zananiro Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Το geekbuying, gearbest, banggood έχουν γνήσια. Τώρα αν πέσεις στην περίπτωση...Πολλά μπορούν να τύχουν και στα καλύτερα μαγαζιά. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Και εγώ έχω πάρει 2 από gearbest και ήταν αυθεντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Ωχ ωχ γυρος 46, ξεκιναει. Και εγώ εχω παρει αυθεντικό απο gearbest και ολοι, εκτος απο μια καραμπινάτη μουφα (που ποτέ δεν αποδεχτηκαν). Αυτα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 απ το gear θα το παρω αν ειναι. το δικο μου απο merimobiles ειναι οκ παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Καλησπέρα, μια ερώτηση σχετική με το xiaomi. Όταν φροντίζει το κινητό είναι φυσιολογικό να αναβοσβηνουν συνεχεια και τα 4 φωτάκια από το power bank? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Καλησπέρα, μια ερώτηση σχετική με το xiaomi. Όταν φροντίζει το κινητό είναι φυσιολογικό να αναβοσβηνουν συνεχεια και τα 4 φωτάκια από το power bank? Ναι φυσιολογικό είναι. Σου δείχνει πόση μπαταρία έχει ακόμα το power bank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Είναι φυσιολογικό εφόσον είναι πλήρως φορτισμένο το power bank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Πηρα ενα powerbank της xiaomi υποτιθεται, απο ελληνικο καταστημα.Πως θα καταλαβω αν ειναι original; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Εεδω ειναι.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Δες εδώ http://www.devi4nt.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Πηρα ενα powerbank της xiaomi υποτιθεται, απο ελληνικο καταστημα.Πως θα καταλαβω αν ειναι original; Ο πιο εύκολος τρόπος είναι με τον κωδικό που έχει η συσκευασία στο πλάι. Τσεκαρε τον κωδικό στο site που έχει κάτω από τον κωδικό. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Επιτέλους. Παρέλαβα κι εγώ. Απoστολή 17/6 από GearBest. Έλεγχος γνησιότητας ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 2/7 στειλαν το δικο μου. πληρωσες για τρακιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Το δικό μου από geekbuying έφτασε στις 6/7 με παραγγελία 16/6 (NLpost & tracking). Γνήσιο το xiaomi 10000 μετά από σχετικό έλεγχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 πληρωσες για τρακιν? Ναι, 1.99 $ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Παίδες καλησπέρα, αναζητώ καλό solar powerbank.. Στο eBay βρίσκω απειρης χωρητικότητας 50000 βλέπε.. Παίζουν αυτά ή... ? Εστω και αν δεν είναι 50000 πόσο να είναι? Δουλεύουν? Κάνει δουλειά ? Τι προτείνετε ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Μάπα το καρπούζι, εκ πείρας στο λέω, πέταξα 18€ για ένα τέτοιο, το κινητό μου έχει μπαταρία 3300 κάνει πάνω από 4 ώρες να τη φορτίσει τελειώνοντας εκεί από ενέργεια και το Solar απλά δεν δουλεύει Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Παίδες καλησπέρα, αναζητώ καλό solar powerbank.. Στο eBay βρίσκω απειρης χωρητικότητας 50000 βλέπε.. Παίζουν αυτά ή... ? Εστω και αν δεν είναι 50000 πόσο να είναι? Δουλεύουν? Κάνει δουλειά ? Τι προτείνετε ? Να μην ασχοληθεις με χαζομαρες και πεταμενα λεφτα... Αμα εχεις καταλληλες γνωσεις αγοραζεις πανελ και φτιαχνεις μονος σου... Μονο που το πανελακι που θα φορτισει ενα 10ρι powerbank πρεπει να ειναι κανα τετραγωνικο μετρο τουλαχιστον για να πεις οτι σε μια μερα θα το φορτισει... Υπαρχουν ευκαμπτα πανελ (αντιστοιχου μεγεθους) αλλα σε τιμες πανω απο 60-70€ χωρις συσκευη φορτισης... Ειναι ακριβο σπορ και εχει νοημα να τα σπρωξεις μονο εν ειναι απολυτως απαραιτητο για αυτο που το θες.... Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Ο πιο εύκολος τρόπος είναι με τον κωδικό που έχει η συσκευασία στο πλάι. Τσεκαρε τον κωδικό στο site που έχει κάτω από τον κωδικό. Φαίνεται η διαφορά με 3-4 τρόπους https://www.techmesto.com/identify-fake-xiaomi-power-bank/ Εμένα πέρασε τα τεστ πήρα το Xiaomi 10000 από geekbuying.com, έκανε κλασσικά 3 εβδομάδες. Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Θελω να παρω το Χiaomi 16000 mAh για φορτιση iPhones και tablet σκεφτομαι να το παρω απο ebay αρκει να μη βγει μουφα, το εχω βρει στα 16€. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Στα 16Ε είναι σίγουρα μούφα. Από 23 και πάνω θα πρέπει να έχει... Αν το πάρεις να το αγοράσεις από επώνυμο κινέζικο κατάστημα και όχι από το ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 (edited) Μολις πηρα και εγω ενα power bank.... Λεει οτι ειναι 10800mAh ομως δεν το πιστευω με τιποτα... Μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας ?? Ανεβαζω φωτο http://prntscr.com/7xqiim http://prntscr.com/7xqizp http://prntscr.com/7xqjcd Edited July 27, 2015 by makisspa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Είχα το αντίστοιχο στα 5600mah και ήταν για γέλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 χαχα ποσο ειναι δηλαδη ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 (edited) 10800 mha με μια μόνο μπαταρία τύπου 18650 Πρέπει να είναι από την NASA Χαχαχαχα απλά για γέλια Πόσο το πήρες γιατί το κουτάκι χωρίς μπαταρία έχει 1$ Και η μπαταρία μέσα να ειναι max 1A Edited July 27, 2015 by Nikoskame Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts