VasilisSam Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Στα μέρη μου ηρθες...περνά και από Παπαναστασίου αν μπορείς και κάνε κανένα τεστ. Κυρίως B20 παίζει.Για λίγο περαστικός ήμουν. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Πέρισυ στην Πτολεμαΐδα ή κόκκινη ενεργοποίησε το 4G παραμονή πρωτοχρονιάς με πολικές θερμοκρασίες...Γιατί να μην γίνει το ίδιο και με την wind? Mακάρι να το κάνουν. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Θεσσαλονίκη δίνει 4G+? Είδα τέτοια ένδειξη στη συσκευή μου πριν λίγο και μετά λίγα δευτερόλεπτα γύρισε σε 4G. Πρώτη φορά το είδα τυχαία γιατί δεν έχω την τρέλα να βλέπω τις ταχύτητες. Υπάρχει καιρό ή είναι κάτι καινούργιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Θεσσαλονίκη δίνει 4G+? Είδα τέτοια ένδειξη στη συσκευή μου πριν λίγο και μετά λίγα δευτερόλεπτα γύρισε σε 4G. Πρώτη φορά το είδα τυχαία γιατί δεν έχω την τρέλα να βλέπω τις ταχύτητες. Υπάρχει καιρό ή είναι κάτι καινούργιο?Υπάρχει καιρό. Τελευταία βλέπω όλο και σε πιο πολλά σημεία. Παλαιότερα έβλεπα μόνο στη περιοχή της ΔΕΘ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdadamis Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 4G ενεργοποιήθηκε Καρδίτσα Παράθεση https://www.4drivers.gr/single-post/2016/10/02/wwwLimanakiagr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Μπράβο! Πολύ καλό νέο! Λεπτομέρειες; Κάλυψη; Ταχύτητες; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 4G ενεργοποιήθηκε Καρδίτσα Αντε και στα δικα μας.Ετοιμασου για αλλη εμπειρια χρησης παντως.Οπου αναβαθμιζει ειναι αψογη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdadamis Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 143 ping 24 download 4 upload Κεντρο πόλης Παράθεση https://www.4drivers.gr/single-post/2016/10/02/wwwLimanakiagr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Νικόλα, τι εννοείς όταν λες και στα δικά μας; Σε ποια περιοχή αναφέρεσαι; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- sdadamis με ποιον server έκανες το τεστ; Ρωτάω επειδή το ping είναι υψηλό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Νικόλα, τι εννοείς όταν λες και στα δικά μας; Σε ποια περιοχή αναφέρεσαι; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- sdadamis με ποιον server έκανες το τεστ; Ρωτάω επειδή το ping είναι υψηλό. Λεω για Ημαθια,Πελλα και γενικα Β.Ελλαδα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Λεω για Ημαθια,Πελλα και γενικα Β.Ελλαδα. Α ναι, για να δούμε τι θα γίνει και πότε... Λογικά πλησιάζει η ώρα. Xθες η γυναίκα μου πήγε εκδρομή στις Σέρρες που αναβαθμίστηκαν πρόσφατα και το δίκτυο ήταν άψογο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Στο χάρτη δεν τις έχει πάντως αυτές τις περιοχές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Στο χάρτη δεν τις έχει πάντως αυτές τις περιοχές Εννοείς Καρδίτσα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdadamis Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Η καλυψη μεσα στην πολη της Καρδιτσας φαινεται(απροσμενα) καλη. Παράθεση https://www.4drivers.gr/single-post/2016/10/02/wwwLimanakiagr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Η καλυψη μεσα στην πολη της Καρδιτσας φαινεται(απροσμενα) καλη. Περισσότερες λεπτομέρειες; Speedtest; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdadamis Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Ping 23 ms Download 28,67 Upload 13,41 στο κεντρο της πολης Παράθεση https://www.4drivers.gr/single-post/2016/10/02/wwwLimanakiagr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Μια χαρά, έπονται τα Τρίκαλα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 (edited) Ήρθε ο νέος 3G+ χάρτης αλλά όχι ακόμα ο 4G χάρτης από χθες βράδυ... πολύ περιεργο αυτό... εν τω μεταξύ η απόσταση μειώθηκε στο 1.8km που δεν πιάνω 4G στο χωριό από την γνωστή κεραία της Πιερίας... Η ισχύ είναι καραφουλ πλέον... 3G+ καινούργιο ακόμα δεν είδα κοντινότερα ούτε κάνα τεστ πρόσφατα... Αναμένουμε μετά τα Τρίκαλα να έρθουν να ανοίξουν οι διακόπτες... εν τω μεταξύ στην πράσινη έχει 3CA το χωριό και FTTC πλέον στο σπίτι με μέγιστο 200 που έρχεται από Δευτέρα... και τέλος η κόκκινη αμετάβλητη ως πάντα στο 4G Αλλά το σταθερό πλέον είναι διαθέσιμο για double play κρίμα που δεν είναι διαθέσιμη η wind εδώ ακόμα (ελπίζω όταν αγοράσει την cyta να δούμε τίποτα)... vdsl 50αρι έχουμε εδώ και 2 χρόνια πάντως... edit: στα περισσότερα χωράφια των γονιών μου βγάζει ήδη 4G οριακό από Πιερία και επίσης σε κάποια σημεία μέσα στο χωριό μου κι εκτός πιάνει και οριακό 4G της Telekom MK Και Vip MK B20 και τα 2 και το κάνει αυτό το πρόβλημα στο 4G μόνο και πάει roaming!!! κι έτσι το έχω χειροκίνητο πλέον... Edited November 18, 2017 by AntonisDedos92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Ήρθε ο νέος 3G+ χάρτης αλλά όχι ακόμα ο 4G χάρτης από χθες βράδυ... πολύ περιεργο αυτό... εν τω μεταξύ η απόσταση μειώθηκε στο 1.8km που δεν πιάνω 4G στο χωριό από την γνωστή κεραία της Πιερίας... Η ισχύ είναι καραφουλ πλέον... 3G+ καινούργιο ακόμα δεν είδα κοντινότερα ούτε κάνα τεστ πρόσφατα... Αναμένουμε μετά τα Τρίκαλα να έρθουν να ανοίξουν οι διακόπτες... εν τω μεταξύ στην πράσινη έχει 3CA το χωριό και FTTC πλέον στο σπίτι με μέγιστο 200 που έρχεται από Δευτέρα... και τέλος η κόκκινη αμετάβλητη ως πάντα στο 4G Αλλά το σταθερό πλέον είναι διαθέσιμο για double play κρίμα που δεν είναι διαθέσιμη η wind εδώ ακόμα (ελπίζω όταν αγοράσει την cyta να δούμε τίποτα)... vdsl 50αρι έχουμε εδώ και 2 χρόνια πάντως... edit: στα περισσότερα χωράφια των γονιών μου βγάζει ήδη 4G οριακό από Πιερία και επίσης σε κάποια σημεία μέσα στο χωριό μου κι εκτός πιάνει και οριακό 4G της Telekom MK Και Vip MK B20 και τα 2 και το κάνει αυτό το πρόβλημα στο 4G μόνο και πάει roaming!!! κι έτσι το έχω χειροκίνητο πλέον... Ειδα τον νεο χαρτη 3G,εχει κενα στα χωρια γυρω απο τους Νομους Τρικαλων,Καρδιτσας.Επσης Καρπενησι,Λαμια,Αμφισσα,Βορεια Ευβοια εχουν θεμα.Στην λαρισα προς τα Τεμπη εχει κενα στα χωρια.Ενω στα τουνελ των τεμπων στην αθηνων-θεσσαλονικης μια χαρα. Και φυσικα η Μακεδονια θελει δουλεια. Προς Πλατυ ακομα με Edge ειναι η κεραια που ειναι στα εργοστασια εξω απο το χωριο; Τελευταιες φορες που πηγα ειδα τα εξης:Vodafone H+ και τωρα μαζι με την Wind εχουν ιδια καλυψη.4G απο τις 2 καμια δεν εχει βαλει σε κεραια εντος Νομου Ημαθιας.Εχω πιασει απο Γεφυρα,Αδενδρο και γενικα απο Θεσσαλονικη με B20 με Voda. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 το βγάζω από έξω απο το χωριό μου μέχρι την Θεσσαλονίκη κανονικά με 4G only σε όλη τη διαδρομή ειδικά της wind γιατί η κόκκινη είναι για τις κλωτσιες... στο αυτόματο πιάνει μετά τον Λουδία έξω απο την Κρύα Βρύση μέχρι λίγο πριν την Αλεξάνδρεια μετά χάνεται λίγο και μετά εμφανίζεται 3G+ στο Πλατύ και μετά την Χαλκηδόνα 4G κανονικα... Έτσι κι αλλιώς την SIM με 4G only το έχω στο 2ο κινητό με hotspot και με συμφέρει έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 (edited) Η καλυψη μεσα στην πολη της Καρδιτσας φαινεται(απροσμενα) καλη. H κάλυψη στο νομό Καρδίτσας από εποχή telestet ήταν πάντα πολύ καλή. Το πρόβλημα είναι ότι.παρέμεινε 2g. Edited November 18, 2017 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Ευχάριστα νέα. Οπου υπάρχει κεραία Vodafone θα μπει και Wind και όπου δεν υπάρχει 4g θα μπει. Ιανουάριο γεμίζει η Λάρισα και μέσα Φεβρουαρίου όλος ο νομός. Τα συνεργεία τώρα βρίσκονται Αλεξανδρούπολη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 (edited) Ευχάριστα νέα. Οπου υπάρχει κεραία Vodafone θα μπει και Wind και όπου δεν υπάρχει 4g θα μπει. Ιανουάριο γεμίζει η Λάρισα και μέσα Φεβρουαρίου όλος ο νομός. Τα συνεργεία τώρα βρίσκονται Αλεξανδρούπολη.Αλεξανδρούπολη δεν βρίσκεται κανείς ακόμα από τα επίσημα κανάλια και των 2 εταιριών. Μακάρι να πάνε ποιό γρήγορα και να κλείσουν τα κενά. Το θέμα είναι ότι αν έκλειναν και τα κομμάτια πάνω στην Εγνατία και την εθνική οδό Θεσσαλονίκης Αθηνών θα ήταν τέλεια. Θα έπαιρνε άλλη αξία το 30gb πακέτο που διατηρώ τόσα χρόνια στην εταιρία. . Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Edited November 20, 2017 by XP130TD Off topic Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 (edited) Αλεξανδρούπολη δεν βρίσκεται κανείς ακόμα από τα επίσημα κανάλια και των 2 εταιριών. Μακάρι να πάνε ποιό γρήγορα και να κλείσουν τα κενά. Το θέμα είναι ότι αν έκλειναν και τα κομμάτια πάνω στην Εγνατία και την εθνική οδό Θεσσαλονίκης Αθηνών θα ήταν τέλεια. Θα έπαιρνε άλλη αξία το 30gb πακέτο που διατηρώ τόσα χρόνια στην εταιρία. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Τρίτη πρωί θα είναι εκεί φίλε μου. Και την προηγούμενη εβδομάδα εκεί ήτανε. Edited November 20, 2017 by XP130TD Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 (edited) Τρίτη πρωί θα είναι εκεί φίλε μου. Και την προηγούμενη εβδομάδα εκεί ήτανε. Πάλι συνεννόηση μπουζούκι κάναμε με την εταιρία. Έχουμε κάτι τηλεμετρίες που έχουν πρόβλημα και ζητάνε οι πελάτες αλλαγή δικτύου. Να μην ανεβαίνω από Αθήνα άδικα. Μήπως ξέρεις και τι θα αναβαθμίσουν σε εντός και εκτός πόλης από την τωρινή καταστασση; Edited November 20, 2017 by XP130TD Off topic Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts