Bayern7 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Εγω αμα δω να εχει 3G/4G το οποιο φτανει τους πρασινους,τερμα το δικαρτο. Συγγνώμη αδερφέ αλλά αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Τα ίδια λέγαμε και όταν άρχισε την αναβάθμιση του 3G η wind και πάλι στα λόγια μείναμε δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Πήγα σήμερα σε κατάστημα WIND στην Δυτική Θεσσαλονίκη να ζητήσω 4G κάρτα για καρτοκινητό. Μου είπαν ότι στην καρτοκινητή δεν αλλάζουν την κάρτα δωρεάν, μόνο στα συμβόλαια. Επίσης μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω την κάρτα μου από την στιγμή που είναι 64κ. Αυτές που δίνουν για 4G είναι οι MULTI SIM που ουσιαστικά δεν έχει καμιά διαφορά με αυτήν που έχω τώρα. Θα πάω ξανά το απόγευμα με εκτυπωμένη την σελίδα από το site τους που λέει ότι είναι δωρεάν η αντικατάσταση και μάλιστα ότι πρέπει να την αντικαταστησω…. Πελάτες Καρτοκινητής......θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας ..... Πελάτες Συμβολαίου.....όλες οι SIM περίπου από το 2004 και μετά υποστηρίζουν 4G δίκτυο..... Φαντάζομαι ότι θα μου δώσουν κάρτα ... Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να προσέξω σε αυτή ώστε να είναι 4G και να μην μου δώσουν κάτι άσχετο? Και κάτι ακόμα , αν την χρησιμοποιήσω σε τηλέφωνο που δεν είναι 4G θα έχω κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του ή απλά δεν θα πιάνει 4G αλλά μόνο 3G ? Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Πήγα σήμερα σε κατάστημα WIND στην Δυτική Θεσσαλονίκη να ζητήσω 4G κάρτα για καρτοκινητό. Μου είπαν ότι στην καρτοκινητή δεν αλλάζουν την κάρτα δωρεάν, μόνο στα συμβόλαια. Επίσης μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω την κάρτα μου από την στιγμή που είναι 64κ. Αυτές που δίνουν για 4G είναι οι MULTI SIM που ουσιαστικά δεν έχει καμιά διαφορά με αυτήν που έχω τώρα. Θα πάω ξανά το απόγευμα με εκτυπωμένη την σελίδα από το site τους που λέει ότι είναι δωρεάν η αντικατάσταση και μάλιστα ότι πρέπει να την αντικαταστησω…. Πελάτες Καρτοκινητής......θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας ..... Πελάτες Συμβολαίου.....όλες οι SIM περίπου από το 2004 και μετά υποστηρίζουν 4G δίκτυο..... Φαντάζομαι ότι θα μου δώσουν κάρτα ... Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να προσέξω σε αυτή ώστε να είναι 4G και να μην μου δώσουν κάτι άσχετο? Και κάτι ακόμα , αν την χρησιμοποιήσω σε τηλέφωνο που δεν είναι 4G θα έχω κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του ή απλά δεν θα πιάνει 4G αλλά μόνο 3G ? Σε πουλησαν ΤΡΕΛΑ φιλε!! Σε πιο μαγαζι πηγες ;;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Σε πουλησαν ΤΡΕΛΑ φιλε!! Σε πιο μαγαζι πηγες ;;; Στο καταστημα της Σταυρούπολης. Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Στο καταστημα της Σταυρούπολης. Για καρτοκινητά είναι δωρεάν η αντικατάσταση. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Πήγα σήμερα σε κατάστημα WIND στην Δυτική Θεσσαλονίκη να ζητήσω 4G κάρτα για καρτοκινητό. Μου είπαν ότι στην καρτοκινητή δεν αλλάζουν την κάρτα δωρεάν, μόνο στα συμβόλαια. Επίσης μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω την κάρτα μου από την στιγμή που είναι 64κ. Αυτές που δίνουν για 4G είναι οι MULTI SIM που ουσιαστικά δεν έχει καμιά διαφορά με αυτήν που έχω τώρα. Θα πάω ξανά το απόγευμα με εκτυπωμένη την σελίδα από το site τους που λέει ότι είναι δωρεάν η αντικατάσταση και μάλιστα ότι πρέπει να την αντικαταστησω…. Πελάτες Καρτοκινητής......θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας ..... Πελάτες Συμβολαίου.....όλες οι SIM περίπου από το 2004 και μετά υποστηρίζουν 4G δίκτυο..... Φαντάζομαι ότι θα μου δώσουν κάρτα ... Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να προσέξω σε αυτή ώστε να είναι 4G και να μην μου δώσουν κάτι άσχετο? Και κάτι ακόμα , αν την χρησιμοποιήσω σε τηλέφωνο που δεν είναι 4G θα έχω κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του ή απλά δεν θα πιάνει 4G αλλά μόνο 3G ? Πήγα λοιπόν ξανά το απόγευμα και αφού λύσαμε το θέμα ότι είναι δωρεάν η αντικατάσταση (το λέει καθαρά στο site τους).....τελικά.... οι κάρτες που είχαν ήταν οι MULTI SIM οι οποίες δεν ήταν 4G ....και αυτές που είχαν και είναι 4G είναι μόνο για συμβόλαια και δεν κάνουν για καρτοκινητά ......και η αποθήκη τους στα κεντρικά δεν έχει για καρτοκινητά μάλλον λόγο των ....capital controls !!!, που ίσως δεν τους επέτρεψαν να φέρουν εισαγωγή....και...και...και...ότι άλλη π@π@ρία μπορεί κανείς να φανταστεί.... Δεν μπορώ να καταλάβω βαριούνται , δεν ξέρουν , δεν θέλουν , δεν μπορούν .... Λυπήθηκα τον κόσμο που περίμενε στην ουρά για να πληρώσει λογαριασμούς, αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμουν μέχρι να μου έδινα μια πειστική απάντηση η να δήλωναν άγνοια. Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Κι εγώ την παρασκευή πήγα σε 2 καταστήματα ... στο Public και σε κατάστημα Wind. Και οι 2 δεν είχαν κάρτες 4G για καρτοκινητά, είχαν μονο για συμβόλαια. Η δικαιολογία ήταν σχεδον η ίδια, δεν υπάρχουν πολλές κάρτες λόγο της κατάστασης. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Εγώ είχα πάει τον Μάιο στην Αθήνα, πριν γίνει όλος ο χαβαλές και πάλι τα ίδια μου είπανε, έχουμε μόνο για συμβόλαια. Τελικά έκανα την δουλειά μου πριν κάνα μήνα εδώ στην επαρχία. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICZ45 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Παιδιά μια ερώτηση θέλω να σας κάνω. Πρόλαβε να πάρει κανένας το iphone 5s στα 399 ευρώ που ήταν η προσφορά της wind; Προσπάθησα εδώ και 3 εβδομάδες τηλεφωνικά και ποτέ δεν ήταν διαθέσιμο. Τώρα πλέον έχει εξαντληθεί και επίσημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Πήγα λοιπόν ξανά το απόγευμα και αφού λύσαμε το θέμα ότι είναι δωρεάν η αντικατάσταση (το λέει καθαρά στο site τους).....τελικά.... οι κάρτες που είχαν ήταν οι MULTI SIM οι οποίες δεν ήταν 4G ....και αυτές που είχαν και είναι 4G είναι μόνο για συμβόλαια και δεν κάνουν για καρτοκινητά ......και η αποθήκη τους στα κεντρικά δεν έχει για καρτοκινητά μάλλον λόγο των ....capital controls !!!, που ίσως δεν τους επέτρεψαν να φέρουν εισαγωγή....και...και...και...ότι άλλη π@π@ρία μπορεί κανείς να φανταστεί.... Δεν μπορώ να καταλάβω βαριούνται , δεν ξέρουν , δεν θέλουν , δεν μπορούν .... Λυπήθηκα τον κόσμο που περίμενε στην ουρά για να πληρώσει λογαριασμούς, αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμουν μέχρι να μου έδινα μια πειστική απάντηση η να δήλωναν άγνοια. ειναι μερικα μαγαζια μεταξυ αυτου που πηγες...καρφουρ,μποτσαρη που σκυλο βαριουνται την ζωη τους !!! Εγω την καρτα την αλλαξα ΔΩΡΕΑΝ και χωρις να μου πουν ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ στο καταστημα της χαριλαου,παπαναστασιου με μαρτιου. Επαγγελματιες και οχι κλεφτες ! Να πας εκει χαριλαου φιλε . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 ειναι μερικα μαγαζια μεταξυ αυτου που πηγες...καρφουρ,μποτσαρη που σκυλο βαριουνται την ζωη τους !!! Εγω την καρτα την αλλαξα ΔΩΡΕΑΝ και χωρις να μου πουν ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ στο καταστημα της χαριλαου,παπαναστασιου με μαρτιου. Επαγγελματιες και οχι κλεφτες ! Να πας εκει χαριλαου φιλε .Και σε εμένα άμεση δωρεαν αντικατάσταση sim από το ανωτέρω κατάστημα σε 5 λεπτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Αυτή είναι η ταχύτητα της wind στην πόλη της Πτολεμαίδας με σήμα φουλ Η....στα καλύτερα της ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Γήπεδο τόφαλος Πάτρα τον Απρίλη... [ATTACH]63391[/ATTACH] έξω από το γήπεδο ακριβώς ίσως πιάσω γύρω στα 6. Η wind λέει ότι έχει μόνο εξωτερική κάλυψη στην συγκεκριμένη περιοχή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianovios Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Εχει 4G στα βορεια προαστια του νομου αττικης γτ την τριτη θα γινει η μεταφορα μου στην WIND και θελω να ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Εχει 4G στα βορεια προαστια του νομου αττικης γτ την τριτη θα γινει η μεταφορα μου στην WIND και θελω να ξερω Χολαργό,Αγ. Παρασκευή ,Χαλάνδρι κ.τ.λ. που κινούμαι ναί έχει κανονικά 4g φίλε μου, αλλά μη τρελαίνεσαι γιατί με 5 και 6 Mbps ούτε 3g δε το λές. Γενικά οι ταχύτητες της wind είναι αξιοθρήνητες. Και για του λόγου το αληθές speed test πρό ολίγων λεπτών Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianovios Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Χολαργό,Αγ. Παρασκευή ,Χαλάνδρι κ.τ.λ. που κινούμαι ναί έχει κανονικά 4g φίλε μου, αλλά μη τρελαίνεσαι γιατί με 5 και 6 Mbps ούτε 3g δε το λές. Γενικά οι ταχύτητες της wind είναι αξιοθρήνητες. Και για του λόγου το αληθές speed test πρό ολίγων λεπτών Οκ ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Αυτή είναι η ταχύτητα της wind στην πόλη της Πτολεμαίδας με σήμα φουλ Η....στα καλύτερα της ! Δηλαδη ο ΟΤΕ στο ιδιο σημειο ποσο λες να εχει ; Τα ιδια εχουν στην επαρχια πανω κατω και οι 3 . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Στην Αθήνα ήμουν ο μόνος που είχα πάντα περίπου στο 30αρι? Πολύ καλή κάλυψη 4g. Καλύτερη από 3g. Απίστευτη κάλυψη 4ης γενιας στα Σύβοτα αν και ή κεραίες της περιοχής δεν έχουν 4g. Προφανώς πιάνω από νησιά. Πολύ 800mhz. Well done wind! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 @Modeling, Κάνα 20αρι mbps και κάνα 3αρι σε download/upload αντίστοιχα:p Αυτή είναι μια μέση ταχύτητα για επαρχία(Cosmote) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Στην Τήνο που είμαι για διακοπές, στη χώρα που πιάνει 4G έχω δει από 80 έως 110 mbps. Εκτός χώρας που πιάνει 3G έχω δει μέχρι 22(με H+). Cosmote καρτοκινητό. Μόνο εδώ πάει τόσο καλά(μιλώντας για επαρχία εννοώ); Επειδή έχω διάφορες sim από όλους με αρκετά mb, μια μέρα είχα πάρει μαζί μου στη χώρα τις Vodafone και Wind. Μόνο 3G έπιαναν, και μέχρι 2,5 mbps η Vodafone και 1,5 η wind. Τρελή διαφορά. Στο σπίτι μου (6χλμ πιο νότια από τη χώρα) δοκίμασα και μια κάρτα που μου έδωσε η wind με 1 gb λόγω της σύνδεσης του σταθερού σε ένα mi-fi και 3G πιάνει μόνο λίγο(1-2 γραμμές) όταν βγαίνεις έξω και μόνο όταν το επιλέξεις χειροκίνητα. Αλλιώς απλό GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charitosn Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Οι Παξοί 4g έχουν στο χωριό Βλαχοπουλάτικα και κάπου κάπου στο Γάιο. Στη Σκιάθο ξέρει κανείς;;;; Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 (edited) Δηλαδη ο ΟΤΕ στο ιδιο σημειο ποσο λες να εχει ; Τα ιδια εχουν στην επαρχια πανω κατω και οι 3 . Η voda σταθερά στο 3 με 3,5 to download και 1,5 με 2 to upload η cosmote λίγο καλύτερα από βονταφον αλλά έχει κάλυψη 3G και στο τελευταίο χωριό της περιοχής! Edited August 3, 2015 by soulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianovios Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Στην ερετρια εχει 4G? Στην σκαθο εχει 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Στην ερετρια εχει 4G? Στην σκαθο εχει 4G? Οι άλλοι 2 έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Στην ερετρια εχει 4G? Στην σκαθο εχει 4G? H Wind δεν έχει 4G αλλά αρκετά καλό σήμα 3G με καλές ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts