και δεν έρχεται το μήνυμα χαμένων κλήσεων! Εντωμεταξύ σε όλα τα κινητά αυτά τα κανονικά sms έρχονται και φεύγουν κανονικά.... Το 3G το έχω σε όλα όσα το υποστηρίζουν απενεργοποιημένο, το δε σήμα είναι full στην περιοχή που μένω... Πραγματικά έχω πάθει πλάκα με το φαινόμενο.... @Billakosss Όπως διαβάζεις παραπάνω το πρόβλημα δεν το έχω μόνο με το C902 που το αναβάθμισα και αμέσως μόλις το αγόρασα προχθές. Με την τελευταία αναβάθμιση πετάει εξάλλου το κινητό αλλά οι χαμένες κλήσεις δεν μου έρχονται. Πολύ πιθανό να φταίει η κάρτα τελικά που είναι παλαιά, άλλη εξήγηση δεν έχω. Θα πάω μία από αυτές τις μέρες να την αλλάξω για να δούμε τι θα γίνει. Εάν και άλλος φίλος γνωρίζει κάτι ας το αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Λοιπόν σχετικά με το μήνυμα χαμένων κλήσεων, δεν έχω πρόβλημα μαζί του σε καμία συσκευή είτε πρόκειται για Nokia, Ericsson, Motorola (ορισμένα Motorola είχαν Bug σε κάποια firmware και γενικά μετά από πολλά SMS μπλόκαραν -V3i). Η sim μου μάλιστα είναι από το 1997 (!). Αντίθετα πρόβλημα μαζί του έχω είτε όταν τζογάρει το 3G σήμα μου με το 2G (όπως είπε ο eLeKtriK EyE) ή όταν απλά το δίκτυο της Wind είναι υπερφορτωμένο στην περιοχή που βρίσκομαι εκείνη την στιγμή (υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία & ώρες που δεν περνά τίποτε από το κινητό μου λόγο "δικτύου απασχολημένου" -μόνο μερικά SMS :() οπότε μπορεί να λάβω το SMS μετά από 10-15 λεπτά, σε γενικές γραμμές πάντως η υπηρεσία δουλεύει ικανοποιητικά στον βαθμό που το δίκτυο δεν είναι φορτωμένο και υπάρχει ικανή κάλυψη ώστε να μην γίνεται switching 3G/2G από όσο έχω συμπεράνει. Υ.Γ. Έχω την λειτουργία αυτή κρυφή οπότε ο άλλος δεν μένει με την εντύπωση ότι θα ενημερωθώ για την κλήση του, οπότε τυπικά δεν υπάρχει πρόβλημα στο πότε θα ενημερωθώ για την κλήση -στην τελική ας ξανά πάρει τηλέφωνο (μην πληρώνω και όλας :p) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Ναι μόνο που στη δική μου περίπτωση λέμε ούτε πρόβλημα δικτύου απασχολημένου έχω αντιμετωπίσει ποτέ ούτε "τζογάρισμα" μεταξύ 2G και 3G υπάρχει γιατί απλά απενεργοποιώ τελείως το 3G. To SE T303 πχ που μου παρουσιάζει επίσης το πρόβλημα δεν ύποστηρίζει καν 3G.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Τότε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον κάτι συμβαίνει με την SIM σου, την υλοποίηση της υπηρεσίας & το firmware των συσκευών σου -- βλέπεις αυτό το μήνυμα που λαμβάνεις έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό (το μοναδικό δηλαδή ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σε σχέση με ένα απλό SMS), το ότι στέλλεται με τον αριθμό εκείνου που σε κάλεσε, μπορεί αυτό να δημιουργεί ασυμβατότητα στο firmware κάποιων συσκευών; δύσκολο, μπορεί να δημιουργεί κάποια συνδυασμένη ασυμβατότητα με την SIM σου και τον τρόπο που δημιουργείται ως μήνυμα από το δίκτυο; Τρελό! αλλά μπορεί ... Οπότε .. αλλαγή SIM; Δοκίμασε μια νέα SIM (πάρε μια από περίπτερο) με τις συσκευές σου και δες αν έχεις το ίδιο πρόβλημα. Καλή τύχη! Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Τότε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον κάτι συμβαίνει με την SIM σου, την υλοποίηση της υπηρεσίας & το firmware των συσκευών σου -- βλέπεις αυτό το μήνυμα που λαμβάνεις έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό (το μοναδικό δηλαδή ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σε σχέση με ένα απλό SMS), το ότι στέλλεται με τον αριθμό εκείνου που σε κάλεσε, μπορεί αυτό να δημιουργεί ασυμβατότητα στο firmware κάποιων συσκευών; δύσκολο, μπορεί να δημιουργεί κάποια συνδυασμένη ασυμβατότητα με την SIM σου και τον τρόπο που δημιουργείται ως μήνυμα από το δίκτυο; Τρελό! αλλά μπορεί ... Οπότε .. αλλαγή SIM; Δοκίμασε μια νέα SIM (πάρε μια από περίπτερο) με τις συσκευές σου και δες αν έχεις το ίδιο πρόβλημα. Καλή τύχη! Και εγώ πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα τελικά με την sim η οποία πρέπει να έχει κάποιες ασυμβατότητες με διάφορες συσκευές. Δοκίμασα νέα κάρτα sim της WIND και δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα. Άρα σίγουρα έχουμε να κάνουμε με την κάρτα sim η οποία είναι παλαιά. Απομένει να την αλλάξω λοιπόν σήμερα ή αυτές τις μέρες. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως και το ενδιαφέρον. Να είστε καλά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Θα εφαρμοστεί γιατί είναι "πολλά τα λεφτά, Άρη"... Απλά δεν είναι σε θέση από τεχνικής πλευράς να εφαρμόσουν το όριο ή, εναλλακτικά, αφήνουν τον κόσμο να το χρησιμοποιεί χωρίς όριο ώστε να νομίζουν ότι δεν άλλαξε τίποτα και μια μέρα να αρχίσουν να χρεώνουν και να κλάψουν μανούλες. Το δεύτερο σενάριο συνάδει με την συνολικά ύπουλη πολιτική της εν λόγω... εταιρείας !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Πάλι με πήραν τηλέφωνο πριν 10λεπτά στον νέο μου αριθμό και με ρωτούσαν τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Δεν είχα βρει αυτό το τόπικ, οπότε προφανώς και είναι λάθος το σημείο στο οποίο είχα ποστάρει το παρακάτω ποστ. Το μεταφέρω εδώ λοιπόν... :) Προχθές το πρωί με πήραν τηλέφωνο από τα κεντρικά της wind και κλείσαμε ένα ραντεβού αυθημερόν στις 17.30 στο γραφείο μου, όπου θα περνούσε ένας συνεργάτης τους για να με ενημερώσει σχετικά με κάποιες προσφορές που έβγαλε η εταιρία στα επαγγελματικά προγράμματα. Τους ρώτησα στο τηλεφωνο αν αυτό μπορεί να γίνει σε κοντινό κατάστημα wind, αλλα μου απάντησε ότι είναι προσφορά από τα κεντρικά και δε γίνεται στα καταστήματα. Κλείσαμε το ραντεβού λοιπόν και... δε φάνηκε κανείς. Πήρα γύρω στις 18.30 στα κεντρικά της wind και αφού μίλησα με μια κοπέλα με έβαλε σε αναμονή. Εννοείται ότι στα δύο λεπτά το έκλεισα και δεν ξαναπήρα, αλλά ούτε αυτοί ξαναπήραν !!! Ο συνεργάτης της wind με πήρε σήμερα το πρωί για να ακυρώσει το χθεσινό ραντεβού και να το μεταφέρουμε στη Δευτέρα !!! Του είπα του ανθρώπου ότι το ραντεβού ήταν για προχθές και όχι για χθες, αλλά όπως και να'χει, κανείς δεν πέρασε ούτε εχθές, ούτε προχθές. Λόγω της συμπεριφοράς και μόνο, αρνήθηκα κάθε ενημέρωση και ο εν λόγω κύριος, παρά του ότι του εξήγησα ότι εγώ προχθές ακύρωσα δικό μου επαγγελματικό ραντεβού για αυτό το λόγο, δε μου ζήτησε ούτε μια συγνώμη και επέμενε για τη Δευτέρα !!! Ας επιμένει μόνος του λοιπόν... Βλέπω σιγά σιγά λοιπόν, να αφήνω την εταιρία που έχω στο κινητό μου από εποχή Telestet... Αυτό το πράγμα που έγινε, δεν είναι αρμόζουσα συμπεριφορά προς πελάτη που πληρώνει 11 χρόνια... Ευτυχώς έβαλε και η cosmote πλέον την υπηρεσία ενημέρωσης υπολοίπου, μιας και τη vodafone την έχω απορρίψει παλαιότερα για το λόγο του ότι αντιμετώπισα απαράδεκτη εξυπηρέτηση σε αρκετά καταστήματα που είχα πάει... Υπό σκέψιν λοιπόν... Βέβαια, η cosmote πάλι έκανε το θαύμα της και έκοψε την ενημέρωση, οπότε παραμένω εδώ μέχρι να επανέλθει οριστικά κάποια στιγμή... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Με πηρε κ μενα.μιλησα με εναν πολυ ευγενεστατο κυριο ο οποιος με ρωτησε για αν ειμαι ευχαριστημενος,αν το σημα ειναι καλο,αν ειχα αλλες εταιριες,αν θα μεινω στην εταιρια κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Και μένα με πήραν εχθές το βράδυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Μόνο στα καρτοκινητά παίρνει τηλέφωνο η Wind?? Γιατί εμένα ακόμα κανένας δεν με έχει πάρει.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCardPlayer Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Kalhspera! Prosfata phra to Nokia N77 pou enswmatonei dekti psifiakis TV (DVBH)... stis odhgies leei oti prepei na to yposthrizei kai to dyktio gia na dulepsei.. mexri twra to xrhsimopoiw mia xara me thn 3 sthn Austria, ithela na rwtisw an otan erthw ellada i elliniki SIM mou tha ipostirizei kati tetio (WIND) kai an tha mou kostizei extra, an tha mporw dld na pianw ta psifiaka (ERT klp)... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 mallon nai... exw tin ediposi den exei sxesi me to diktio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Όχι φίλε μου στην ελλάδα δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Δες και εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Dvb-h Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Εμένα με ζαλίζουν όλη την ώρα να κάνω το καρτοκινητό μου σύνδεση. Τους κόβω στα 3 δευτερόλεπτα με ένα ξερό "δε με ενδιαφέρει" αλλά πολύ θα ήθελα να μη με ξαναπάρουν ποτέ τηλέφωνο :x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Εμένα με ζαλίζουν όλη την ώρα να κάνω το καρτοκινητό μου σύνδεση. Τους κόβω στα 3 δευτερόλεπτα με ένα ξερό "δε με ενδιαφέρει" αλλά πολύ θα ήθελα να μη με ξαναπάρουν ποτέ τηλέφωνο :x Απείλησέ τους ότι θα κάνεις φορητότητα σε άλλη εταιρεία αν σε ξαναπάρουν... Και αν σε ξαναπάρουν ζήτα τους να σε συνδέσουν με το τμήμα φορητότητας για να πάρεις πληροφορίες. Αν σε συνδέσουν, τότε κλείστο τους... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ΠΡΟΣΟΧΉ Υπολόγισα την Έκπτωση του 5% στο WIND 1, όπου βγαίνει € 1 παραπάνω χρόνος ομιλίας, και διόρθωσα το σφάλμα με το τέλος κινητής τηλεφωνίας και τον απόλυτο καθαρό χρόνο ομιλίας. Αναπροσαρμόζοντας τις τιμές, έχουμε τα εξής απόλυτα και διορθωμένα αποτελέσματα: Με €22,38 το μήνα, στα F2G 1 & F2G 2 έχουμε 88 min. & 48 sec. καθαρό χρόνο ομιλίας. Με €22,38 το μήνα, στο WIND 1 έχουμε 87 min. & 30 sec. καθαρό χρόνο ομιλίας. Με €22,38 το μήνα, στο WIND Flexy 20 έχουμε ή 90 λεπτά ομιλίας ή βιντεοκλήσεων, ή 210 SMS, ή 48 MMS, ή συνδυασμό αυτών. Με €22,38 το μήνα, στο WIND 100 έχουμε 100 λεπτά ομιλίας ή βιντεοκλήσεων. Στα F2G 1 & F2G 2 έχει υπολογιστεί η μεγίστη χρέωση των € 0,0042 ανά δευτερόλεπτο. Στο WIND 1 έχει υπολογιστεί η μεγίστη χρέωση των € 0,0040 ανά δευτερόλεπτο. Δεν περιλαμβάνονται εκπτωτικά πακέτα Non Stop και εκπτώσεις προς το ίδιο πακέτο ή η Υπηρεσία Friends & Family. Όλες οι τιμές είναι με ΦΠΑ, και στα συμβόλαια περιλαμβάνεται το Τέλος Κινητής Τηλεφωνίας. Στα WIND Flexy 20 & WIND 100 ισχύει η ελαχίστη αφαίρεση χρόνου ομιλίας 30 Δευτερολέπτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
employee Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 kalispera. ena thema gia ta problimata kai antallages apopsewn ergazomenwn sthn wind,kirios sta franchise katastimata. antimetopisi apo tous franchisee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 εδω εχουμε να πουμε πολλα????? :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Kαι γιατι δεν τα λέτε μεταξύ σας με pm? :O Πόσο ενδιαφέρει τον απλό κόσμο τι σχέση έχει ο Χ υπάλληλος του Χ καταστήματος wind με τον ιδιοκτήτη του?:rolleyes::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 δεν εχω παραπονο :ρ απλα και μενα παραξενο μου φαινεται! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonikios158 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ego pantos to theoro kalo ayto to forum kai thelo na rotiso kai opoios thelei apantaei,entelos deigmatoliptika sta franchising katastimata sas poso pernete vasiko?xoris bonus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 οτι λεει ο νομος. ποσα ειναι ο βασικος? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts