Jump to content

BANTAMXR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About BANTAMXR

  • Ημ. Γέννησης 17/06/1980

BANTAMXR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με ένα Note 3 πού πήρα από Αμερική και βρήκα λύση με το MoreLocale 2 δοκίμασε το.
  2. Καλησπέρα σας! Επειδή δεν έχω τον χρόνο να ψάξω λόγο πολλών σελίδων,ποιο note 4 μου προτείνετε να πάρω το f με τον snap η το c με exynos;;; Ευχαριστώ.
  3. Μιχαλη το κατεβασα αλλα δεν εχει Ελληνικα
  4. Καλησπερα στην παρεα,πηρα πριν 10 μερες απο Αμερικη το Samsung Note 3 SM-N900A το οποιο δεν εχει Ελληνικο μενου,το εδωσα σε εναν φιλο μου (ψαγμενο) και δεν μπορεσε να κανει τιποτα.Πηρα σημερα το πρωι στην εξυπηρετηση πελατων στην samsung και μου ειπαν επειδη ειναι Αμερικανικο δεν γινετε τιποτα.Εχετε καποια λυση να μου προτεινετε;; Ευχαριστω.
  5. Μια ερωτηση παιδια,Δεν μπαινει η ημερομηνια πανω στην φωτογραφια οπως το κ800? Γιατι το εψαξα και δεν βρηκα κατι τετοιο..
  6. το ιδιο προβλημα και εγω.Μου ειπαν πως καηκε η πλακετα και πως θα ειναι ετοιμο σε 10 μερες,περασε 1 μηνας και ακομα τιποτα.:mad:
  7. Τι θα γινει ρε παιδια με το κεντρικο πληκτρο στα SE,εχω ενα μηνα το κ800 και ηδη δεν δουλευει δεξια και κατω.Απαραδεκτο με τοσο λιγη χρηση.:mad: :mad:
  8. Υπαρχει κανενα προβλημα απο κανεναν μεχρι τωρα με το κεντρικο πληκτρο οπως το κ700? Γιατι μετα απο αρκετη χρηση παυει να λειτουργει σωστα.
  9. Μια απορια παιδια,το κινητο τραβαει βιντεο 1,5 λεπτο στην μεγιστη διαρκεια.Δεν υπαρχει τροπος να τραβαει περισσοτερο??:confused:
  10. Οχι δεν ανοιγε,το πηγα πισω στον Κωτσοβολο και μου δωσανε αλλο,ευτηχως αυτο δουλευει αψογα!!:)
  11. :( :( Γεια σας παιδια! Μια ερωτηση,πηρα σημερα το απογευμα το 6270 και δεν ανοιγει με τιποτα,εχει συμβει σε κανεναν,ξερετε τι μπορει να εχει?
  12. Μια ερωτηση παιδια,εχω το κ750 με vodafone live.Γινετε να βγει με καποια αναβαθμιση σε κανονικο? Ευχαριστω εκ τον προτερων.
  13. Το εκανα αυτο που μου ειπες αλλα παλι τα ιδια.Δεν ειναι απο την vodafone το προβλημα γιατι εβαλα την sim σε αλλο κινητο και τα περνω κανονικα τα sms.Μαλλον θα το παω για αναβαθμιση εχω την r3f.
  14. Οταν περνω sms μου γραφει ΕΛΗΦΘΗ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΟΙΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ και το κανει σε ολα τα μηνυματα που μου στελνουν.Μηπως ξερει κανεις τι φταιει΄??? :mad:
×
×
  • Create New...