_dimdim_ Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 30/11/2015 έκανε εμένα την τελευταία ενημέρωση και έκδοση λογισμικού είναι η: V50020f. Δεν ξέρω αν εννοεί κάποια άλλη ο φίλος πιο πάνω. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 κι'εγώ αυτήν έχω. την v50020f. αλλά πήρα μία αναβάθμιση. κλασικά έδειξε το android εικονίδιο και έκανε την επανεκκίνηση κλπ. τι να πω. περίεργο... τελευταία ενημέρωση 19/12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 ξέρει κανείς η google play edition ποια έκδοση android φοράει τώρα? μπαίνει στο ταμπλετάκι μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Official φοράει 5.1.1 και όχι δεν μπορείς να βάλεις rom του gpe στο δικό μας. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 δεν γίνεται? φανταζόμουν ότι θα ήταν εύκολο γιατί έχουν ίδιο hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 (edited) Nope. Not a chance Αλλά ή aosp έχει φθάσει στην 6αρα και ή τελευταία έκδοση φαίνεται (εδώ και 2 μέρες) σταθερή και χωρίς από συνδέσεις της κάρτας μνήμης. Αν δεν σε ενδιαφέρει η θύρα infra τοτε δεν χάνεις τίποτα. Edited December 25, 2015 by firiel Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaryHimura Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Nope. Not a chance Αλλά ή aosp έχει φθάσει στην 6αρα και ή τελευταία έκδοση φαίνεται (εδώ και 2 μέρες) σταθερή και χωρίς από συνδέσεις της κάρτας μνήμης. Αν δεν σε ενδιαφέρει η θύρα infra τοτε δεν χάνεις τίποτα. Την εχώ και εγώ μερες μια χαρά ειναι η 6. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν δείχνει ορισμένα wifi και δεν μπορεις να συνδεθεις ουτε με wps με αυτα ουτε βαζοντας χειροκινητα το ssid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Nope. Not a chance Αλλά ή aosp έχει φθάσει στην 6αρα και ή τελευταία έκδοση φαίνεται (εδώ και 2 μέρες) σταθερή και χωρίς από συνδέσεις της κάρτας μνήμης. Αν δεν σε ενδιαφέρει η θύρα infra τοτε δεν χάνεις τίποτα. Σε μενα πάντως δεν δουλεύει η αντιγραφή και επικόλληση. Περίεργο bug. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπερα στην ομαδα...Υπαρχει τροπος να περασω recovery σε stock kit kat για απο τα λιγα που διαβασα λενε πως μονο root μπορεις να κανεις...Αληθευει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Καλησπερα στην ομαδα...Υπαρχει τροπος να περασω recovery σε stock kit kat για απο τα λιγα που διαβασα λενε πως μονο root μπορεις να κανεις...Αληθευει αυτο? Πας σε 4.2.2 και μετα κανεις οτι ειναι να κανεις... Παιδες τι κανω για να φτιαχτει λιγακι η μπαταρια η οποια αρχισε να δειχνει τα χρονια της? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε μενα πάντως δεν δουλεύει η αντιγραφή και επικόλληση. Περίεργο bug. Εχω διαβασει οτι ειναι κοινο στην 6αρα Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Πας σε 4.2.2 και μετα κανεις οτι ειναι να κανεις... Παιδες τι κανω για να φτιαχτει λιγακι η μπαταρια η οποια αρχισε να δειχνει τα χρονια της? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω διαβασει οτι ειναι κοινο στην 6αρα Βρήκα τρόπο τελικά από kit Kat να περάσω recovery πέρασα και την κορεάτικη lollipop και πετάει το μηχανημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Παίδες έχω το εξής πρόβλημα: Προσπαθώ να κατεβάσω αρχεία με το ταμπλετ.Όταν όμως το θέτω σε αναμονή (κλείνοντας το καπάκι της θήκης ή με το κουμπάκι) η λήψη λίγα λεπτά αργότερα σταματαει.Το wifi το έχω ρυθμίσει να ειναι πάντα ανοιχτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λογω τάμπλετ. Πως είναι από θέμα αυτονομίας και ταχύτητας; Με αναβαθμίσεις σε lollipop και MM, τι βελτιώνεται; Τέλος, θα μου προτείνατε κάποιο άλλο ταμπλετ, με καλές επιδόσεις και χαμηλό κόστος; Ευχαριστώ:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Πουλιέται ακομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Πουλιέται ακομα; Σαν μεταχειρισμένο κυμαίνεται στα 150€ Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 φιλε μου τοτε αγορασε το σε αυτο το budget για τις δυνανοτητες του δε νομιζω να βρεις καλυτερο το ειχα παρει πριν 2 χρονια 220 ευρω επειδη μου χαλασε το Nexus 7 απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει αν και τοτε εκλεγα τα λευτα μου γιατι θεωρουσα οτι δε θα νε καλυτερο του Nexus αναβαθμισεις δε παιρνει πλεον. εχει βγει μονο η Lollipop στη κορεα. σε μεταχηρισμενο βεβαια θα με προβληματιζε η αποδοτικοτητα της μπαταριας του ... εχω την αισθηση τελευυαια πως μετα απο 2 χρονια χρησης εχει αρχισει να ξεφορτηζει πιο γρηγορα και να φορτιζει και πιο αργα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 φιλε μου τοτε αγορασε το σε αυτο το budget για τις δυνανοτητες του δε νομιζω να βρεις καλυτερο το ειχα παρει πριν 2 χρονια 220 ευρω επειδη μου χαλασε το Nexus 7 απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει αν και τοτε εκλεγα τα λευτα μου γιατι θεωρουσα οτι δε θα νε καλυτερο του Nexus αναβαθμισεις δε παιρνει πλεον. εχει βγει μονο η Lollipop στη κορεα. σε μεταχηρισμενο βεβαια θα με προβληματιζε η αποδοτικοτητα της μπαταριας του ... εχω την αισθηση τελευυαια πως μετα απο 2 χρονια χρησης εχει αρχισει να ξεφορτηζει πιο γρηγορα και να φορτιζει και πιο αργα.. Μάλιστα. Η διαδικασία αλλαγής μπαταρίας φαίνεται νορμάλ. Ωστόσο, το κόστος από e-bay (αν ποτέ! λόγω καπιταλ κοντρολ) κυμαινεται μεταξύ 20-30€. http://www.ebay.com/sch/i.html?ul_noapp=true&_nkw=battery+lg+g+pad+8.3 ή από κίνα με 6$ http://www.alibaba.com/product-detail/100-Original-cell-phone-battery-for_60392835783.html?spm=a2700.7724838.38.12.LJ9sp2 Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Παίδες έχω το εξής πρόβλημα: Προσπαθώ να κατεβάσω αρχεία με το ταμπλετ.Όταν όμως το θέτω σε αναμονή (κλείνοντας το καπάκι της θήκης ή με το κουμπάκι) η λήψη λίγα λεπτά αργότερα σταματαει.Το wifi το έχω ρυθμίσει να ειναι πάντα ανοιχτό. Ξέρει κάποιος να μου πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 εννοείς από ρυθμίσεις - wifi - να παραμένει ενεργοποιημένο κατά την αναστολή λειτουργίας, έτσι; Μήπως να το έκλεινες από εκεί, επανεκκίνηση, ξανά ενεργοποίηση κ επανεκκίνηση πάλι... δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο πρόβλημα, εκτός κι αν πείραξες ROM κλπ οπότε θα πρότεινα φλασάρισμα από επάνω την ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 εννοείς από ρυθμίσεις - wifi - να παραμένει ενεργοποιημένο κατά την αναστολή λειτουργίας, έτσι; Μήπως να το έκλεινες από εκεί, επανεκκίνηση, ξανά ενεργοποίηση κ επανεκκίνηση πάλι... δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο πρόβλημα, εκτός κι αν πείραξες ROM κλπ οπότε θα πρότεινα φλασάρισμα από επάνω την ίδια. Μαλλον σέ μπέρδεψα και με μπέρδεψες. Θέλω να κατεβάζω τόρεντ η εφαρμογές απο το google play με το τάμπλετ σε αναστολη λειτουργίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Με την μπαταρια καμια αλλη λυση για σχετικη βελτιωση επειτα απο 2 χρονια? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Με την μπαταρια καμια αλλη λυση για σχετικη βελτιωση επειτα απο 2 χρονια? Τι βελτίωση να πάρει η μπαταρία μας μετα απο 1000 φορτίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 http://www.ebay.com/itm/100-Genuine-Original-OEM-BL-T10-Replacement-Battery-LG-G-Pad-8-3in-Table-V500-/221810241998?hash=item33a4ebb1ce:g:oD8AAOSw9N1VjD-G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Απλα δεν θελω να προβω σε αλλαγη μπαταριας και σκοπευω να κρατησω την ταμπλετα για αρκετο καιρο ακομη μιας και δεν βγηκε αντικαταστατης Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Σε διαβεβαιώνω ότι μια μπαταρία που "χάλασε" δεν πρόκειται να φορτίσει πιο αργά. Μειώνεται ο χρόνος φόρτισης όταν η μπαταρία έχει χάσει χωρητικότητα. Το δικό μου έχει λιώσει, έχει περάσει τα δυο χρόνια εδώ και κάνα 2μηνο και κάνει κάθε μετά ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ένα κύκλο φόρτισης. Η αυτονομία στην δική μου χρήση, ζήτημα να έπεσε από τις 6μιση ώρες οθόνη στις 6 και κάτι. Πιστεύω ότι κάτι καταναλώνει την μπαταρία σου και όχι ότι έχει θέμα. Αυτό με το wifi που δεν μένει ανοιχτό, το είχα δει παλαιότερα σε κινητά lg σε custom roms. Δεν μπορούσα να βρω γιατί, αλλά ήταν αρκετές φορές ο λόγος που γύριζα σε στοκ και δεν το έβλεπα ξανά. Αρκετά περίεργο bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts