conan1 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Δε γνωρίζω τεχνικά θέματα, αλλά διαβάζοντας, σκέφτηκα να δοκιμάσω. Βόρειο Αιγαίο. Άγιος Ευστράτιος. Νομίζω πως πάει αρκετά καλά. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Δε γνωρίζω τεχνικά θέματα, αλλά διαβάζοντας, σκέφτηκα να δοκιμάσω. Βόρειο Αιγαίο. Άγιος Ευστράτιος. Νομίζω πως πάει αρκετά καλά. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα. Μάλλον είσαι ο μόνος χρήστης 4g στο νησί :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Καλημέρα. Μάλλον είσαι ο μόνος χρήστης 4g στο νησί :lol:Μάλλον επειδή έγινε σχετικά πρωί, κοιμούνται όλοι. Θα δοκιμάσω σε ώρα αιχμής. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Άλιμος εσωτερικός χώρος. Έχει πλέον carrier aggregation σε πολλά μέρη. Αυτό που με προβληματίζει είναι το SNR αλλά μην αρχίσω να γκρινιάζω. Sent from my H9436 using Tapatalk Άρχισε να κάνει refarm B3 στην Αθήνα...Μιχάλη είναι πολύ σχετικό αυτό. Έχει τύχει στον Άλιμο να βλέπω πολύ χάλια νούμερα και 300 μέτρα πιο κάτω να έχεις το αποτέλεσμα που βλέπεις εσύ. Προφανώς είσαι πιο κοντά σε κεραία. Αλλά γενικά έχει πρόβλημα. Sent from my moto g(6) play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 (edited) Μιχάλη είναι πολύ σχετικό αυτό. Έχει τύχει στον Άλιμο να βλέπω πολύ χάλια νούμερα και 300 μέτρα πιο κάτω να έχεις το αποτέλεσμα που βλέπεις εσύ. Προφανώς είσαι πιο κοντά σε κεραία. Αλλά γενικά έχει πρόβλημα. Sent from my moto g(6) play Ναι είμαι κοντά σε 2 σταθμούς. Εθνική οδός αναβάθμιση συνεχίστηκε μεταξύ Θήβας και Λαμίας. Edited August 13, 2019 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Ναι είμαι κοντά σε 2 σταθμούς. Εθνική οδός αναβάθμιση συνεχίστηκε μεταξύ Θήβας και Λαμίας. Κανουν δουλεια απο οτι φαίνεται και μπραβο τους...τα μεγαλα αστικα κεντρα να καλυψουν με ταχυτητες και το δικτυο θα παρει μια καλη ανασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Πολύ σημαντική η αναβάθμιση πέριξ της Θήβας. Μια ακόμη τρύπα έκλεισε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Σταγόνα στον ωκεανό. Έχει ακόμη τρύπες..... Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Σταγόνα στον ωκεανό. Έχει ακόμη τρύπες..... Sent from my SM-G970F Σε ποιες περιοχές πέρα από τις γνωστές; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Ναι είμαι κοντά σε 2 σταθμούς. Εθνική οδός αναβάθμιση συνεχίστηκε μεταξύ Θήβας και Λαμίας. Πολύ καλά για αρχή με επόμενη αναβάθμιση πιστεύω θα ναι καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Σε ποιες περιοχές πέρα από τις γνωστές;Πρέπει δηλαδή να ανακαλύπτουμε νέες περιοχές γιατί οι γνωστές είναι λίγες; Μέσα στην Αθήνα δηλαδή πιστεύεις ότι είναι καλά; Όταν είσαι στον αγ. Δημήτριο, δίπλα στον Άλιμο και βλέπεις να σε συνδέει σε κεραία στο Ν. Φάληρο που είναι χιλιόμετρα μακριά, είναι καλά; Χώρια το να μην μπορείς να μιλήσεις στο τηλέφωνο. Ευελπιστώ στο VoLTE να δούμε πως θα είναι. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Πρέπει δηλαδή να ανακαλύπτουμε νέες περιοχές γιατί οι γνωστές είναι λίγες; Μέσα στην Αθήνα δηλαδή πιστεύεις ότι είναι καλά; Όταν είσαι στον αγ. Δημήτριο, δίπλα στον Άλιμο και βλέπεις να σε συνδέει σε κεραία στο Ν. Φάληρο που είναι χιλιόμετρα μακριά, είναι καλά; Χώρια το να μην μπορείς να μιλήσεις στο τηλέφωνο. Ευελπιστώ στο VoLTE να δούμε πως θα είναι. Sent from my SM-G970F Ξεκίνησαν με band 20 το δίκτυο, καλά θα πάει. Σχεδίασαν για VoLTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 (edited) Πάλι εκτός η κεραία στη σουρπη. Περνάω 4 φορές το χρόνο, 50% πιθανότητα να λειτουργεί. Έλεος. Wind κάτω Λεχωνια Wind, Αργαλαστή Πηλίου. Τίγκα στην παρεμβολή ο κινέζος μόλις αυξήθηκε η κίνηση. Απορώ, στη victus δε νευριαζουν;;; Edited August 13, 2019 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Θέρμη, πλατεία Παραμάνα, είναι η κεντρική πλατεία, σήμερα το απόγευμα: 15,1 / 2,81 Β3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Θέρμη, πλατεία Παραμάνα, είναι η κεντρική πλατεία, σήμερα το απόγευμα: 15,1 / 2,81 Β3 Δίπλα Ν. Ραιδεστό έχει από 22 εως 48 ανάλογα την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Μετά τον Μασουτη προς Ραιδεστό, έχει πολύ καλές ταχύτητες. Και μετά τη Ραιδεστό επίσης. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Δε γνωρίζω τεχνικά θέματα, αλλά διαβάζοντας, σκέφτηκα να δοκιμάσω. Βόρειο Αιγαίο. Άγιος Ευστράτιος. Νομίζω πως πάει αρκετά καλά. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι σε ώρα αιχμής. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Και σε ώρα αιχμής. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ καλά και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 (edited) Πήλιο στην περιοχή Μηλινας... Επειγόντως αναβάθμιση. Το 4ης με πετάει στο 3ης γιατί είναι γεμάτο και δείτε τι γίνεται. Και η συνεργάτιδα τα ίδια και χειρότερα. Αισθάνομαι ότι το δίκτυο στην περιοχή είναι βήτα. Κεντρική πλατεία Αργαλαστης. Λογικά πεταχτηκαν όλες οι sim της περιοχής μετά το φιάσκο των τελευταίων ημερών...αλλά τουλάχιστον δουλεύει σήμερα. Edited August 15, 2019 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Στην Καλαμαρια, οδος Αβδελα στο Καραμπουρνακι 15,6 / 8,25 Οδός Παπάγου 135,0 / 37,4 Τριλοφος, στροφή στο σημείο μηδέν 58,3 / 22,9 Καλλικρατεια, με πολύ τουρισμό 24,8 / 20,5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Στη λεπτοκαρυα Πιερίας κάτι έκαναν και βελτιώθηκε αισθητα η κατάσταση, παρότι 15αυγουστος σεφαρω άνετα πλέον. Τους είχα στείλει και ένα σχετικό mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Το βάζω 4G χάλια, το βάζω 3g καλύτερα! Χειροκίνητα όμως. Περιοχή Καραβόμυλο Φθιώτιδας! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Το βάζω 4G χάλια, το βάζω 3g καλύτερα! Χειροκίνητα όμως. Περιοχή Καραβόμυλο Φθιώτιδας! 'Ντάξει, φαντάσου ότι εκεί πριν κάνα-δυο χρόνια η WIND θα είχε GPRS (G), οπότε τα 3 Mbps είναι σίγουρα καλύτερα... :p Παίζεις με roaming; Γιατί το Ping είναι υψηλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Καραβομυλος πριν την αναβάθμιση Gprs μου είχε σπαση τα νεύρα! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 10 χρόνια διακοπές Ερέτρια τα ίδια χάλια! ξεφτίλες! μέσα στο ξενοδοχείο gprs και έξω τόσο χάλια 4g που πέφτει σε 3gκαι δεν ανοίγει σελίδα εάν δεν περάσουν 5 λεπτά! έλεος! οι διαφημίσεις τους μάραναν! όχι ότι η κοσμοτε πήγαινε εκεί καλύτερα! λιιιιγο καλύτερα! μια εφαρμογή από play store 7mb έκανε 5 λεπτά να κατέβει! Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts