Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τη 8724 (3351060) της Vodafone σου την δείχνει πάνω στο βουνό; ή στη Γιωργιούπολη;

Την 8720 (3351056) της Vodafone σου την δείχνει στη Γιωργιούπολη ή στο βουνό;

Την 13961551 της Wind (2383 CellID) που σου την έβγαζε χτες;

Νομίζω όλες είναι μαζί (ίσως Γιωργιούπολη) κι ας βγάζει και στο βουνό...

Τί λες; Τί σου λέει το app για τις φυσικές τους θέσεις;

TakeOverNet τί λες;

Την κεραία της Wind που σήμερα δεν δουλεύει μου έγραφε το Network signal info οτι δεν υπάρχει στην database αλλά στο speedtest μου εδειχνε Λικοτιναρά δίπλα στον οικισμό. Της Vodafone αντίστοιχα στο speedtest μου την δείχνει στον Βατουδιάρη ενω το Network signal info μου την δείχνει στην Μόσχα!!!

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φυσικα και ειναι δωρεαν

http://i67.tinypic.com/5f15y0.jpg

Και οταν παρεις εσυ θα σου ζητησουν ταυτοτητα θα δουν οτι εισαι απο αλλη περιοχη. και θα πουν πολυ απλα μας... κανει πλακα αυτος!!! Οταν δινουμε απαντηση καλο ειναι να σκεφτομαστε και λιγο !!! Δεν ειναι κακο

Το 8005000200 ειναι 24ωρο 7/εβδομαδα

Δεν υπαρχει περιπτωση να πηρες τηλ και να μην ζητησαν ταυτοτητα

Και αφου πηρες ποιος ειναι ο κωδικος αιτηματος...?

Φυσικα και δεν εχω κατι μαζι σου αλλα ασε να αμφιβάλλω οτι πηρες τηλ χωρις τα παραπανω, το τμημα το συγκεκριμένο το ξερω πολυ καλα απο δικο μου ατομο και ξερω τι κανονες εχουν ...αυτα!!!

Κι εγώ που έχω πάρει δύο φορές για βλάβη σε δύο διαφορετικές κεραίες λόγω κακοκαιρίας τους έλεγα σε ποια περιοχή είναι το πρόβλημα και δεν μου είχαν ζητήσει ονοματεπώνυμο καμιά φορά! Την πρώτη φορά μόνο με είχαν ρωτήσει αν είναι καρτοκινητό ή σύνδεση ο αριθμός που τους καλούσα και τίποτα άλλο.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Συγνώμη, αλλά δεν το'πιασα. Μου το εξηγείς, γιατί είναι η 1η φορά που παίρνω εκεί. Τί εννοείς " Οταν δινουμε απαντηση καλο ειναι να σκεφτομαστε και λιγο !!! Δεν ειναι κακο" Μου το εξηγείς;

Δε μου ζήτησε καμιά ταυτότητα.

Είπα το πρόβλημα και μου απάντησε.

Αν δήλωνα περιοχή που για πρώτη φορά τους λένε για βλάβη, τότε ΝΑΙ>

Δεν υπαρχει ουτε μια στο 100000000 να μην ζητουν ταυτοτητα , δευτερο θα πρεπει να σου δωσουν κωδικο ετοιματος και 3 εγω χωρις να εχω κατι μαζι σου!!! δεν πιστευω οτι πηρες,γιατι παντα μα παντα ζητανε ταυτοτητα και παντα στελνουν στο τηλ με sms κωδικο με το αιτημα τον εχεις...? Εαν οχι τοτε καλα κανω και δεν σε πιστευω

Και αυτο που ειπα οτι να σκεφτομαστε και λιγο ειναι οτι εμενα μου δειχνει οπως το λες ψευτηκο χωρις τα παραπανω δεν κανουν τιποτα τιποτα τιποτα

Εχω δικο μου ατομο εκει και ξερω πως δουλευουν

Τοσο απλα

Ειμαστε off topic το θεμα σταματαει εδω!!!

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την κεραία της Wind που σήμερα δεν δουλεύει μου έγραφε το Network signal info οτι δεν υπάρχει στην database αλλά στο speedtest μου εδειχνε Λικοτιναρά δίπλα στον οικισμό. Της Vodafone αντίστοιχα στο speedtest μου την δείχνει στον Βατουδιάρη ενω το Network signal info μου την δείχνει στην Μόσχα!!!

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι εγώ που έχω πάρει δύο φορές για βλάβη σε δύο διαφορετικές κεραίες λόγω κακοκαιρίας τους έλεγα σε ποια περιοχή είναι το πρόβλημα και δεν μου είχαν ζητήσει ονοματεπώνυμο καμιά φορά! Την πρώτη φορά μόνο με είχαν ρωτήσει αν είναι καρτοκινητό ή σύνδεση ο αριθμός που τους καλούσα και τίποτα άλλο.

Αν δεν ζητησουν ταυτοτητα και δεν δωσουν κωδικο αιτηματος πολυ απλα σε συνδεσαν ...παρε και εσυ αυτη την φορα και πες τι ζητησαν παρε τωρα εαν μπορεις

Ο κωδικος ετοιματος παει να πει καταγραφη στο συστημα για το αρμοδιο τμημα αν δεν το δωσουν ... σημαίνει οτι δεν εδωσαν καμια σημασια...

http://i63.tinypic.com/302ysmu.jpg

Οριστε απο αιτημα για προβλημα δυκτιου και ταυτοτητα αριθμο ζητησαν και κωδικο εστειλαν

:offtopic:

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Και τις δύο φορές που είχα καλέσει μου είχε έρθει κωδικός και εντός 2-3 ημερών το πολύ είχε διορθωθεί και το πρόβλημα. Υποθέτω ότι τσεκαρανε τον αριθμό μου Wind που τους είχα καλέσει και βρήκαν τα στοιχεία μου. Αύριο το πρωί αν δεν έχει διορθωθεί η κατάσταση θα τους πάρω από το σταθερό.

Και τις δύο φορές που είχα καλέσει μου είχε έρθει κωδικός και εντός 2-3 ημερών το πολύ είχε διορθωθεί και το πρόβλημα. Υποθέτω ότι τσεκαρανε τον αριθμό μου Wind που τους είχα καλέσει και βρήκαν τα στοιχεία μου. Αύριο το πρωί αν δεν έχει διορθωθεί η κατάσταση θα τους πάρω από το σταθερό.

Εγω θα τους επαιρνα τωρα, μην περιμενεις μεχρι αυριο ειναι 24ωρο το τμημα αυτο για αυτους τους λογους

Δεν τους ξυπνας μην φοβασαι:lol::lol::lol:

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Εμένα με το που πήγα στο κατάστημα της Νέας Ιωνίας (πριν 5 μέρες) με αγένεια

μου είπαν ότι δεν έχουν 4G κάρτα και μετά πήγαν στον επόμενο πελάτη. (Σαν να τους ήμουνα βάρος ένα πράγμα).

και εμενα ετσι ακριβως και με μια ειρωνια μου λεει δεν υπαρχει 4G ακομα....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήγαινε στο κατάστημα Wind που ειναι στην Ν.Ιωνία, Ευαγγελίστρια.

Μετά απο ταλαιπωρία που είχα στα καταστήματα του Βόλου... και ειδικά σ'αυτό στην Δημητριάδος (κάνουν κακο στην Wind), πήγα Ν.Ιωνία κ χωρίς πολλά μου έδωσε την νεα sim 4G τσάμπα κ έφυγα.

εμενα παντως με ειρωνια μου ειπαν δεν υπαρχει 4g στο Βολο και οτι δεν τους εχει στειλει απο τα κεντρικα η wind καρτες σιμ....

εμενα παντως με ειρωνια μου ειπαν δεν υπαρχει 4g στο Βολο και οτι δεν τους εχει στειλει απο τα κεντρικα η wind καρτες σιμ....

Στο κατάστημα της Ν.Ιωνίας απέναντι απο την Ευαγγελίστρια;

[ f i l i p p o s ]

Δεν υπαρχει ουτε μια στο 100000000 να μην ζητουν ταυτοτητα , δευτερο θα πρεπει να σου δωσουν κωδικο ετοιματος και 3 εγω χωρις να εχω κατι μαζι σου!!! δεν πιστευω οτι πηρες,γιατι παντα μα παντα ζητανε ταυτοτητα και παντα στελνουν στο τηλ με sms κωδικο με το αιτημα τον εχεις...? Εαν οχι τοτε καλα κανω και δεν σε πιστευω

Και αυτο που ειπα οτι να σκεφτομαστε και λιγο ειναι οτι εμενα μου δειχνει οπως το λες ψευτηκο χωρις τα παραπανω δεν κανουν τιποτα τιποτα τιποτα

Εχω δικο μου ατομο εκει και ξερω πως δουλευουν

Τοσο απλα

Ειμαστε off topic το θεμα σταματαει εδω!!!

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν δεν ζητησουν ταυτοτητα και δεν δωσουν κωδικο αιτηματος πολυ απλα σε συνδεσαν ...παρε και εσυ αυτη την φορα και πες τι ζητησαν παρε τωρα εαν μπορεις

Ο κωδικος ετοιματος παει να πει καταγραφη στο συστημα για το αρμοδιο τμημα αν δεν το δωσουν ... σημαίνει οτι δεν εδωσαν καμια σημασια...

http://i63.tinypic.com/302ysmu.jpg

Οριστε απο αιτημα για προβλημα δυκτιου και ταυτοτητα αριθμο ζητησαν και κωδικο εστειλαν

:offtopic:

OK,

Ό,τι πεις: Άσε να ξέρω εγώ τι έκανα και όσοι πίστεψαν τα 4 σημεία που ανέφερα ότι μου απάντησε η κυρία εκεί που πήρα.

Όταν είναι γνωστό το πρόβλημα (στο Νομό Χανίων, εν προκειμένω) γιατί να μη σου πουν, γιατί να ζητήσουν ταυτότητα και ποιό αίτημα να καταγράψουν. Απλά μου είπε. Ότι μπορεί να μη μου τα είπε όλα (πχ αν γίνεται για λόγους αναβάθμισης 3G, 4G) μπορεί είτε να μη λένε ακόμα είτε όντως να μην ήξερε γιατί (νύχτωσε γαρ) σχόλασαν οι υπάλληλοι {εκτός αν δεν ήθελε να μου τους δώσει πχ γιατί είδε ότι δεν τηλεφωνώ από Χανιά [πως θα μπορούσα άλλωστε αφού δεν έχει σήμα κανένα Wind κινητό σε αυτή την περιοχή αυτή τη στιγμή: Σε αυτό ΟΚ!]}.

Ότι μπορεί να με γείωσε η κυρία, το δέχομαι. Δεν ξέρω: Είπε πάρτε αύριο μετά τις 9 που θα είναι εδώ οι τεχνικοί:

Εσύ το ήξερες ότι οι τεχνικοί της Wind λείπουν στις 23:00 και ξαναπάνε 09:00

Εγώ δεν το'ξερα.

Μπορεί και να μην ισχύει και να ήταν εκεί, δεν ξέρω: Πρώτη φορά παίρνω τηλέφωνο στο 800....το τεχνικό τμήμα της Wind!

Τί λόγο να έχω να πω ψέμματα; Με τον Dimos_Vav είμαστε συντοπίτες Κρητικοί: Έχω λόγο να πω ψέμματα;

Απλά αυτό δεν κατάλαβα:

Οταν δινουμε απαντηση καλο ειναι να σκεφτομαστε και λιγο !!! Δεν ειναι κακο

Πρώτη φορά μου το λένε, ειδικά εμένα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συντοπίτη,

νομίζω ότι αυτό μπορείς να μου το πεις:

Τη 8724 (3351060) της Vodafone σου την δείχνει πάνω στο βουνό; ή στη Γιωργιούπολη;

Την 8720 (3351056) της Vodafone σου την δείχνει στη Γιωργιούπολη ή στο βουνό;

Νομίζω όλες είναι μαζί (ίσως Γιωργιούπολη) κι ας βγάζει και στο βουνό...

Τί λες; Τί σου λέει το app για τις φυσικές τους θέσεις;

TakeOverNet τί λες;

Δε μου απάντησες!

Εμένα την 8724 στο βουνό και την 8720 στη Γιωργιούπολη (της Vodafone, πάντα έτσι, που μπορείς να το ελέγξεις και τώρα αφού έχεις σήμα Vodafone αυτή τη στιγμή).

Γιατί, εσένα, μου είπες ότι:

Εσύ βλέπεις την 8724 της Γεωργιουπολης.

Σε αυτό παραξενεύτηκα.

ΟΚ

Να δίνει αλλανταλλων, αλλά στο ένα κινητό να βγάζει αντιστραμμένη τη θέση των κεραιών από το άλλο;

Για αυτό ζήτησα Βοήθεια από τον TakeOverNet

TakeOverNet τί λες;
Edited by jimmiss

Στο κατάστημα της Ν.Ιωνίας απέναντι απο την Ευαγγελίστρια;

Ναι εκει απλα εχει μεταφερθει πλεον ,πηγε απεναντι απο το γερμανο ,επι της λεωφορου ειρηνης,τα ιδια ατομα το διαχειριζονται

Καλά πιωμενοι είναι οι υπάλληλοι? Τους έδειξες τον χάρτη κάλυψης; Τι πιο επίσημο; Πραγματικά είναι εξοργιστικοι. Και εσείς βρε παιδιά πως επιτρεπετε να σας μιλάει ειρωνικά ένας υπάλληλος; Εγώ θα της έλεγα κόψε το υφακι και παράγγειλε κάρτες άμεσα μη σας κάνω ρόμπα. Άκου εκεί ειρωνικά... Γράψτε το στη σελίδα Facebook να φάνε ένα κράξιμο απο τα κεντρικά που θα είναι όλο δικό τους...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

872.Χ

Είναι μια κεραία. Η 872.

Δλδ:

Και η 8720 και η 8724 είναι τοποθετημένες (σε φυσικό μέρος) στο ίδιο σημείο,

παρότι στο app μας τις δείχνει αλλού;

Γιατί κολλάτε στο app;

ο,τι θέλει δείχνει συνήθως

Μα και να αντιστρέφει τελείως τη θέση 2 κεραιών σε διαφορετικούς χρήστες;

Είναι θέμα λήψης.

Ανάλογα που είναι, την "πιάνω" (την κάθεμια τους {8720 ή 8724}) ή όχι!

Τέλος πάντων, αυτές οι εφαρμογές είναι επιπέδου Jumbo :p

Απλά για λίγο παιχνίδι μερικές φορές. Τίποτα παραπάνω. Ούτε στοιχεία για την ποιότητα του δικτύου δείχνουν, ούτε καν τη σωστή θέση των σταθμών πολλές φορές

Τέλος πάντων, αυτές οι εφαρμογές είναι επιπέδου Jumbo :p

Απλά για λίγο παιχνίδι μερικές φορές. Τίποτα παραπάνω. Ούτε στοιχεία για την ποιότητα του δικτύου δείχνουν, ούτε καν τη σωστή θέση των σταθμών πολλές φορές

Όλες; Δεν υπάρχει ούτε μια app αξιόπιστη;

netmonitor

opensignal

>>>???

Ούτε μια;

Πάντως για Win phone δεν υπάρχει ούτε μια!!! Μάλλον έχεις δίκιο. Τυχαίο;

Όλες; Δεν υπάρχει ούτε μια app αξιόπιστη;

netmonitor

opensignal

>>>???

Ούτε μια;

Πάντως για Win phone δεν υπάρχει ούτε μια!!! Μάλλον έχεις δίκιο. Τυχαίο;

Όλες μάπα είναι και ειδικά αυτές που δείχνουν τη θέση της κάθε κεραίας... Κάθε λίγες μέρες τις αλλάζουν θέση, ειδικά στο OpenSignal... :p Οπότε τσάμπα γεμίζετε το θέμα με OFFTOPIC, για το Gprs...

Για να καλύψω όλους όσους με ρωτάνε σχετικά με τα προηγούμενα μηνύματα :

1) Τις εφαρμογές τύπου Open signal, Network signal μην τις παίρνετε και πολύ στα σοβαρά. Αν και σου δίνουν μια σχετική ιδέα για την περιοχή σου δεν είναι και πολύ αξιόπιστες. Αν εντέλει συνεχίζετε να τις χρησιμοποιείτε μν τις έχετε και για ευαγγέλιο.

2) Στο 800 500 0200 κάλεσα σήμερα το πρωί και τους είπα για πρόβλημα στην καινούρια κεραία που έβαλαν προχτές στην περιοχή μου. Μου επιβεβαίωσε ότι γίνονται αναβαθμίσεις στην Κρήτη αλλά δεν γνωρίζει σε ποιες περιοχές. Μου είπε ότι καταγράφηκε η αναφορά βλάβης για την συγκεκριμένη κεραία στην περιοχή μου και θα επιληφθεί το τεχνικό τμήμα. Δεν μου έχει έρθει ακόμα μήνυμα με τον κωδικό αιτήματος όπως λέει φίλος παραπάνω οπότε μπορώ να υποθέσω ότι με γειωσε, αν και θα περιμένω κανα - δυο μέρες μήπως και την φτιάξουν τελικά.

3)Αν μες τις επόμενες μέρες δεν δουλεύει σωστά η κεραία που έβαλαν ή συνεχίζουν τα προβλήματα με το σήμα της Wind, εγώ τους αποχαιρετάω και μένω με το δεύτερο αριθμό μου στην Vodafone. Άλλωστε δύο χρόνια τώρα τους στέλνω e-mail και παίρνω τηλέφωνο να βάλουν κεραία να πιάνουμε σήμα. Δεν θα τους παρακαλάω κιόλας.

Κι επειδή μάλλον έχω βγει και off topic σταματώ εδώ...

Για να καλύψω όλους όσους με ρωτάνε σχετικά με τα προηγούμενα μηνύματα :

1) Τις εφαρμογές τύπου Open signal, Network signal μην τις παίρνετε και πολύ στα σοβαρά. Αν και σου δίνουν μια σχετική ιδέα για την περιοχή σου δεν είναι και πολύ αξιόπιστες. Αν εντέλει συνεχίζετε να τις χρησιμοποιείτε μν τις έχετε και για ευαγγέλιο.

2) Στο 800 500 0200 κάλεσα σήμερα το πρωί και τους είπα για πρόβλημα στην καινούρια κεραία που έβαλαν προχτές στην περιοχή μου. Μου επιβεβαίωσε ότι γίνονται αναβαθμίσεις στην Κρήτη αλλά δεν γνωρίζει σε ποιες περιοχές. Μου είπε ότι καταγράφηκε η αναφορά βλάβης για την συγκεκριμένη κεραία στην περιοχή μου και θα επιληφθεί το τεχνικό τμήμα. Δεν μου έχει έρθει ακόμα μήνυμα με τον κωδικό αιτήματος όπως λέει φίλος παραπάνω οπότε μπορώ να υποθέσω ότι με γειωσε, αν και θα περιμένω κανα - δυο μέρες μήπως και την φτιάξουν τελικά.

3)Αν μες τις επόμενες μέρες δεν δουλεύει σωστά η κεραία που έβαλαν ή συνεχίζουν τα προβλήματα με το σήμα της Wind, εγώ τους αποχαιρετάω και μένω με το δεύτερο αριθμό μου στην Vodafone. Άλλωστε δύο χρόνια τώρα τους στέλνω e-mail και παίρνω τηλέφωνο να βάλουν κεραία να πιάνουμε σήμα. Δεν θα τους παρακαλάω κιόλας.

Κι επειδή μάλλον έχω βγει και off topic σταματώ εδώ...

1) Απλά οι εφαρμογές αυτές , νομίζω, το μόνο αξιόπιστο που έχουν είναι ότι υπάρχουν τα αριθμημένα CellID και τι είδους "σήμα" (G, E, H, H+, LTE) δίνουν στο συγκεκριμένο κινητό εκείνη τη στιγμή. Επίσης, από το dBm μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Και εννοείται ότι τα CellID υπάρχουν κάπου εκεί κοντά στην περιοχή σου. Για ακριβή φυσική θέση αποτυγχάνουν.

Πχ εγώ της χρησιμοποιώ για να τοποθετήσω το κινητό σε τέτοια θέση (έξω "στη βροχή") και τέτοιο προσανατολισμό ώστε να μειώσω τα dBm της G κεραίας που έχει παντού και να "πιάσω" την E κεραία (και μετά να της αυξήσω τα dBm χωρίς να τη χάσω για να την "πιάνω" καλύτερα: Μόνο πολύ συγκεκριμένες θέσεις και προσανατολισμοί για κάθε κινητό υπάρχουν στο σπίτι μου στον Αποκόρωνα).

2)Τη βλάβη τη δήλωσα και εγώ το πρωΐ που τους πήρα και πήρα sms με κωδικό αιτήματος. Θα ενημερώσω όταν έχω απάντηση.

3) Το γεγονός ότι εμένα μου είπε ο κύριος που μίλησα το μεσημέρι σήμερα ότι δε γίνεται καμιά αναβάθμιση στο Νομό Χανίων αυτή την περίοδο σε 3G ή 4G και άλλα σου είπαν και άλλα λέει ο TakeOverNet με παραπέμπει σε άλλα: "Ανοργανωσιά".

Αυτά.

Edited by jimmiss

Παιδια βρισκομαι Χανια και μεχρι εχθες επιανα 4G κανονικα στην περιοχη της κισσαμου και λιγο κεντρο αλλα γενικα το σημα δεν ηταν πολυ καλο και το H+ ηταν γενικα υποβαθμισμενο. Σημερα δεν πιανω 4G οποτε προφανως θα κανουν δοκιμες και αναβαθμιση στην περιοχη. Παντως το σημα ειχε πολλα προβληματα γενικα εχανα κλησεις και μου ερχοταν μηνυνατα μετα οτι με καλουσαν. Αυτα απο τα Χανια.

Καλά εσείς στον Βόλο με τις αποξήλωσεις σταθμών που κάνετε τους τελευταίους μήνες και με το κυνήγι που κάνετε στις κεραίες του θανάτου σε λίγο δεν θα έχετε ούτε 2g!

Παρεπιπτόντως 4g:

Wind 800

Cosmote 800-1800

Vodafone 800-2600

Καλά εσείς στον Βόλο με τις αποξήλωσεις σταθμών που κάνετε τους τελευταίους μήνες και με το κυνήγι που κάνετε στις κεραίες του θανάτου σε λίγο δεν θα έχετε ούτε 2g!

Παρεπιπτόντως 4g:

Wind 800

Cosmote 800-1800

Vodafone 800-2600

Cosmote: 800-1800-2600

Vodafone: 800-1800-2600

Wind: 800-2600