mixtri Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Στο upload τον τρως. Β3 και Β20 είχα δει στη Βέροια όσες φορές πήγα. Δε ξέρω γιατί χάθηκε η παράθεση στο post του Bayern. Πάντως η επίδοση του uplink της Β7 της wind είναι καλη γενικά αλλα σε αυτήν την περίπτωση χάλια. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Δεν έγραψε εδώ ο Bayern. Μήπως μπέρδεψες τα νήματα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Δεν έγραψε εδώ ο Bayern. Μήπως μπέρδεψες τα νήματα; Διόρθωσα το αρχικό post. B3 + B20 θα έπρεπε να έχει παντού τώρα. Τουλάχιστον 20mhz φάσμα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Καλημέρα από Βέροια. Β20 σε εσωτερικό χώρο. https://www.speedtest.net/my-result/a/5965589581 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Όντως σήμερα πάει καλά. Από το ίδιο σημείο που είχα ποσταρει το προηγούμενο ελεεινο τεστ (Πατρίδα Ημαθίας, εξω από Βέροια) , από B20. Πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Αν την εξαγοράσει η 3 όπως ακούγεται πάντως θα πάει πολύ καλά. Σε θέματα τιμών κάλυψης. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Παίζει αυτό το σενάριο; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Παίζει αυτό το σενάριο; Ναι, ξέρω από στέλεχος τις 3 ότι έχουν καταθέσει/θα καταθέσουν προσφορα για την Wind Hellas. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Ναι, ξέρω από στέλεχος τις 3 ότι έχουν καταθέσει/θα καταθέσουν προσφορα για την Wind Hellas. Μακάρι να την αγοράσει η 3. Παίζει με πολύ καλές τιμές στο εξωτερικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Μακάρι να την αγοράσει η 3. Παίζει με πολύ καλές τιμές στο εξωτερικό!Ιταλική δεν ειναι η 3; Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Ιταλική δεν ειναι η 3; Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Νομίζω έχει έδρα το Χονγκ Κονγκ, αλλά έχει επενδύσει σε πολλές χώρες, από Βρετανία μέχρι Ινδονησία και Μακάου. :p ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, ξέρω από στέλεχος τις 3 ότι έχουν καταθέσει/θα καταθέσουν προσφορα για την Wind Hellas. Thanks for the info. Μακάρι να την πάρει η 3 και να δούμε κάτι Unlimited συμβόλαια με 20€, όπως στο UK. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 H 3 είναι καλή περίπτωση πάντως. Μένει να δούμε τι θα γίνει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Αν την πάρει η Three παίζει να δούμε μια διαφορά στην αγορά αλλά ποιος ξέρει αν στα ελληνικά δεδομένα που ο ανταγωνισμός είναι σε άλλη φάση φέρει αντίστοιχα συμβόλαια με την 3 UK.Εκεί έχει το unlimited της Three 27,60 ευρώ με ετήσιο συμβόλαιο και 29,90 με μηνιαίο. Για να προσγειωθούμε στην ελληνική πραγματικότητα η Vodafone UK έχει με 35.51 ευρώ τα πάντα απεριόριστα με φουλ ταχύτητα και εδώ με 35 ευρώ έχει το red 2 plus 3000 λεπτά, 3000 SMS και 6 GB internet μόνο για νέους συνδρομητές σε αυτήν την τιμή που σημαίνει ότι οι παλαιοί συνδρομητές πληρώνουν στο 50αρικο χωρίς την έκπτωση. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Το καλύτερο σενάριο είναι να πουληθεί η victus που έχει το δίκτυο wind-vodafone για να δούμε mvno επιτέλους στην Ελλάδα και άμεσο ανταγωνισμό, αλλά από το να μην γίνει ούτε αυτό ας πουληθεί η Wind στην 3 (three) μπας και δούμε σοβαρά πακέτα και συμβόλαια στην Ελλάδα. Η three από όσο την έχω δουλέψει είναι low budget εταιρία και στο uk δεν την έχουν σε εκτίμηση για την ποιότητα υπηρεσιών και σήματος εκεί. To app της στο playstore είναι σαν της q και Frog αλλά κάνεις την δουλειά σου. Το σήμα στην Wind έχει βελτιωθεί και αν δούμε τιμές 3 με σήμα Wind η cosmote θα έχει λόγο να ιδρώσει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Οπότε είμαστε σε καλό δρόμο εάν ευοδωθουν τα σενάρια. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Το καλύτερο σενάριο είναι να πουληθεί η victus που έχει το δίκτυο wind-vodafone για να δούμε mvno επιτέλους στην Ελλάδα και άμεσο ανταγωνισμό, αλλά από το να μην γίνει ούτε αυτό ας πουληθεί η Wind στην 3 (three) μπας και δούμε σοβαρά πακέτα και συμβόλαια στην Ελλάδα. Η three από όσο την έχω δουλέψει είναι low budget εταιρία και στο uk δεν την έχουν σε εκτίμηση για την ποιότητα υπηρεσιών και σήματος εκεί. To app της στο playstore είναι σαν της q και Frog αλλά κάνεις την δουλειά σου. Το σήμα στην Wind έχει βελτιωθεί και αν δούμε τιμές 3 με σήμα Wind η cosmote θα έχει λόγο να ιδρώσει ;)Καλά στην Αγγλία και την Vodafone δεν την έχουν σε υπόληψη. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Καλά στην Αγγλία και την Vodafone δεν την έχουν σε υπόληψη. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καμία σχέση. Η Vodafone UK είναι καλό δίκτυο. Η 3 UK είναι απατεώνες και χωρίς δίκτυο. Η 3 Ireland είναι πολύ καλή, το ίδιο και 3 Scandinavia και 3 Italy. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Καλά στην Αγγλία και την Vodafone δεν την έχουν σε υπόληψη. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η Vodafone στην Αγγλία είναι σαν την δική μας. Μόνο οι τιμές αλλάζουν γιατί εδώ Ελλάδα έχουμε λεφτά φαίνεται. EE no1 εκεί σαν την cosmote και ακολουθεί ο2. Τουλάχιστον εκεί έχουν περισσότερες επιλογές και πολλές mvno. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Εμένα δεν μου αρέσουν, για πολλούς λόγους, οι mvno. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Καμία σχέση. Η Vodafone UK είναι καλό δίκτυο. Η 3 UK είναι απατεώνες και χωρίς δίκτυο. Η 3 Ireland είναι πολύ καλή, το ίδιο και 3 Scandinavia και 3 Italy. Πάντως καλά λόγια για το δίκτυο της vodafonne uk δεν ακούω από όσους ξέρω από εκεί. Η ΕΕ είναι αυτή που λένε καλά λόγια. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Τι πλεονεκτήματα-μειονεκτηματα θα έχουμε σε περίπτωση που έρθει πάροχος mvno; Στη Κύπρο είδα ότι η Cablenet είναι πάροχος mvno με δίκτυο της Cyta και έχει πιο χαμηλές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 (edited) Τι πλεονεκτήματα-μειονεκτηματα θα έχουμε σε περίπτωση που έρθει πάροχος mvno; Στη Κύπρο είδα ότι η Cablenet είναι πάροχος mvno με δίκτυο της Cyta και έχει πιο χαμηλές τιμές.Θα καταργηθούν τα χαμηλού κόστους καρτοκινητά και θα ανέβουν οι τιμές αρκετά σε αυτούς που την βγάζανε με λίγα χρήματα το μήνα, όπως στην Q. Δεν γίνεται να να βγάλεις κέρδος από αυτούς που βάζουν 5 ευρώ το μήνα. Τα συμβόλαια θα παραμείνουν στις ίδιες τιμές, απλώς θα δώσουν περισσότερες παροχές. Αν βέβαια κάποιος έχει λεφτά για πέταμα για να επενδύσει στην Ελλάδα της κρίσης μετά τον κορονοϊό. Edited April 17, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 (edited) Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης (εσωτερικός χώρος) 42,6 / 28,4 Ping 24 ms B20 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/5974565264 Καλή Ανάσταση, καλή Λαμπρή, με υγεία για όλον τον κόσμο! Edited April 18, 2020 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης 42,6 / 28,4 Ping 24 ms B20 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/5974565264 Καλή Ανάσταση, καλή Λαμπρή, με υγεία για όλον τον κόσμο!Γενικότερα αυτήν την περίοδο οι ταχύτητες έχουν βελτιωθεί και νότια στα σημεία ενδιαφέροντος μου. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Γενικότερα αυτήν την περίοδο οι ταχύτητες έχουν βελτιωθεί και νότια στα σημεία ενδιαφέροντος μου. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ καλό αυτό! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts