Jump to content

bigalis

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    157
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

bigalis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Παιδια για να το ξεκαθαρισουμε...Το mobile review περισυ ελεγε τα ιδια και για το Τ610 οτι θα χει μονο 600kb και ειδατε ποσο εξω επεσε...Εχουμε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ THΝ ΙΔΙΑ ΤΗ SE και αναφερει οτι θα ειναι 32mb ΠΛΗΡΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ...γιατι να ακουμε τριτους....και μονο λογο ανταγωνισμου ουτε κιλομπαιτ δεν θα χαθει...αντε να χει 30mb οπως λεει ο oxin rain!
  2. Α,και απο αρχες Ιούνη το κ700 θα ναι εδω...!!!!Ισως και νωριτερα..θα δουμε!!!!!
  3. TO KINHTO MIΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ... ;) :cool: :) http://www.mobileburn.com/media/sonyericsson/z1010/z1010_open-cebit04a-128-0112.jpg
  4. Δειτε εδω live φωτογραφιες απο CEBIT!! http://www.mobileburn.com/gallery.jsp?Id=698&source=SIDEBAR
  5. Η τιμη του θα κυμανθει στα 700ευρω και απο κει και περα στο ελεος των τιμολογιακων κινησεων των εταιρειων.....
  6. Το Τ300 ΔΕΝ ΕΧΕΙ BLUETOOTH....Mηπως αλλο μοντελο δοκιμαζες ή αλλους σκοπους ειχε η ερώτηση σου...........
  7. Αν και θα επρεπε να σκεφτω αν θα σου απαντησω...σκεφτομενος καλοπροαιρετα για την ερωτηση σου και πιστευοντας πως και εσυ το ιδιο σκεφτηκες σου απαντω...Η πλατφορμα του Κ700 U100 ειναι κατασκευασμενη αποκλειστικα απο την ERICSSON(και μαλιστα με μεγαλη επιτυχια αφου αγοραστηκε και απο τη SHARP)οποτε εκτος και αν η εταιρεια αποφασησει διαφορετικα θα υποστηριζει το MP3 αυτο..ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ πως τιθεται θεμα μουσικης ψυχαγωγιας για το μεσω χρηστη καθως το ραδιοφωνο σε συνδιασμο με τα 32mb καλυπτουν το θεμα της μουσικης ψυχαγωγιας... Τωρα μια παρακληση...Εχω επανελημμενα παρακαλεσει ολους μας που θελουμε σοβαρα να ασχοληθουμε με το εν λογω κινητο ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΑΤΟΜΑ τα οποια μονο κακο κανουν και σε μας και σε οσους θελουν να ενημερωθουν... ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SONYERICSSON K700! Nα πληροφορησω λοιπον πως το Εθνος της Κυριακης που περασε ειχε μια εκτενει αναφορα για το νεο κινητο της sonyericsson K700 kai ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ...!Επισης εγραφε πως σε 2μηνες ειναι στα καταστηματα..ειδωμεν..
  8. Oχι απλα ειναι φωτογραφιες απο το κινητο που ηδη κυκλοφορει σε αλλες χωρες και συντομα επισημα και εδω(οχι trial δηλαδη)!
  9. και αυτη με το π900 στο πλαι
  10. Nα και μερικες φωτογραφιες απο το κινητο οπως αυτο αρχισε ηδη να κυκλοφορει(ΟΧΙ ΤRIAL!) :) :)
  11. Tα γραφικα απο τις βιβλιοθηκες της JAVA 3D ειναι κορυφαια...ακομα ενα σημειο υπεροχης του Κ700 http://www.mobile-review.com/forum2/images/smilies/beer.gif http://www.mobile-review.com/forum2/attachment.php?postid=61743
  12. ΠΑΝΤΩΣ για να επικεντρωθουμε στο Κ700... :!: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ :!: Για να επιβεβαιωσω αυτο που ελεγα οτι η μνημη στο Κ700 θα ειναι 32ΜΒ καθαρα και οχι 12 οπως ελεγε ο ELDAR στο review πρεπει να πω πως το μοντελο που δοκιμασε δεν ηταν ολοκληρωμενο για ενα ακομα στοιχειο: δεν ειχε στο πακετο και usb καλωδιο κατι το οποιο αναφερθηκε απο την ετιρεια επισημα οτι θα εχει και μαλιστα η εισαγωγη απο τον υπολογιστη θα ειναι drag and drope οπως του Ρχχχ ;) :)
  13. Και ομως pan32 υπαρχουν ατομα που τους βγαζεις ακομα και φωτογραφιες απο καταξιαωμενα site(mobile-review) και τα αμφισβητουν... Προσωπικα θα σου πω το εξης...Το Κ700 για τις διαστασεις και αναλυση της οθονης ειναι μακραν καλυτερο των αντιστοιχων νοκια...ωστοσο ειναι φυσικα παραδεκτο οτι το GD30 οπως ειπες εχει οντως καλυτερη του κ700. Παντως για οσους πιστευουν ακομα οτι εχει γινει μονταζ μπορουν να κανει μια επισκεψη στο MOBILE-REVIEW και να δουν... :whistle: Κανεις δεν ειπε οτι δεν υστερει σε θεματα mp3 αλλα... Η τιμη του σε συνδιασμο με τις διολου ευκαταφρονητες δυνατοτητες του το καθυστουν ΣΥΝΟΛΙΚΑ καλυτερη επιλογη απο το συνολο των υποψηφιων αγοραστων ;)
×
×
  • Create New...