Jump to content

Γενικά περί Power Bank

xrhstos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, akilleas said:

Στα χαρακτηριστικά του πάντως γράφει για 2 θύρες USB-A.

Το in ειναι lighting, αυτο εψαχνε. Να φορτιζει το powerbank με lighting καλωδιο.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

3 ώρες πριν, manolog3 said:

Το in ειναι lighting, αυτο εψαχνε. Να φορτιζει το powerbank με lighting καλωδιο.

Εγώ πάντως κατάλαβα ότι ψάχνει για τέτοια έξοδο για να φορτίζει το iPhone.

Τεσπά, δεν αξίζει σε αυτή την τιμή.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

rsmith.smart.jpg

On 19/10/2022 at 2:05 ΜΜ, akilleas said:

Εγώ πάντως κατάλαβα ότι ψάχνει για τέτοια έξοδο για να φορτίζει το iPhone.

Τεσπά, δεν αξίζει σε αυτή την τιμή.

Ψαχνω με είσοδο lightning , για να χρησιμοποιεί ενα καλώδιο ώστε να φορτίζει και να φορτίζεται 

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 17 Pro Max 512GB Silver | Apple Watch Ultra 3 Silver |  Apple AirPods Pro 3 | Apple AirPods Pro 2

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD | iMac 27'' 2013 i5 24GB RAM 500GB SSD

On 20/10/2022 at 7:59 ΜΜ, SkenaDena said:

Ψαχνω με είσοδο lightning , για να χρησιμοποιεί ενα καλώδιο ώστε να φορτίζει και να φορτίζεται 

Αργά ή γρήγορα θα μεταβεί και η ίδια η apple οπότε στο μέλλον θα μπλέξει με καλώδια. 

Εγώ πχ έχω με micro-usb την στιγμή που οι συσκευές είναι με type c...

On 26/10/2022 at 11:51 ΠΜ, enigma84 said:

Αργά ή γρήγορα θα μεταβεί και η ίδια η apple οπότε στο μέλλον θα μπλέξει με καλώδια. 

https://www.theguardian.com/technology/2022/oct/26/iphone-usb-c-lightning-connectors-apple-eu-rules?CMP=fb_gu&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1666803894

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

rsmith.smart.jpg

• 1 year later...

Ugreen PB311 ή Samsung Ebp3400xu

????? 

Και τα 2 τα βρίσκω στην ίδια τιμή και τα 2 είναι 10.000 

Τα ugreen τα έχω για καλά powerbank Αυτό που όμως με προβληματίζει είναι, που στην επίσημη σελίδα τους δεν υπάρχει 

• 1 year later...

Σκέφτηκα κάτι σατανικό και το δοκίμασα πριν από λίγο.αλλα έχω αμφιβολίες επειδή δεν γνωρίζω πολύ τεχνολογικά.εχω ένα ηλιακό power bank και ένα με ρεύμα.εβαλα το ηλιακό να φορτίσει του ρεύματος.μιας και έρχεται καλοκαίρι σκέφτηκα να γεμίζω το ηλιακό και να φορτίζω του ρεύματος ειδικα σε περιπτώσεις που δεν θα έχω πριζα κοντα.θα έχω έτσι απεριόριστη πηγή ενέργειας.και μια σιγουριά ότι αν ξεμεινω από του ρεύματος και δεν έχω πριζα κοντά θα έχω εναλλακτική το ηλιακό.αν φορτίζω με αυτό τον τρόπο είναι επικίνδυνο για τα power bank;

Edited by spy14

Tcl 20 5g

3 minutes ago, spy14 said:

Σκέφτηκα κάτι σατανικό και το δοκίμασα πριν από λίγο.αλλα έχω αμφιβολίες επειδή δεν γνωρίζω πολύ τεχνολογικά.εχω ένα ηλιακό power bank και ένα με ρεύμα.εβαλα το ηλιακό να φορτίσει του ρεύματος.μιας και έρχεται καλοκαίρι σκέφτηκα να γεμίζω το ηλιακό και να φορτίζω του ρεύματος ειδικα σε περιπτώσεις που δεν θα έχω μπριζα κοντα.θα έχω έτσι απεριόριστη πηγή ενέργειας.και μια σιγουριά ότι αν ξεμεινω από του ρεύματος και δεν έχω μπριζα κοντά θα έχω εναλλακτική το ηλιακό.αν φορτίζω με αυτό τον τρόπο είναι επικίνδυνο για τα power bank;

οχι δεν ειναι επικινδυνο , το θεμα ειναι το ποσο θα αντεξει το ηλιακο powerbank απο θεμα χρονο ζωης , ειμαι καθετος στο θεμα "υγειας" μπαταριας (του powerbank) να το βαραει ο ηλιος για να φορτισει με την ζεστη που εχει 

4 minutes ago, fotisbasm_ said:

οχι δεν ειναι επικινδυνο , το θεμα ειναι το ποσο θα αντεξει το ηλιακο powerbank απο θεμα χρονο ζωης , ειμαι καθετος στο θεμα "υγειας" μπαταριας (του powerbank) να το βαραει ο ηλιος για να φορτισει με την ζεστη που εχει 

Ευχαριστώ πολυ.Θα προσπαθήσω να φορτίζω του ρεύματος απλά κάποιες φορές ίσως να μην έχω κοντά ρεύμα οπότε θα κάνω αναγκαστικά αυτή την αλχημεία και όσο αντέξει το ηλιακό.

Tcl 20 5g

υπαρχει αραγε σκετο πανελακι ηλιακο που να βγαζει σε καλωδιο TYPE-C η να ενωνεις εσυ ενα μακρυ καλωδιο TYPE-C και να φορτιζεις απευθειας ενα κοινο Powerbank που θα ειναι στη σκια η σε τσαντα πχ?

2 ώρες πριν, kek said:

υπαρχει αραγε σκετο πανελακι ηλιακο που να βγαζει σε καλωδιο TYPE-C η να ενωνεις εσυ ενα μακρυ καλωδιο TYPE-C και να φορτιζεις απευθειας ενα κοινο Powerbank που θα ειναι στη σκια η σε τσαντα πχ?

Το ποιο εύκολο , πέρνεις ένα πανελακι τις αρεσκείας σου κουμπώνεις από πίσω ένα ρυθμιστή/φορτιστή που βγάζει usb A , και κουμπώνεις ότι καλώδιο για κινητό θες ,

Edited by fotisbasm_

• 10 months later...

Ήθελα ένα power bank ποιο μικρό σε μέγεθος από ένα 10000 που είχα.πριν καιρό πέτυχα σε πολύ γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα αυτό.ειναι μόνο 3000 αλλά μου φτάνει να φορτίσω για ώρα ανάγκης.το βολεύτηκα λόγω μεγέθους και του ότι δεν χρειάζεται να κουβαλάω μαζί μου και καλώδιο.

IMG_20260403_114403.jpg

Edited by spy14

Tcl 20 5g

12 ώρες πριν, spy14 said:

Ήθελα ένα power bank ποιο μικρό σε μέγεθος από ένα 10000 που είχα.πριν καιρό πέτυχα σε πολύ γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα αυτό.ειναι μόνο 3000 αλλά μου φτάνει να φορτίσω για ώρα ανάγκης.το βολεύτηκα λόγω μεγέθους και του ότι δεν χρειάζεται να κουβαλάω μαζί μου και καλώδιο.

IMG_20260403_114403.jpg

Εγώ έχω πάρει το Anker Nano Power Bank 5000mAh 22.5W

spacer.png

Edited by fotisk13

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Νοte10 Plus και τώρα  Samsung Galaxy S26 Ultra

15 minutes ago, fotisk13 said:

Εγώ έχω παρειά το Anker Nano Power Bank 5000mAh 22.5W

spacer.png

Ωραίο.

Tcl 20 5g