nikos523 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Το είχα πάθει κι εγώ με την συγκεκριμένη εφαρμογή πριν ένα χρόνο περίπου και μου είχε βγάλει την πίστη. Τα επανέφερα μετά από υπερπροσπάθεια, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το πώς. -Νομίζω- ότι είχα προσθέσει στο build.prop το qemu.hw.mainkeys=0 Υγ. ΠΑΝΤΑ αφήνουνε την τελευταία γραμμή κενή στο τέλος του build.prop όταν το πράξουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Το είχα πάθει κι εγώ με την συγκεκριμένη εφαρμογή πριν ένα χρόνο περίπου και μου είχε βγάλει την πίστη. Τα επανέφερα μετά από υπερπροσπάθεια, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το πώς. -Νομίζω- ότι είχα προσθέσει στο build.prop το qemu.hw.mainkeys=0 Υγ. ΠΑΝΤΑ αφήνουνε την τελευταία γραμμή κενή στο τέλος του build.prop όταν το πράξουμε. Και που το βρεισκουμε το build.prop; και πως το κανουμε edit?? Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Στο /system με ένα root explorer. Παρατεταμένο πάτημα (ανάλογα τον explorer ), edit και save. Και ένα backup του αρχείου πάντα πριν αρχίσουμε (copy-paste και μετονομασία του αντιγράφου σε build.prop.bak ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 (edited) Δεν δουλεψε δυστηχως μπορει καποιος να μου ανεβασει καπου το δικο του build.prop; Edited June 13, 2015 by strong Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι εφόσον το δοκίμασες. Το δικό μου gpad το άφησα Γερμανία, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω.. Στην τελική κάνε ένα φλασαρισμα την στοκ ρομ και θα φύγουν μόνο οι μοντες αν κάνεις νορμάλ φλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Σε ευχαριστώ Νίκο... το θέμα είναι να αποφύγω το φλασαρισμα Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Συγγνώμη κάτι για Update λέγαμε, δεν θέλω να ενοχλώ μωρέ LG, αλλά να μωρέ, κατιτίς λίγο;; ε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Μπα, μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να ενοχληθούν Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 έλεος και ούτε κουβέντα. Βγήκε αυτή ή χαλιά κορεατική και μετά σιγή Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Εγώ πάντως έχω βάλει την κορεατική και αν εξαιρέσεις τα ringtones που μου βγαίνουν οι τίτλοι στα κορεατικά δεν έχω άλλο θέμα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Παρα πολλα προβληματα. Τουλαχιστον 2 restart τη μερα. Χανει την sd συνεχεια και κολλαει καο ο launcher συνεχεια. Ακομα και οταν διυλευει, σερνεται. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) στο LG G Pad 8.0 LTE ήρθε και δεύτερο update σε 5.0.2. Αρχικά είχε πολλά κολλήματα λένε τα παιδιά στο φόρουμ, αλλά τώρα διορθώθηκαν. Edited June 20, 2015 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Παιδες καλησπερα Υπαρχει καποιος οδηγος για το πως περναμε custom rom σε ν500? εχω κανει ροοτ την συσκευη ηδη. Και καποια ρομ που εχετε μεινει ευχαριστημενοι?ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Πήρε lollipop αυτή η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Πήρε lollipop αυτή η συσκευή? ναι αλλα οχι σε ευρωπαικες συσκευες. αν κανεις ροοτ μπορεις να την βαλεις κανονικα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaryHimura Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Εχω ενα θεματακι της τελευταιες μερες με τη θερμοκρασια της συσκευης, οταν τη φορτιζω παιζω παιχνιδια βλεπω βιντεο και γενικοτερα οταν το "ζοριζω". Κυριως εκει που ειναι η μπροστινη καμερα νιωθω οτι θα μου καψει το δακτυλο οταν το ακουμπαω σε εκεινο το σημειο... Το εχω περιπου ενα χρονο το ταμπλετ αλλα δεν θυμαμαι να εκαιγε ποτε τοσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Εχω ενα θεματακι της τελευταιες μερες με τη θερμοκρασια της συσκευης, οταν τη φορτιζω παιζω παιχνιδια βλεπω βιντεο και γενικοτερα οταν το "ζοριζω". Κυριως εκει που ειναι η μπροστινη καμερα νιωθω οτι θα μου καψει το δακτυλο οταν το ακουμπαω σε εκεινο το σημειο... Το εχω περιπου ενα χρονο το ταμπλετ αλλα δεν θυμαμαι να εκαιγε ποτε τοσο... Παίζει ρόλο ότι έχει ανέβει και η θερμοκρασία περιβάλλοντος. Σε κάθε περίπτωση, για τις εργασίες που περιγράφεις δεν είναι παράξενο να ζεσταίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaryHimura Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Παίζει ρόλο ότι έχει ανέβει και η θερμοκρασία περιβάλλοντος. Σε κάθε περίπτωση, για τις εργασίες που περιγράφεις δεν είναι παράξενο να ζεσταίνεται. Και εγω ετσι σκεφτηκα κατεβασα και το cpuz και χτυπαει 70αρια.δεν μου βγαζει βεβαια μηνυμα υπερθερμανσης αλλα νταξει τρομαξα λιγογιατι ειναι σαν να παιρνει φωτια. Μυριζει καμενο κιολλας απο κοντα χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς ποσό πάει ή αλλαγή μπαταρίας? Ή συσκευή είναι εντός εγγύησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 15 πάει στα κινητά, οπότε -φαντάζομαι- κανένα 20αρι. Πάρε ένα τηλέφωνο procodia και θα σου πούνε 2107777076 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 15 πάει στα κινητά, οπότε -φαντάζομαι- κανένα 20αρι. Πάρε ένα τηλέφωνο procodia και θα σου πούνε 2107777076 Τα τηλέφωνα έχουν αποσπώμενη μπαταρία. Εδώ πρέπει να ανοιχτεί η συσκευή. Θα ήθελα κι εγώ να μάθω την απάντηση σε αυτό αν και ακόμα δεν το χρειάζομαι. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Προφανώς δεν αναφέρθηκα σε τηλέφωνα που έχουν αφαιρούμενη μπαταρία φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Προφανώς δεν αναφέρθηκα σε τηλέφωνα που έχουν αφαιρούμενη μπαταρία φίλε μου. Υπάρχει έστω και μια συσκευή με μη αποσπώμενη μπαταρία που σου την αλλάζουν με 15 ευρώ; 30 έχει μόνο η μπαταρία. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Ναι. Optimus G, nexus 4, nexus 5 (αυτά ξέρω). Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει ότι οι μπαταρία κάνει 30€. Και συγκεκριμένα στις lipo με πολύ λίγα Α που χρησιμοποιούμε στα κινητά/ταμπλετ, το κόστος αγοράς από ένα μεταπωλητή είναι κάτι ψιλά.. Ωστόσο το τηλέφωνο το έδωσα παραπάνω. Μπορείς να πάρεις και να ρωτήσεις για ότι ενδιαφέρεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Επιβεβαιώνω τον Νίκο. Άλλαξα μπαταρία πριν τρεις μήνες στο nexus 4 στην Procordia με 15€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts