Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Wind χρειάζεται μια επιθετική στρατηγική σαν την T-Mobile US.

Έχει κακή φήμη σήματος και εξυπηρέτησης και έχει χάσει πολύ έδαφος.

Κατά τη γνώμη μου πάντα:

* Θέλει άμεσα τεχνολογίες αιχμής για να καλύψει το χαμένο έδαφος και το λιγότερο φάσμα (voLTE, voWIFI και public WiFi infrastructure)

* Θέλει δημόσια δέσμευση ότι σου πληρώνει το σπάσιμο των συμβολαίων σου με άλλα δίκτυα για να έρθεις σε αυτήν

* Θέλει πολιτική σταθερά χαμηλών τιμών χωρίς ειδικές προσφορές περιορισμένου χρόνου και άλλες απάτες. Ας δίνει τα πάντα μισή τιμή από Cosmote και ας μην υποκύπτει στους εκβιασμούς φορητότητας

* Πρέπει να μην μπει στη λογική του παντρέματος με Vodafone γιατί θα δεσμευτεί από νομοθεσία περί ανταγωνισμού

* Πρέπει να επεκτείνει το δίκτυο 4G επιθετικά, όπως κάνει τώρα και να δίνει δημόσια πληροφορίες κάλυψης σε επίπεδο γειτονιάς

* Ίσως να πρέπει να επιδιώξει εκμεταλλευόμενη τη νομοθεσία της ΕΕ περί δεσπόζουσας θέσης του ΟΤΕ internal roaming συμφωνία με τον OTE μέχρι η κάλυψη 4G της να πιάσει αυτή του OTE υπό την προστασία/εποπτία της ΕΕΤΤ.

Πολύ ωραίο ποστ.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7109905

Η μέτρηση έγινε λίγο έξω από την πλατεία, στην Καραολή στο gymnasium από έξω. Στην πλατεία μέσα δεν είχε σταθερό 4g+

Έπεφτε σε απλό 4g band 7

Στην πλατεία με απλό 4g έπιαναν γύρο στα 50 down

Edited by Antonis9541

Πρεπει να δωσει ΑΜΕΣΑ προσοχή και βαρος στα καρτοκινητά, με σαφέστατες και διακριτές διαφοροποιήσεις απο τις υπόλοιπες και χωρις κουτοπονηριές.

Αν χάσει το στοίχημα των καρτοκινητών -ΧΑΘΗΚΕ στην κυριολεξία η wind.

Τα συμβολαια (ιδίως τα οικιακά) ουτε σε μια δεκαετια και σε κανένα δίκτυο ΔΕΝ θα επανελθουν στα προ-κρισης επιπεδα, τόσο σε όγκο συνδρομητων, σε arpu, αλλά και απλήρωτων.

γνωριζω ακομα και περιπτωσεις ιατρών που γυρισαν συμβόλαια των 150ευρω/μηνιαιως αρχικα σε καρτοσυμβόλαια και έπειτα σε καρτοκινητά και με 50άρα κάρτα το μηνα τα (κουτσο)βολεύουν.

Edited by stefanos1999

Device?

Εδώ μιλάμε για το απόλυτο τρολ topic. Ο καθένας λέει την άποψη του για το πως πρέπει να είναι το δίκτυο και το τι φταίει αν ένα speedtest είναι χαμηλό. Εδώ κάνουν ολόκληρα test cases για να βρούνε πρόβλημα και έρχονται οι αναλυτές να το εξηγήσουν. Giving up.

Μα αυτό ακριβώς είναι το νόημα που έχει ένα forum, δηλαδή ένας χώρος που ο καθένας έχει το δικαίωμα να γράψει τη γνώμη του. To να μην συμφωνεί με τη δικιά μας δεν είναι τρολάρισμα. Ειδικά όταν γίνεται κουβέντα για ένα δίκτυο που ακόμα είναι υπό ανάπτυξη και δεν έχει ολοκληρωθεί, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν προβλήματα και κατά συνέπεια άσχημες εμπειρίες και παράπονα.

Σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ. :

Απαγορεύεται το «trolling», δηλαδή η συστηματική υποβολή περιεχομένου που είτε έχει ως στόχο τη δημιουργία ερίδων και αντιδικιών, είτε προκαλεί αναστάτωση στην ομαλή ροή διεξαγωγής των συζητήσεων, που φιλοξενούνται στις σελίδες του myphone.gr.

Νομίζω είναι προφανές πως όταν συμβαίνει αυτό που περιγράφεται, δεν το αφήνουμε έτσι.

Κανουν αναβαθμισεις σε Μαγνησια και προς Θεσσαλονικη και περιχωρα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μα αυτό ακριβώς είναι το νόημα που έχει ένα forum, δηλαδή ένας χώρος που ο καθένας έχει το δικαίωμα να γράψει τη γνώμη του. To να μην συμφωνεί με τη δικιά μας δεν είναι τρολάρισμα. Ειδικά όταν γίνεται κουβέντα για ένα δίκτυο που ακόμα είναι υπό ανάπτυξη και δεν έχει ολοκληρωθεί, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν προβλήματα και κατά συνέπεια άσχημες εμπειρίες και παράπονα.

Σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ. :

Νομίζω είναι προφανές πως όταν συμβαίνει αυτό που περιγράφεται, δεν το αφήνουμε έτσι.

+1 όχι θα χαϊδεύουμε την wind και θα λέμε πάντα καλά λόγια και δεν πειράζει μωρέ να έχουμε πρόβλημα εκεί που έχει αναβάθμιστη οχου και τι έγινε τι και εάν η ταχύτητες είναι για κλωτσιές και το μέγιστο του 3G h+είναι 42 και εμείς βλέπουμε κάτι 8/10/20 με 4G και τι έγινε

Αντε να το πω άλλη μια φορά το μέγιστο του 3g h+ είναι τα 42 το λιγότερο που θα έπρεπε να βλέπουμε σε κάθε σταθμό με 4g θα ήταν 50 όλα ταααααα αααααα αλλά είναι ημίμετρα

Την wind την πιάσανε κότσο ακόμα και σε ορισμένες αναβαθμησμενες περιοχές η ταχύτητες χάλια δεν είναι εικόνα αυτή για 4G δίκτυο

Άκου λέει 8/10/20 με 4G όπως το λέω ταχύτητα 3G με ένδειξη 4G είναι αυτό και τίποτα άλλο εγώ δεν είμαι επιστήμονας σαν μερικούς εδώ δεν είναι ηρωνια αυτό εγώ τα βλέπω με την λογική έχει ρίξει του κόσμου τα λεφτά και η ταχύτητες είναι να μην πω τι....

Είμαι στην wind για αυτό

300+120+1500 για Internet κάνω αλλιώς την δουλειά μου για τον απλό λόγο ότι ποτέ στην ζωή μου δεν βολεύομαι με ημίμετρα

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Θα παρακαλέσω η κουβέντα να περιοριστεί στο 4G της Wind. Οτιδήποτε έχει να κάνει με τα της εταιρείας, τις τιμές, το 3G κλπ είναι off topic.

Μάρκο κάτι τελευταίο και το κλείνω. Άλλο να σχολιάζουμε την τεχνολογία και άλλο την εμπειρία χρήσης. Το κάθε δίκτυο με τα μέσα που έχει φροντίζει να έχει την καλύτερη εμπειρία χρήσης το δίκτυο. Αντισταθμιζονται παράγοντες όπως κόστος, KPIs, και αναλόγως αναβαθμίζεται το δίκτυο. Αυτό κρατα την εμπειρία χρήσης σε υψηλά επίπεδα. Στο σχολιασμό της τεχνολογίας 4g έχουν γίνει σχόλια τα οποία για εμένα που ξέρω πως λειτουργεί το πρωτόκολλο είναι εντελώς άκυρα. Και στο packet core αλλά και στο radio. Και βέβαια ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του αλλά δεν σημαίνει ότι δε θα τα ακούει κάθε φορά που λέει κάτι άκυρο. Δε μπορούμε να παραπληροφορουμε τον κόσμο που διαβάζει το topic ότι το 4g είναι διαστημική τεχνολογία και έχει κατώτατο όριο ταχύτητας. Μόνο τa KPIs μπορούν να κριθούν και για αυτά δεν έχουμε ιδέα που τα έχουν θέσει. Ο χαρακτηρισμός πρόβλημα με τη χρήση τερματικών και speedtest.net εμένα μου φαίνεται αστείος και δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία ανάλυσης του γιατί. Νομίζω ότι υπάρχουν επαγγελματίες που φροντίζουν για να έχετε το καλύτερο δυνατό δίκτυο....

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάρκο κάτι τελευταίο και το κλείνω. Άλλο να σχολιάζουμε την τεχνολογία και άλλο την εμπειρία χρήσης. Το κάθε δίκτυο με τα μέσα που έχει φροντίζει να έχει την καλύτερη εμπειρία χρήσης το δίκτυο. Αντισταθμιζονται παράγοντες όπως κόστος, KPIs, και αναλόγως αναβαθμίζεται το δίκτυο. Αυτό κρατα την εμπειρία χρήσης σε υψηλά επίπεδα. Στο σχολιασμό της τεχνολογίας 4g έχουν γίνει σχόλια τα οποία για εμένα που ξέρω πως λειτουργεί το πρωτόκολλο είναι εντελώς άκυρα. Και στο packet core αλλά και στο radio. Και βέβαια ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του αλλά δεν σημαίνει ότι δε θα τα ακούει κάθε φορά που λέει κάτι άκυρο. Δε μπορούμε να παραπληροφορουμε τον κόσμο που διαβάζει το topic ότι το 4g είναι διαστημική τεχνολογία και έχει κατώτατο όριο ταχύτητας. Μόνο τa KPIs μπορούν να κριθούν και για αυτά δεν έχουμε ιδέα που τα έχουν θέσει. Ο χαρακτηρισμός πρόβλημα με τη χρήση τερματικών και speedtest.net εμένα μου φαίνεται αστείος και δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία ανάλυσης του γιατί. Νομίζω ότι υπάρχουν επαγγελματίες που φροντίζουν για να έχετε το καλύτερο δυνατό δίκτυο....

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

Συμφωνω οτι υπαρχουν τεχνικοι που τρεχουν και δε φτανουν για να φτιαξουν το δικτυο.Αλλα η εμπειρια χρησης Μιχαλη,ειναι μεγαλυτερη απο την δικη σου.Εσυ ερχεσαι ενα μηνα εδω και βλεπεις το δικτυο.Εγω το βλεπω καθε μερα.Ξερω που εχω θεμα και που οχι.Δεν ξερω και ουτε ασχοληθηκα ποτε πως δουλευει το 4G αλλα τα MB που ξοδευω στα speedtest καθως το χρονο που ξοδευω για να ποσταρω εδω μεσα δειχνουν οτι ειμαι οσο πιο αντικειμενικος.Και σε οποιον παει στην Wind,το λεω ξεκαθαρα οτι εκτος θεσσαλονικης εχει θεματα.Αλλα λεω παιξτε και με 2 καρτες αμα θελετε ιντερνετ παντου.

Να τονισω οτι δεν χρησιμοποιω μονο Wind αλλα και τις αλλες.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

@mixtri

Κοίτα, όπως έχεις πει παραπάνω από μία φορές στο παρελθόν, αν δεν κάνω λάθος πάντα, δεν είμαστε εξειδικευμένο τεχνολογικό φόρουμ. Ως εκ τούτου, δεν έχει πιστεύω μεγάλο νόημα να αναλύουμε συνεχώς τα πάντα από τη σκοπιά του τεχνικού δικτύων, χρησιμοποιώντας ορολογίες που οι περισσότεροι που διαβάζουν δεν καταλαβαίνουν. Από την άλλη, ακόμα και αν ο μέσος χρήστης δεν γνωρίζει από τεχνικά, θεωρώ πως η εμπειρία χρήσης είναι πολύτιμο δεδομένο όταν συνεισφέρεται στην κουβέντα - πόσο μάλλον όταν συμμετέχουν αρκετά άτομα από διαφορετικές περιοχές - έστω και αν αυτό που αποκαλούν "εμπειρία χρήσης" δεν είναι το ιδεατό για έναν τεχνικό.

Αν εσύ γνωρίζεις μερικά πράγματα παραπάνω και σου φαίνεται πως κάποιος γράφει κάτι που δεν στέκει, έχεις κάθε δικαίωμα να αντιπαραθέσεις την δικιά σου άποψη, πόσο μάλλον όταν το δικαιολογείς και σωστά. Βλέπεις πουθενά να λέω ότι "όποιος γράφει κάτι άκυρο δεν πρέπει να τα ακούει"; Το μόνο που είδα στα λεγόμενά σου και στάθηκα, είναι η έκφραση troll για το θέμα, και θέλησα απλά να σου εξηγήσω ότι δεν είναι τρολλάρισμα το να γράφει κάποιος κάτι αρνητικό. Τρολλάρισμα είναι π.χ. κάποιος που έχει πρόβλημα με τη Wind να μπει να γράψει πράγματα που δεν στέκουν ή είναι άσχετα, απλά και μόνο γιατί πιστεύει ότι θα πάρει κάποιου είδους "εκδίκηση" έτσι, αποπροσανατολίζοντας και χαλώντας την κουβέντα. Όταν συμβαίνει αυτό δεν θα μείνει έτσι.

Επίσης πιστεύω πως δεν πρέπει να είμαστε τόσο αυστηροί στο να χαρακτηρίσουμε κάποιον ότι επιδίδεται σε trolling. Αν αντίστοιχα κάποιος που χρησιμοποιεί το δίκτυο της Wind έχει την εντύπωση ότι δεν είναι καλό στην περιοχή του, και κάποιος από μακριά που δεν έχει τη δυνατότητα να ελέγξει αν ισχύει αυτό ή όχι, του γράφει ότι "φταίει η συσκευή σου"(και δεν μιλάω για περιπτώσεις που δεν έχει τις σωστές μπάντες), μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί από την άλλη πλευρά ότι τον τρολλάρουν.

Το παρόν δεν είναι κουτί παραπόνων για να βγάλει οποιοσδήποτε το άχτι που πιθανόν έχει με την εταιρεία σχολιάζοντας άσχετα από το 4G ή γράφοντας ειρωνικά χωρίς ουσία, και όταν υπάρχουν τέτοιου χαρακτήρα δημοσιεύσεις αφαιρούνται.

Όπως αντίστοιχα δεν είναι και χώρος ανάρτησης δελτίων τύπου της Wind που πρέπει πιθανόν να τα παρουσιάζουν όλα ρόδινα.

Παιδια καλησπερα μπορειτε να μου πειτε με ποιο app βλεπουμε σε ποια μπαντα ειμαστε συνδεμενοι?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Εξαρτάται από τη συσκευή. Κάποιες, μπορεί να το δείχνουν χωρίς να χρειαστεί κάποιο app. Αν όχι, ενδεχομένως να γίνεται αλλά θέλει root. Σε συσκευές με root μου έχουν δουλέψει αυτές οι 2 εφαρμογές :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qtrun.QuickTest&hl=el

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.simplyadvanced.ltediscovery&hl=el

Στη Νεα Ραιδεστο Θεσσαλονικης παντως η κατασταση αντι να καλυτερευει....χειροτερευει. Το λεω γιατι πριν μερες εγραψες ενας οτι γινεται αναβαθμιση στην περιοχη.

Στη Νεα Ραιδεστο Θεσσαλονικης παντως η κατασταση αντι να καλυτερευει....χειροτερευει. Το λεω γιατι πριν μερες εγραψες ενας οτι γινεται αναβαθμιση στην περιοχη.

Και Χαριλαου,καλυτερα δεν ειναι η κατασταση.Σε εσας περνανε οπτικες ινες μαζι με την Vodafone,μεχρι το καλοκαιρι θα γινεται αυτο.Θα επηρεασει και την ραιδεστο,ελπιζω να δουμε βελτιωση γιατι πλεον εχει κουρασει η κατασταση με το σημα εν ετει 2017.

παντως το κινητο γραφει 4G αλλα στην ουσια ειναι H+ ...σημερα παντου ανατολικα δεν εβγαλα πανω απο 15-2-0 max.
My Name Is George V.

Και Χαριλαου,καλυτερα δεν ειναι η κατασταση.Σε εσας περνανε οπτικες ινες μαζι με την Vodafone,μεχρι το καλοκαιρι θα γινεται αυτο.Θα επηρεασει και την ραιδεστο,ελπιζω να δουμε βελτιωση γιατι πλεον εχει κουρασει η κατασταση με το σημα εν ετει 2017.

Οπτικές δεν περνάει κανείς με τη Wind.

Πως σου ήρθε πάλι αυτό;

Οπτικές δεν περνάει κανείς με τη Wind.

Πως σου ήρθε πάλι αυτό;

Οπτικες περνανε και θα υπαρξουν συνδεσεις μεχρι 100Mbps.Απ οτι μου ειχαν πει στην εξυπερετηση περνανε απο κοινου με Vodafone στη Θεσσαλονικη.Αλλα και προς Θερμη,Ραιδεστο,Τριαδι,Περαια.

Επισης και Πανοραμα ειχα γραψει απ οσο θυμαμαι.Λογικα πανε για backbone(δικτυο κορμου) οπου η Wind εχει προβλημα σε αυτο γιατι οι 800αρες μεχρι 15-20Mbps δινουν.

Μερικους μηνες πριν δεν ηταν τοσο χαλια τα πραγματα ειδικα δυτικα που η Wind ειναι καλυτερη απο αλλες.

Ανατολικα,ειχε θεματα σε δελφων,μποτσαρη,Συνδικα.Γενικως στην περιοχη της Αναληψης ειχε θεματα πριν το 4G.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παντως το κινητο γραφει 4G αλλα στην ουσια ειναι H+ ...σημερα παντου ανατολικα δεν εβγαλα πανω απο 15-2-0 max.

Καταλαβα,πραγματικα το 4G εχει θεματα ανατολικα.Και με 1800 τα ιδια βλεπεις ή ισχυει μονο για την 800;

Καταλαβα,πραγματικα το 4G εχει θεματα ανατολικα.Και με 1800 τα ιδια βλεπεις ή ισχυει μονο για την 800;

Και με 1800 τα ίδια είναι. 10-15Mbps tops......:mad:

Edited by Mark_K

Οπτικες περνανε και θα υπαρξουν συνδεσεις μεχρι 100Mbps.Απ οτι μου ειχαν πει στην εξυπερετηση περνανε απο κοινου με Vodafone στη Θεσσαλονικη.Αλλα και προς Θερμη,Ραιδεστο,Τριαδι,Περαια.

Επισης και Πανοραμα ειχα γραψει απ οσο θυμαμαι.Λογικα πανε για backbone(δικτυο κορμου) οπου η Wind εχει προβλημα σε αυτο γιατι οι 800αρες μεχρι 15-20Mbps δινουν.

Μερικους μηνες πριν δεν ηταν τοσο χαλια τα πραγματα ειδικα δυτικα που η Wind ειναι καλυτερη απο αλλες.

Ανατολικα,ειχε θεματα σε δελφων,μποτσαρη,Συνδικα.Γενικως στην περιοχη της Αναληψης ειχε θεματα πριν το 4G.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καμία σχέση.

Στο λένε για να πουλήσουν μήπως;

FTTX είναι αλλά τίποτα από κοινού.

Και με 1800 τα ίδια είναι. 10-15Mbps tops......:mad:

Καταλαβα,παντως στο σπιτι εχω την χειροτερη καλυψη σε 3G.Τερμα ασταθες και εχω τρελαθει να το γυρναω σε 2G.Για να μην εχω θεμα με κλησεις και να τρωει λιγοτερη μπαταρια.Το 4G στο iPhone κλαφτα.φευγει νερο.Με αλλη καρτα ειχα 15% αυξηση στους χρονους που εβγαζα.

Καμία σχέση.

Στο λένε για να πουλήσουν μήπως;

FTTX είναι αλλά τίποτα από κοινού.

Έχουν κάποια κοινή υποδομή αλλά δεν αφορά τις οπτικές ίνες σε αυτές τις περιοχές. Εκτός και αν τη μίσθωση τη λένε "από κοινού" όπως για παράδειγμα στη Πελοποννησο που η Wind νοικιάζει στους άλλους. :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχουν κάποια κοινή υποδομή αλλά δεν αφορά τις οπτικές ίνες σε αυτές τις περιοχές. Εκτός και αν τη μίσθωση τη λένε "από κοινού" όπως για παράδειγμα στη Πελοποννησο που η Wind νοικιάζει στους άλλους. :worry:

Υπάρχει περίπτωση η wind να νοικιάζει τις νόμιμες εγκατάστασεις της,στην κόκκινη προκειμένου αυτή να βάλει παράνομη κρυμμένη κατά κάποιον τρόπο κεραία? ..εκεί καταλήγω πλέον σε κάποια περίπτωση κεραίας..

4g+ στην ιερα οδο (υψος με πειραιως) αλλα και πλατεια κλαθμωνος, προχθες δεν υπηρχε σε κανενα απο τα 2σημεια. Edited by stefanos1999

• The title was changed to Nova 4G