georgebad Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Είπαμε κάνουμε έρευνα πρίν καταλήξουμε σε κάποιο από τα δίκτυα επιλογής και φυσικά στα μέρη που κινούμαστε συχνά, καθημερινά. Την ευκολία και την τσέπη μας κοιτάμε. Δεν θα με χάλαγε η "πρώτη" δηλαδή η πράσινη όμως τα μπόνους που μου παρέχει η wind σε συνδυασμό με το οικονομικό κομμάτι με κρατούν σε αυτούς. Για μένα αποτελεί και υπόδειγμα εξυπηρέτησης το chat της. Όποτε το έχω χρειαστεί έχω άμεση εξυπηρέτηση. Γενικά υπάρχει συνεννόηση από την πρώτη μέρα στην σταθερή ενώ στην κινητή ερχόμενος από Vodafone περίμενα υποδεέστερο δίκτυο πράγμα που δεν ισχύει από την πρώτη μέρα. Σήμερα έξω από κατάστημα Vodafone ουρές από δυσαρεστημένους πελάτες ιδιαίτερα για το κομμάτι τού ίντερνετ ενώ στην wind ένα άτομο στο ταμείο. Είναι αυτό που ανέφερα παραπάνω, χρειάζεται ψάξιμο πριν την απόφαση του παρόχου που θα πας. Εγώ είμαι φουλ ευχαριστημένος και με το παραπάνω... Οταν ηταν να βαλω σταθερη απο αυτους το σηκοναν αμεσα , οταν ομως ο κολλητπς μου τους παιρνει για να σιαξουν την γραμμη του γιατι το υπαρχει ασταθια (ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ,που εχω να εχω drop στο imternet 1 χρονο με αλλο παροχο) περιμενε 30 λεπτα και στο τελος εκανε hang out...Γενικα η εξυπηρετηση ειναι οπως σου τυχει..Καλα νταξει για vodafone η εξυπηρετηση ειμαι αισχος , τρεμο να τους χρειαστω... Οσο για το δικτυο εγω φετος αλλου εντυπωσιαστικα αλλου απογοητευτικα.. Σε γενικες γραμμες ομως δεν εχει χωριτικοτητα στις περισσοτερες περιοχες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Περιοχή Κοψαχειλα Παλαιό Φάληρο, η wind δεν εχει κάλυψη 4G... Σε εξωτερικό χώρο πάντα και πολύ αραιό 3G. Πρέπει να έχει πέσει ξήλωμα, δεν εξηγείται αλλιώς. Απογοήτευση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Πολυ ωραια Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Λίγο έξω από τη Βέροια με full σήμα lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Λίγο έξω από τη Βέροια με full σήμα lol lol? Γιατί ; τι το περίεργο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Τίποτα περίεργο. Απόλυτα αναμενόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Για Β20 το λες οκ. ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Ηλιούπολη, περιοχή Αγία Μαρίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Ενδιαφέρον https://techmaniacs.gr/pos-i-huawei-gantzothike-stoys-ellinikoys-parochoys-kai-elampse-en-meso-capital-controls/ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 (edited) Ενδιαφέρον https://techmaniacs.gr/pos-i-huawei-gantzothike-stoys-ellinikoys-parochoys-kai-elampse-en-meso-capital-controls/ "Δεν μπορούμε να προβούμε σε συγκρίσεις με άλλους προμηθευτές, αλλά από όσα γνωρίζουμε, οι επιδόσεις του εξοπλισμού της Huawei είναι στα ίδια επίπεδα με αυτούς", ανέφερε ο Νίκος Πανόπουλος, chief network and supply chain manager της Wind Hellas. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ό,τι καλύτερο διάβασα σήμερα. Γέλασα. Ρε παιδιά, επιλογές είναι αυτές, αλλά μην το παρατραβάτε στις δηλώσεις. :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Eπιπλέον οι αυτοί στο τεκβλάκιακς είναι κινεζοχτυπημένοι. Edited January 28, 2021 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Το θέμα τους δεν είναι ο εξοπλισμός αλλά το πλάνο ανάπτυξης του δικτύου τους -ή το budget αυτού, καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 " Eπιπλέον οι αυτοί στο τεκβλάκιακς είναι κινεζοχτυπημένοι. Σίγουρα έχει "κουράσει" η αβάντα ειδικά με τις Huawei συσκευές... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Το θέμα τους δεν είναι ο εξοπλισμός αλλά το πλάνο ανάπτυξης του δικτύου τους -ή το budget αυτού, καλύτερα. Δε νομίζω να ρίχνει λίγα χρήματα η Wind στο δίκτυό της. Άλλα μαθαίνω εγώ... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Δε νομίζω να ρίχνει λίγα χρήματα η Wind στο δίκτυό της. Άλλα μαθαίνω εγώ... Τότε γιατί πάει το δίκτυο σαν χελώνα με αρθριτικά; Τους πιάσανε Κώτσους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Τότε γιατί πάει το δίκτυο σαν χελώνα με αρθριτικά; Τους πιάσανε Κώτσους; Μη ξεχνάς ότι η Wind υπήρχε πολύ δυνατή μέχρι το 2008 και μετά πήρε break μέχρι το 2014. Δε ξέρω ποιος και τι έφταιγε αλλά ουσιαστικά χτίσαν νέο δίκτυο από το 2014 και μετά... Και είναι αρκετά αξιοπρεπές πιστεύω, ενώ σε θέματα κάλυψης είναι πολύ καλά, λόγω θέσεων σταθμών. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Στο Μαρούσι. Η κεραία βρίσκεται δίπλα από τα παλιά κεντρικά της WIND (λεωφόρος Κηφισίας 66). Συνήθως έχει αρκετή κίνηση και παλιά έβλεπα λιγότερο, έως και μονοψήφια (<10). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 (edited) Δε νομίζω να ρίχνει λίγα χρήματα η Wind στο δίκτυό της. Άλλα μαθαίνω εγώ... Οι επενδύσεις της ανά έτος είναι το 1/6 του ΟΤΕ. Με 6 φορές λιγότερο budget, δεν αγοράζεις ούτε Nokia/Ericsson ούτε βάζεις ASR μέχρι και στη κολοπετινίτσα. Δεδομένου του budget μπορεί να πεί κανείς πως καλά τα πάει, αλλά δεν χαρακτηρίζεται ως ''πολλά χρήματα'' στο δίκτυο. Μη ξεχνάς ότι η Wind υπήρχε πολύ δυνατή μέχρι το 2008 και μετά πήρε break μέχρι το 2014. Δε ξέρω ποιος και τι έφταιγε αλλά ουσιαστικά χτίσαν νέο δίκτυο από το 2014 και μετά... Και είναι αρκετά αξιοπρεπές πιστεύω, ενώ σε θέματα κάλυψης είναι πολύ καλά, λόγω θέσεων σταθμών. Πτώχευσε το 2009; Είχε 2,9 δις χρέη που δεν μπορούσε να πληρώσει και κανένα θεσμικό επενδυτή από πίσω; Έχτισε ένα δίκτυο Μιχάλη για τον κόσμο που έχει και σε πολλά σημεία είναι οριακό. Στην επαρχία είναι ένα αραιό δίκτυο με τη B20 ως μπάντα κάλυψης και όλο το EIRP εκεί, ορθή κίνηση δεδομένου του ότι ξεκίνησε από το 0, αλλά από capacity τραγωδία. Στους αστικούς ιστούς, είναι από απαράδεκτη μέχρι εξαιρετική, τέτοια ανομοιομορφία δεν έχει η Vf. Όταν το 2018 ο Ζαρκαλής έλεγε πως θέλει να είναι ''οι καλύτεροι 3οι'' και τι να συζητήσει για 5G όταν δεν μπορεί να καλύψει τη Μεσογείων, καταλαβαίνω πως έχουν απόλυτη γνώση της κατάστασης -σίγουρα πολύ πιο τίμιο από τη Vf που θεωρεί πως αυτή είναι και άλλη δεν είναι, δεν πάνε να το παίξουν κάτι που δεν είναι. Τα λέει ο CEO και έχεις κόσμο να προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο. Edited January 29, 2021 by andermitzakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Πού βρίσκονται αυτές οι δηλώσεις; Υπάρχει σχετικό λινκ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Infocom 2016&19 εάν τα θυμάμαι σωστά. Για το ότι θέλει να είναι ο καλύτερος 3ος το λέει ο άνθρωπος σε κάθε του παρουσία, δεν είναι δύσκολο να το βρείς. Για τη Μεσογείων δε, το είχα ακούσει με τα αυτιά μου στο συνέδριο της ΕΕΤΤ, ήταν ή το 18 ή το 19. Πάνω κάτω τα ίδια λέει ο άνθρωπος κάθε φορά, είναι εξαιρετικά συνεπής. Μεταξύ άλλων πως δεν μπορούσε να χρηματοδοτηθεί κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Λίγο έξω από τη Βέροια με full σήμα lol Ο παράδεισος της 800αρας είναι ο νόμος Ημαθίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 145 / 47,0 Καλαμαριά, οδός Παπάγου Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Αυτές της ημέρες είχα μια συζήτηση με ένα στέλεχος της ΕΥΠ και μου είπε ότι η Ελλάδα έχει ενταχθεί στο clean network alliance που δε θα επιτρέπει Huawei και ΖΤΕ εξοπλισμό. Η Wind τι θα κάνει που έχει 100% ran Huawei αν βγει απόφαση για ban? Θα παρει χρηματοδότηση από αυτούς που επιβάλλουν τέτοια απόφαση ή το κόστος θα πάει στους παρόχους και τους πελάτες; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Καλημέρα, κάτι πήρε το μάτι μου σε ένα άλλο site έχει αναλυτική περιγραφή τριών σελίδων περίπου... https://techmaniacs.gr/oi-ypoklopes-vodafone-ta-archeia-snowden-kai-pos-diamorfosan-tin-politiki-apenanti-sti-huawei/ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Αυτές της ημέρες είχα μια συζήτηση με ένα στέλεχος της ΕΥΠ και μου είπε ότι η Ελλάδα έχει ενταχθεί στο clean network alliance που δε θα επιτρέπει Huawei και ΖΤΕ εξοπλισμό. Η Wind τι θα κάνει που έχει 100% ran Huawei αν βγει απόφαση για ban? Θα παρει χρηματοδότηση από αυτούς που επιβάλλουν τέτοια απόφαση ή το κόστος θα πάει στους παρόχους και τους πελάτες; Δεν νομίζω πως αγγίζει το RAN η συγκεκριμένη απόφαση. Ο εξοπλισμός στο core, δεδομένου του ότι δεν είναι και εξαιρετικά διευρυμένο δίκτυο δεν έχει κάποιο τραγικό κόστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts