Jump to content

dimourinho

Members
  • Δημοσιεύσεις

    329
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimourinho

  1. O Μεdiatek ειναι εξαιρετικος, αναμεσα απο snap 888 kai snap 8 gen1. Θα ελεγα πιο κοντά σε Snap 8 Gen1. Eiναι καλό το βάρος του αν αναλογιστεις το μεγεθος του. Οι κάμερες δυστυχως προεξέχουν αρκετά. Θήκη ακόμα δεν βρήκα δυστυχώς.
  2. Καλημέρα, είναι ζελατίνα εργοστασιακή. Εγώ αμέσως την αντικατέστησα με τζαμάκι. Είναι πολύ δυνατό τηλέφωνο. Θήκη δεν έχω βρει που να καλύπτει τις κάμερες και το φοβάμαι λίγο.
  3. dimourinho

    Honor 50

    Καλημερα σε όλους. Έχω συνδέσει το κινητό με Huawei gt2 pro, και δεν δέχεται ειδοποιήσεις από messenger viber klp. Τηλεφωνική κλήση μου τη δείχνει κανονικά. Έκανα τα πάντα αλλά συνεχίζει να μην στέλνει. Any ideas?
  4. ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Σήμερα το πήγα αλλά το έχω απο χτες αυτό το πράμα. Εκτος αν ηταν απο την αρχη και δεν το παρατήρησα. Χθες το ειδα 1η φορά.. Αρα αυτό σημαίνει όΤι κάπου μπάζει το εργαλείο. Να ζητήσω αλλαγή στον κωτσόβολο καθώς δεν έχω κλείσει εβδομάδα η θα μου αρχίσουν τις ********?
  5. Καλησπερα παιδια! Κατοχος mi 10t pro. Αγορασμενο πριν 5 μερες απο Κωτσοβολο. Χθες πατατηρησα κοκο σκονης στην κυρια καμερα απο τη μεσα πλευρα.ειναι δυνατον; Τι κανω σε αυτην την περιπτωση;
  6. Γεια σε ολους! Καποιο καμερα app εναλλακτικο της μαμα εφαρμογης υπαρχει; Ειμαι λιγο απογοητευμενος ειδικα σε συγκριση με galaxy s8... Επισης απο μπαταρια πως πατε; Εχετε κΝει καποια ρυθμιση; Ευχαριστω!!!
  7. Καλησπέρα σε όλους! Κάτοχος κι εγώ απο χθες έγινε η αναβαθμιση στην 9 και ολα καλα...Σημερα ειχα 2 αποσυνδεσεις με το wifi στο κινητο, προβλημα το οποίο διάβασα έχουν κι άλλοι χρηστες...πως το λύνουμε?:cool:
  8. Καλησπέρα σε όλους! Κάτοχος κι εγω από χθες του ρολογιου..υπέροχο σε όλα του! Αλλά ρε παιδιά είδα σε ένα φίλο μου στο apple watch ,οτι τα μηνυματα στο viber Μπορούσε να τα δει και να τα απαντησει φωνητικα..στο gear δεν γινεται αυτό?
  9. dimourinho

    Huawei P10

    Παιδιά έχω μεγάλο θέμα με την αυτονομία..Καλά να πεις ότι είναι η 6η μέρα και το σκαλίζω,αλλά εδώ μου ρουφάει σαν τρελό και στην αναμονή...Τι μπορεί να φταίει? FB Και Messenger? ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://ibb.co/e9mmvG ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  10. dimourinho

    Huawei P10

    Έχεις βάλει να ζητάει Pin Μετά την επανεκκίνηση του τηλεφώνου μάλλον...
  11. dimourinho

    Huawei P10

    https://ibb.co/h98exw παιδια ξερει κανεις αν οντως περιοριζει την καταναλωση αυτη η επιλογη;
  12. dimourinho

    Huawei P10

    Γεια σε όλους!Έχω ξεκινήσει μια νέα ομάδα στο FB για όλους τους Ελληνες κατόχους συσκευών Huawei,με σκοπό την ψυχαγωγία αλλά και τα νέα της Huawei! Σας προσκαλώ όλους να μεγαλώσουμε την ομάδα!:D:D https://www.facebook.com/groups/1703725689645665/
  13. Γεια σε όλους! Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αυτό(αν οχι ασ σβηστει), αλλά ξεκίνησα μια ομάδα στο FB για όλους τους Έλληνες κατόχους συσκευών Huawei,,(Οποιοδήποτε μοντέλο). Σας προσκαλώ να μεγαλώσουμε την ομάδα! https://www.facebook.com/groups/1703725689645665/
  14. dimourinho

    Huawei Mate 9

    Γεια σε όλους! Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αυτό(αν οχι ασ σβηστει), αλλά ξεκίνησα μια ομάδα στο FB για όλους τους Έλληνες κατόχους συσκευών Huawei,,(Οποιοδήποτε μοντέλο). Σας προσκαλώ να μεγαλώσουμε την ομάδα! https://www.facebook.com/groups/1703725689645665/
  15. dimourinho

    Huawei P10

    Ευχαριστω! Και για να δώ ποιο τύπο δίσκου έχω που το βλεπω? eMMc η UFS εννοω..
  16. dimourinho

    Huawei P10

    Γεια σε όλους! Από χτες,κάτοχος και εγώ του εργαλείου! Ερώτηση..Κάτι είδα στο ίντερνετ ότι το wifi τρέχει στην μπάντα των 2Ghz...Πως το αλλάζω στα 5Ghz?
  17. dimourinho

    LG G6

    Ναι απλά στο G5 μιας φίλης μου, δεν το κάνει, ούτε στο s8 μου το έκανε :P
  18. dimourinho

    LG G6

    Καλησπέρα σε όλους! Εχω ενα θεματακι..οταν βγαζω φωτο ενα αντικειμενο με την μαμα καμερα, ολα καλά..οταν ομως παω να την βγαλω απο viber η messenger και να τη στειλω σε ενα συνομιλητη μου, τοτε βλεπω οτι η ποιοτητα ειναι τραγικη..συμβαινει και σε εσας?
  19. dimourinho

    LG G6

    Καλημέρα.Από αύριο κάτοχος κι εγώ της μαύρης έκδοσης του κινητού! Μετάβαση από s8 plus..Ελπίζω να μην το μετανιώσω! :P
  20. Παιδιά καλησπέρα! Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το package disabler pro? Ενω το εγκαθιστώ και μετά περνάω το Pdp engine και δινω τα δικαιώματα διαχειριστή, δεν γίνεται τίποτα..παγώνει και τέλος!
  21. http://http://s29.postimg.org/80rgqxu5v/IMG_20170511_141332.jpg Να μαι και εγώ με σημερινή αγορά...
  22. Άντε μπας και ειμαστε εδώ τυχεροί :lol::lol::lol:
  23. Χρόνια πολλά σε όλους! Δεν υπάρχει αυτό το δώρο πραγματικά! Καλή μας επιτυχία!!!:D:D:D
  24. dimourinho

    LG V10

    Ποιο εννοείς τελευταιο update?;)
  25. dimourinho

    iPhone 7

    Καλησπέρα παιδιά! Εγώ δεν έχω παρατηρήσει τα bugs που λέτε μερικοί αλλά έχω παρατηρήσει κάτι άλλο...Το GPS Στο κέντρο της πόλης με δείχνει πάντα στο απέναντι πεζοδρόμιο και καμια φορά μέσα στα κτίρια σαν να περπατάω μέσα τους :P έλεος..το έχει κανείς άλλος αυτό? Δεν το χρησιμοποιώ και το τέσταρα στην 10.2 και δεν ξέρω αν υπήρχε πριν....
×
×
  • Create New...