Jump to content

Γενικά περί Power Bank

xrhstos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το geekbuying, gearbest, banggood έχουν γνήσια. Τώρα αν πέσεις στην περίπτωση...Πολλά μπορούν να τύχουν και στα καλύτερα μαγαζιά.
The day is my enemy, the night my friend

Ωχ ωχ γυρος 46, ξεκιναει.

Και εγώ εχω παρει αυθεντικό απο gearbest και ολοι, εκτος απο μια καραμπινάτη μουφα (που ποτέ δεν αποδεχτηκαν). Αυτα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλησπέρα, μια ερώτηση σχετική με το xiaomi. Όταν φροντίζει το κινητό είναι φυσιολογικό να αναβοσβηνουν συνεχεια και τα 4 φωτάκια από το power bank?

Καλησπέρα, μια ερώτηση σχετική με το xiaomi. Όταν φροντίζει το κινητό είναι φυσιολογικό να αναβοσβηνουν συνεχεια και τα 4 φωτάκια από το power bank?

Ναι φυσιολογικό είναι. Σου δείχνει πόση μπαταρία έχει ακόμα το power bank.

Πηρα ενα powerbank της xiaomi υποτιθεται, απο ελληνικο καταστημα.Πως θα καταλαβω αν ειναι original;

Εεδω ειναι..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Πηρα ενα powerbank της xiaomi υποτιθεται, απο ελληνικο καταστημα.Πως θα καταλαβω αν ειναι original;

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι με τον κωδικό που έχει η συσκευασία στο πλάι. Τσεκαρε τον κωδικό στο site που έχει κάτω από τον κωδικό.

• 2 weeks later...
Παίδες καλησπέρα, αναζητώ καλό solar powerbank.. Στο eBay βρίσκω απειρης χωρητικότητας 50000 βλέπε.. Παίζουν αυτά ή... ? Εστω και αν δεν είναι 50000 πόσο να είναι? Δουλεύουν? Κάνει δουλειά ? Τι προτείνετε ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Μάπα το καρπούζι, εκ πείρας στο λέω, πέταξα 18€ για ένα τέτοιο, το κινητό μου έχει μπαταρία 3300 κάνει πάνω από 4 ώρες να τη φορτίσει τελειώνοντας εκεί από ενέργεια και το Solar απλά δεν δουλεύει
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Παίδες καλησπέρα, αναζητώ καλό solar powerbank.. Στο eBay βρίσκω απειρης χωρητικότητας 50000 βλέπε.. Παίζουν αυτά ή... ? Εστω και αν δεν είναι 50000 πόσο να είναι? Δουλεύουν? Κάνει δουλειά ? Τι προτείνετε ?

Να μην ασχοληθεις με χαζομαρες και πεταμενα λεφτα... Αμα εχεις καταλληλες γνωσεις αγοραζεις πανελ και φτιαχνεις μονος σου... Μονο που το πανελακι που θα φορτισει ενα 10ρι powerbank πρεπει να ειναι κανα τετραγωνικο μετρο τουλαχιστον για να πεις οτι σε μια μερα θα το φορτισει...

Υπαρχουν ευκαμπτα πανελ (αντιστοιχου μεγεθους) αλλα σε τιμες πανω απο 60-70€ χωρις συσκευη φορτισης... Ειναι ακριβο σπορ και εχει νοημα να τα σπρωξεις μονο εν ειναι απολυτως απαραιτητο για αυτο που το θες....

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι με τον κωδικό που έχει η συσκευασία στο πλάι. Τσεκαρε τον κωδικό στο site που έχει κάτω από τον κωδικό.

Φαίνεται η διαφορά με 3-4 τρόπους

https://www.techmesto.com/identify-fake-xiaomi-power-bank/

Εμένα πέρασε τα τεστ πήρα το Xiaomi 10000 από geekbuying.com, έκανε κλασσικά 3 εβδομάδες.

"Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει."

Ernesto "Che" Guevara

Θελω να παρω το Χiaomi 16000 mAh για φορτιση iPhones και tablet σκεφτομαι να το παρω απο ebay αρκει να μη βγει μουφα, το εχω βρει στα 16€.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Στα 16Ε είναι σίγουρα μούφα. Από 23 και πάνω θα πρέπει να έχει...

Αν το πάρεις να το αγοράσεις από επώνυμο κινέζικο κατάστημα και όχι από το ebay.

• 2 weeks later...

Μολις πηρα και εγω ενα power bank.... Λεει οτι ειναι 10800mAh ομως δεν το πιστευω με τιποτα... Μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας ?? Ανεβαζω φωτο

http://prntscr.com/7xqiim

http://prntscr.com/7xqizp

http://prntscr.com/7xqjcd

Edited by makisspa

10800 mha με μια μόνο μπαταρία τύπου 18650

Πρέπει να είναι από την NASA

Χαχαχαχα απλά για γέλια

Πόσο το πήρες γιατί το κουτάκι χωρίς μπαταρία έχει 1$

Και η μπαταρία μέσα να ειναι max 1A

Edited by Nikoskame

• The title was changed to Γενικά περί Power Bank