sirgab Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλησπέρα. Η arya τη ρύθμιση για να φαίνονται τα βελάκια που μετράνε τα δεδομένα στη status Bar, που την έχει; Στα extra features δε βρίσκω κάτι... Εκεί δε θα έπρεπε να είναι; Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 τελικα ολη νυχτα το παλευα και της κοσμοτε δεν την δεχεται και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενω βαζω και το pit file....τελικα περασα την ελληνικη eur και την περασε κανονικα,Δεν καταλαβαινω γιατι δεν περνει της κοσμοτε. οποιος την εχει περασει σε unbranded κινητο ας μας πει Μεγάλε μην παιδεύεσαι άδικα ότι και να κάνεις δεν θα την πάρει το ίδιο έκανε και εμένα βάλε ξεχωριστά bootloader και modem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 τελικα ολη νυχτα το παλευα και της κοσμοτε δεν την δεχεται και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενω βαζω και το pit file....τελικα περασα την ελληνικη eur και την περασε κανονικα,Δεν καταλαβαινω γιατι δεν περνει της κοσμοτε. οποιος την εχει περασει σε unbranded κινητο ας μας πει Μεγάλε μην παιδεύεσαι άδικα ότι και να κάνεις δεν θα την πάρει το ίδιο έκανε και εμένα βάλε ξεχωριστά bootloader και modem Διαβάστε εδώ που έχω απαντήσει στην ίδια περίπτωση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6163661#post6163661 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Γεια σας παιδιά.Πέρασα την rom του civato με full wipe και ενώ όλα δουλεύουν καλά έχω πρόβλημα με το sygic.Πάει να ανοίξει η εφαρμογή και κάνει διακοπή κατευθείαν.Έκανα wipe cache την ξαναεγκατέστησα και πάλι τα ίδια.Δουλεύει η εφαρμογή σε σας που έχετε civato rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Γεια σας παιδιά.Πέρασα την rom του civato με full wipe και ενώ όλα δουλεύουν καλά έχω πρόβλημα με το sygic.Πάει να ανοίξει η εφαρμογή και κάνει διακοπή κατευθείαν.Έκανα wipe cache την ξαναεγκατέστησα και πάλι τα ίδια.Δουλεύει η εφαρμογή σε σας που έχετε civato rom;Δουλεύει κανονικά, μάλλον έχεις παλιά έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Δουλεύει κανονικά, μάλλον έχεις παλιά έκδοση. Όχι ρε συ Μένιο,την καινούρια έχω και σε omega δουλεύει κανονικά.Είπα μήπως είναι από την επαναφορά του titanium,αλλά όχι.Το έσβησα το ξαναπέρασα κανονικά από playstore αλλά τίποτα.Ποια rom του civato έχεις την 2.4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Γεια σε ολους..ερωτηση: περνωντας lean kernel, οταν ανοιγει το τηλ τρωνε force close οι εφαρμογες κ δν μπορω να κανω τπτ..εχει συμβει σε αλλον? Ειμαι σε aryamod 5.3... επισης καμια ρυθμιση για τον arter kernel που εχω τωρα υπαρχει? Για καλυτερη μπαταρια εννοω..απο οτι βλεπω επισης ο αρτερ δεν εχει για μειωση volt.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakisDoukas Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Καλησπέρα σε όλους Έχω ένα πρόβλημα με την ενεργοποίηση του wifi στη Lollipop. Αφού έκανα την αναβάθμιση σε 5.0 official, αργεί πάρα πολύ να ανοίξει το wifi. Στην 4.4.2 που είχε πριν άνοιγε αμέσως. Έχω δοκιμάσει να την ξαναεγκαταστήσω αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή. Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 5.4 για aryamod. Μου ήρθε με οτα. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 (edited) Γεια σε ολους..ερωτηση: περνωντας lean kernel, οταν ανοιγει το τηλ τρωνε force close οι εφαρμογες κ δν μπορω να κανω τπτ..εχει συμβει σε αλλον? Ειμαι σε aryamod 5.3... επισης καμια ρυθμιση για τον arter kernel που εχω τωρα υπαρχει? Για καλυτερη μπαταρια εννοω..απο οτι βλεπω επισης ο αρτερ δεν εχει για μειωση volt.. Πριν βάλεις την ρομ, είχες κάνει full wipe από recovery? Αν ναι μπορείς να δοκιμάσεις την νέα aryamod 5.4 κάνοντας οπωσδήποτε full wipe. Μετά την εγκατάσταση μπορείς να ξαναβαλεις το lean kernel. Έχω αυτόν τον συνδυασμό πολύ καιρό και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα (χωρίς ν αλλάξω τίποτα στο kernel) 5.4 για aryamod. Μου ήρθε με οτα. . Την έβαλα από την πρώτη μέρα. Πολύ καλή. Περισσότερες επιλογές για παραμετροποίηση, όμορφα animations και το fix του memory leak. :) Edited June 8, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Πριν βάλεις την ρομ, είχες κάνει full wipe από recovery? Αν ναι μπορείς να δοκιμάσεις την νέα aryamod 5.4 κάνοντας οπωσδήποτε full wipe. Μετά την εγκατάσταση μπορείς να ξαναβαλεις το lean kernel. Έχω αυτόν τον συνδυασμό πολύ καιρό και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα (χωρίς ν αλλάξω τίποτα στο kernel) Την έβαλα από την πρώτη μέρα. Πολύ καλή. Περισσότερες επιλογές για παραμετροποίηση, όμορφα animations και το fix του memory leak. :) Οκ θα περασω με full wipe την 5.4 και τον lean για να δω...ευχαριστω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Εγώ που είμαι με 5.3 aryamod πρέπει να κάνω full wipe για την 5.4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Εγώ που είμαι με 5.3 aryamod πρέπει να κάνω full wipe για την 5.4 ? Ο developer της rom το προτείνει πάντα. Αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις χωρίς να κάνεις και αν σου βγάλει πρόβλημα την εγκαθιστας μετά με full wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Αυτό λέω. .και κράτησα το κι ένα nandroid backup αν δεν έχω χρόνο για full wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 ....................kernel. Έχω αυτόν τον συνδυασμό πολύ καιρό και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα (χωρίς ν αλλάξω τίποτα στο kernel) Την έβαλα από την πρώτη μέρα. Πολύ καλή. Περισσότερες επιλογές για παραμετροποίηση, όμορφα animations και το fix του memory leak. :) Καλησπέρα. Μια που μιλάμε 2-3 Post για την arya.... Μήπως έχεις ιδέα που είναι κρυμμένη η επιλογή για να εμφανίζεται στη status bar το εικονίδιο network speed indicator? Νομίζω ότι το είχε πιο παλιά, αλλά δεν το βρίσκω πλέον... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Καλησπέρα. Μια που μιλάμε 2-3 Post για την arya.... Μήπως έχεις ιδέα που είναι κρυμμένη η επιλογή για να εμφανίζεται στη status bar το εικονίδιο network speed indicator? Νομίζω ότι το είχε πιο παλιά, αλλά δεν το βρίσκω πλέον... Έχεις δίκιο, από την 5.3 και μετά την έκρυψε για τα καλά αυτήν την επιλογή. :rolleyes: Μπορείς πλέον να τη βρεις πηγαίνοντας ρυθμίσεις/συσκευή/εμφάνιση, κάτω-κάτω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Έχεις δίκιο, από την 5.3 και μετά την έκρυψε για τα καλά αυτήν την επιλογή. :rolleyes: Μπορείς πλέον να τη βρεις πηγαίνοντας ρυθμίσεις/συσκευή/εμφάνιση, κάτω-κάτω. :) Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 για να περασω την 5,4 κάνω wipe cache, dalvik cache και wipe system?...Το wipe data ειναι νομιζω που διαγραφει τα δεδομενα.εφαρμογες κλπ? η να τα κανω ολα και να επαναφερω τις εφαρμογες μετα απο τιτανιουμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 για να περασω την 5,4 κάνω wipe cache, dalvik cache και wipe system?...Το wipe data ειναι νομιζω που διαγραφει τα δεδομενα.εφαρμογες κλπ? η να τα κανω ολα και να επαναφερω τις εφαρμογες μετα απο τιτανιουμ? Κάνε όλα αυτά που αναφέρεις και μετά επανέφερε τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου με το titanium. Επιβάλλεται επίσης να έχεις ένα nandroid backup (από recovery), για κάθε ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Κάνε όλα αυτά που αναφέρεις και μετά επανέφερε τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου με το titanium. Επιβάλλεται επίσης να έχεις ένα nandroid backup (από recovery), για κάθε ενδεχόμενο. τις εφαρμογες ξερω πως τις επαναφερω...τις ρυθμισεις τι εννοεις? (εχω nandroid) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 τις εφαρμογες ξερω πως τις επαναφερω...τις ρυθμισεις τι εννοεις? (εχω nandroid) Μαζί με τις εφαρμογές από titanium μεταφέρονται επίσης και τα δεδομένα των εφαρμογών αλλά και οι ρυθμίσεις τους (π.χ του launcher). Χρησιμοποιώ apex pro launcher και το titanium δεν μεταφέρει μόνο τον launcher αλλά και τις ρυθμίσεις του. Έτσι δεν χρειάζεται να τον ξανασετάρω από την αρχή. Αυτό εννοώ, όχι τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου όπως μπορεί να υπέθεσες. Αυτές μετά από "καθαρή εγκατάσταση" πρέπει να τις φτιάξεις ξανά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Μαζί με τις εφαρμογές από titanium μεταφέρονται επίσης και τα δεδομένα των εφαρμογών αλλά και οι ρυθμίσεις τους (π.χ του launcher). Χρησιμοποιώ apex pro launcher και το titanium δεν μεταφέρει μόνο τον launcher αλλά και τις ρυθμίσεις του. Έτσι δεν χρειάζεται να τον ξανασετάρω από την αρχή. Αυτό εννοώ, όχι τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου όπως μπορεί να υπέθεσες. Αυτές μετά από "καθαρή εγκατάσταση" πρέπει να τις φτιάξεις ξανά. :) έγινε, ευχαριστώ..θα το κάνω και επανέρχομαι με εντυπώσεις!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Ποιον οδηγό root να ακολουθήσω για root με knox 0x0? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Από χτες παρατήρησα ότι με τον X dialer που έχω βασικό πρόγραμμα κάποιες φορές στις κλήσεις μου δείχνει τις αποθηκευμενες επαφές ενώ κάποιες φορές όχι. Την ίδια ώρα με τον μαμά dialer δεν συμβαίνει αυτό. Αυτό γίνεται μόνο στο πεδίο των κλήσεων και όχι στον κατάλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Βγήκε αναβάθμιση για το συγκεκριμένο πρόβλημα [ATTACH]62082[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts