bbbb Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Μόνο ωραίος..3 φορές ωραίος:lol: Ειδικά όταν το βλέπεις να παίζει στην οθόνη της βιτρίνας του κεντρικού καταστήματος στην Κοζάνη :lol::lol: πουλάνε τρέλα τα άτομα εκεί μέσα..ότι και καλά έρχεται σύντομα το 4g στην πόλη..από πέρισυ έρχεταιιιιιι.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Μόνο ωραίος..3 φορές ωραίος:lol: Ειδικά όταν το βλέπεις να παίζει στην οθόνη της βιτρίνας του κεντρικού καταστήματος στην Κοζάνη :lol::lol: πουλάνε τρέλα τα άτομα εκεί μέσα..ότι και καλά έρχεται σύντομα το 4g στην πόλη..από πέρισυ έρχεταιιιιιι.. Όντως σουπερ άκυρο για Κοζάνη.. :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- .......................................................................Σ'ωραίος!!..................................................................... Αυτό το postimg τελικά έχει μεγάλο πρόβλημα με το tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Το Tapatalk πρέπει να έχει το πρόβλημα. Εμένα μου δείχνει την εικόνα κανονικά πάντως. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Δεν καταλαβαίνω γιατί το διακωμωδείτε.... 3 φορές μεγαλύτερη κάλυψη LTE διαφημίζουν... Δεν ψεύδονται... Πληθυσμιακά έχει 3x πιο εκτεταμένη κάλυψη απ' ότι πριν 1,5 χρόνο... Το ότι δεν έχει στα σημεία που θέλουμε δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγει να το διαφημίσει. Και μένα η Cosmote πχ δεν έχει κάλυψη σε κάποια μέρη που κινούμαι, διαφημίζει όμως 93% πληθυσμιακή. Δεν σημαίνει ότι δεν την έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Δεν καταλαβαίνω γιατί το διακωμωδείτε.... 3 φορές μεγαλύτερη κάλυψη LTE διαφημίζουν... Δεν ψεύδονται... Πληθυσμιακά έχει 3x πιο εκτεταμένη κάλυψη απ' ότι πριν 1,5 χρόνο... Το ότι δεν έχει στα σημεία που θέλουμε δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγει να το διαφημίσει. Και μένα η Cosmote πχ δεν έχει κάλυψη σε κάποια μέρη που κινούμαι, διαφημίζει όμως 93% πληθυσμιακή. Δεν σημαίνει ότι δεν την έχει. Δεν κοροϊδεύουμε όντως το δίκτυο έγινε σε χρόνο μηδέν 3 φορές μεγαλύτερο σε 1 χρόνο απλά έχει πλάκα να έχουν το banner κρεμασμένο σε μαγαζιά στην Κοζάνη, Βέροια, Έδεσσα που οι άνθρωποι παλεύουν με την αντίκα 3g. Το είπα και σε παλαιότερο post μου. Αυτό που έκανε η wind ειναι πανευρωπαϊκό ρεκόρ σε τόσο σύντομο διάστημα να επεκταθεί το δίκτυο τόσο πολύ. Άπλα σχολίασα ότι ήταν και μονόδρομος γιατί θα έχανε πολύ κόσμο αν δεν προχωρούσε τόσο γρήγορα. Όπου έκαναν αναβαθμίση μια χαρά είναι δεν το κατακρίνει κανείς (παρότι το δίκτυο ακόμα δεν είναι πλήρως έτοιμο ούτε στις αναβαθμισμένες περιοχές). Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Αυτό ακριβώς.Με είδατε να πω πχ τίποτε για Θεσσαλονίκη (που και εκεί έχει τα θεματάκια του το δίκτυο αλλά καμμιά σχέση με εδώ πέρα) ? Ανέβασα μετρήσεις μερικές σελίδες πίσω απο τα σημεία που έτυχε να βρεθώ και που τις θεωρώ πολύ καλές για το επίπεδο της wind.Ας το φτιάξουν και εδώ Κοζάνη να τους λέμε καλά λόγια..Αλλά μέχρι να το φτιάξουν εγώ θα τους κράζω με κάθε ευκαιρία :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Εξάρχεια Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Αυτό ακριβώς.Με είδατε να πω πχ τίποτε για Θεσσαλονίκη (που και εκεί έχει τα θεματάκια του το δίκτυο αλλά καμμιά σχέση με εδώ πέρα) ? Ανέβασα μετρήσεις μερικές σελίδες πίσω απο τα σημεία που έτυχε να βρεθώ και που τις θεωρώ πολύ καλές για το επίπεδο της wind.Ας το φτιάξουν και εδώ Κοζάνη να τους λέμε καλά λόγια..Αλλά μέχρι να το φτιάξουν εγώ θα τους κράζω με κάθε ευκαιρία :lol: Εδώ και να κράζει φίλε μου τσάμπα πάει εμείς τα ξέρουμε τα θέματα και επειδή μπαίνουμε οι ίδιοι και οι ίδιοι ουσιαστικά τα λες σε εμάς που τα ξέρουμε. Αν θες κράξιμο κάθε μέρα μήνυμα στην φόρμα επικοινωνίας τους και στο Facebook. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Γράφω και στο fb τους.Εγραψα πέρισυ ευγενικά ότι υπάρχει πρόβλημα..Μου απάντησαν πέρισυ και στο chat να τους στείλω αναλυτικά τα σημεία που έχουν πρόβλημα (λες και είναι μόνο σημεία και όχι όλη η πόλη...) μαζί με τον αριθμό μου κάτι που έκανα.Μετά απάντησαν ότι κάνουν ενέργειες για βελτίωση..Τους άφησα ένα χρόνο χωρίς να τους ξαναενοχλήσω και αφού φέτος δεν είδα βελτίωση,ξαναέγραψα δημόσια (λιγότερο ευγενικά αυτή τη φορά) και τους έστειλα πάλι στο chat να κλείσουν το κ...μαγαζί τους αφού είναι άσχετοι και φυσικά δεν ξαναπάντησαν..:p λογικό φυσικά που δεν απάντησαν.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Γράφω και στο fb τους.Εγραψα πέρισυ ευγενικά ότι υπάρχει πρόβλημα..Μου απάντησαν πέρισυ και στο chat να τους στείλω αναλυτικά τα σημεία που έχουν πρόβλημα (λες και είναι μόνο σημεία και όχι όλη η πόλη...) μαζί με τον αριθμό μου κάτι που έκανα.Μετά απάντησαν ότι κάνουν ενέργειες για βελτίωση..Τους άφησα ένα χρόνο χωρίς να τους ξαναενοχλήσω και αφού φέτος δεν είδα βελτίωση,ξαναέγραψα δημόσια (λιγότερο ευγενικά αυτή τη φορά) και τους έστειλα πάλι στο chat να κλείσουν το κ...μαγαζί τους αφού είναι άσχετοι και φυσικά δεν ξαναπάντησαν..:p λογικό φυσικά που δεν απάντησαν.. Ανεβάζεις απλά το speed test και γράφεις "meanwhile 3g in Βέροια" και φτάνει.. Και σαρκαζεσαι και περνάς το μήνυμα και δεν θα σου το σβήσουν γιατί δεν βρίζεις η προσβάλλεις κανένα. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης στα todaylicious έξω, οδός Ελευθέριου Βενιζέλου. Huawei mate 8 & galaxy note 3 neo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 (edited) Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης στα todaylicious έξω, οδός Ελευθέριου Βενιζέλου. Huawei mate 8 & galaxy note 3 neo. Πολυ χαμηλα παντως,απο 800 ειναι;Τοσο ειχα στη Καρολου Ντηλ στο υψος του Mon frere,γωνια με Προξενου Κορομηλα απο Band 7 με οριακο σημα.Ανατολικα παντως,τετοιες ταχυτητες δεν εχω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν μια μικρή ενημέρωση για τις αναβαθμίσεις του δικτύου (ότι μπόρεσα να μάθω από τους δικούς μου). Εκτός από τα κλασικά σημεία Μαγνησία και τα νησιά των Σποράδων (που έχουν φάει γερό κόλλημα εκεί) γίνονται πολλές αναβαθμίσεις στην Θεσσαλονίκη στις περιοχές Ασβεστοχώρι, Πανόραμα, Θέρμη, Περαία , Τρίλοφο, Πυλαία, Τριανδρία, Χαρτιάτης, Εξοχή, Τριάδι, Νέα Ραιδεστός, Νέο Ρύσιο, Πλαγιάρι κτλ που άπλα σημαίνει ότι θέλουν τα κλείσουν περιφερειακές περιοχές. Γίνονται εργασίες και μέσα στην πόλη άλλα δεν έμαθα που. Όσο για τις πονεμένες περιοχές (Κοζάνη, Βέροια, κλπ) έχετε απολυτό δίκιο με το αρχαίο 3g να κράζεται από το πρωί μέχρι το βράδυ το έχω ζήσει και ο ίδιος σε περιοχές που ήταν μεταβατικές και μου έβγαζε το λάδι και σας προτείνω να αλλάξετε εταιρία για να ησυχάσετε μέχρι να γίνουν οι αναβαθμίσεις. Εκεί που θέλω παιδιά να καταλήξω ότι η γρίνια στο topic του forum για κάτι το οποίο ειναι γνωστό σε όλους μας για τις μη αναβαθμισμένες και προβληματικές περιοχές έχει καταντήσει πλέον περίεργο γιατί μερικοί τα βλέπουν όλα μαύρα (παρότι έχουν δίκιο) γενικεύουν το θέμα και δεν είναι έτσι η πραγματικότητα. Όσοι πήραν το νέο δίκτυο (μη έτοιμο δίκτυο το οποίο έχει δουλειά και στα υπάρχοντα σημεία που πήραν 4g) ειναι μια χαρά για τις ανάγκες τους παρότι μπορεί να ειναι χειρότερο ή καλύτερο σε άλλες γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδος. Όπως το έλεγα και σε κάποιους φίλους που έκραζαν παλαιότερα όχι μονό σε αυτό το topic άλλα και στων άλλων εταίρων μόλις έφτασε το νέο δίκτυο στην περιοχή τους δεν ακούσαμε ξανά καμιά γκρίνια. Το θέμα ειναι ότι το μεγάλο κομμάτι αυτό που έχει αναβαθμιστεί για τον μέσο χρήστη ειναι μια χαρά συνδυασμό πάντα με τις τιμές (αν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ακόμη και σε σημεία που έχει γίνει η αναβάθμιση και 4g+ θα δούμε το 2018 σε επαρχία). Καλή συνέχεια σε όλους. Να τονισω στις αναβαθμισεις στα περιχωρα της Θεσσαλονικης συμφωνα με την εξυπερετηση πελατων αλλαζεται και το backbone,με σκαψιμο για να περασουν οπτικες ινες.Ετοιμαστειτε να ανεβουν και οι ταχυτητες στους σταθμους. Edited March 7, 2017 by Mark_K Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Υπάρχει πλάνο αναβάθμισης και δε θα επηρρεαστεί από κανένα πελάτη. Έτσι λειτουργούν οι εταιρείες, δυστυχώς ή ευτυχώς. Και εγώ θα ήθελα ο φίλος μου o Bayern7 να έχει 4η γενιά στη Βέροια αλλά δυστυχώς...πρέπει να περιμένει. Οι περισσότεροι σταθμοί πλέον συνδέονται με οπτικές ίνες και 600άρια λινκ στο δίκτυο κορμού. Μην ανησυχείτε, κάποιοι δουλεύουν νυχθημερόν για να έχετε κάθε μέρα καλύτερο δίκτυο. Και μη βρίζετε και βλέπετε εταιρείες, άνθρωποι στήνουν τα δίκτυα, όχι brands.:) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Υπάρχει πλάνο αναβάθμισης και δε θα επηρρεαστεί από κανένα πελάτη. Έτσι λειτουργούν οι εταιρείες, δυστυχώς ή ευτυχώς. Και εγώ θα ήθελα ο φίλος μου o Bayern7 να έχει 4η γενιά στη Βέροια αλλά δυστυχώς...πρέπει να περιμένει. Οι περισσότεροι σταθμοί πλέον συνδέονται με οπτικές ίνες και 600άρια λινκ στο δίκτυο κορμού. Μην ανησυχείτε, κάποιοι δουλεύουν νυχθημερόν για να έχετε κάθε μέρα καλύτερο δίκτυο. Και μη βρίζετε και βλέπετε εταιρείες, άνθρωποι στήνουν τα δίκτυα, όχι brands.:) Συμφωνω στο τελευταιο,εγω προβλημα εχω με την Wind ως εταιρεια.Γιατι την Βορεια Ελλαδα την εχει εγκαταλειψει.Οι ανθρωποι που στηνουν το δικτυο τους δινω μπραβο.Σε ενα χρονο εχουν κανει απιστευτη δουλεια και δευτερον πριν μερικες μερες στη Θεσσαλονικη μεσα σε μια ωρα εφτιαξαν το 2G/3G και εως το βραδυ εφεραν και 4η γενια σε οσους σταθμους βγηκαν εκτος.Το ιδιο εγινε και στην Αθηνα,αλλα το διορθωσαν γρηγορα(1 Μαρτιου εγινε ολο αυτο). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Γράφω και στο fb τους.Εγραψα πέρισυ ευγενικά ότι υπάρχει πρόβλημα..Μου απάντησαν πέρισυ και στο chat να τους στείλω αναλυτικά τα σημεία που έχουν πρόβλημα (λες και είναι μόνο σημεία και όχι όλη η πόλη...) μαζί με τον αριθμό μου κάτι που έκανα.Μετά απάντησαν ότι κάνουν ενέργειες για βελτίωση..Τους άφησα ένα χρόνο χωρίς να τους ξαναενοχλήσω και αφού φέτος δεν είδα βελτίωση,ξαναέγραψα δημόσια (λιγότερο ευγενικά αυτή τη φορά) και τους έστειλα πάλι στο chat να κλείσουν το κ...μαγαζί τους αφού είναι άσχετοι και φυσικά δεν ξαναπάντησαν..:p λογικό φυσικά που δεν απάντησαν.. Ανεβάζεις απλά το speed test και γράφεις "meanwhile 3g in Βέροια" και φτάνει.. Και σαρκαζεσαι και περνάς το μήνυμα και δεν θα σου το σβήσουν γιατί δεν βρίζεις η προσβάλλεις κανένα. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Από το 2010 τους "ενοχλούσα" για only G (ούτε καν Edge) με 0,04Mbps download Κάθε 3 και λίγο και με fb και φόρμα επικοινωνίας. 2016 άνοιξη "είδα" 4G...... Ακριβώς αυτό: {Ό,τι και να "κάνεις"}: Υπάρχει πλάνο αναβάθμισης και δε θα επηρρεαστεί από κανένα πελάτη. Έτσι λειτουργούν οι εταιρείες, δυστυχώς ή ευτυχώς. Και εγώ θα ήθελα ο φίλος μου o Bayern7 να έχει 4η γενιά στη Βέροια αλλά δυστυχώς...πρέπει να περιμένει. Οι περισσότεροι σταθμοί πλέον συνδέονται με οπτικές ίνες και 600άρια λινκ στο δίκτυο κορμού. Μην ανησυχείτε, κάποιοι δουλεύουν νυχθημερόν για να έχετε κάθε μέρα καλύτερο δίκτυο. Και μη βρίζετε και βλέπετε εταιρείες, άνθρωποι στήνουν τα δίκτυα, όχι brands.:) Απλά να πω κάτι που θα γίνει κατανοητό από όλους (σε σχέση με το x3 που στη διαφήμιση λέει στα ψιλά γράμματα στη φώτο που έβαλα από ποιό έως ποιό χρονικό διάστημα αφορά): Από 0km/h σε επιτάχυνση ως 10km/h σε 2 δευτερόλεπτα είναι πολύ μεγαλύτερο από: 10km/h σε 100km/h σε 20 δευτερόλεπτα Στο αυτοκίνητο αυτά...Υπολογίστε: Στοιχειώδεις γνώσεις φυσικής για την επιτάχυνση... ΑΝ η Wind (αυτή τη στιγμή) βρίσκεται στα: 10km/h ή στα 100km/h το διαπιστώνουμε κάθε μέρα!!!!!! Αυτά για το x3 (και το marketing της εταιρίας)!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Πολυ χαμηλα παντως,απο 800 ειναι;Τοσο ειχα στη Καρολου Ντηλ στο υψος του Mon frere,γωνια με Προξενου Κορομηλα απο Band 7 με οριακο σημα.Ανατολικα παντως,τετοιες ταχυτητες δεν εχω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να τονισω στις αναβαθμισεις στα περιχωρα της Θεσσαλονικης συμφωνα με την εξυπερετηση πελατων αλλαζεται και το backbone,με σκαψιμο για να περασουν οπτικες ινες.Ετοιμαστειτε να ανεβουν και οι ταχυτητες στους σταθμους. Ναι με 800. Για να πιάσω band 3 πρέπει να το κλειδώσω Huawei mate 8 & galaxy note 3 neo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Από το 2010 τους "ενοχλούσα" για only G (ούτε καν Edge) με 0,04Mbps download Κάθε 3 και λίγο και με fb και φόρμα επικοινωνίας. 2016 άνοιξη "είδα" 4G...... Ακριβώς αυτό: {Ό,τι και να "κάνεις"}: Απλά να πω κάτι που θα γίνει κατανοητό από όλους (σε σχέση με το x3 που στη διαφήμιση λέει στα ψιλά γράμματα στη φώτο που έβαλα από ποιό έως ποιό χρονικό διάστημα αφορά): Από 0km/h σε επιτάχυνση ως 10km/h σε 2 δευτερόλεπτα είναι πολύ μεγαλύτερο από: 10km/h σε 100km/h σε 20 δευτερόλεπτα Στο αυτοκίνητο αυτά...Υπολογίστε: Στοιχειώδεις γνώσεις φυσικής για την επιτάχυνση... ΑΝ η Wind (αυτή τη στιγμή) βρίσκεται στα: 10km/h ή στα 100km/h το διαπιστώνουμε κάθε μέρα!!!!!! Αυτά για το x3 (και το marketing της εταιρίας)!!:lol: Κάνεις παράθεση το μήνυμα μου και γράφεις κατι εντελώς άσχετο με αυτό που είπα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Ναι με 800. Για να πιάσω band 3 πρέπει να το κλειδώσω Huawei mate 8 & galaxy note 3 neo. Ανατολικα παντως με 800 παιζω καλυτερα απο εσενα http://www.speedtest.net/my-result/i/2004263146 Αερογεφυρα Χαλκιδικης,Χαριλαου. Πριν μερικες μερες,εφτασα τα 30.1 το βραδυ ομως http://www.speedtest.net/my-result/i/1996318142 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Κάνεις παράθεση το μήνυμα μου και γράφεις κατι εντελώς άσχετο με αυτό που είπα. Αυτή είναι η "μαγία": "Ο καθένας καταλαβαίνει αυτό που θέλει να καταλάβει" (ή έχει "μάθει" να καταλαβαίνει ΑΝ είναι "ειδικός").:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Μην ποστάρετε άσχετα με το θέμα ρε παιδιά... Έχω βαρεθεί να βλέπω ειδοποίηση ότι κάποιος σχολίασε και να είναι τελείως άκυρο. Ο ένας μιλάει για 2G, ο άλλος ανεβάζει άσχετες φωτογραφίες, ο παρ-άλλος βρίζει που έχει παλιό 3G (λες και η WIND θα το φτιάξει πιο γρήγορα). :blink: Δε στοχοποιώ κανέναν, απλά προσπαθήστε να μείνετε στο θέμα, που είναι το 4G. Εδώ και πολλές σελίδες, μόνο λίγα σχόλια είναι σχετικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Μην ποστάρετε άσχετα με το θέμα ρε παιδιά... Έχω βαρεθεί να βλέπω ειδοποίηση ότι κάποιος σχολίασε και να είναι τελείως άκυρο. Ο ένας μιλάει για 2G, ο άλλος ανεβάζει άσχετες φωτογραφίες, ο παρ-άλλος βρίζει που έχει παλιό 3G (λες και η WIND θα το φτιάξει πιο γρήγορα). :blink: Δε στοχοποιώ κανέναν, απλά προσπαθήστε να μείνετε στο θέμα, που είναι το 4G. Εδώ και πολλές σελίδες, μόνο λίγα σχόλια είναι σχετικά... OK: Δε μας αφορά τι γινόταν πριν το big bang (να βάλει 4G): Πχ ακόμα όπου δεν έχει. Μόνο "μετά το big bang": ΟΚ.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Ένα τεστακι στο σπίτι μου τώρα.4G Wind.Αξιοπρεπεστατο θεωρώ. :) Λιβαδειά.Και η μισή ταχύτητα να ήταν πάλι για μένα είναι οκ.Μια χαρά. http://i.imgur.com/ZEeK0rW.jpg Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ένα τεστακι στο σπίτι μου τώρα.4G Wind.Αξιοπρεπεστατο θεωρώ. :) Λιβαδειά.Και η μισή ταχύτητα να ήταν πάλι για μένα είναι οκ.Μια χαρά. http://i.imgur.com/ZEeK0rW.jpg Θετική εξέλιξη, μιας και αρχές Γενάρη που είχα κάνει κάποιες μετρήσεις οι ταχύτητες τότε ήταν απογοητευτικές. Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 ελ Βενιζέλος 110/42 hyper hosting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 ελ Βενιζέλος 110/42 hyper hosting Σε 4g+ ειναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts