Geo_F1 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Τι ειναι το air gasture βρε παιδια? Και ολα τα συναφη δουλευουν απροβληματιστα? Βασικα τωρα αρχιζω να το ψαχνω πιο βαθια το νοτε λογω ελειψης χρονου πιο πριν. Και θελω να εκμεταλευτω τα καλουδια του Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Τι ειναι το air gasture βρε παιδια? Και ολα τα συναφη δουλευουν απροβληματιστα? Βασικα τωρα αρχιζω να το ψαχνω πιο βαθια το νοτε λογω ελειψης χρονου πιο πριν. Και θελω να εκμεταλευτω τα καλουδια του Για κάθε λειτοργία του σχεδόν έχει tutorial πριν την ενεργοποιήσεις! Επίσης μπορείς να κατεβάσεις είτε το εγχειρίδιό του από το site είτε online από το αντίστοιχο widget που έχει μέσα! http://www.samsung.com/gr/support/model/SM-N9005ZKEEUR-downloads Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Μπες στις εφαρμογές και κάνε εκκαθάριση μνήμης cache(ρυθμίσεις/γενικά/διαχείριση εφαρμογών/όλες)για προσπάθησε κι αυτό. Μπήκα εδώ που λες αλλά δεν βλέπω κάποια εντολή για να κάνω εκκαθάριση Σε αρκετα συχνα διατηματα κανω και ένα wipe cache, προσοχη !!!! όχι wipe data format και τα χασετε όλα !!!!! Πως κανείς wipe cache; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Καλησπερα , επειδη εχω καιρο να παρακολουθησω , αν απο στοκ Τ SLOVAKIA ROM βαλω στοκ FRANCE η καποιας αλλης χωρας και μετα ξαναβαλω την επισημη , θα εχω κανενα θεμα με την εγγυηση ? ΚΝΟΧ η COUNTER ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Μπήκα εδώ που λες αλλά δεν βλέπω κάποια εντολή για να κάνω εκκαθάριση Πως κανείς wipe cache; κλεινεις το τηλεφωνο και πατας ταυτόχρονα volume up , home buton και μετα το power buton μολις ξεκινησει τα αφηνεις όλα και σε βγαζει σε αυτό το μενου και από εκει επιλεγεις τι θελεις να κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Καλησπερα , επειδη εχω καιρο να παρακολουθησω , αν απο στοκ Τ SLOVAKIA ROM βαλω στοκ FRANCE η καποιας αλλης χωρας και μετα ξαναβαλω την επισημη , θα εχω κανενα θεμα με την εγγυηση ? ΚΝΟΧ η COUNTER ? Αν η version της T Slovakia (NC3) ειναι μικροτερη (που ειναι) απο τη version της γαλλικης (ND3), αν θες να ξαναγυρισεις σε T Slovakia δεν θα σε αφησει.Μπορεις να ανεβεις, δεν μπορεις να κατεβεις.Αν κανω λαθος διορθωστε με. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 κλεινεις το τηλεφωνο και πατας ταυτόχρονα volume up , home buton και μετα το power buton μολις ξεκινησει τα αφηνεις όλα και σε βγαζει σε αυτό το μενου και από εκει επιλεγεις τι θελεις να κανεις Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Αψογη μπαταρια με civato 1.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Φίλε αφού εγγύηση δεν έχεις γιατί δεν κάνεις ροοτ και να περάσεις μια custom Rom από xda που λογικά θα έχει πιο πολλές γλώσσες Αυτο θελω να κανω φιλε μου απλα δεν νιωθω και πολυ απο αγγλικα οποτε μου ειναι λιγο δυσκολο...την μονη ρομ που ξερω εγω και την εχω δοκιμασει ειναι η ομεγα.απλα δεν ξερω αν μπορω να την περασω και σε αυτο το μοντελο το sm-n900.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANTAMXR Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Ισως χρειαζεται root για να δουλέψει . edit : γίνεται και χωρίς root http://droider.eu/2013/07/22/morelocale-2-not-working-on-4-2-2-without-su-or-pm/ Μιχαλη το δοκιμασα το εβλεπε κανονικα αλλα οταν αρχισε η διαδικασια με εβγαλε error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Κανε το root ,εύκολα και γρήγορα με το towelroot και δοκίμασε ξανά με morelocale ή language enabler. https://www.youtube.com/watch?v=S8OCPfzttNk Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 (edited) Κανε το root ,εύκολα και γρήγορα με το towelroot και δοκίμασε ξανά με morelocale ή language enabler. https://www.youtube.com/watch?v=S8OCPfzttNk Το Towelroot λειτουργεί και στην ελληνική official ROM 4.3 Jellybean ; Edited July 19, 2014 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Προσπαθώ να το συνδέσω με το Kies 3 και ενώ συνδέεται, δε μου βγάζει τις επαφές του τηλεφώνου. Τι πρέπει να κάνω για να τις εμφανίσει και να μπορώ να τις επεξεργαστώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Προσπαθώ να το συνδέσω με το Kies 3 και ενώ συνδέεται, δε μου βγάζει τις επαφές του τηλεφώνου. Τι πρέπει να κάνω για να τις εμφανίσει και να μπορώ να τις επεξεργαστώ ; Ξαναπερασε το kies. Η βάλε το contact to excell να τις επεξεργαστές απο εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Το Towelroot λειτουργεί και στην ελληνική official ROM 4.3 Jellybean ; Εντάξει λειτουργεί. Και το Knox 0x0... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Κανένα fixaki για την ηχογράφηση κλήσεων έχει βγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλημέρα και από μένα. Μετά από το εξαιρετικό Lumia 1520, η εξάρτηση που είχα από το Νοτε2 βγήκε πιο επιθετική και έτσι πλέον το 1520 αντικαταστάθηκε από ένα Νοτε3 9005 μαύρο. Δυστυχώς είναι branded στην T-Mobile (είναι από Σλοβακία). Δεν το έχω εξερευνήσει εις βάθος (κυρίως το s-pen με τις νέες δυνατότητες) αλλά η πρώτη εντύπωση είναι ότι η ταχύτητα του ΣΚΟΤΩΝΕΙ. Με το 1520 έχει ουσιαστικά ίδιο επεξεργαστή αλλά φαίνεται λες και είναι 0.5GHZ παραπάνω το Νοτε3. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω όλο το νήμα αλλά έχω κάποιες μικρές απορίες για αρχή, για να μπω σε μία τάξη. 1) Για να το κάνω unbranded ο μόνος δρόμος είναι το root υποθέτω? Διαβάζω και στο XDA και πολλοί πλέον συγκλίνουν ότι root και απείραχτο Knox είναι σχεδόν τζόγος. Εχετε καμία παραπάνω ιδέα ή λινκ να ρίξω μια ματιά για εύκολο και ασφαλές root? Είμαι με 4.4.2. 2) Στο Νοτε2 οι φωτό αποθηκεύονταν με ταχυτητα του φωτός. Πατούσες, αποθήκευε και μέχρι να ανοιγοκλείσεις τα μάτια ήταν έτοιμο για την επόμενη φωτό. Τώρα μου βγάζει για 1 δευτερόλεπτο περίπου την μπάρα "επεξεργασία". Μάλιστα όταν είχα βάλει να αποθηκεύει δεδομένα GPS και άλλα ήταν πιο μεγάλο το διάστημα. Τα έβγαλα όλα αλλά και πάλι κάνει λίγο χρόνο. Είναι φυσιολογικό? Κάρτα μνήμης έχω γρηγορότερη από το Νοτε2 (64GB Class 10 Samsung). Περίμενα ότι θα ήταν πιο γρήγορο από το Νοτε2. 3) Πως βλέπω πότε κατασκευάστηκε? Είναι κάποια εφαρμογή από Play ή κάποιο δεδομένο στα περί συσκευής? 4) Υπάρχουν χιλιάδες βίντεο και λινκς με "how to", λεπτομέρειες κλπ. Εχετε ξεχωρίσει 1-2 που να είναι μεστά και ουσιαστικά να προτείνετε? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Κανένα fixaki για την ηχογράφηση κλήσεων έχει βγει; +1. Εχει αλλάξει κάτι σε αυτό? Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλημέρα και από μένα. Μετά από το εξαιρετικό Lumia 1520, η εξάρτηση που είχα από το Νοτε2 βγήκε πιο επιθετική και έτσι πλέον το 1520 αντικαταστάθηκε από ένα Νοτε3 9005 μαύρο. Δυστυχώς είναι branded στην T-Mobile (είναι από Σλοβακία). Δεν το έχω εξερευνήσει εις βάθος (κυρίως το s-pen με τις νέες δυνατότητες) αλλά η πρώτη εντύπωση είναι ότι η ταχύτητα του ΣΚΟΤΩΝΕΙ. Με το 1520 έχει ουσιαστικά ίδιο επεξεργαστή αλλά φαίνεται λες και είναι 0.5GHZ παραπάνω το Νοτε3. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω όλο το νήμα αλλά έχω κάποιες μικρές απορίες για αρχή, για να μπω σε μία τάξη. 1) Για να το κάνω unbranded ο μόνος δρόμος είναι το root υποθέτω? Διαβάζω και στο XDA και πολλοί πλέον συγκλίνουν ότι root και απείραχτο Knox είναι σχεδόν τζόγος. Εχετε καμία παραπάνω ιδέα ή λινκ να ρίξω μια ματιά για εύκολο και ασφαλές root? Είμαι με 4.4.2. 2) Στο Νοτε2 οι φωτό αποθηκεύονταν με ταχυτητα του φωτός. Πατούσες, αποθήκευε και μέχρι να ανοιγοκλείσεις τα μάτια ήταν έτοιμο για την επόμενη φωτό. Τώρα μου βγάζει για 1 δευτερόλεπτο περίπου την μπάρα "επεξεργασία". Μάλιστα όταν είχα βάλει να αποθηκεύει δεδομένα GPS και άλλα ήταν πιο μεγάλο το διάστημα. Τα έβγαλα όλα αλλά και πάλι κάνει λίγο χρόνο. Είναι φυσιολογικό? Κάρτα μνήμης έχω γρηγορότερη από το Νοτε2 (64GB Class 10 Samsung). Περίμενα ότι θα ήταν πιο γρήγορο από το Νοτε2. 3) Πως βλέπω πότε κατασκευάστηκε? Είναι κάποια εφαρμογή από Play ή κάποιο δεδομένο στα περί συσκευής? 4) Υπάρχουν χιλιάδες βίντεο και λινκς με "how to", λεπτομέρειες κλπ. Εχετε ξεχωρίσει 1-2 που να είναι μεστά και ουσιαστικά να προτείνετε? Ευχαριστώ προκαταβολικά. +1. Εχει αλλάξει κάτι σε αυτό? Phone info από playstore Για τι φωτογραφίες έτσι κάνει στο χαμηλό φωτισμό γιατί έχει στο αυτόματο την επεξεργασία νυχτας, την ημέρα αποθηκεύει ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Όσο αφορά το 2) δοκίμασε να βγάλεις φώτο αφού απενεργοποιήσεις την "έξυπνη σταθεροποίηση". Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Και οσον αφορα το πρωτο, περνας με odin μια μαμα unbranded και δεν γραφει ο knox και εισαι ετοιμος. Επισης ρουταρεις χωρις να γραψει ο knox με tower tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Και οσον αφορα το πρωτο, περνας με odin μια μαμα unbranded και δεν γραφει ο knox και εισαι ετοιμος. Επισης ρουταρεις χωρις να γραψει ο knox με tower tool. Αποφεύγει τη τελευταία αγγλική unbranded Rom.Ακόμα και με towelroot,ο Knox γράφει. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ωραιος, αυτο έψαχνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goku86 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) ο καιζερ πανεπιστημιου το πουλαει unbranded ?? ξερει κανεις που ναχει αγορασει απο καιζερ ? Edited July 20, 2014 by goku86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Αποφεύγει τη τελευταία αγγλική unbranded Rom.Ακόμα και με towelroot,ο Knox γράφει. Να προσθεσω να αποφυγει και οποιαδηποτε γερμανικη γιατι αν.περαστει με τον.κλασικο τροπο θα του μεινει το κινητο στα χερια (θελει αλλη διαδικασια και εχει ρισκο). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Να προσθεσω να αποφυγει και οποιαδηποτε γερμανικη γιατι αν.περαστει με τον.κλασικο τροπο θα του μεινει το κινητο στα χερια (θελει αλλη διαδικασια και εχει ρισκο). Τι'ναι αυτο παλι; Καινούριο; ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts