Jump to content

iolaos1989

Members
  • Δημοσιεύσεις

    286
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About iolaos1989

  • Ημ. Γέννησης 14/11/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

iolaos1989's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά,μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό τζαμακι??? Γιατί έχω βάλει ζελατίνα και το φοβάμαι λίγο!!!
  2. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να δω τι οθόνη φοράει το τηλέφωνο μου???Έχω κατεβάσει το device info Huawei αλλά δεν μου δείχνει!!
  3. Καλημέρα, νέος κάτοχος και εγώ!!! Ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού???
  4. Το θεμα δεν ειναι αν θα το σκοτωσει καποιος(που δεν ειναι και ωραιο)αλλα μην το παρω και οντως γινει αυτο που λενε και μετα θα το εχω για διακοσμητικο...
  5. Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το εν λόγο κινητό!! Με όλο αυτόν τον ντόρο που επικρατεί αυτές τις μέρες με το "ban" από την Google, λέτε να συνεχίσω την αγορά ή να κοιτάξω για κάτι άλλο???
  6. Δεν πιστεύω πως θα γίνει κάτι φίλε μου, δεν γίνεται να γίνει αυτό σε μια τόσο μεγάλη εταιρία με τόσο μεγάλο αγοραστικό κοινό!! Φυσικά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά!!
  7. Ποιο από τα 2 θα μου προτείνατε και γιατί????
  8. Φίλε μου εγώ που έχω Vodafone και wind έχω μια χαρά 4g σήμα σε όλο τον Πειραιά!!!! Καλησπέρα και στα υπόλοιπα παιδιά!!! Ηθελα και εγώ να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρά και αν ναι με ποιον τρόπο???
  9. Και με την Vodafone που έχω 4g+ δεν έχω δει!! Ενώ στο iPhone είχα κανονικά!!
  10. Δεν υπάρχει η 800αρα στο MI max2!!! Εγώ με wind που έχω μόνο για ίντερνετ έχω μια χαρά 4g σε κεντρικά μέρη πχ Αθήνα που μένω και Καρδίτσα που είμαι τώρα αλλά και σε μη κεντρικά μέρη έχω κανονικά Η+!!
  11. Καλησπέρα παιδια,έχει δοκιμάσει κανεις την 7(beta)??? Βρήκα αυτό εδώ: http://forum.xda-developers.com/p9/development/beta-android-nougat-7-0-emui-5-0-eva-t3497470 Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας μας πει...
  12. Έβαλα αυτή την βλακεία για υγρό για να το δοκιμάσω επειδή μου έσπαγε τα νεύρα το τζαμάκι,αλλά μετά από κάποιες μέρες είδα ότι έχει κάνει 2 πολύ μικρές γρατσουνιές στην οθόνη!!!Ξεχασα να το αναφέρω να μην το βάλει κανένας και την πατήσει όπως εγώ!!!Εγω κατέληξα παλι σε τζαμάκι και ας μην πιάνει όλη την οθόνη!!!
  13. Όπως είχα αναφέρει και σε πιο παλιό ποστ δυστηχως δεν έχει βγει κάτι καλό ακόμα...
  14. Καλησπέρα παιδιά,μήπως και έχει πάρει κανενός το μάτι ποτέ θα βγει η nougat στο p9???
×
×
  • Create New...