Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

30/11/2015 έκανε εμένα την τελευταία ενημέρωση και έκδοση λογισμικού είναι η: V50020f. Δεν ξέρω αν εννοεί κάποια άλλη ο φίλος πιο πάνω.

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κι'εγώ αυτήν έχω. την v50020f. αλλά πήρα μία αναβάθμιση. κλασικά έδειξε το android εικονίδιο και έκανε την επανεκκίνηση κλπ.

τι να πω. περίεργο...

τελευταία ενημέρωση 19/12

Nope. Not a chance

Αλλά ή aosp έχει φθάσει στην 6αρα και ή τελευταία έκδοση φαίνεται (εδώ και 2 μέρες) σταθερή και χωρίς από συνδέσεις της κάρτας μνήμης. Αν δεν σε ενδιαφέρει η θύρα infra τοτε δεν χάνεις τίποτα.

Edited by firiel
Kill with Power !!!

Nope. Not a chance

Αλλά ή aosp έχει φθάσει στην 6αρα και ή τελευταία έκδοση φαίνεται (εδώ και 2 μέρες) σταθερή και χωρίς από συνδέσεις της κάρτας μνήμης. Αν δεν σε ενδιαφέρει η θύρα infra τοτε δεν χάνεις τίποτα.

Την εχώ και εγώ μερες μια χαρά ειναι η 6. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν δείχνει ορισμένα wifi και δεν μπορεις να συνδεθεις ουτε με wps με αυτα ουτε βαζοντας χειροκινητα το ssid.

Nope. Not a chance

Σε μενα πάντως δεν δουλεύει η αντιγραφή και επικόλληση. Περίεργο bug.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Καλησπερα στην ομαδα...Υπαρχει τροπος να περασω recovery σε stock kit kat για απο τα λιγα που διαβασα λενε πως μονο root μπορεις να κανεις...Αληθευει αυτο?

Καλησπερα στην ομαδα...Υπαρχει τροπος να περασω recovery σε stock kit kat για απο τα λιγα που διαβασα λενε πως μονο root μπορεις να κανεις...Αληθευει αυτο?

Πας σε 4.2.2 και μετα κανεις οτι ειναι να κανεις... Παιδες τι κανω για να φτιαχτει λιγακι η μπαταρια η οποια αρχισε να δειχνει τα χρονια της?

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε μενα πάντως δεν δουλεύει η αντιγραφή και επικόλληση. Περίεργο bug.

Εχω διαβασει οτι ειναι κοινο στην 6αρα

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Πας σε 4.2.2 και μετα κανεις οτι ειναι να κανεις... Παιδες τι κανω για να φτιαχτει λιγακι η μπαταρια η οποια αρχισε να δειχνει τα χρονια της?

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω διαβασει οτι ειναι κοινο στην 6αρα

Βρήκα τρόπο τελικά από kit Kat να περάσω recovery πέρασα και την κορεάτικη lollipop και πετάει το μηχανημα

• 2 weeks later...

Παίδες έχω το εξής πρόβλημα:

Προσπαθώ να κατεβάσω αρχεία με το ταμπλετ.Όταν όμως το θέτω σε αναμονή (κλείνοντας το καπάκι της θήκης ή με το κουμπάκι) η λήψη λίγα λεπτά αργότερα σταματαει.Το wifi το έχω ρυθμίσει να ειναι πάντα ανοιχτό.

Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λογω τάμπλετ. Πως είναι από θέμα αυτονομίας και ταχύτητας; Με αναβαθμίσεις σε lollipop και MM, τι βελτιώνεται;

Τέλος, θα μου προτείνατε κάποιο άλλο ταμπλετ, με καλές επιδόσεις και χαμηλό κόστος;

Ευχαριστώ:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Πουλιέται ακομα;

Σαν μεταχειρισμένο κυμαίνεται στα 150€

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

φιλε μου τοτε αγορασε το σε αυτο το budget για τις δυνανοτητες του δε νομιζω να βρεις καλυτερο

το ειχα παρει πριν 2 χρονια 220 ευρω επειδη μου χαλασε το Nexus 7

απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει αν και τοτε εκλεγα τα λευτα μου γιατι θεωρουσα οτι δε θα νε καλυτερο του Nexus

αναβαθμισεις δε παιρνει πλεον. εχει βγει μονο η Lollipop στη κορεα. σε μεταχηρισμενο βεβαια θα με προβληματιζε η αποδοτικοτητα της μπαταριας του ... εχω την αισθηση τελευυαια πως μετα απο 2 χρονια χρησης εχει αρχισει να ξεφορτηζει πιο γρηγορα και να φορτιζει και πιο αργα..

φιλε μου τοτε αγορασε το σε αυτο το budget για τις δυνανοτητες του δε νομιζω να βρεις καλυτερο

το ειχα παρει πριν 2 χρονια 220 ευρω επειδη μου χαλασε το Nexus 7

απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει αν και τοτε εκλεγα τα λευτα μου γιατι θεωρουσα οτι δε θα νε καλυτερο του Nexus

αναβαθμισεις δε παιρνει πλεον. εχει βγει μονο η Lollipop στη κορεα. σε μεταχηρισμενο βεβαια θα με προβληματιζε η αποδοτικοτητα της μπαταριας του ... εχω την αισθηση τελευυαια πως μετα απο 2 χρονια χρησης εχει αρχισει να ξεφορτηζει πιο γρηγορα και να φορτιζει και πιο αργα..

Μάλιστα. Η διαδικασία αλλαγής μπαταρίας φαίνεται νορμάλ.

Ωστόσο, το κόστος από e-bay (αν ποτέ! λόγω καπιταλ κοντρολ) κυμαινεται μεταξύ 20-30€. http://www.ebay.com/sch/i.html?ul_noapp=true&_nkw=battery+lg+g+pad+8.3 ή από κίνα με 6$ http://www.alibaba.com/product-detail/100-Original-cell-phone-battery-for_60392835783.html?spm=a2700.7724838.38.12.LJ9sp2

Παίδες έχω το εξής πρόβλημα:

Προσπαθώ να κατεβάσω αρχεία με το ταμπλετ.Όταν όμως το θέτω σε αναμονή (κλείνοντας το καπάκι της θήκης ή με το κουμπάκι) η λήψη λίγα λεπτά αργότερα σταματαει.Το wifi το έχω ρυθμίσει να ειναι πάντα ανοιχτό.

Ξέρει κάποιος να μου πει?

εννοείς από ρυθμίσεις - wifi - να παραμένει ενεργοποιημένο κατά την αναστολή λειτουργίας, έτσι;

Μήπως να το έκλεινες από εκεί, επανεκκίνηση, ξανά ενεργοποίηση κ επανεκκίνηση πάλι... δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο πρόβλημα, εκτός κι αν πείραξες ROM κλπ οπότε θα πρότεινα φλασάρισμα από επάνω την ίδια.

εννοείς από ρυθμίσεις - wifi - να παραμένει ενεργοποιημένο κατά την αναστολή λειτουργίας, έτσι;

Μήπως να το έκλεινες από εκεί, επανεκκίνηση, ξανά ενεργοποίηση κ επανεκκίνηση πάλι... δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο πρόβλημα, εκτός κι αν πείραξες ROM κλπ οπότε θα πρότεινα φλασάρισμα από επάνω την ίδια.

Μαλλον σέ μπέρδεψα και με μπέρδεψες.

Θέλω να κατεβάζω τόρεντ η εφαρμογές απο το google play με το τάμπλετ σε αναστολη λειτουργίας.

Με την μπαταρια καμια αλλη λυση για σχετικη βελτιωση επειτα απο 2 χρονια?

Με την μπαταρια καμια αλλη λυση για σχετικη βελτιωση επειτα απο 2 χρονια?

Τι βελτίωση να πάρει η μπαταρία μας μετα απο 1000 φορτίσεις?

Απλα δεν θελω να προβω σε αλλαγη μπαταριας και σκοπευω να κρατησω την ταμπλετα για αρκετο καιρο ακομη μιας και δεν βγηκε αντικαταστατης

Σε διαβεβαιώνω ότι μια μπαταρία που "χάλασε" δεν πρόκειται να φορτίσει πιο αργά.

Μειώνεται ο χρόνος φόρτισης όταν η μπαταρία έχει χάσει χωρητικότητα.

Το δικό μου έχει λιώσει, έχει περάσει τα δυο χρόνια εδώ και κάνα 2μηνο και κάνει κάθε μετά ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ένα κύκλο φόρτισης. Η αυτονομία στην δική μου χρήση, ζήτημα να έπεσε από τις 6μιση ώρες οθόνη στις 6 και κάτι.

Πιστεύω ότι κάτι καταναλώνει την μπαταρία σου και όχι ότι έχει θέμα.

Αυτό με το wifi που δεν μένει ανοιχτό, το είχα δει παλαιότερα σε κινητά lg σε custom roms. Δεν μπορούσα να βρω γιατί, αλλά ήταν αρκετές φορές ο λόγος που γύριζα σε στοκ και δεν το έβλεπα ξανά.

Αρκετά περίεργο bug.