Jump to content

panoutsi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    498
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About panoutsi

  • Ημ. Γέννησης 19/12/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

panoutsi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα άλλαξα οθόνη στο εργαλείο και από τότε έχει πέσει η ένταση του ηχείου Άλλαξα ηχειο Έκανα φορματ Έβαλα ξανά έβαλα πλακέτα αλλά τίποτα τι σκατα μπορεί να φταίει πάει κανενός το μυαλό?
  2. Καλησπέρα παιδιά έχω αυτό με snapdragon ποια έκδοση είναι η τελευταία που πρέπει να έχω? Επίσης δεν κάνει συγχρονισμό στο Mi cloud ξέρει κανείς τι παίζει? Ευχαριστώ!!
  3. καλησπερα παιδια!υπαρχει καποιος που μα έχει rootarei το εργαλείο? με ξεκλειδωμα bootloader χανουμε εγγυηση? γινεται να αφήσουμε την ίδια ρομ?
  4. Καλησπέρα παιδιά έβαλα cyanogenmod και θέλω να επιστρέψω στο μαμά λογισμικο .πως γυρναω?
  5. με ems μου το στειλανε..εδω με ταχυδρομειο απλο μου ηρθε.δεν με πηραν καν τηλεφωνο απο το τελωνειο μολις πηγα να παραλαβω ειπανε ειναι και 57 ευρω προσαυξηση.δηλαδη το μονο που μπορω να κανω ειναι να παραλαβω και να πληρωσω?η να το αφησω να παει πισω και να χω χασει 120 ευρω?
  6. Καλησπερα παιδια αγορασα απο banggood ενα κινητο 100ευρω+20 μεταφορικα και περασε τελωνειο μου ζητανε +57 ευρω τι μπορω να κανω?τι επιλογες εχω?
  7. ευχαριστω φιλε μπηκε σε download mode και περασα μεσω odin απλα το odin μου βγαζε συνεχεια σφαλμα και αγχωθηκα αλλα τελικα το περασα..root προσπαθω να κανω και να περασω 5.0.1
  8. καλησπερα παιδια μπρικαρα το κινητακι πως μπορω να το επαναφερω?
  9. Καλησπερα παιδια εχουμε κανενα οδηγο για ροοτ;;
  10. Βγηκε παιδια κανενας ευκολος τροπος για root?εχει κανεις οδηγιες;
  11. καλησπερα εχω συνδρομη στο easybytez αλλα ξερω μονο ενα site-forum να κατεβαζω.υπαρχει περιπτωση να μου πειτε καποια αλλα site?
  12. Καλησπερα παιδια να κανω 1-2 ερωτησουλες.. Υπαρχει κατι να rootαρουμε την τελευταια εκδοση; ποιο service ειναι καλυτερο και πιο γρηγορο για να το στειλω για το home button;κανει αυτο το κολληματακι
  13. Καλημερα παιδια για root στην 5 Εχει βρεθει κατι;
  14. Τι πρεπει να κανω ακριβως για να κανω μια καθαρη εγκατασταση της lolipo?
  15. εννοω θελω να κανω format στην ουσια να σβηστουν τα παντα απο μεσα να κανω hard reset η μεσω odin να ξαναπερασω τ ιδιο λογισμικο?
×
×
  • Create New...